Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Szkoła dla elity/ Elite
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 19.03.2020 22:28
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 1886 Dom: GryffindorPunkty: 28403 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 12.03.18 |
Przychodzę do Was po obejrzeniu nowego, trzeciego sezonu. Ktoś z Was oglądał? Jakie macie odczucia? Kilka pytań, może znajdzie się ktoś, kto podzieli się przemyśleniami. 1. Jak podoba Wam się zakończenie? 2. Czy jesteście zdziwieni zachowaniem głównych postaci? 3. Który sezon wg Was wniósł więcej zaskoczenia? Pierwszy czy drugi? 4. Spoiler :: Czy zdziwiła Was solidarność okazana Lu przez o zgrozo nawet dziewczynę Polo? Ja przyznam, że trzeci sezon podobał mi się bardziej niż dwa pozostałe. Ogólnie na samym początku myślałam, że będzie to nudny serial o bogatych nastolatkach i niczym poza tym. Muszę przyznać, że pozytywnie się zaskoczyłam. Już po kilku odcinkach okazało się, że życie jest tam pokazane od drugiej strony. Trzeba przyznać, wszystko z odcinka na odcinek sypało się coraz bardziej, ale jednak Spoiler :: zakończenie dość... zaskakujące. Przyznaję się, że trochę mnie emocje puściły i przy ostatnim odcinku płakałam jak głupia; no może nie tak jak na Tytanicu. Polo zrobiło mi się żal już przy jakimś drugim odcinku. Widać było, że bardzo żałował, a Samuel z Guzmanem wcale nie pomagali. Szkoda, że wszyscy o jego dobrych intencjach przekonali się dopiero po jego śmierci. Edytowane przez Aneta02 dnia 20.03.2020 11:16
|
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 20.03.2020 11:08
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
A to nie chodzi o trzeci sezon? Kilka dni temu się pojawił. ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 20.03.2020 11:15
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 1886 Dom: GryffindorPunkty: 28403 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 12.03.18 |
Oj faktycznie haha. Chodzi o trzeci, zapomniałam że wcześniej były 2 ;p Oglądałaś czy po prostu jesteś na bieżąco z nowościami na netflixie? Bo potrzebuję kogoś z jego własną opinią. A post już poprawiam. ![]() W ezoteryce Wunjo wskazuje na szczęście, które osiągamy szczerymi intencjami, życzliwością i zdrowymi relacjami. To dobra karma, która wraca w najlepszym dla nas momencie. Aby działać zgodnie z energią runy, dobrze jest otaczać się dobrymi ludźmi, którzy wznoszą nas do góry, zamiast ściągać na dół. Szczęście i radość mnoży się, kiedy się je dzieli, dlatego dbaj o relacje i dziel się dobrymi wibracjami z tymi, których kochasz. Chlubne i niechlubne osiągnięcia ![]() ![]() |
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 20.03.2020 19:29
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
Obejrzałam dwa sezony, może skuszę się na trzeci, ale nie jestem jakoś mocno przekonana. Jest tylko 8 odcinków, więc nie wykluczam. Także na razie niestety nie pomogę. ![]() ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

ja mam propozycję. poczujmy się staro. ile lat mieliście jak założyliście tu konto a ile macie teraz?a miałam 18 a teraz mi stuknie 30 w lipcu 

Gryffindor