Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Kto to powiedział?
|
|
| Sherry |
Dodany dnia 04.05.2007 17:11
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 2378 Dom: Brak przydziału Punkty: 2489 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
Hermiona Szybko, szybko, bo nie zdążymy. Harry rusz się! Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się... Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem. (Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^) |
|
|
|
| Patrryk Snape |
Dodany dnia 04.05.2007 21:35
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 487 Dom: Brak przydziału Punkty: 542 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 13.04.07 |
Hermiona? wiec stał sie niesmiertelny mordujac innych ludzi? (książe półkrwi) CHCESZ BYC KIMS ZACZNIJ BYC SOBA
Miłość, to najpiękniejsze sacrum, Więc nie traktuj jej jak kontraktu Który zrywasz, gdy dzień masz gorszy Kiedy zyski chwilowo są mniejsze niż koszty Miłosci nie zmieni lekki podmuch wiartu To źródło, którego nikt nie może zatruć |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 04.05.2007 21:41
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
Harry? (cos same znaki zapytania) Jak widze, Gryffindor nie ma już zadnych punktów, wiec myśle, ze... To z pamieci. Ale pownniscie sie skapnąc ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
| Albus12 |
Dodany dnia 05.05.2007 10:38
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 1733 Dom: Brak przydziału Punkty: 2405 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 17.03.07 |
Piąta część pan Snape do Harrego za to że rzucił klątwe na MAlfoya *Nie znajdą mnie...nie lubią ciepła... "I have a dream that my four little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character."
Martin Luther King |
|
|
|
| patrick |
Dodany dnia 08.05.2007 15:59
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 26 Dom: Brak przydziału Punkty: 83 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 17.04.07 |
harry albo syriusz oCH niemogę się doczekać wizytacji u McGonagl |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 08.05.2007 20:42
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
Ron albo Harry, ale chyba Ron. Pójdziemy do Dumbledora. JUż dawno powinniśmy to zrobic. Jeśli znowu chcecie działąć sami, mozecie pozegnac sie ze szkołą. ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
| cedric my best |
Dodany dnia 10.05.2007 16:38
|
![]() Postów: 61 Dom: Brak przydziału Punkty: 61 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.04.07 |
Chyba hermiona. Nie jestem pewna. Nazwałeś mnie tchórzem Potter? Twój ojciec atakował mnie tylko wtedy , gdy miał obok siebie swoich trzech kumpli, to jak nazwiesz jego? |
|
|
|
| Patrryk Snape |
Dodany dnia 10.05.2007 17:03
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 487 Dom: Brak przydziału Punkty: 542 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 13.04.07 |
Snape? popatrzcie tutaj widzicie. te swiecace slady na ziem?i takie srebrne? to krew jednorozca CHCESZ BYC KIMS ZACZNIJ BYC SOBA
Miłość, to najpiękniejsze sacrum, Więc nie traktuj jej jak kontraktu Który zrywasz, gdy dzień masz gorszy Kiedy zyski chwilowo są mniejsze niż koszty Miłosci nie zmieni lekki podmuch wiartu To źródło, którego nikt nie może zatruć |
|
|
|
| Vanessia |
Dodany dnia 10.05.2007 18:28
|
![]() Postów: 92 Dom: Brak przydziału Punkty: 93 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.05.07 |
Hagrid (I tom) -Zmiażdż płaską stroną sreprnego sztyletu, łatwiej puści sok Vanessia
![]() Puchoni z nikim nie wojują Oni zawsze zgodę budują! Helgo Hufflepuff miej w opiece nas! |
|
|
|
| demelza_robins |
Dodany dnia 10.05.2007 18:30
|
![]() Postów: 173 Dom: Brak przydziału Punkty: 1018 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 24.02.07 |
Napisał książę Półkrwi w 6 części "Nie ma potrzeby mówienia do mnie per pan,panie profesorze" Placebo...
Cause soulmates never die. |
|
|
|
wiktor |
Dodany dnia 10.05.2007 18:32
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 764 Dom: RavenclawPunkty: 4575 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 27.01.07 |
Harry jak użył protego "Nie muszę mieć płaszcza żeby stać się niewidzialnym" |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 10.05.2007 19:32
|
hm... gdzis to było, kurcze, niepamietam... Dumbi? albo Voldi, albo Moody. ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
| Vanessia |
Dodany dnia 10.05.2007 20:02
|
![]() Postów: 92 Dom: Brak przydziału Punkty: 93 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.05.07 |
Jeśli chodzi o cytat napisany przez demelzę_robins to jest to wypowiedź chyba Snep'a w 6 tomoie kiedy na lekcji obrony przed czrną magią Snape chciał rzycić na Harr'ego zaklęcie (jakieś tam) niewerbalne a Harry obronił się i krzyknął "Protego".. Cytat: PS: Lubię kwachy. Vanessia
![]() Puchoni z nikim nie wojują Oni zawsze zgodę budują! Helgo Hufflepuff miej w opiece nas! |
|
|
|
Moony Alex |
Dodany dnia 10.05.2007 20:07
|
![]() Postów: 1059 Dom: HufflepuffPunkty: 3278 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 24.02.07 |
Napisał to Albus Dumbledore ^^. "Prawo jest po twojej stronie. (...) Nawet niepełnoletni czarodzieje mogą użyć czarów w sytuacji zagrożenia życia." |
|
|
|
| Patrryk Snape |
Dodany dnia 11.05.2007 11:55
|
Hermiona albo Lupin (ale sądząc po Moony to chyba Lupin)![]() myśli pan, panie ministrze, że Black wciąż jest w okolicy ? CHCESZ BYC KIMS ZACZNIJ BYC SOBA
|
|
|
| demelza_robins |
Dodany dnia 11.05.2007 12:17
|
![]() Postów: 173 Dom: Brak przydziału Punkty: 1018 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 24.02.07 |
Chyba Rosmerta "Posycz sobie mała żmijko, wij się żmijko, wij. Bądź milutka dla Morfina, bo Cię przybije do drzwi" Placebo...
Cause soulmates never die. |
|
|
|
ginny-potter |
Dodany dnia 12.05.2007 10:10
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 1109 Dom: RavenclawPunkty: 1953 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 08.02.07 |
Morfin wuj Voldzia. to teraz ja! "Głupol, mazgaj, śmieć, obsów!" to jest łatwe:smilewinkgrin: |
|
|
|
wiktor |
Dodany dnia 12.05.2007 10:21
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 764 Dom: RavenclawPunkty: 4575 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 27.01.07 |
No to Albus Persiwal Wulfryk Brian Dumbledore ![]() "On jest tutaj, w podziemiach" |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 13.05.2007 18:49
|
![]() Postów: 401 Dom: SlytherinPunkty: 4370 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 06.05.07 |
hmm. może troszkę naprowadzisz. Bo jak narazie myślę że to z I lub II tomu. Może Harry do Rona jak szukali pokoju ślizgonów? Edytowane przez Poznaniaczek dnia 13.05.2007 20:07
NIEWOLNIK ŚREDNIEGO SZCZEBLA
Nie jestem niczyim członkiem Moralizuje czy demoralizuje? Odwaga i wierność - to cenię Miłego dnia pozostało mi życzyć |
|
|
|
ginny-potter |
Dodany dnia 15.05.2007 11:25
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 1109 Dom: RavenclawPunkty: 1953 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 08.02.07 |
wiktor nie pamiętam kto to mówił, ale to chyba było o trollu |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin

Ravenclaw
Hufflepuff