Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Studio HP pod Londynem
|
|
| Fangtasia |
Dodany dnia 25.06.2017 22:41
|
![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 24 Ranga: Mugol Data rejestracji: 27.09.15 |
Witam. Marzy mi się wycieczka do studia HP. Chciałabym więc poznać osoby po 20 roku życia, które jak ja marzą o wycieczce do świata Harry'ego i pozwiedzania Londynu, albo innych miejscowości. Sama się obawiam pojechać, a poza tym - zawsze jest lepiej przeżywać z kimś taką radość przy zwiedzaniu. A może ktoś z was był i w studiu w Los Angeles? Jest niesamowite! Proszę, niech ktoś się odezwie Czytam, oglądam, słucham. Harry Potter to moja pierwsza i prawdziwa miłość. Lubię czytać fantastykę ale bardziej fascynują mnie thrillery. Swojego czasu fanka True Blood. No i wierna fanka Linkin Park i ich pierwszych płyt.
|
|
|
|
Bad wolf |
Dodany dnia 25.06.2017 23:16
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 1666 Dom: SlytherinPunkty: 12316 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 20.09.13 |
Chciałabym więc poznać osoby po 20 roku życia, które jak ja marzą o wycieczce do świata Harry'ego i pozwiedzania Londynu, albo innych miejscowości. Niestety nie spełniam twojego wymagania w kwestii wieku, ale również chciałabym pojechać na wycieczkę do Londynu. W mojej szkole organizowany był wyjazd, w trakcie którego zwiedzili jakieś miejsce, szczerze nie pamiętam jakie, które ma związek z Harrym. Bardzo im zazdrościłam i do tej pory zazdroszczę. Ale w tym czasie bałabym się tam jechać DIMASH ![]() ![]() |
|
|
|
| Kosocin4 |
Dodany dnia 25.03.2026 11:50
|
![]() Postów: 23 Dom: Brak przydziału Punkty: 70 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 24.09.19 |
Hej, całkowicie cię rozumiem r11; takie wycieczki są dużo przyjemniejsze w towarzystwie. Ja byłem w studiu w Londynie i serio, każdy detal robi wrażenie, nawet małe dekoracje i rekwizyty. Może warto spróbować ogłosić wspólną wyprawę w grupach fanowskich, łatwiej wtedy znaleźć kogoś w podobnym wieku i z podobnymi oczekiwaniami. _______________________________________ https://czeczotka.../wine-bar/ |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Krnabrny

Slytherin