Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 1 z 2: 12
|
|
Gry RPG na pc
|
|
KubeN |
Dodany dnia 27.10.2013 23:23
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 124 Dom: HufflepuffPunkty: 999 Ranga: Wzór do naśladowania Data rejestracji: 19.04.13 |
Siemka! Osobiście jestem miłośnikiem gier RPG, np. seria Diablo, Morrowind, Grom: terror w tybecie i wiele innych. Ciekawi mnie jednak czy na tej stronie jest jakaś osoba, którą równierz interesują takie gry, z którą można na ten temat pogadać, wymieniać różne ciekawostki i dawać porady dotyczące danej gry. Jeśli jest tu taka osoba, to niech po prostu zacznie rozmowe na dany temat, a ja może coś odpisze. Czekam na wasze posty. KubeN Guess who back(again)?? The Majne podpis ludziu właśnie czytasz Siemka! Jestem KubeN, a raczej Kuba(właściwie to Jakub, ale wszyscy mówią Kuba) Konieczkowicz. Mam 13 lat. Mieszkam w Kielcach. Co tu dużo mówić ( a raczej pisać )lubię reggae, rap i hip hop. Jestem raczej człowiekiem spokojnym ( choć nie zawsze ). Chciałbym być mentalistą lub iluzjonistą ( jak nie wiecie co to jest to zawsze można liczyć na pomoc cioci wikipedii ). Dobra o mnie tyle. A, i tu macie link do mojego "przedstaw się": http://www.harry-...d_id=13971 ![]() " Magia nie istnieje dopóki jej nie stworzymy " By KubeN ![]() ![]() "Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem." Bruce Lee KAKAŁO ![]() C.D.N... [/b] |
|
|
|
losiovsky |
Dodany dnia 28.10.2013 13:32
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 539 Dom: GryffindorPunkty: 1800 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 21.05.13 |
HUH! ja osobiście kocham RPG więc ten temat jest dla mnie ;p zapomniałeś o jednym chyba najlepszym RPG ostatnich lat czyli serią Gothic ![]() co do Diablo lofciaam popykałbym w trójeczkę ;p i czekam na czwóreczkę jeżeli wyjdzie. w Groma grałem bo ty mi go pożyczyłeś świetna gierka na wieczorne granie ;p ta Morrowind nie znam nigdy nie słyszałem ;p " z tobą nie da się nudzić łosiu"
Łapa15 Sir Łosiu David I - Przydomek który nadała mi Sir Łapa Szlachetna "Nic nie daję zapatrzenie się w marzenia i zapominanie o życiu" - A.Dumbledore ![]() Dziekuję Łapsonie ![]() ![]() |
|
|
|
Portugas |
Dodany dnia 28.10.2013 15:33
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 6 Postów: 1255 Dom: HufflepuffPunkty: 6535 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 08.03.13 |
Ja też lubię gry typu RPG, ale one wam nie przypadną do gustu ;p Najbardziej kocham serię Final Fantasy, która ma aż 14 części! Seria jest extra pod wieloma względami ; )Dziwi mnie, że nie kojarzę żadnych z wyżej wymienionych tytułów :O kocham juliettę115 Przez pomyłkę zrobiłem to specjalnie. ![]() Ach, ta Łapka ![]() ![]() ![]() Portugas - jedyny użytkownik, na którego ma oko nawet Krico ![]() Wszyscy jesteśmy żyrafami, które urodziły się nad przepaścią :zyrafa: ~ Nior ^^ ![]() ![]() |
|
|
|
KubeN |
Dodany dnia 28.10.2013 17:25
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 124 Dom: HufflepuffPunkty: 999 Ranga: Wzór do naśladowania Data rejestracji: 19.04.13 |
Final Fantasy? Nie wiem czemu, ale nie słyszałem o takiej grze, ale może ktoś napisze o jakiejś grze i waszymi problemami, a może uda się nam je wspólnie je rozwiązać. Guess who back(again)?? The Majne podpis ludziu właśnie czytasz Siemka! Jestem KubeN, a raczej Kuba(właściwie to Jakub, ale wszyscy mówią Kuba) Konieczkowicz. Mam 13 lat. Mieszkam w Kielcach. Co tu dużo mówić ( a raczej pisać )lubię reggae, rap i hip hop. Jestem raczej człowiekiem spokojnym ( choć nie zawsze ). Chciałbym być mentalistą lub iluzjonistą ( jak nie wiecie co to jest to zawsze można liczyć na pomoc cioci wikipedii ). Dobra o mnie tyle. A, i tu macie link do mojego "przedstaw się": http://www.harry-...d_id=13971 ![]() " Magia nie istnieje dopóki jej nie stworzymy " By KubeN ![]() ![]() "Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem." Bruce Lee KAKAŁO ![]() C.D.N... [/b] |
|
|
|
losiovsky |
Dodany dnia 28.10.2013 18:49
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 539 Dom: GryffindorPunkty: 1800 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 21.05.13 |
nie znam Final Fantasy, jestem pod wrażeniem że aż 14 części.Słuchajcie a może pomówimy o serii Gothic jak dla mnie wszystkie części świetne ale no tak jest jakieś ale w tej świetnej produkcji Arcania Gothic 4.Dla mnie żenada zrezygnowano z głównego bohatera co kompletnie niszczy klimat, a zamiast "Beziego" dali nam pastucha z laską, błagam. Ja daje tej części 2/10 za grafikę i audio oraz rozbudowany ekwipunek. Jak wy to oceniacie? " z tobą nie da się nudzić łosiu"
Łapa15 Sir Łosiu David I - Przydomek który nadała mi Sir Łapa Szlachetna "Nic nie daję zapatrzenie się w marzenia i zapominanie o życiu" - A.Dumbledore ![]() Dziekuję Łapsonie ![]() ![]() |
|
|
|
KubeN |
Dodany dnia 28.10.2013 19:50
|
Mi ogólnie gothic nie przypadł do gustu i niezbyt długo w to grałem więc może coś w co graliśmy wszyscy... Może Diablo??? Guess who back(again)?? The Majne podpis ludziu właśnie czytasz Siemka! Jestem KubeN, a raczej Kuba(właściwie to Jakub, ale wszyscy mówią Kuba) Konieczkowicz. Mam 13 lat. Mieszkam w Kielcach. Co tu dużo mówić ( a raczej pisać )lubię reggae, rap i hip hop. Jestem raczej człowiekiem spokojnym ( choć nie zawsze ). Chciałbym być mentalistą lub iluzjonistą ( jak nie wiecie co to jest to zawsze można liczyć na pomoc cioci wikipedii ). Dobra o mnie tyle. A, i tu macie link do mojego "przedstaw się": http://www.harry-...d_id=13971 ![]() " Magia nie istnieje dopóki jej nie stworzymy " By KubeN ![]() ![]() "Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem." Bruce Lee KAKAŁO ![]() C.D.N... [/b] |
|
|
|
losiovsky |
Dodany dnia 29.10.2013 13:15
|
Diablo ahh diablo gra świetna pod każdym względem, ale musi być ale jak zawsze w grze irytowało mnie to że gdy zapisywałem grę a byłem już daleko to zawsze zaczynałem w obozie tych kobiet to jest głupie ja daje tej grze 9/10 " z tobą nie da się nudzić łosiu"
|
|
|
KubeN |
Dodany dnia 29.10.2013 13:59
|
Obóz łotrzyc łosiu, tak to było wkurzające, ale jak sie gre lubi to sie jej nie usuwa... A poza tym Diablo I ci się nie spodobało, D II cie wkurzało i usunołeś, a w D III w ogóle nie grałeś... Guess who back(again)?? The Majne podpis ludziu właśnie czytasz Siemka! Jestem KubeN, a raczej Kuba(właściwie to Jakub, ale wszyscy mówią Kuba) Konieczkowicz. Mam 13 lat. Mieszkam w Kielcach. Co tu dużo mówić ( a raczej pisać )lubię reggae, rap i hip hop. Jestem raczej człowiekiem spokojnym ( choć nie zawsze ). Chciałbym być mentalistą lub iluzjonistą ( jak nie wiecie co to jest to zawsze można liczyć na pomoc cioci wikipedii ). Dobra o mnie tyle. A, i tu macie link do mojego "przedstaw się": http://www.harry-...d_id=13971 ![]() " Magia nie istnieje dopóki jej nie stworzymy " By KubeN ![]() ![]() "Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem." Bruce Lee KAKAŁO ![]() C.D.N... [/b] |
|
|
|
losiovsky |
Dodany dnia 29.10.2013 15:27
|
Lecz zagram, może... Diablo I nie podoba mi się i tyle o! koniec i nawet postawię kropkę : . (czyż nie piękna ta moja kropka? ) " z tobą nie da się nudzić łosiu"
|
|
|
KubeN |
Dodany dnia 29.10.2013 16:17
|
Nie ta kropka nie jest ładna . A poza tym to o czym będzie ta nasza dyskusja?edit. Łosiu, może rozkręcimy ten temat bardziej, pogadamy na temat Groma, a może ktoś się do nas dołączy, co ty na to? Ja chętnie bym o tej grze pogadał, bo jak dla mnie to ta gra jest świetna. Edytowane przez Xeri dnia 04.11.2013 17:28
Guess who back(again)?? The Majne podpis ludziu właśnie czytasz Siemka! Jestem KubeN, a raczej Kuba(właściwie to Jakub, ale wszyscy mówią Kuba) Konieczkowicz. Mam 13 lat. Mieszkam w Kielcach. Co tu dużo mówić ( a raczej pisać )lubię reggae, rap i hip hop. Jestem raczej człowiekiem spokojnym ( choć nie zawsze ). Chciałbym być mentalistą lub iluzjonistą ( jak nie wiecie co to jest to zawsze można liczyć na pomoc cioci wikipedii ). Dobra o mnie tyle. A, i tu macie link do mojego "przedstaw się": http://www.harry-...d_id=13971 ![]() " Magia nie istnieje dopóki jej nie stworzymy " By KubeN ![]() ![]() "Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem." Bruce Lee KAKAŁO ![]() C.D.N... [/b] |
|
|
|
losiovsky |
Dodany dnia 04.11.2013 14:10
|
Grom,.. gra fajna spodobała mi się od razu jak mi ją pokazałeś, wymaga ona w niektórych misjach logicznego myślenia i jest bardzo trudna. Jedyne co mi się nie podoba to męczące sterowanie. " z tobą nie da się nudzić łosiu"
|
|
|
KubeN |
Dodany dnia 04.11.2013 16:29
|
Jak męczące sterowanie? Przecierz tam się tylko myszką klika, a reszta to same klawisze szybkiego wybierania Guess who back(again)?? The Majne podpis ludziu właśnie czytasz Siemka! Jestem KubeN, a raczej Kuba(właściwie to Jakub, ale wszyscy mówią Kuba) Konieczkowicz. Mam 13 lat. Mieszkam w Kielcach. Co tu dużo mówić ( a raczej pisać )lubię reggae, rap i hip hop. Jestem raczej człowiekiem spokojnym ( choć nie zawsze ). Chciałbym być mentalistą lub iluzjonistą ( jak nie wiecie co to jest to zawsze można liczyć na pomoc cioci wikipedii ). Dobra o mnie tyle. A, i tu macie link do mojego "przedstaw się": http://www.harry-...d_id=13971 ![]() " Magia nie istnieje dopóki jej nie stworzymy " By KubeN ![]() ![]() "Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem." Bruce Lee KAKAŁO ![]() C.D.N... [/b] |
|
|
|
losiovsky |
Dodany dnia 09.11.2013 14:47
|
KubeN napisał(a): Jak męczące sterowanie? Przecierz tam się tylko myszką klika, a reszta to same klawisze szybkiego wybierania chodzi o ta myszkę wolałbym ze strzałkami lub W A S D " z tobą nie da się nudzić łosiu"
|
|
|
losiovsky |
Dodany dnia 09.11.2013 17:48
|
zauważyłeś że spamisz? co z tego że tylko my? chcę się tu wypowiadać i tyle.Czekam na odp. Kuby Edytowane przez Xeri dnia 30.11.2013 12:26
" z tobą nie da się nudzić łosiu"
|
|
|
KubeN |
Dodany dnia 09.11.2013 17:53
|
chodzi o ta myszkę wolałbym ze strzałkami lub W A S D ![]() Ale przecież zawsze można zmienić ustawienia sterowania, ty nie zawsze myślący łosiu Edytowane przez KubeN dnia 11.11.2013 21:24
Guess who back(again)?? The Majne podpis ludziu właśnie czytasz Siemka! Jestem KubeN, a raczej Kuba(właściwie to Jakub, ale wszyscy mówią Kuba) Konieczkowicz. Mam 13 lat. Mieszkam w Kielcach. Co tu dużo mówić ( a raczej pisać )lubię reggae, rap i hip hop. Jestem raczej człowiekiem spokojnym ( choć nie zawsze ). Chciałbym być mentalistą lub iluzjonistą ( jak nie wiecie co to jest to zawsze można liczyć na pomoc cioci wikipedii ). Dobra o mnie tyle. A, i tu macie link do mojego "przedstaw się": http://www.harry-...d_id=13971 ![]() " Magia nie istnieje dopóki jej nie stworzymy " By KubeN ![]() ![]() "Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem." Bruce Lee KAKAŁO ![]() C.D.N... [/b] |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 10.11.2013 20:19
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
Namiastką RPG to był multiplayer w Neverwinter Nights, gdzie można było sobie w edytorze kreować fabułę + dodać Mistrza Gry. Dialogowo zaś Planescape: Torment. A tak to RPG na PC nie istnieją. Istniały rogueliki, które to były mocno siermiężną próbą przeniesienia klimatu planszówek RPG na PC... ale była to opcja dla hardkorowców, jeszcze z końca lat 80". Częściowo seria Wizardry też. Tak poza tym to cRPG (bo o nich mowa, a nie o RPG) =/= RPG. ;] Jakbyś grał w trójkę w czasie premiery to inaczej byś śpiewał. 5 cholernych lat zajęło doprowadzenie tej gry do stanu używalności... A i tak miała na sobie piętno siermiężnych Gothiców, niezdolna do konkurowania z Oblivionem... który to i tak był tylko popłuczynami po Morrowindzie, choć dało się go doprowadzić do stanu używalności dzięki masie modów... Dopiero Skyrim zatarł złe wrażenie. ale no tak jest jakieś ale w tej świetnej produkcji Arcania Gothic 4.Dla mnie żenada zrezygnowano z głównego bohatera co kompletnie niszczy klimat Arcania nie miała zbyt wiele z Gothicem wspólnego, prędzej Risen, który to niby był "duchowym spadkobiercą Gothiców" ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
losiovsky |
Dodany dnia 11.11.2013 21:09
|
No wiesz Razor po tym jak Bytes nie zajmują się już serią Gothic to risen podbił serca i jest uznawana za super produkcję. Co raz mówi się o Risen 3: Blazing Oceans gdzie można utworzyć własny statek itp. " z tobą nie da się nudzić łosiu"
|
|
|
KubeN |
Dodany dnia 11.11.2013 21:29
|
Mieliśmy gadać na inny temat... Ale fajnie, że w ogóle coś piszecie. To gadamy o Gromie czy wrzucamy na warsztat inną grę? Może znacie grę Unreal Tornament? Edytowane przez Xeri dnia 12.11.2013 15:01
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 12.11.2013 14:43
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
losiovsky napisał(a): No wiesz Razor po tym jak Bytes nie zajmują się już serią Gothic to risen podbił serca i jest uznawana za super produkcję. Co raz mówi się o Risen 3: Blazing Oceans gdzie można utworzyć własny statek itp. Za cholerę w to nie wierzę. Chyba że PB zatrudnią więcej ludzi, bo przy G3 widzieliśmy czym grozi zabójcza kombinacja: małe studio + duży projekt. A UT niezbyt ma wspólnego z RPG więc nie wiem po co akurat tutaj o tym dyskutować dyskutować. W 2004 się grywało coś, III to martwa beka. Ba, wszystkie takie gry są martwe praktycznie, w Quake3/Quake Live tez już aż tak dużo ludzi nie gra. ;f Bo i po co, skoro Kłejki same w sobie były szybkie, nie mówiąc już o ProModzie, który jeszcze bardziej podkręcał tempo w Quake III... ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
KubeN |
Dodany dnia 26.11.2013 18:24
|
No to daję jakoś grę! Niejest to RPG, ale gra jest fajna i całkiem straszna, a nazywa się "Outlast". Zna ktoś taką?? Guess who back(again)?? The Majne podpis ludziu właśnie czytasz Siemka! Jestem KubeN, a raczej Kuba(właściwie to Jakub, ale wszyscy mówią Kuba) Konieczkowicz. Mam 13 lat. Mieszkam w Kielcach. Co tu dużo mówić ( a raczej pisać )lubię reggae, rap i hip hop. Jestem raczej człowiekiem spokojnym ( choć nie zawsze ). Chciałbym być mentalistą lub iluzjonistą ( jak nie wiecie co to jest to zawsze można liczyć na pomoc cioci wikipedii ). Dobra o mnie tyle. A, i tu macie link do mojego "przedstaw się": http://www.harry-...d_id=13971 ![]() " Magia nie istnieje dopóki jej nie stworzymy " By KubeN ![]() ![]() "Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem." Bruce Lee KAKAŁO ![]() C.D.N... [/b] |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 1 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Hufflepuff

Gryffindor

Xeri