Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Sen z Dumbledorem
|
|
Christina789 |
Dodany dnia 25.02.2018 21:03
|
![]() Postów: 3 Dom: HufflepuffPunkty: 15 Ranga: Mugol Data rejestracji: 25.02.18 |
Przydarzyła mi się ogromnie dziwna rzecz, mam nadzieje, że nie uznacie mnie za idiotkę lub wariatkę. Przyśnił mi się Dumbledore, serio. Mówił mi w tym snie coś w stylu żebym się nie zmarnowała, bo mam potencjał. Ten sen był bardzo realny i od razu wiecie Hogwart itd i od razu mi się taka myśł rzuciła że może on chce się ze mną porozumieć
|
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 25.02.2018 21:43
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
No co ty, za wariatkę? Moje najbardziej realne sny, które pamiętam do tej pory dotyczą HP, więc spoko, jesteś normalna. Chyba, że ja nie jestem normalna, to wtedy może Ty też nie no ale... Posłuchaj Dumbledore'a, może ma rację! ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 26.02.2018 07:26
|
![]() Pochwały: 13 Postów: 1044 Dom: HufflepuffPunkty: 34220 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Mi się bardzo często śni coś z HP, najczęściej Harry, Hermiona, Dumbledore i Voldemort, a raz Minerwa i Neville. Ostatnio śniło mi się, że pojechałam do kina a tam była woda pełna białych trupów, które mnie goniły (scena z książki Książę Półkrwi), także ten... Może faktycznie masz zdolności i warto je rozwinąć, chociaż raczej przyśniło ci się to, co podświadomie chciałaś ![]() ![]() ![]() O tym zawsze pogadam ![]() *rysowanie*książki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu Ulubione anime - Noragami![]() Ulubione filmy - seria Jurrasic ![]() [color=#ffff00]Ukochane bajki ![]() ![]() Dzięki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
|
| Kosocin4 |
Dodany dnia 25.03.2026 11:49
|
![]() Postów: 23 Dom: Brak przydziału Punkty: 70 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 24.09.19 |
Wow, to brzmi naprawdę intensywnie! Sny potrafią być zaskakująco realistyczne, a motyw przewodnika, który mówi rmasz potencjałr1;, to klasyczny archetyp r11; Dumbledore w roli mentora idealnie pasuje. Czasem takie sny zostają w głowie, bo mózg w nocy łączy wspomnienia, pragnienia i inspiracje w jedno barwne rprzesłanier1;. _______________________________________ https://erpserwis...sko-biala/ |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Krnabrny

Hufflepuff

Ulubione anime - Noragami