Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Całe zdanie tą samą literą
|
|
| Levin |
Dodany dnia 17.07.2007 12:06
|
![]() Postów: 4 Dom: Brak przydziału Punkty: 418 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 17.06.07 |
asia15963 zapomnialas dodac literki... to ja wymysle O Ogromny ogr odnalazł ogromny ogród. Ha Dzia!!
![]() |
|
|
|
| Goosiiaa |
Dodany dnia 18.07.2007 09:41
|
![]() Postów: 206 Dom: Brak przydziału Punkty: 257 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 15.04.07 |
I sama zapomniałaś dać literę b) lol To ja ułoże zdanie na S Szedł Sasza suchą szosą. R Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Hermiona12 |
Dodany dnia 20.07.2007 10:33
|
![]() Postów: 1068 Dom: Brak przydziału Punkty: 1121 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 20.04.07 |
Rodzina Rogalskich ryczała rano. A "Śpiewać i tańczyć to być dobrze wykształconym" Platon Polina Seminova ![]() Taniec jest subtelnym balansem pomiędzy ideałem, a pięknem. Svietlana Zakharova ![]() Kto zakosztuje tańca, nigdy go nie zdradzi. Maurice Bejatr Alessandra Ferri ![]() Taniec jest najwnioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją, czy wyobrażeniem życia - jest samym życiem. Suzanne Farrell ![]() Plié jest pierwszą rzeczą jakiej się nauczysz i ostatnią jaką opanujesz. Suzanne Farrell |
|
|
|
| Syriusz_Harry_Remus_ |
Dodany dnia 20.07.2007 10:48
|
![]() Ostrzeżenia: 4 Postów: 419 Dom: Brak przydziału Punkty: 615 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 23.06.07 |
głupi głupek ganiał gnijącego gamonia F Syriusz_Harry_Remus_
Wierny Gryfon na dobre i na złe ślepo oddany człowiek Dumbledora Członek Gwardii Dumbledore'a Animag: pies Patronus: jeleń JR i SHR palkarze potezni, rzadza w rymach, odwazni i mezni[/b][/color] Koleżanki i koledzy: -Sherry -NicolasFlamel -Mistrz Quiditcha -Thonks -cho weslay -_Harry_Potter_ -Syriusz__Black_ -HoRaCySlUgHoRn -Ginny__Weasley -Slayerka -Moony Alex -peeves poltergeist -severus_snape -melody -Arek15 -Serea -NimfadoraThonks -dorisq -Minerwa Mcgonagal - Rohas - mati012 - blizz -lapa_11 -son -Paweybeny -Mimbulus_Mimbletonia -Nimphadora Tonks :*:*:*:* -Wieczor -danythomas -Ginny_Weasley_12 -fuerte -Pawlo_3d -emil -Hermiona45 -R_Lupin -olaaa -franek123 -Marsjanin -adzilla -patryk1234 -Tonks_Nimfadora -Alison -Lilly_P -fanka_potter_love -Hermi_Beata -biadaga -radcliffe7 -Stajls -klauudusia2 -James_Riddle -olsio -lenne -Pikus -Hadys -marekryba -Domcia_hp -Potter_H -lord potter -Maugo777 -Bloombsury -oliwka dtych którzy chcą byc na tej liscie ,niech napiszą na PW Płoną domostwa, leje się krew Do walki zagrzewa feniksa śpiew Dumbledorem naszym mistrzem, Dumbledore naszym wodzem Który na śmierciożerców zawziął się srodze Ref:Nie pozwolimy by Zło zwyciężyło By szczelinami jak gaz się sączyło Śmierciożerstwu niczym wężowi łeb odetniemy Albo próbując w boju polegniemy Zakon Feniksa na straży Dobra stoi I go do końca zniszczyć nie pozwoli Zło i jego sługi zwyciężymy Nienawiść miłością zastąpimy Ref: Żaden z nas nigdy Zakonu nie zdradzi Chociaż ostrożność nigdy nie zawadzi Odwaga i wierność to nasze cnoty Których przestrzegamy co do joty Ref: Niech ta pieśń i feniksa śpiew Rozbrzmiewa w świecie niczym Dobra zew My w jego służbie zwyciężymy I Zło z tego świata wyplenimy Ref: HERB ZAKONU FENIKSA Płoną domostwa, leje się krew Do walki zagrzewa feniksa śpiew Dumbledorem naszym mistrzem, Dumbledore naszym wodzem Który na śmierciożerców zawziął się srodze Ref:Nie pozwolimy by... -ONA ZABIŁA SYRIUSZ!ZABIŁA GO... TERAZ JA JĄ ZABIJE! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| dylkaa_emma |
Dodany dnia 20.07.2007 13:23
|
![]() Postów: 158 Dom: Brak przydziału Punkty: 429 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.05.07 |
Fiat fioletwoy firurował fiwrtutki { ha. wymyśliłam nowe wyrazy }O głupol, krętacz, bufon..^^.
kochÓm <3*; uwielbiam <3*; ubÓstwiam <3*; Alan Rickman.<3;* mai low forewer;* Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. - Jonathan Davis |
|
|
|
| NimfadoraTonks |
Dodany dnia 20.07.2007 17:36
|
![]() Postów: 291 Dom: Brak przydziału Punkty: 757 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 05.05.07 |
Ola olewa obślinionego Olka. M ![]() Od cnót Gryfonów, przebiegłości Ślizgonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Hufflepuffie! Śmierciożerca Oto co znalazłam na badziewnym forum o HP [quote] Dom Gryffindoru Tutaj Gryfoni odpoczywają Dom Sliterinu Tutaj Ślizgoni odpoczywają Dom Hufelpufu Tutej wszyscy z pod domu Hafelpufu tutaj odpoczywa Dom Rejvenclowa Tutej wszyscy z pod domu Rejvenclowa tutaj odpoczywa [/quote] -Problem nie jest sam problemem, lecz twoje do niego podejście. Jasne? -TRENERKA BREVIN -Szczęście nigdy nie daje; ono tylko pożycza. -STARE PRZYSŁOWIE CHIŃSKIE. -Nie istnieje coś takiego jak rozrywka dla całej rodziny. -JERRY SEINFELD - Kiedy życie podsuma Ci cytrynę powiedz: '' O, tak, lubię cytryny. Masz więcej?'' -HENRY ROLLINS ![]() Moja ulubiona piosenkarka. Przy niej odpłyyywam. ![]() Feel to boysband, który nie kocha muzyki. Starają się tylko o fanki, a nie o to czy im śpiewanie wychodzi czy nie. ![]() Puki jeszcze śpiewały we dwie to jakoś się zespół trzymał i miały parę dobrych piosenek. Teraz gdy została Tola to Blog27 zamieniło się w śmietnik z sieczką. ![]() W Football manager gram od 13.07.08r. Gra uczy... ![]() Miałam kupione 3 chomiki. 2 samce i jedną samiczkę, która miała małe( jednemu odgryzła nogę) i jednego( tego bez nogi) dałam siostrze, a resztę sprzedałam do sklepu zoologicznego. ![]() Spamerzy to najgorsza rasa ludzi jaką stworzył świat. Najprawdopodobniej nie dano im przywileju wyglądu ludzi z 21 wieku, bo umysł mają po jaskiniowcach( tak jak mowę), a skoro mają przestarzałe modele mózgów to co stoi na przeszkodzie by wyglądali jak jaskiniowcy? ![]() Nawet nie wiem co to jest ta Tibia. Słyszałam, że to gra strategiczno-strzelankowa i z jakimiś potworami sie walczy. Bezsens ![]() Idiotka, która nie umie śpiewać, tańczyć i jeszcze ma tyle odwagi aby wyjść na scenę. Zamiast odessać sobie tłuszcz wepchała go do cycków i może teraz zostać sumo, chociaż wygrała by w każdych zawodach walkowerem, bo nikt nie zmierzył by się z jej tipsami zakładanymi przez panią Gosię za flaszkę. ![]() Nie chodzi mi o to, że uwielbiam tą postać ale o to, że uwielbiam i jestem wielką fanką Harry'ego jako całej serii książek, filmów i gier, a także, że jego świat jest całkiem niezły. ![]() Tak jak staruszki mają swój środek lokomocji- męża córeczki, tak my- młodzież mamy komunikator czyli GG. ![]() Najlepszy komunikator przez, którego można gadać, pisać, wysyłać pliki, a nawet robić konferencje! ![]() Mimo, że mi się zepsuł to i tak był fajny. ![]() Ojczyzna. ![]() Czasami używam. ![]() Kocham smoki!! ![]() Konie też kocham! ![]() [color=sliver]Po co komu szkoła?[/color] ![]() Mam psa, kiedyś miałam innego. Frajdą jest posiadanie takiego stworzonka. ![]() Na stos z mundurkami i z ich właścicielem(Giertychem) ![]() Szybkie jedzenie jest smaczne, szybkie i pożywne. Te cechy spełnia żarełko z Mc Donald'a. ![]() Najlepsza pizza jaką jadłam pochodzi z Włoch,a dokładniej z Elby. Kocham pizze. |
|
|
|
Clover |
Dodany dnia 20.07.2007 18:07
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 3182 Dom: GryffindorPunkty: 3380 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 14.05.07 |
Mała Milena mieli mak B Oferuj pomoc tylko wtedy, kiedy możesz to spełnić, bo mało rzeczy gorszych jest od czczych obietnic. Bądź dumny, idź z prawdą przez życie, bądź rozumny - to pozwala być na szczycie. |
|
|
|
| dylkaa_emma |
Dodany dnia 20.07.2007 19:36
|
![]() Postów: 158 Dom: Brak przydziału Punkty: 429 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.05.07 |
Bartek brudził białe bluzki ![]() R głupol, krętacz, bufon..^^.
kochÓm <3*; uwielbiam <3*; ubÓstwiam <3*; Alan Rickman.<3;* mai low forewer;* Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. - Jonathan Davis |
|
|
|
| Hermiona12 |
Dodany dnia 21.07.2007 11:20
|
![]() Postów: 1068 Dom: Brak przydziału Punkty: 1121 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 20.04.07 |
Radiowóz robaczków rujnuje rynne. K "Śpiewać i tańczyć to być dobrze wykształconym" Platon Polina Seminova ![]() Taniec jest subtelnym balansem pomiędzy ideałem, a pięknem. Svietlana Zakharova ![]() Kto zakosztuje tańca, nigdy go nie zdradzi. Maurice Bejatr Alessandra Ferri ![]() Taniec jest najwnioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją, czy wyobrażeniem życia - jest samym życiem. Suzanne Farrell ![]() Plié jest pierwszą rzeczą jakiej się nauczysz i ostatnią jaką opanujesz. Suzanne Farrell |
|
|
|
| dylkaa_emma |
Dodany dnia 21.07.2007 11:34
|
Kolorowa krowa kurowała krwiozercze kury! W głupol, krętacz, bufon..^^.
|
|
|
| chrapak_kretorogi |
Dodany dnia 21.07.2007 15:32
|
![]() Postów: 199 Dom: Brak przydziału Punkty: 622 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 06.05.07 |
wiktoria właśnie wsiadła w wolny wózek. H - A może usmażymy naleśniki?
|
|
|
|
| Nasuada |
Dodany dnia 21.07.2007 18:04
|
![]() Postów: 19 Dom: Brak przydziału Punkty: 23 Ranga: Mugol Data rejestracji: 09.07.07 |
hubert huśta hanie troche krótkie... ![]() k Animag - Gryf
Pod niebem, tam gdzie orli szlak, przez wilków lodów mroczny las spływamy tam na krwawych pniach po złoto, brylant i lśniącą stal. dlczego nikt nie rozumie tego co czuję |
|
|
|
Mosag |
Dodany dnia 21.07.2007 18:43
|
![]() Postów: 252 Dom: HufflepuffPunkty: 410 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 19.04.07 |
karolina kopie kilofemkamien, który krótko krzyknoł:lol: a Kto jest Śmierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra?
|
|
|
|
| chrapak_kretorogi |
Dodany dnia 21.07.2007 20:36
|
![]() Postów: 199 Dom: Brak przydziału Punkty: 622 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 06.05.07 |
Anorektyczki aktywnie atakują albusa anonimowo. ee.. troche bez sensu.. nie ważne ^^ CH - A może usmażymy naleśniki?
|
|
|
|
| Tiara160 |
Dodany dnia 22.07.2007 14:52
|
![]() Postów: 36 Dom: Brak przydziału Punkty: 62 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 09.07.07 |
Chamskie chłopki chciały chapnąć chuderlaka ![]() (chyba dobrze napisałam :] ) M PoTTer dIabŁa KumoTer
DlA niEGo zAbIć uCzNiÓw TrzecH tO CzySta RadoŚĆ , LuZ i śMiEch... |
|
|
|
| chrapak_kretorogi |
Dodany dnia 22.07.2007 14:58
|
Mała Misia Miauczy Markotnie Muchom. Ż - A może usmażymy naleśniki?
|
|
|
|
Mosag |
Dodany dnia 23.07.2007 19:35
|
![]() Postów: 252 Dom: HufflepuffPunkty: 410 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 19.04.07 |
Ale wymyśliłaś!!!!!:lol: żaba żyje życiem... bez sensu... g Kto jest Śmierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra?
|
|
|
|
| Hermiona12 |
Dodany dnia 24.07.2007 17:02
|
Genowefa gnije godzine Grenlandzką L "Śpiewać i tańczyć to być dobrze wykształconym" Platon Polina Seminova ![]() Taniec jest subtelnym balansem pomiędzy ideałem, a pięknem. Svietlana Zakharova ![]() Kto zakosztuje tańca, nigdy go nie zdradzi. Maurice Bejatr Alessandra Ferri ![]() Taniec jest najwnioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją, czy wyobrażeniem życia - jest samym życiem. Suzanne Farrell ![]() Plié jest pierwszą rzeczą jakiej się nauczysz i ostatnią jaką opanujesz. Suzanne Farrell |
|
|
|
| syllwiaaa |
Dodany dnia 25.07.2007 11:19
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 295 Dom: Brak przydziału Punkty: 608 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 17.07.07 |
Lesio lubi lizać lody .T "Och, wspaniale, Potter - przerwał mu Snape, krzywiąc wargi w drwiącym uśmiechu. - Tak, to miłe, że nauczyłeś się czegoś przez prawie sześć lat. DUCHY Są PRZEZROCZYSTE. |
|
|
|
| patii |
Dodany dnia 25.07.2007 11:28
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 251 Dom: Brak przydziału Punkty: 276 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 24.07.07 |
Pan Paweł pożera papier.![]()
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Gryffindor
Hufflepuff