Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Powitanie!
|
|
| Paul59 |
Dodany dnia 07.10.2023 12:52
|
![]() Postów: 7 Dom: Brak przydziału Punkty: 17 Ranga: Mugol Data rejestracji: 07.10.23 |
Witajcie na forum Harry Potter.net.pl! Zapewne wielu z Was, tak jak ja, dorastało z przygodami młodego czarodzieja z blizną na czole. Saga Harry'ego Pottera, autorstwa J.K. Rowling, to opowieść o chłopcu, który dowiaduje się, że jest czarodziejem i rozpoczyna naukę w Hogwarcie, szkole magii i czarodziejstwa. W ciągu siedmiu tomów śledzimy jego walkę z najgroźniejszym czarodziejem wszech czasów, Lordem Voldemortem. Nie da się ukryć, że książki te zdobyły serca czytelników na całym świecie. Młodsza widownia kocha je za magiczny świat, pełen przygód i tajemnic, starsi zaś doceniają głębokie przesłanie, które niesie ze sobą każdy tom. Czy to o przyjaźni, odwadze czy walce z własnymi lękami. Mimo, że pierwsza książka została wydana ponad 20 lat temu, popularność sagi nie maleje. Zarówno filmy jak i książki nadal przyciągają nowych fanów, zarówno wśród młodszych jak i starszych czytelników. Zapraszam do dyskusji, wymiany opinii i dzielenia się swoją pasją z innymi. Niech magia będzie z Wami! Edytowane przez Paul59 dnia 25.04.2024 13:06 Pozdrawiam, Paul 😊
|
|
|
|
danio66 |
Dodany dnia 01.01.2024 10:38
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 2 Postów: 4 Dom: SlytherinPunkty: 437 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 01.08.08 |
Pamiętam jaki był szał jak zostały wydane książki i pojawiły się na półkach sklepów i księgarni. Potem cały czas przez całe dnie zaczytywałem się w przygodach Harrego Pottera. To uczucie jest niesamowite i często wracam do tych wspomnień. Ciekawe, czy zwierciadło Ein Eingarp, by mi to pokazało
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

gordian119

Slytherin