Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
02.06.2026 22:31
Mi tęskno za starym Hogwartem, szkoda że nigdzie nie został zapisany :v

Harrych świąt!
02.06.2026 22:06
Niecałe 13, a w tym roku stuknie ćwierćwiecze Rain

O choinka!
02.06.2026 10:16
13 jak założyłam konto, teraz 25 :(

Też tęsknię za tą stroną, dobrze się tu bawiłam i dzięki niej czułam się mniej samotna. Kiedyś to były czasy, a teraz nie ma czasów

Harrych świąt!
31.05.2026 20:16
To i ja się pochwalę. 25 lat jak zakładałem konto, 33 dzisiaj. Niestety założyłem późno, ale załapałem się na ostatki, kiedy ta strona jeszcze jakoś funkcjonowała.

Wielki Mag
27.05.2026 09:56
Ja miałem 19, i dosłownie za kilka dni minie 10 lat. Szkoda, że ta strona padła, swego czasu dużo dla mnie znaczyła tutejsza społeczność :(

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Czy pamiętasz czasy?
Jakie czasy? Jakie czasy? 0%[0 głosów]
Tamte czasy. Tamte czasy. 25%[2 głosów]
Żyrafy nad przepaścią. Żyrafy nad przepaścią. 75%[6 głosów]
Głosów ogółem : 8
Drukuj temat
Zamykamy HP-net.pl :(
Prefix użytkownikaulka_black_potter
Cześć, nie mam takiej władzy by zamknąć stronę, ale jak widać, strona umiera. Nigdy nie sądziłam, że sb będzie wyglądało tak okropnie z trzema postami na dzień, serio. Jednak do brzegu. Zakładam ten (pewnie już ostatni w moim hpnetowym życiu) temat, by powspominać. Napiszcie co wspominacie najlepiej, co najgorzej, co tam najbardziej zapadło Wam w pamięć. A może brakuje wam jakichś serów, którzy zapadli się pod ziemię?

Może zacznę, ponieważ na 100% później nie będzie mi się chciało.

1. Wszystkie mafie, w których brałam udział były naprawdę wspaniałe. Świetnie się przy nich bawiłam i uwielbiałam wkręcać innym, że są oszustami xD

2. Dramy, ach słodkie dramy. Ile ich było? Tego nie wie nikt, na pewno wiele. W jednych brałam czynny udział, w innych byłam obserwatorką. Kłóciliśmy się, a potem raczej niegodziwiśmy się przeprosinami, tylko wszystko wracało do porządku dziennego.

3. Higiena w Hogwarcie.

4. Dziwne typy, których nicków nie chce wspominać, bo jeszcze ich przywołam.

5. Oszustwo topiarki, która wrzuciła swoje dziecko jako pracę w konkursie plastycznym (sprzedała je) i jeszcze została doceniona przez szanowne jury).

6. Rozmowy na sb były chyba najlepszą częścią tej strony.

Tyle tak na szybko ode mnie. Czy znajdą się jeszcze jakieś osoby, które się tu wypowiedzą? Chociaż dwie? xD

i.imgur.com/AyR1kd7.png

Christian.
i.pinimg.com/originals/02/0b/07/020b0757879bbd8cc21454799bff6f55.gif

Bo liczy się to, co masz w środku.
cdn.junglecreations.com/wp/junglecms/2017/12/Christian-Bale-Resized.jpg

Ale czasami warto założyć maskę.
pa1.narvii.com/6412/37cb60531dd1e8002b7ec87c8da0ba734a67f9f3_hq.gif

"ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB"
"zmiennokanoniczne"
"piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma"
"po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu"

by Cantaris

Ula urzędniczka
Zarejestruje ci chomiczka
Da mu zielona kartę
I marchewki starte
<muza>

by fuer

Prefix użytkownikaNicram_93
Ja tam ciągle wierzę, że to jeszcze nie koniec. Owszem, może HPnet nie wróci już do lat świetności, sam w to nie wierzę, ale dopóki ktoś tu jeszcze wchodzi, to jakaś nadzieja jest. W końcu wielu użytkowników nieraz wspominało, że takie okresy posuchy już się tutaj zdarzały. Zobaczymy co czas przyniesie. Zdecydowanie potrzebny świeży "dopływ krwi", dwie, trzy osoby, którym by się "chciało". Bez tego będzie ciężko.

Z perspektywy czasu, według mnie dużym gwoździem do trumny było odejście sporej grupy Hogwardzkiej na Discord. Niestety, rozumiem wygodę i przyczyny, dlaczego tak się stało, ale spowodowało to z czasem znaczny spadek użytkowników na stronie, którzy zadomowili się na Discordzie.

Ja póki co zamierzam dalej w miarę możliwości, od czasu od czasu newsa, post w Hogwarcie, a może jakiegoś fanficka wstawić, dopóki ktokolwiek się tu pojawia.

A co wspominam najlepiej, za czasów od kiedy ja tu urzęduję? Turnieje FanFiction oraz CKM.

Także ja żywię dalej nadzieję, że strona w jakimś stopniu, być może mniejszym, ale żyć będzie :)
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najnews2020.jpg

Dom

Gryffindor

78.media.tumblr.com/tumblr_lqra1k0UNn1qa8ir9o1_r5_250.gif

"Może w Gryffindorze,
Gdzie kwitnie męstwa cnota,
Gdzie króluje odwaga
I do wyczynów ochota."

Postać w Hogwarcie

www.harry-potter.net.pl/infusions/hogwart/images/avatars/1_12.jpg

Natalie Swan

(Prefekt Gryffindoru)

Harry, Ron, Hermiona - czyli przyjaźń, która przetrwa wszystko

78.media.tumblr.com/5ca244c2b4120254d6676b75e59020f5/tumblr_mr9voaoDyY1suuepho1_500.gif

i.gifer.com/llT.gif

78.media.tumblr.com/e2e051649d617fa14188e82aecbadf3d/tumblr_mv3jzf0LbI1qew2ypo3_500.gif

Severus Snape, czyli człowiek zagadka

i1.kwejk.pl/k/obrazki/2012/07/789bf784107070ed4bcbc391742c8c34.gif

Kluby piłkarskie

i.pinimg.com/originals/a0/96/32/a096320fec0651f3ad30db0a085872d0.jpg

Juventus F.C.

www.sofw.pl/wp-content/uploads/2014/09/215.jpg

Wisła Kraków

polskielogo.net/wp-content/uploads/2016/01/106-korona-kielce-ikona.jpg

Korona Kielce

d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/00/26/5e08d9d07bf05_o_medium.jpg

AKS 1947 Busko-Zdrój

Filmy:

66.media.tumblr.com/tumblr_m7nmgbwdez1ry1l11o1_500.gif

Harry Potter

media3.giphy.com/media/7guVjhMF9qBKE/giphy.gif

Gwiezdne Wojny

thumbs.gfycat.com/FamiliarThunderousBarasinga-size_restricted.gif

Władca Pierścieni

i.gifer.com/3Np8.gif

Piraci z Karaibów

media.giphy.com/media/dCBZMlXEstaQE/giphy.gif

Indiana Jones

i.makeagif.com/media/9-17-2015/yTHEA2.gif

Kiler

i.imgur.com/EGm1gJS.gif

Mistrz kierownicy ucieka

Muzyka

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c8/Modern_Talking.svg/1280px-Modern_Talking.svg.png

Prefix użytkownikaKlaudia Lind
Hej, super Ulka, że jednak postanowiłaś się jeszcze odezwać na tym naszym smutnym ostatnio hp-necie. Osobiście najlepiej wspominam Mafię oraz Turnieje, ostra rywalizacja zawsze świetnie rozkręcała stronę, aktywność i zaangażowanie uczestników oraz organizatorów było zawsze na wysokim poziomie. SB zawsze był dla mnie nieco na drugim miejscu, pewnie dlatego ominęły mnie najlepsze dramy ;) Nie pamiętam tego "sprzedania dziecka" w konkursie plastycznym, to było jeszcze zanim się zarejestrowałam?

Co do strony, to mam nadzieję, że to chwilowy kryzys i że lada moment hpnet odbije się od dna, lub narodzi na nowo, niczym Feniks z popiołów :D
i.ibb.co/8DTZnrV/Hogwarts-Houses.gif

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-pedzel.png

naforum.zapodaj.net/thumbs/f427d4baf088.png

naforum.zapodaj.net/thumbs/b3f1629c56b2.jpg

naforum.zapodaj.net/thumbs/3b5d5b75c61c.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/klaudia.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/klaudialindomensmierci.jpg

O tym zawsze pogadam:D

*rysowanie*książki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach LoduSerce*zdrowie*nauka*blogi*góry*konie*dinozaury*rękodzieło

Znajdziesz mnie na:

blogu:https://sagaoludz...gspot.com/
instagramie:http://www.pictam...5597626476

mrauuuu Love Ulubione anime - Noragami

media0.giphy.com/media/tBpYqkMgAPaWA/giphy.gif

Ulubione filmy - seria Jurrasic

akns-images.eonline.com/eol_images/Entire_Site/201553/rs_500x272-150603111143-rs_500x272-150522100555-giphy.gif

[color=#ffff00]Ukochane bajki

m.gifmania.com.mx/Gifs-Animados-Walt-Disney/Gif-Animadas-Peliculas-Walt-Disney/Imagenes-Animadas-Bella-Bestia/Personajes-Bella-Bestia/Rosa-Encantada-75560.gif

i1.kwejk.pl/k/obrazki/2011/10/045f0cf3c2a06cb7076a1e0e0cb5aaec.gif

Dzięki za odwiedziny ^^[/color]

www.sagaoludziachlodu-rysunki.blogspot.com
Prefix użytkownikaSharllottka
Hej HP-neciątka! Nie da się ukryć że strona przechodzi trudny okres posuchy, jednak darzę ją strasznym sentymentem i sobie nie mogę wyobrazić że ona zniknie!
Uwielbiam was i tą stronę i sobie tego nie wyobrażam! Owszem, sama wiem jak ciężko jest znaleźć chwilę wolnego w tych czasach, by zajrzeć na stronkę.
Mimo to cieszę się że znalazłam przypadkowo HPneta. Bawiłam się świetnie gdy poznawałam jego uroki i tajemnice. Ba! Kalambury i szukanie pisanek wciąż zajmują pierwsze miejsce w moim serduszku! Nawet zniknięcie mojego pierwszego profilu było dla mnie niesamowicie zabawną i ekscytującą przygodą! Z całego serca mam nadzieję, że czasy świetności jeszcze powrócą do nas, i że będziemy mogli znowu oglądać żywe dyskusje w komentarzach i SB. Mam nadzieję! Chętnie bym uczestniczyła w paru zabawach w karczmie! Potrzeba nam po prostu nowej krwi! Może uda się coś zdziałać? Może parę postów na fb? czy coś... jest masa stron i grup w tematyce Harrego Pottera, może pozwolą się zareklamować?
i.pinimg.com/originals/3f/dd/bc/3fddbcaba45b729bfae9edfd57ebf2df.jpg

Zwariowany mól książkowy! Gdy czytam książkę bez kija nie podchodź! Nom! jak już czujesz się ostrzeżony, to zapraszam do poznania z bliska mej zarąbiaszczej osoby :)

Ogólnie uwielbiam uniwersum Harrego Pottera jak i jego fandomy :)

Uwielbiam też anime!!! To Druga rzecz zaraz po HP i Książkach którą kocham!! Moim Love jest -Tales of Zestiria!

Jak każda czarująca młoda adeptka magii mam specjalizację! Mianowicie? Quilling! I inne wyroby ręczne takie jak rysowanie i malowanie ;) Kusudama też się gdzieś tam znajdzie razem z origami modułowym :)

Część moich wyrobów możecie obserwować na HPnetowym Discordzie! Często się chwalę w trakcie sklejania i kompletowania!
Jeżeli są związane z uniwersum HP oczywiście trafiają na stronkę jako FanArt ;)

P.S. Dużo osób zna/ło, mnie pod Puchońskim kolorkiem jako CharlottePotter! Suprise!! Prawda? Niezbadane są moce HPneta, co stworzy potrafi też zniknąć! Konta nie należą do wyjątków najwidoczniej... Wię HPnet uznając że jest za nudno, sprawił mi niesamowitą niespodziankę urodzinową! Zniknął moje konto! ;) Najwidoczniej doszedł także do wniosku że siły w Pucharze Domów są niewyrównane, więc możecie wyobrazić sobie jakież było wielkie me zdziwienie, jak po ceremonii przydziału, me szaty zmieniły kolor na zielony! Tak więc oto stałam się Puchońskim Wężykiem! Cieszę się bardzo że dotrwaliście do końca mojego opisu! Wsiadam więc na moją miotłę i zasuwam pisać komentarze pod postami! Bayo! Miłego dnia wam życzę ;) I cudnej zabawy podczas odkrywania magii HPneta! Kto wie co on jeszcze skrywa...

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: