Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
Sprzedam/Kupię/Oddam/Zamienię
|
|
Natalia Tonks |
Dodany dnia 29.04.2017 17:04
|
![]() Postów: 40 Dom: HufflepuffPunkty: 85 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 23.12.16 |
A kto mi doradzi, gdzie zamówić szalik z Hogwartu kolory Hufflepuff?? Marzę od dawna ale jakoś zawsze mam inne wydatki, ale chcę sobie kupić bo jak tak można bez szalika?
|
|
|
|
EmilyWright |
Dodany dnia 29.04.2017 20:43
|
![]() Pochwały: 10 Postów: 1126 Dom: RavenclawPunkty: 11036 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 18.12.14 |
Na geekupie jest jak wygooglujesz ;d ![]() |
|
|
|
Helenkaa |
Dodany dnia 11.06.2017 09:26
|
![]() Postów: 364 Dom: RavenclawPunkty: 1831 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 21.05.17 |
Z chęcią pozbędę się Przeklętego Bachora z głupią nadzieją, że ktoś go kupi :V Chętnych proszę o sówki ![]() ![]() |
|
|
|
Robert Breadford |
Dodany dnia 23.10.2018 16:11
|
![]() Postów: 1 Dom: GryffindorPunkty: 2 Ranga: Mugol Data rejestracji: 20.10.18 |
mam na sprzedaż kilka piór sowy śnieżnej (lotki i okrywowe) i puszczyka (lotki i sterówki) cena w zależności od rodzaju pióra i gatunku info na priv |
|
|
|
| pavio4 |
Dodany dnia 07.05.2020 20:30
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 07.05.20 |
Moi drodzy, sprzedaję, teraz już rzadko spotykane, a wiem, że lubiane w środowisku fanowskim HP ![]() Harry Potter i Kamień Filozoficzny gra PC w bardzo dobrym stanie. Licytacja tylko do jutra! https://allegrolo...gra-pc-5fo |
|
|
|
| Anastazja Schubert |
Dodany dnia 24.08.2020 20:06
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 342 Dom: RavenclawPunkty: 9789 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 11.04.20 |
Spoiler :: ![]() Tabliczka z kartongipsu z napisem "Pokątna" wisiała przy drzwiach do mojego pokoju parę lat. Służyła mi cudnie, informowała mugoli (głównie moich rodziców), do czyjego pokoju właśnie wkraczają, mnie zaś przypominała, że jestem czarownicą, tylko moje moce się nie ujawniły. Po remoncie niestety nie znalazło się dla niej miejsce. Chciałabym jednak dać jej drugie życie i mam nadzieję, że ktoś z Was będzie chciał ją przygarnąć. Za darmo, jedyna opłata, którą poniesiecie to przesyłka. Chyba, że ktoś przypadkiem mieszka w Bełchatowie, to mogę ją oddać osobiście. A jeśli nie przeszkadza Wam czekanie to koło października mogę ją przekazać z ręki do ręki w Krakowie. Wielkość to mniej-więcej kartka A4. Jeśli też chcielibyście mieć ją na ścianie to polecam klej, nie gwoździe - ja tak zrobiłam i dlatego tabliczka jest wciąż w bardzo dobrym stanie. Edytowane przez Anastazja Schubert dnia 24.08.2020 20:12 |
|
|
|
| MagicGandalf |
Dodany dnia 12.12.2020 17:58
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 2 Ranga: Mugol Data rejestracji: 12.12.20 |
Cześć Czarodzieje i Czarodziejki! ![]() Na Gandalf.com.pl uruchomiliśmy sprzedaż Mystery Boxów z uniwersum Harry'ego Pottera. Dostępna jest wersja Standard (99 zł) oraz wersja Premium (200 zł). Zainteresowanych zapraszamy do zakupów! 🙂 Accio -> https://www.ganda...ry-potter/ |
|
|
|
ancut |
Dodany dnia 10.06.2021 01:53
|
![]() Postów: 14 Dom: HufflepuffPunkty: 31 Ranga: Charłak Data rejestracji: 28.05.20 |
Cześć, czy może ktoś z Was wie gdzie kupię wydanie Harry'ego Pottera od MinaLima z wysyłką z Polski? Wszelkie sklepy jakie przeglądałam sprowadzają z UK i stamtąd paczki idą. Mam obawy po zamówieniu na Book Depository - książka miała przyjść pocztą polską, do skrzynki. Przyszła UPS-em z żądaniem zapłaty cła (koło 30 euro ). Kurier mówił, że norma po wyjściu UK z UE. Trochę drogo wychodziło, kasy nie miałam, więc ostatecznie odesłałam. No ale książkę chciałabym jednak mieć, więc... ktoś coś?
|
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 10.06.2021 09:37
|
![]() Pochwały: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Popatrz sobie na brytyjskiego Amazona, może będą mieli interesujące Cię wydanie. Wielokrotnie zamawiałam w ten sposób książki i nie ponosiłam dodatkowych kosztów (poza tymi wysyłki, czyli kilka funtów). Tylko że było to jeszcze w czasie, gdy UK było w Unii, więc może teraz . E: Aż sprawdziłam, na polskim Amazonie też można kupić. Nawet jest darmowa wysyłka. https://www.amazo...546&sr=8-1 ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
ancut |
Dodany dnia 15.06.2021 21:19
|
![]() Postów: 14 Dom: HufflepuffPunkty: 31 Ranga: Charłak Data rejestracji: 28.05.20 |
monciakund napisał(a): Tylko że było to jeszcze w czasie, gdy UK było w Unii, więc może teraz . E: Aż sprawdziłam, na polskim Amazonie też można kupić. Nawet jest darmowa wysyłka. https://www.amazo...546&sr=8-1 No właśnie odkąd UK wyszła z Unii zaczęły się cła. Dzięki, też znalazłam na polskim Amazonie. Jeszcze nigdy tam nie kupowałam, ale zaryzykuję
|
|
|
|
Hanix082 |
Dodany dnia 16.06.2021 12:18
|
![]() Postów: 51 Dom: SlytherinPunkty: 368 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 24.03.21 |
Zawsze się interesowałam różdżkami, nawet mam książkę o różdżkach z filmu HP. Marzy mi się półka z takimi różdżkami, bo uwielbiam zbierać takie gadżety. Więc jak ktoś wie gdzie mogłabym kupić, do 150zł, dobrej jakości różdżki? Oczywiście różdżki postaci z Harrego Pottera. To może mi podesłać linki np. tutaj w tym temacie forum. Sprawdzę sobie chętnie. |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Hufflepuff

Ravenclaw

Gryffindor

Hanix082