Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Podsumowanie Świąt 2020!
|
|
monciakund |
Dodany dnia 02.01.2021 18:52
|
![]() Pochwały: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Święta, święta i po świętach... A więc i przyszedł i czas na podsumowanie świątecznych konkursów/zabaw! Mamy nadzieję, że bawiliście się równie dobrze co my, podczas wymyślania atrakcji. W tym temacie będziecie mogli się podzielić swoimi przemyśleniami. Zaczynamy! 1. Świąteczne choinki Jak dobrze wiecie, na stronie zostały ukryte 43 bombki z podobiznami użytkowników oraz administracji. Cztery dzielne osoby wyśmienicie poradziły sobie z tym zadaniem i odnalazły je wszystkie! Za każdą znalezioną ozdobę wypada 10 punktów na konto oraz 7 dla Domu (konto/dom). Sam Quest - znalazła aż 16 (najwięcej!) bombek, 160/112 ![]() ania919 - znalazła 12 bombek, 120/84 ![]() Rachel Otterly - znalazła 8 bombek, 80/56 ![]() Liliana2194 - znalazła 7 bombek, 70/49 ![]() Za magiczne ozdobienie choinek Sam, ania oraz Rachel otrzymują dodatkowe 10 punktów dla Domu. Liliana dostaje natomiast 5 punktów dla Domu. 2. Świąteczny kalendarz Przez 24 dni (no może trochę mniej, bo Mikołaj rozpoczął zabawę w swoje święto) otwieraliście okienka kalendarza poprzez wykonywanie prostych zadanek oraz obdarowywanie innych osób na stronie. Podsumowanie wykonanych zadań - do statystyk jest wliczany każdy raz, kiedy dana osoba została wpisana do tematu: Sam Quest - 13 zadań Mikasa - 7 zadań Shanti Black - 7 zadań Krnabrny - 2 zadania kkinga123 - 2 zadania ania919 - 1 zadanie Rachel Otterly - 1 zadanie CoSieDzieje - 1 zadanie Liliana2194 - 1 zadanie Raven444 - 1 zadanie Za każde wykonane zadanie otrzymacie 2 punkty dla Domu. Obdarowaliście aż 15 użytkowników (ulka_black_potter, fuerte, losiek12, Krnabrny, CoSieDzieje, Portugas, Shanti Black, PaulaSmith, Mikasa, Anastazja Schubert, _Elizabeth, Katherine_Pierce, Rachel Otterly, Aneta)2, Sam Quest) oraz 2 administratorki (Nieoryginalna, monciakund)! Bardzo dziękujemy za aktywność i mamy nadzieję, że sprawicie, by była ona zauważalna nie tylko od święta (hehe). ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 02.01.2021 20:04
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Super, że tyle punktów. ![]() Chciałam tylko powiedzieć, że moim zdaniem pomysł na kalendarz był super i była to świetna zabawa, zadania były zróżnicowane i to, że kto pierwszy ten lepszy dało fajną nutkę rywalizacji. Bardzo fajny pomysł, brawusie dla pomysłodawcy. ![]() A co do bombek to trochę narzekałam i szukanie było ciężkie, ale z drugiej strony dzięki tym poszukiwaniom znalazłam kilka ff do nadrobienia, więc nie ma tego złego. ![]() Czekam teraz na urodziny strony. ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 03.01.2021 15:16
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: RavenclawPunkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Chciałam tylko powiedzieć, że moim zdaniem pomysł na kalendarz był super i była to świetna zabawa, zadania były zróżnicowane i to, że kto pierwszy ten lepszy dało fajną nutkę rywalizacji. Bardzo fajny pomysł, brawusie dla pomysłodawcy Całkowicie się zgadzam, to była świetna forma aktywności i nawet przyjemnie siedziało się w pracy, wyczekując na kolejne zadanko Bardzo fajna była różnorodność zadań i pomysł z obdarowywaniem użytkowników. Mam nadzieję, że w przyszłym roku też będzie kalendarz, ale mam jeden apel - żeby udostępniać rozwiązane zadanko, bo niektóre wymagały kreatywności i myślę, że miło byłoby, gdyby to pokazać szerszej publiczności. Albo po prostu zaspokoić ciekawość rozwiązaną wykreślanką czy szukaniem kształtów. Dzięki wielkie za zadanka, podarunki i punkty! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Gryffindor

Ravenclaw