Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Jak zaczęła się Wasza przygoda z HP?
|
|
@melcia12 |
Dodany dnia 09.11.2020 20:51
|
![]() Postów: 2 Dom: RavenclawPunkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 08.11.20 |
U mnie zaczęło się od tego że moja siostra kocha HP i tak jakoś w wieku 9 lat oglądając z nią film wkręciło mnie i od tych 3 lat jestem wielką fanką |
|
|
|
IzuniaGinny |
Dodany dnia 28.01.2021 09:48
|
![]() Pochwały: 4 Postów: 53 Dom: GryffindorPunkty: 8756 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 31.12.09 |
Jak miałam około 5 lat moja siostra notorycznie czytała mi HP. Oglądałam z nią filmy. Gdy miałam około 7/8 lat przeczytałam " Kamień filozoficzny" i następne części. Od tego czasu pokochałam całą serię. |
|
|
|
Hermiona Justysia |
Dodany dnia 31.01.2021 10:49
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 947 Dom: HufflepuffPunkty: 25374 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 10.09.08 |
IzuniaGinny napisał(a): Jak miałam około 5 lat moja siostra notorycznie czytała mi HP. Oglądałam z nią filmy. Gdy miałam około 7/8 lat przeczytałam " Kamień filozoficzny" i następne części. Od tego czasu pokochałam całą serię. Oooo jak słodko!! No cóż czytałam Ci, bo miałaś to polubić już wtedy tak jak ja. Ale niestety nie podobało Ci się. Nie wiem co o.O Mój głos jako lektora czy treść ![]() A pamiętasz jak miałyśmy na płycie HP Komnatę i chyba ze 100 razy widziałyśmy z napisami? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Zgredziak |
Dodany dnia 21.04.2021 20:50
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 17 Dom: GryffindorPunkty: 749 Ranga: Prefekt Gryffindoru Data rejestracji: 21.04.21 |
Zanim jeszcze zaczęła się moja przygoda z Potterem dużo o nim słyszałem, że jest to bardzo fajna książka i film, koledzy opowiadali mi też o tym jak grają w gry komputerowe o Harrym Potterze, mnie to jakoś szczególnie jednak nie interesowało ani nie ciekawiło. Wszystko zmieniło się wtedy gdy usłyszałem że Harry Potter jest dostępny na DVD, namówiłem więc rodziców żeby mi go kupili bo byłem zainteresowany czy rzeczywiście jest to tak dobra seria jak ludzie mówią. Moim pierwszym obejrzanym filmem z serii HP był Kamień Filozoficzny, po pierwszym seansie byłem oczarowany, podekscytowany i zachwycony tym co obejrzałem. Od razu zakochałem się w serii o młodym czarodzieju i chciałem oglądać więcej jego przygód na ekranie. Rodzice kupili mi następnie Komnatę Tajemnic i Więźnia Azkabanu na DVD, mój zachwyt HP nie miał wtedy końca. Wkrótce potem postanowiłem przeczytać jakąś książkę o HP, tak się złożyło że były to Insygnia Śmierci, nie były one jeszcze wtedy dostępne na DVD, a że nie mogłem się doczekać jakie były dalsze przygody Harrego nie czekając sięgnąłem po książkę. Moja przygoda z Potterem rozpoczęła się w 2011 roku od obejrzenia Kamienia Filozoficznego i trwa do dziś, od tego momentu jestem wielkim fanem uniwersum HP i wszystkiego co z nim związane. |
|
|
|
Hanix082 |
Dodany dnia 22.04.2021 12:39
|
![]() Postów: 51 Dom: SlytherinPunkty: 368 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 24.03.21 |
Moja przygoda z HP zaczęła się od tego, że moi wujkowie lubią filmy i kiedy miałam ok 6/7 lat (był to 2016/2017 więc wszystkie części były nagrane) pokazali mi 7 części sagi Harry Potter (nie pokazali mi Insygni Śmierci cz.ll, ponieważ uważali, że jestem na nią za mała). Spodobało mi się HP ale nie byłam taką fanką jak teraz. Później mama powiedziała, że mogę tylko oglądać trzy części, bo jestem za mała na pozostałe. Po paru latach zaczęłam oglądać wszystkie części i spodobało mi się jeszcze bardziej ale i tak nie byłam fanem. I od około 6miesięcy jestem fanką HP i ciągle oglądam go. Jak tak oglądałałam HP to postanowiłam go przeczytać i tak to się skończyło czytam go dalej. Myślę, że można mnie nazwać Potterhead, bo dużo wiem o HP. |
|
|
|
| Obliviate4 |
Dodany dnia 25.06.2021 20:54
|
![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 6 Ranga: Mugol Data rejestracji: 25.06.21 |
To było parenaście lat temu, kiedy moja sąsiadka dostała całą serie HP na DVD. Pamiętam, że robiłyśmy sobie maratony i oglądałyśmy wszystko po kolei. Później zaczęła się lekka obsesja, zabawa w szkołe, szukanie różdżki i bieganie po podwórku pokonując wysłanników Voldemorta! Jak tak teraz o tym myślę, to mega brakuje mi tych czasów... Pamiętam też jak raz oglądałam chyba Komnate Tajemnic na TVN i te niekończące się reklamy, oczy mi się tak zamykały, ze już myślałam, ze nie dam rady obejrzeć do końca ale się nie poddałam. Teraz po tych parunatu latach mam taką samą słabość do całej serii jak za pierwszym razem, gdy dopiero poznawałam ten świat
|
|
|
|
Beatrice |
Dodany dnia 23.08.2022 11:00
|
![]() Postów: 45 Dom: GryffindorPunkty: 203 Ranga: Pogromca chochlików Data rejestracji: 31.05.15 |
Przygodę z HP zaczęłam filmami, obejrzałam wszystkie po parę razy. Tata mi je pokazał i zabrał mnie na ostatnią część do kina. Miałam wtedy 8 lat. Powiem szczerze, że bałam się strasznie, ale i tak mi się podobało Dopiero w poprzednim roku dokończyłam wszystkie książki, bo tak to do tamtego czasu przeczytałam książki do Więźnia Azkabanu. Chyba muszę zrobić to jeszcze raz, bo mam strasznie słabą pamięć i teraz już prawie nic nie pamiętam jak czytam te posty wszystkie. Gryffindor
_________________________________________________________ _________________________________________________________ ![]() _________________________________________________________ |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Ravenclaw
Gryffindor
Hufflepuff

Hanix082
Slytherin
Dopiero w poprzednim roku dokończyłam wszystkie książki, bo tak to do tamtego czasu przeczytałam książki do Więźnia Azkabanu. Chyba muszę zrobić to jeszcze raz, bo mam strasznie słabą pamięć i teraz już prawie nic nie pamiętam jak czytam te posty wszystkie.