Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Gryzienie Gregory'ego Goyle'a
|
|
| starsmixi42 |
Dodany dnia 22.10.2020 12:53
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 5 Ranga: Mugol Data rejestracji: 22.10.20 |
Często się zastanawiałem, czy ojciec Goyle'a zdał sobie sprawę, że Glizdogon ugryzł syna podczas pierwszego roku Gregory'ego Goyle'a. Wydaje mi się, że Śmierciożercy by to poskładali, ale przypuszczam, że byłoby tak tylko wtedy, gdyby Malfoy, Crabbe lub Goyle kiedykolwiek wspomnieli o tym swoim rodzicom, ponieważ był to stosunkowo niewielki incydent. Pomyślałem, że warto o tym pomyśleć.https://100001.onl/ Edytowane przez starsmixi42 dnia 26.10.2020 11:27 |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 23.10.2020 21:23
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Uważam, że to jest jedno z tych ważnych pytań. Nigdy o tym nie myślałam, więc dziękuję, że zwróciłeś na to moją uwagę. Myślę, że nie było powodu, żeby oni wiedzieli, że szczurowy Glizdogon ugryzł Goyle'a, bo było to na tyle nieistotne, że ojciec Goyle nie połączyłby tych faktów. ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
blad logiczny |
Dodany dnia 24.10.2020 15:25
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 525 Dom: RavenclawPunkty: 10701 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 13.12.14 |
Autor tego tematu postawił domyślną tezę, że wszyscy śmierciożercy wiedzieli, że Peter Pettigrew jest niezarejestrowanym animagiem. Wątpię, aby się tym chwalił na lewo i prawo. To zbyt cenna "broń" dla takiego tchórza jak Peter, jednak pod warunkiem, że jest utrzymywana w tajemnicy, z naciskiem na utrzymywana. Jeśli wiatr "by się zawiał z innej strony" można po prostu niespodziewanie uciec do kanału. Voldemort oczywiście zapewne wiedział już od pierwszego ich spotkania, bo z jego zdolnością do legimencji trudno, aby nie wiedział. Błąd mam zawsze przed sobą.
Wszelkie błędy, gramatyczne, stylistyczne, ortograficzne, interpunkcyjne, to moi kuzyni. Nie lubię kuzynów. Uważam, że należy wypędzić błendy z pustymi do puszczy. |
|
|
|
| Anastazja Schubert |
Dodany dnia 25.10.2020 01:26
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 342 Dom: RavenclawPunkty: 9789 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 11.04.20 |
Również uważam, że Peter się tą umiejętnością nie chwalił. Nie miał ku temu powodów, zresztą umówmy się - szczur to nie jest jakieś dumne zwierzę. Śmierciożercy by go zabili śmiechem gdyby się dowiedzieli w co akurat jemu udaje się zamieniać. Tym bardziej, że i tak nie darzyli go jakimś szczególnym szacunkiem czy uznaniem. Co do samego ugryzienia Goyle'a to obstawiam, że jego ojciec by to zignorował. Albo by nie połączył faktów, jak mówi Sam, a nawet jeśli miałby się dowiedzieć po latach to co i po co miałby zrobić? Nie stała się jego dziecku krzywda, więc co za różnica. |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Krnabrny

Ravenclaw