Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Quiz
|
|
| cedric my best |
Dodany dnia 10.05.2007 16:12
|
![]() Postów: 61 Dom: Brak przydziału Punkty: 61 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.04.07 |
ni9e mam kurcze pojęcia |
|
|
|
| Patrryk Snape |
Dodany dnia 10.05.2007 17:07
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 487 Dom: Brak przydziału Punkty: 542 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 13.04.07 |
tym tłuczkem dostała Alicja Spinet moi drodzy Dedalus Diggle był członkiem zakonu feniksa Wymień 4 sklepy znajdujące sie na pokątnej CHCESZ BYC KIMS ZACZNIJ BYC SOBA
Miłość, to najpiękniejsze sacrum, Więc nie traktuj jej jak kontraktu Który zrywasz, gdy dzień masz gorszy Kiedy zyski chwilowo są mniejsze niż koszty Miłosci nie zmieni lekki podmuch wiartu To źródło, którego nikt nie może zatruć |
|
|
|
| Gruba Dama |
Dodany dnia 10.05.2007 20:14
|
![]() Postów: 324 Dom: Brak przydziału Punkty: 2106 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 15.04.07 |
Musy-świstusy Kostki lodów kokosowych Toffi o barwie miodu Fasolki wszystkich smaków Gumy do żucia Drooblesa Lodowe myszy Miętowe ropuchy Cukrowe pióra do pisania Jakie zadanie postawił przed Harrym Dumbledore w Księciu Półkrwi ?? "No wychodź Harry... Wyłaź i walcz... To będzie szybkie, może nawet bezbolesne... Nie wiem... Nigdy nie umierałem... " ![]() "Lepiej umrzeć, niż zdradzić swoich przyjaciół..." - Syriusz Black |
|
|
|
| Patrryk Snape |
Dodany dnia 11.05.2007 11:50
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 487 Dom: Brak przydziału Punkty: 542 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 13.04.07 |
ehmhm Gruba DAmo miało być jakie sklepy sie znajduja na pokątnej a nie co można kupić CHCESZ BYC KIMS ZACZNIJ BYC SOBA
Miłość, to najpiękniejsze sacrum, Więc nie traktuj jej jak kontraktu Który zrywasz, gdy dzień masz gorszy Kiedy zyski chwilowo są mniejsze niż koszty Miłosci nie zmieni lekki podmuch wiartu To źródło, którego nikt nie może zatruć |
|
|
|
| Patrryk Snape |
Dodany dnia 11.05.2007 11:50
|
a na twoje pytanie nie znam odpowiedzi CHCESZ BYC KIMS ZACZNIJ BYC SOBA
|
|
|
| demelza_robins |
Dodany dnia 11.05.2007 12:19
|
![]() Postów: 173 Dom: Brak przydziału Punkty: 1018 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 24.02.07 |
Harry miał wyciągnąć wspomnienie od Slughorna Co wciągnął nosem Harry na przyjęciu u Slughorna? Placebo...
Cause soulmates never die. |
|
|
|
| Gruba Dama |
Dodany dnia 11.05.2007 21:29
|
![]() Postów: 324 Dom: Brak przydziału Punkty: 2106 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 15.04.07 |
Aha...no tak...to przepraszam pomyliłam się... A na to pyt. nie znam odp. "No wychodź Harry... Wyłaź i walcz... To będzie szybkie, może nawet bezbolesne... Nie wiem... Nigdy nie umierałem... " ![]() "Lepiej umrzeć, niż zdradzić swoich przyjaciół..." - Syriusz Black |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 12.05.2007 09:40
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
ja tez nie znam ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
| cedric my best |
Dodany dnia 12.05.2007 11:03
|
![]() Postów: 61 Dom: Brak przydziału Punkty: 61 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.04.07 |
ślimaka![]() ![]()
|
|
|
|
| Gruba Dama |
Dodany dnia 12.05.2007 14:44
|
a pytanie ? co to jest WESZ ? "No wychodź Harry... Wyłaź i walcz... To będzie szybkie, może nawet bezbolesne... Nie wiem... Nigdy nie umierałem... " ![]() "Lepiej umrzeć, niż zdradzić swoich przyjaciół..." - Syriusz Black |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 12.05.2007 14:53
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
walka o emancyptacje skrzató zniewolonych Kim była Narcyza Malfoy? (latwe, bo mi sie nie chce teraz wymyslać) ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
| Gruba Dama |
Dodany dnia 12.05.2007 20:33
|
Ponieważ on jest jedyną osobą, która jest w stanie zabić Czarnego Pana (czy jakoś tak ) "No wychodź Harry... Wyłaź i walcz... To będzie szybkie, może nawet bezbolesne... Nie wiem... Nigdy nie umierałem... " ![]() "Lepiej umrzeć, niż zdradzić swoich przyjaciół..." - Syriusz Black |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 12.05.2007 20:44
|
a pytanie? ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
| Gruba Dama |
Dodany dnia 13.05.2007 13:05
|
A pytanie : co zrobiła Mapa Huncwotów kiedy Snape chciał na siłę ją odczytać ?? "No wychodź Harry... Wyłaź i walcz... To będzie szybkie, może nawet bezbolesne... Nie wiem... Nigdy nie umierałem... " ![]() "Lepiej umrzeć, niż zdradzić swoich przyjaciół..." - Syriusz Black |
|
|
|
| Albus12 |
Dodany dnia 13.05.2007 13:12
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 1733 Dom: Brak przydziału Punkty: 2405 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 17.03.07 |
wymyślała do niego głupie uwagi Jakie jest pełne imię i nazwisko Ginny !? "I have a dream that my four little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character."
Martin Luther King |
|
|
|
| Vanessia |
Dodany dnia 13.05.2007 14:00
|
![]() Postów: 92 Dom: Brak przydziału Punkty: 93 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.05.07 |
Ginevra Molly Weasley Jak nazywają się zwierzaki hodowane przez Hagrida? Wymień 4 Vanessia
![]() Puchoni z nikim nie wojują Oni zawsze zgodę budują! Helgo Hufflepuff miej w opiece nas! |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 13.05.2007 14:02
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
Testrale, Hipogryfy, Sklątki, Akromantule Kiedy urodziny ma Draco? "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
| Vanessia |
Dodany dnia 13.05.2007 14:18
|
![]() Postów: 92 Dom: Brak przydziału Punkty: 93 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.05.07 |
5 czerwca 1980 Jak się robi w szkole Fleur żeby poltergeist znikł? (było w 4 tomie) Vanessia
![]() Puchoni z nikim nie wojują Oni zawsze zgodę budują! Helgo Hufflepuff miej w opiece nas! |
|
|
|
| Albus12 |
Dodany dnia 13.05.2007 14:19
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 1733 Dom: Brak przydziału Punkty: 2405 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 17.03.07 |
Jakos tak w sierpniu, lecz nie pamiętam dokladnie...stawiam na sierpień! To teraz... Wymień dziesięciu graczy Qudditcha. "I have a dream that my four little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character."
Martin Luther King |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 13.05.2007 14:42
|
![]() Postów: 401 Dom: SlytherinPunkty: 4370 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 06.05.07 |
ron, ginny. harry, fred, george, malfoy, angelika, kate, cedrih, cho, harper, demelza, charli, james Imiona i nazwiska wisielców?B) NIEWOLNIK ŚREDNIEGO SZCZEBLA
Nie jestem niczyim członkiem Moralizuje czy demoralizuje? Odwaga i wierność - to cenię Miłego dnia pozostało mi życzyć |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

ja mam propozycję. poczujmy się staro. ile lat mieliście jak założyliście tu konto a ile macie teraz?a miałam 18 a teraz mi stuknie 30 w lipcu 

Ginny_Weasley12
Slytherin

)