Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Na górze róże...
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 10.12.2020 07:11
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: RavenclawPunkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Cześć, mam do was nietypową prośbę Otóż przygotowuję prezent swiąteczny dla Gryfona, i częścią tego prezentu będzie 14 rymowanek z cyklu "na górze róże". I jako że to nasza hpnetowa specjalność, to pomyślałam sobie, że może uda mi się skorzystać z waszych talentów Oczywiście nie proszę was o napisanie czternastu wierszyków miłosnych o Gryfonie, to by było dziwne. Ale może przyjdzie wam do głowy jakaś śmieszkowa rymowanka, która będzie w jakiś sposób nawiązywała do tego, co o mnie/o nas wiecie. Nie ma przymusu i wręcz trochę głupio mi prosić, ale serio wierzę, że z tej burzy mózgów mogą się urodzić fajne heheszki ![]() Może tez podpowiem kilka motywów, które pasują do Gryfona - strzelectwo sportowe / broń / survival - klocki Lego - Wiedźmin - gry komputerowe - crossfit i rower - kuchnia włoska Ogólnie włąśnie chodzi o to, żeby to było na wesoło, romantyzm do mnie nie pasuje ![]() Nie wiem, czy Redakcja w ogóle uzna taki temat, ale nie chciałam zaśmiecać sb. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
NoOL |
Dodany dnia 10.12.2020 09:26
|
![]() Postów: 7 Dom: RavenclawPunkty: 17 Ranga: Mugol Data rejestracji: 07.12.20 |
To tak na szybko: "Na górze róże, na dole klocki, latam na crossfit i spalam procki, gram też w wiedźmina i jadam po włosku, mam fajny rower i strzelam po prostu" Mam nadzieję że pomogłem Pozdrawiam
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Marvin Aristow

Ravenclaw

Pozdrawiam