Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Tylko dobre newsy
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 16.07.2020 17:13
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Cześć! Chciałabym stworzyć na tym naszym forum taki kącik, gdzie możemy wrzucać filmiki, newsy itp., dotyczące pozytywnych wydarzeń w Polsce i na świecie. Wprowadźmy tutaj trochę ciepełka na serduszku, szczególnie teraz, w roku Jumanji. Generalnie można tu pisać/wrzucać wszystko co pokazuje, że jest jeszcze szansa dla tego świata i ludzkości. ![]() Zainspirował mnie do tego filmik z twitttera Chrisa Evansa (to ten gościu od Marvelków i Kapitana Ameryki). W skrócie, sześcioletni chłopiec uratował młodszą siostrę przed atakującym psem, jednocześnie sam został pogryziony. Chris nagrał dla niego filmik, w którym mówi mu, że jest bohaterem i dużo innych ciepłych słów, no i obiecał, że wyśle do niego oryginalną tarczę Kapitana Ameryki. Tutaj znajdziecie filmik. Także, zachęcam byście i wy dzielili się tym co dobrego znajdziecie w internetach! ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 17.07.2020 12:46
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Ostatnio trafiłam na takiego pana, który nazywa się Peter Glazebrook. Jest on znany z hodowania gigantycznych warzyw. W spoilerze podrzucam Wam kilka zdjęć Petera. Jego radość, gdy pozuje ze swoimi warzywami sprawia, że serduszko rośnie. ![]() Spoiler :: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Takoizu |
Dodany dnia 17.07.2020 19:24
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 1014 Dom: SlytherinPunkty: 9614 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.11.15 |
Sam odnośnie tego tematu ostatnio trafiłam na portal informacyjny, gdzie są podawane TYLKO dobre informacje, czasami całkiem abstrakcyjne i zabawne ale czytanie tego poprawiało mi humor! Chociażby to, że Biebrzański Park Narodowy powoli wraca do formy po tym jak na wiosnę spłonęło tam 6 tys. hektarów parku! Poniżej wrzucam zdjęcie! ![]() |
|
|
|
Bad wolf |
Dodany dnia 17.07.2020 21:29
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 1666 Dom: SlytherinPunkty: 12316 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 20.09.13 |
Sam Quest napisał(a): Ostatnio trafiłam na takiego pana, który nazywa się Peter Glazebrook. Jest on znany z hodowania gigantycznych warzyw. W spoilerze podrzucam Wam kilka zdjęć Petera. Jego radość, gdy pozuje ze swoimi warzywami sprawia, że serduszko rośnie. ![]() Spoiler :: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rzeczywiście serduszko rośnie od oglądania jego zdjęć! Na wszystkich wydaje się taki radosny i dumny z tego co robi! O chłopcu, który uratował siostrę przed psem czytałam kilka dni temu i mocno go podziwiam, że w tak młodym wieku podjął tak dojrzałą decyzję. Nikt nie miałby mu za złe gdyby zostawił siostrę, uciekł/pobiegł po pomoc, bo w końcu jest jeszcze dzieckiem, ale zachował się tak dorośle i zrobił to zupełnie naturalnie, a nie dla dodatkowych lajków. Po prostu wow. I Tako, to naprawdę wspaniała wiadomość!! ![]() Co do wygranej Dudy: też się cieszę. Nic nie motywuje mnie do wyjazdu z Polski jak kolejne 5 lat z nim jako prezydentem! Ja jako tako nie mam do podzielenia się żadnymi dobrymi newsami (chociaż niedługo ma wyjść nowa piosenka Dimasza, dla mnie to super wiadomość!), ale jestem tu nieść radość, którą się inni zdecydowali podzielić! DIMASH ![]() ![]() |
|
|
|
| Anastazja Schubert |
Dodany dnia 13.12.2020 17:42
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 342 Dom: RavenclawPunkty: 9789 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 11.04.20 |
No to ja przychodzę po paru miesiącach i zabiję niesmak, który pojawił się tu przez wspomnienie o tym, że ponoć wygrana Dudy to dobra wiadomość. Dla odmiany przyniosę naprawdę dobre wiadomości, nie dyskusyjne kwestie ![]() W Çankaya, dzielnicy Ankary, powstała biblioteka z wyrzucanych książek. Miejscy śmieciarze zaczęli wyjmować z odpadów książki, które tam widzieli, a kiedy zbiór zaczął się powiększać stworzyli bibliotekę w jednym z budynków należących do przedsiębiorstwa oczyszczania miasta. Początkowo planowali udostępnić ją jedynie pracownikom firmy oraz ich rodzinom, z czasem jednak zainteresowanie wzrosło. Ludzie sami zaczęli przynosić im nowe książki, więcej osób ma także dostęp do zbiorów. Śmieciarze starą śmieciarką dowożą także książki osobom, które chciałyby jakieś dostać, a nie stać ich na zakup nowych. W zeszłym roku biblioteka liczyła już 25 000 wolumenów. |
|
|
|
| Anastazja Schubert |
Dodany dnia 20.12.2020 01:25
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 342 Dom: RavenclawPunkty: 9789 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 11.04.20 |
Kolejna dobra wiadomość, tym razem z Polski. W Gdańsku Persil uruchomił pralnie dla ludzi w kryzysie bezdomności. Działać będzie przy schronisku dla bezdomnych i jedna jej część przeznaczona będzie na pranie rzeczy ze schroniska, takich jak koce czy ręczniki, druga część będzie natomiast udostępniona bezpośrednio potrzebującym. Jeśli z jakichś powodów bezdomni nie będą mogli lub nie będą chcieli korzystać z tej pralni, zawsze mogą wykorzystać voucher na pranie w innych pralniach w mieście, które pracownicy Persila będą niedługo rozdawać wśród potrzebujących w Gdańsku. Warto zauważyć, że ta akcja nie jest jednorazowa, nastawiona na reklamę przed zbliżającymi się świętami Bożego Narodzenia. Persil już przekazał środki czystości na rok funkcjonowania pralni (której powstanie też sfinansowali), a domyślnie projekt jest bezterminowy. |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 
Christina

Ravenclaw

Slytherin