Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Całe zdanie tą samą literą
|
|
| Kate_Luis |
Dodany dnia 10.07.2007 21:49
|
![]() Postów: 300 Dom: Brak przydziału Punkty: 1469 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 08.02.07 |
kran kusząco kapał kawą .A. |
|
|
|
| dylkaa_emma |
Dodany dnia 10.07.2007 21:52
|
![]() Postów: 158 Dom: Brak przydziału Punkty: 429 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.05.07 |
Ania angazowała angarz agroturystyczny D głupol, krętacz, bufon..^^.
kochÓm <3*; uwielbiam <3*; ubÓstwiam <3*; Alan Rickman.<3;* mai low forewer;* Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. - Jonathan Davis |
|
|
|
| Kate_Luis |
Dodany dnia 10.07.2007 21:55
|
![]() Postów: 300 Dom: Brak przydziału Punkty: 1469 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 08.02.07 |
Draco darł długi dyktat. .b. |
|
|
|
| Goosiiaa |
Dodany dnia 10.07.2007 22:09
|
![]() Postów: 206 Dom: Brak przydziału Punkty: 257 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 15.04.07 |
Biedny Bałwan Biegł by być Bakłażanem ![]() F Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Hermiona12 |
Dodany dnia 11.07.2007 12:39
|
![]() Postów: 1068 Dom: Brak przydziału Punkty: 1121 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 20.04.07 |
Fani fok francuscy farmacełci filmowali foki finlandzkie. O "Śpiewać i tańczyć to być dobrze wykształconym" Platon Polina Seminova ![]() Taniec jest subtelnym balansem pomiędzy ideałem, a pięknem. Svietlana Zakharova ![]() Kto zakosztuje tańca, nigdy go nie zdradzi. Maurice Bejatr Alessandra Ferri ![]() Taniec jest najwnioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją, czy wyobrażeniem życia - jest samym życiem. Suzanne Farrell ![]() Plié jest pierwszą rzeczą jakiej się nauczysz i ostatnią jaką opanujesz. Suzanne Farrell |
|
|
|
| Kate_Luis |
Dodany dnia 12.07.2007 12:14
|
Olga oglądała okruchy ostatniego omleta. .J. |
|
|
|
| Hermiona12 |
Dodany dnia 12.07.2007 17:50
|
![]() Postów: 1068 Dom: Brak przydziału Punkty: 1121 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 20.04.07 |
Jagoda jadła jabłka jesienią. N "Śpiewać i tańczyć to być dobrze wykształconym" Platon Polina Seminova ![]() Taniec jest subtelnym balansem pomiędzy ideałem, a pięknem. Svietlana Zakharova ![]() Kto zakosztuje tańca, nigdy go nie zdradzi. Maurice Bejatr Alessandra Ferri ![]() Taniec jest najwnioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją, czy wyobrażeniem życia - jest samym życiem. Suzanne Farrell ![]() Plié jest pierwszą rzeczą jakiej się nauczysz i ostatnią jaką opanujesz. Suzanne Farrell |
|
|
|
| Groszek |
Dodany dnia 12.07.2007 19:25
|
![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 19 Ranga: Mugol Data rejestracji: 07.07.07 |
Naiwna Natalia Nazrywała Niebieskich Narcyzy LOL ![]() H |
|
|
|
| Hermiona12 |
Dodany dnia 12.07.2007 19:35
|
Halina hawstuje hustki hiacyntowo habrowe. P "Śpiewać i tańczyć to być dobrze wykształconym" Platon Polina Seminova ![]() Taniec jest subtelnym balansem pomiędzy ideałem, a pięknem. Svietlana Zakharova ![]() Kto zakosztuje tańca, nigdy go nie zdradzi. Maurice Bejatr Alessandra Ferri ![]() Taniec jest najwnioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją, czy wyobrażeniem życia - jest samym życiem. Suzanne Farrell ![]() Plié jest pierwszą rzeczą jakiej się nauczysz i ostatnią jaką opanujesz. Suzanne Farrell |
|
|
|
| asia15963 |
Dodany dnia 12.07.2007 21:08
|
![]() Postów: 1888 Dom: Brak przydziału Punkty: 2682 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 15.04.07 |
Pamela postanowiła pomóc poniszczonym parkanom. N Hogwarts will always be there to welcome you home <3
|
|
|
|
Clover |
Dodany dnia 13.07.2007 14:19
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 3182 Dom: GryffindorPunkty: 3380 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 14.05.07 |
Narcyza nabyła nowy notes na numery. M Oferuj pomoc tylko wtedy, kiedy możesz to spełnić, bo mało rzeczy gorszych jest od czczych obietnic. Bądź dumny, idź z prawdą przez życie, bądź rozumny - to pozwala być na szczycie. |
|
|
|
| Her-mio-na 13 |
Dodany dnia 13.07.2007 14:21
|
![]() Postów: 1494 Dom: Brak przydziału Punkty: 1650 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
Młody Malfoy mało mówi |
|
|
|
| dylkaa_emma |
Dodany dnia 13.07.2007 21:15
|
![]() Postów: 158 Dom: Brak przydziału Punkty: 429 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.05.07 |
Mniemam ze ta sama literka. Mamusia musiała miec małego mercedesa. W głupol, krętacz, bufon..^^.
kochÓm <3*; uwielbiam <3*; ubÓstwiam <3*; Alan Rickman.<3;* mai low forewer;* Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. - Jonathan Davis |
|
|
|
| asia15963 |
Dodany dnia 14.07.2007 12:29
|
![]() Postów: 1888 Dom: Brak przydziału Punkty: 2682 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 15.04.07 |
Witek wrócił wymęczony warcząc wrogo. ![]() A Hogwarts will always be there to welcome you home <3
|
|
|
|
| NimfadoraTonks |
Dodany dnia 16.07.2007 15:12
|
![]() Postów: 291 Dom: Brak przydziału Punkty: 757 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 05.05.07 |
Ala adoptowała Annę. Z ![]() Od cnót Gryfonów, przebiegłości Ślizgonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Hufflepuffie! Śmierciożerca Oto co znalazłam na badziewnym forum o HP [quote] Dom Gryffindoru Tutaj Gryfoni odpoczywają Dom Sliterinu Tutaj Ślizgoni odpoczywają Dom Hufelpufu Tutej wszyscy z pod domu Hafelpufu tutaj odpoczywa Dom Rejvenclowa Tutej wszyscy z pod domu Rejvenclowa tutaj odpoczywa [/quote] -Problem nie jest sam problemem, lecz twoje do niego podejście. Jasne? -TRENERKA BREVIN -Szczęście nigdy nie daje; ono tylko pożycza. -STARE PRZYSŁOWIE CHIŃSKIE. -Nie istnieje coś takiego jak rozrywka dla całej rodziny. -JERRY SEINFELD - Kiedy życie podsuma Ci cytrynę powiedz: '' O, tak, lubię cytryny. Masz więcej?'' -HENRY ROLLINS ![]() Moja ulubiona piosenkarka. Przy niej odpłyyywam. ![]() Feel to boysband, który nie kocha muzyki. Starają się tylko o fanki, a nie o to czy im śpiewanie wychodzi czy nie. ![]() Puki jeszcze śpiewały we dwie to jakoś się zespół trzymał i miały parę dobrych piosenek. Teraz gdy została Tola to Blog27 zamieniło się w śmietnik z sieczką. ![]() W Football manager gram od 13.07.08r. Gra uczy... ![]() Miałam kupione 3 chomiki. 2 samce i jedną samiczkę, która miała małe( jednemu odgryzła nogę) i jednego( tego bez nogi) dałam siostrze, a resztę sprzedałam do sklepu zoologicznego. ![]() Spamerzy to najgorsza rasa ludzi jaką stworzył świat. Najprawdopodobniej nie dano im przywileju wyglądu ludzi z 21 wieku, bo umysł mają po jaskiniowcach( tak jak mowę), a skoro mają przestarzałe modele mózgów to co stoi na przeszkodzie by wyglądali jak jaskiniowcy? ![]() Nawet nie wiem co to jest ta Tibia. Słyszałam, że to gra strategiczno-strzelankowa i z jakimiś potworami sie walczy. Bezsens ![]() Idiotka, która nie umie śpiewać, tańczyć i jeszcze ma tyle odwagi aby wyjść na scenę. Zamiast odessać sobie tłuszcz wepchała go do cycków i może teraz zostać sumo, chociaż wygrała by w każdych zawodach walkowerem, bo nikt nie zmierzył by się z jej tipsami zakładanymi przez panią Gosię za flaszkę. ![]() Nie chodzi mi o to, że uwielbiam tą postać ale o to, że uwielbiam i jestem wielką fanką Harry'ego jako całej serii książek, filmów i gier, a także, że jego świat jest całkiem niezły. ![]() Tak jak staruszki mają swój środek lokomocji- męża córeczki, tak my- młodzież mamy komunikator czyli GG. ![]() Najlepszy komunikator przez, którego można gadać, pisać, wysyłać pliki, a nawet robić konferencje! ![]() Mimo, że mi się zepsuł to i tak był fajny. ![]() Ojczyzna. ![]() Czasami używam. ![]() Kocham smoki!! ![]() Konie też kocham! ![]() [color=sliver]Po co komu szkoła?[/color] ![]() Mam psa, kiedyś miałam innego. Frajdą jest posiadanie takiego stworzonka. ![]() Na stos z mundurkami i z ich właścicielem(Giertychem) ![]() Szybkie jedzenie jest smaczne, szybkie i pożywne. Te cechy spełnia żarełko z Mc Donald'a. ![]() Najlepsza pizza jaką jadłam pochodzi z Włoch,a dokładniej z Elby. Kocham pizze. |
|
|
|
| Adalia |
Dodany dnia 16.07.2007 15:32
|
![]() Postów: 44 Dom: Brak przydziału Punkty: 120 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 16.07.07 |
Zawilec zakwitł... zielonym złotem .
|
|
|
|
Clover |
Dodany dnia 16.07.2007 19:10
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 3182 Dom: GryffindorPunkty: 3380 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 14.05.07 |
Rozumiem,ze zdanie wciąż na Z. Zarozumiała Zuzia zakupiła zielone zapinki. J Oferuj pomoc tylko wtedy, kiedy możesz to spełnić, bo mało rzeczy gorszych jest od czczych obietnic. Bądź dumny, idź z prawdą przez życie, bądź rozumny - to pozwala być na szczycie. |
|
|
|
| chrapak_kretorogi |
Dodany dnia 16.07.2007 19:21
|
![]() Postów: 199 Dom: Brak przydziału Punkty: 622 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 06.05.07 |
Łukasz Łapie Łosia K - A może usmażymy naleśniki?
|
|
|
|
| Nasuada |
Dodany dnia 16.07.2007 19:31
|
![]() Postów: 19 Dom: Brak przydziału Punkty: 23 Ranga: Mugol Data rejestracji: 09.07.07 |
kasia kupiła krawat, który kosztował kilka koron G Animag - Gryf
Pod niebem, tam gdzie orli szlak, przez wilków lodów mroczny las spływamy tam na krwawych pniach po złoto, brylant i lśniącą stal. dlczego nikt nie rozumie tego co czuję |
|
|
|
| asia15963 |
Dodany dnia 16.07.2007 21:44
|
Głupi Gienio gryzł gumowe gruszki Hogwarts will always be there to welcome you home <3
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Gryffindor