Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Pan Śmierci
18.04.2026 13:02
Aż mi się przypomniało ożywienie na początku covidu. Kiedy to było w ogóle xD

Sprzedawca prac domowych
16.04.2026 19:29
szkoda... spędziłam tutaj świetny czas :/

Mugol
15.04.2026 22:26
Cześć :) wracam po paru latach, a tu fandom umarł ;(

Specjalista ds. sprzedaży
12.04.2026 11:40
ja wczoraj napisałam pół posta w hogwarcie po czym stwierdziłam, że mi się nie chce i usunęłam xD

O choinka!
11.04.2026 17:22
Mnie się parę razy śniło, że Hogwart ożył

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Najgłupsza rzecz, jaką zrobiliście w dzieciństwie?
Lara
No u mnie było bardzo dużo takich sytuacji, lecz te pamiętam najlepiej:

- gdy miałam coś około 7 lat biłam się z kuzynem, tak mnie wkurzył, że uderzyłam go z całej siły w twarz i wyleciały mu dwa mleczne zęby ;D
- ten sam kuzyn miał 2 myszoskoczki w akwarium, zawsze łapałam je za ogony i pech chciał, ze tym razem jednemu połowa ogonu odpadła. Strasznie się przestraszyłam wtedy.
- jak byłam bardzo mała (rodzice mi to odpowiadali) jakimś cudem pogryzłam żarówkę
- w wieku 7 lat z kuzynką postanowiłyśmy spróbować karmę dla psów...wtedy mówiąc ładnie zwymiotowałam :D
- gdy miałam coś około 9 lat z kolegami rzucaliśmy kamieniami w samochody, przestaliśmy dopiero wtedy jak jednemu wybiliśmy szybę... tak szybko nigdy jeszcze nie biegałam :D
- jadłam kremy nivea, dove itd.
- razem z koleżankami w wieku 8 lat rzucałyśmy naszymi kotami, kto dalej...biedne kotki xD
- w wieku 7 lat z kuzynka chciałyśmy sprobować zapalić cygara dziadka, wzięliśmy mu cala paczkę, później gdy zaczęłyśmy kaszleć, podpalalysmy po kolej każdego, rzucałyśmy na ziemie i deptałyśmy śmiejąc sie jak głupie. Poszło chyba z 14 cygar ;p
- bawiłyśmy się z kuzynką w taki film ''Goście goście'', jadłyśmy mydło i myłyśmy ręce w muszli klozetowej :D
- stałam przed samochodem czekając na rodziców i każdemu kto przechodził pokazywałam środkowy palec...ahh trochę mi się dostało :D
- jadłam sól, piłam ocet i kwas cytrynowy i inne xD
- razem z koleżankami, czekałyśmy aż samochody będą bardzo blisko nas i gdy były już maksymalnie blisko, przebiegałyśmy przed nimi i machałyśmy rękoma, a później zwiewałyśmy gdzie pieprzy rośnie. Ojj wtedy sie działo. Mogli nas w każdej chwili potracić. Brakowały normalnie milimetry.

Poza tymi wydarzeniami, było jeszcze tego masę, bo do najgrzeczniejszego dziecka nie należałam. Ale zabrakło by mi dnia, żebym miała tu wypisać :D Teraz kolej na was jezyk
Edytowane przez Smierciojadek dnia 11.04.2014 19:13
,, Jeżeli zabijasz spraw by ofiara czuła, że umiera'' - Bellatrix

img444.imageshack.us/img444/2754/bellajb9.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=a7IWiOeAyiA&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=SAFtF4ldeMU&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=pchB66yW7EI&mode=related&search=

b1ala.znajomi.interia.pl
madzia_zaspa
Hmmm najgłupsza ....

Miałam 6 lat i byłam na podwórku, rodzice powiedzieli że mam być o 17.00 tu przy bloku
bo będą mnie wołać
Ale koleżanka szła z mamą i bratem do ETC i spytała czy idę z nimi.
Poszła choć nie mogłam, zaczęło padać więc się spóźniła, rozwaliłam se kolano (jechałam na rowerze) i dostało mi się mocno od taty xD
Edytowane przez madzia_zaspa dnia 31.08.2007 09:18
republika.pl/blog_cb_3395457/4884102/tr/avatardhermiona13.jpgNależe do:

Paczka z Hogwartu-Hermiona

Hunwoci

Jestem członkiem w
KPAD i Gwardi Pottera

SC-Expert-Ginny

Prorok codzienny- Redaktor
poboczny- Plotki

Patronus-jeleń

Średnio zaawansowany auror

Dom - gryfindor

różdżka- 11 cali, mahoń, włos jednorożca, bardzo giętka

Jestem egzaminatorem na sumach

metamorfomagiem

nauczycielem astronomi(forum/hp/pozostałe/lekcjje:)

Zwierzęta- kot (Vika), sowa uszatka(Puchon)

animag-pies

Posiadam-pełen zestaw do qudditcha

Uszy dalekiego zasięgu

1000 magicznych ziół i grzybów

Zwykłe pióro, a także samopiszące

Rękawice,pelerynę i kapelusz obronny

Miotła-Nimbus2001

Karty z czekoladowych żab- HP, Albus,LV,Hemriona,Ron,Syriusz

Odznaki:

animag
auror
SC
Gwardia D i P
KPAD

Żongler-Redaktor naczelna-Mugoloznastwo

www.zongler-artykuly.blog.onet.pl

Bank Gringota- Skrytka 510- 2000 galeonów

Tygodnik czarownica-Zastępca szefa-Kuchnia

Wizgeamont-Młodszy sędzia

KZ(Klub zmarłych- Helga Huffelpuff

Ministerstwo magii-skarbnik

Departament Tajemnic-Sala z planetami

Znajomi :

Hermionka_HP (My Best Friend xD)
Draco_Malfoy :*:*(mój kochany facet)
Hermiona93:*:*(moja bratnie dusza)

Tonks92
Tasia
Pomyluna14
Emma19
Lily713
_Syriusz_Harry_Remus_
lukaszpawlak95
Serea
Kristel
lav
LunaLovegooood
_Harry_Potter_
agaa_21
Son
Kicia13

republika.pl/blog_cb_3395457/4884102/tr/avatardhermiona1.jpgrepublika.pl/blog_cb_3395457/4884102/tr/hermion.gifrepublika.pl/blog_cb_3395457/4884102/tr/033.png
republika.pl/blog_cb_3395457/4884102/tr/i425a1.jpgrepublika.pl/blog_cb_3395457/4884102/tr/ginnyw3.jpg
republika.pl/blog_cb_3395457/4884102/tr/gih5.jpgrepublika.pl/blog_cb_3395457/4884102/tr/hp001.gif
republika.pl/blog_cb_3395457/4884102/tr/hp005.gif

madziorek94.blog.onet.pl
Prefix użytkownikaE-Vaire
Najgłupsze, tya? Omg... No cóż. Miałam jakieś 11-12 lat i bawiłam się w chowanego w nocy na podwórku. Najpierw weszłam na dość duże drzewo i weszłam troszkę za wysoko - gałąź zaczęła się strasznie kiwać. Kiedy była dość blisko poziomu udało mi się złapać innej i zejść niżej. To było naprawdę straszne myśleć, że zaraz spadniesz z kilku metrów na ziemie xD

I tej samej nocy weszłam na dach garażu - tym razem był inny problem. Nie mogłam zejść xD Siedziałam tam jakieś 20 minut i w końcu ktoś mi pomógł. A co było jeszcze gorsze? Na tym dachu były setki robaków oO
Edytowane przez Prefix użytkownikaE-Vaire dnia 01.09.2007 19:04

Prefix użytkownikaNuda
Ojj wiele tego bylo xD. Jedna z drastyczniejszych glupot to wbiegniecie pod rozbujana, stara, zardzerwiala hustawke. Z drugiej strony stala kolezanka a ja sadzilam, ze zdaze zanim hustawka mnie zmiazdzy. No i nie zdazylam xD. Okazalo sie, ze na tej hustawce bujala sie moja siostra i szybko mogla mnie, zakrwawiona z dziura w glowie, zaniesc do domu. Okazalo sie, ze dzieki moim gestym wlosom i kitce na czubku glowu jeszcze zyje i, jak sadze, moja psychika na tym nie ucierpiala bo dalej lubie hustawki. xD

Hermiona12
No więc że mam skleroze to nie pamiętam co było najgłupszą rzeczą, to napisze co ostatnio zrobiłam.
Pojechałam w wakacje do koleżanki i tam nocowałam. Ta koleżanka ma brata w którym zakochałam się, jak zwykle bez wzajemności. Oczywiście cała jego rodzina o tym wiedziała.Ale go nie było, bo wyjechał na wieś. No i cos tam robiłam razem z moją koleżanką i przyszedł jej tata z pracy. Ona powiedziała
- Cześc tata
A odruchowo zaczełam
- Cześć ta...dzieńdobry
xD
"Śpiewać i tańczyć to być dobrze wykształconym"
Platon

Polina Seminova

img238.imageshack.us/img238/1263/polinaseminoval1cq5.jpg

Taniec jest subtelnym balansem pomiędzy ideałem, a pięknem.

Svietlana Zakharova

img171.imageshack.us/img171/8459/zakha031fs6.jpg

Kto zakosztuje tańca, nigdy go nie zdradzi.
Maurice Bejatr

Alessandra Ferri

img171.imageshack.us/img171/1674/wendywhelan1cs9.jpg

Taniec jest najwnioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją, czy wyobrażeniem życia - jest samym życiem.

Suzanne Farrell

img171.imageshack.us/img171/4347/farre051mi5.jpg

Plié jest pierwszą rzeczą jakiej się nauczysz i ostatnią jaką opanujesz.
Suzanne Farrell

agatqa92
hahaha xD no po prostu nie mogłam i śmiałam się jak głupia xDD haha ^^
ja napiszę jutro, bo dzisiaj nie mam weny, ale raczej takich głupich rzeczy jak wy nie robiłam ^^
byłam złotym dzieckiem xD
'Nie wiem czego szukam, ale jestem pewna, że to znajdę'

lav
Hahaha xD
Ale się uśmiałam ^^
Lara, ja podobnie jak Ty, do najgrzeczniejszych nie należałam.
Ale chyba najgłupszą rzeczą jaką zrobiłam to...
Byłam u lekarza, który sprawdzał czy nie mam trzeciego migdała. Postanowił sprawdzić to ręką gdyż wszelka aparatura wykazywała sprzeczne wyniki xD
Z chęcią zgodziłam się na miłą odmianę badawczą ale gdy poczułam to łapsko w moim gardle poczułam się zagrożona i zatopiłam w nim zęby... xD
Tak mocno ugryzłam pana doktora, że jeszcze długo miał sine ślady... hahaha xD
Mama stwierdziła , że nie mamy już tak po co wracać i poszliśmy do innego lekarza xD

Ale od tego czasu zaprzyjaźnili się z Hermioną. Są takie wydarzenia, które - przeżyte wspólnie - muszą zakończyć się przyjaźnią, a znokautowanie trzymetrowego trolla górskiego na pewno jest jednym z nich.

- Właśnie - przerwał mu rozradowany Dumbledore. - A to bardzo cię różni od Toma Riddle'a Bo widzisz, Harry, to nasze wybory ukazują, kim naprawdę jesteśmy, o wiele bardziej niż nasze zdolności.

- Oskarżył mnie, że jestem "ślepo oddanym człowiekiem Dumbledore'a".
- Cóż za prostactwo!
- Powiedziałem mu że ma rację.

Ostatni wróg, który zostanie pokonany, to śmierć.

-Przepraszam - powiedział cichym głosem. -Przepraszam, ze odszedłem. Wiem ze byłem...
Rozejrzał sie wokół w ciemności, jakby miał nadzieję, ze kolejne słowo wyjdzie z niego.
- Odwaliłeś dziś kawał dobrej roboty-powiedział Harry -Zdobyłeś miecz. Zniszczyłeś Horkruksa. Uratowałeś mi życie.
-To czyni mnie lepszym niż byłem.-wymamrotał Ron.
-Wydarzenia takie jak to, zawsze brzmią lepiej niż w rzeczywistości było.-powiedział Harry.-Od lat próbuje ci to uzmysłowić.
Jednocześnie podeszli do siebie i uściskali się.

ZnaJomi :) :
hermiona_17
tonks_15
michalowska1
Domcia_hp
lovegood
Bloomsbury
Mimbulus_Mimbletonia
Pikus
agatqa92
son
Hadys
Maugo777
James Potter95
olsio
Dzieciol5
Hermiona12
Matrix
Klauudusia2
Zona Voldzia
James_Riddle
evan_rosier
mroq
Magda Granger
Lily713
dominika108
iwoneczka1992
kicia13
LunaLovegood
Hermionka_HP
madzia_zaspa
Kasia30
pitterek
HoRaCySlUgHoRn
Draco_Malfoy
Potter_H
RazorBMW

To osoby, które szczególnie polubiłam :)
Będę za Wami tęsknić! :*:*

Teraz rzadko bywam na stronce... Szkoła i mało czasu... :(

Ale wpadam czasami... :)

Jbc piszcie do mnie na gg ^^

Jeśli chcesz być u mnie na liście Znajomych daj znać na PW lub SB;)

Naturalna wibracja - Nie Zabija :D

hemcia
hmm najglupsza rzecz....moze to ze kiedys mialam 5 lat i bylam na festynie z tata i kolezanka w moim wieku z okazji dnia dziecka. Zauwazylam balony dmuchane helem(te latajacejezyk) i poprosilam tate zeby mi kupil . Tata pwiedzial ze jak zaspiewam na scenie z moja kolezanka piosenke taka wiesniacka ze nie wiem hmm jak to szlo.."adela juz zaklada suknie scieta na wiosne kwiatki rosna i kwitnie miesiac maj gdy spytasz ja dla kogo ta sukienka dla kochasia ktory odszedl w sina dal w sina daaal w sina daaal dla kochasia ktory odszedl w sina dal!" xD i ja dla tego balona poszlam i to zaspiewalam tak sie spalilam ze wstydu a wszyscy sie zaczeli z tego smiac xD

Nacia
Najgłupsza?
Wypiłam kieliszek wódki myśląc, że to oranżada :D:D

Co w tym złego, że zaprawiasz się od najmłodszych lat? :D
Edytowane przez Prefix użytkownikaChristina dnia 09.01.2013 22:02
Life is wasted on the living

i49.tinypic.com/282m7op.jpg

nikola19_70
Heh najgłupsza rzecz no cóż nawet nie wiem czy powinnam pisac ,ale niech tam
A wiec jakaś imprezka typu ciotki babki itp jednym słowem pełny pokój ludzi a mój wspaniałomyslny kuzyn rok młodszy przekonał mnie zebym sie rozebrała i weszła do pokoju, no mnie 2 razy nie trzeba powtarzac wiec mało myslac zrobiłam to. Brrrr do tej pory wygaduja mi przy byle okazji jaki to zrobiłam striptiz w wieku 6 lat:lol:
POZDRAWIAM STARYCH ZNAJOMYCH

Prefix użytkownikason
Jak to czytam to nie moge ze śmiechu :lol:

A co ja najgłupszego zrobiłam? och całe dzieciństwo... Zamiast trzymać z dziewczynami to byłam w bandzie chłopaków xD Biliśmy się łaziliśmy po drzewach i graliśmy w nożną xD
A jak miałam 11 lat to pobiłam 7-letniego kuzyna teraz mi troche wstyd ;/
Hmm... nie moge sobie przypomnieć... W zeszłym roku biłam się z kolegą i tak mnie chwycił że się ruszyć nie mogłam więc ugryzłam go w ucho to mnie puścił to go kopłam między nogi i ustawiłam na lekcje przed klasą :lol:

Przy tym co wy robiliście to wypadam blado ale ja raczej grzeczna jestem xD jak coś sobie przypomne to napisze xD

Dla wyjaśnienia:
na tą strone zaglądam często ale nie widuje już nikogo znajomego więc nie pisze bo nie ma sensu...

Jak jakiś stary znajomy za mną 'tęskni';(?) niech pisze PW na pewno odpowiem w najbliższym czasie ;)

Należe do klubu ograniczonych wzrokowo (czyli prawie ślepych)
Więc za moje błędy w czytaniu i pisaniu nie ponosze pełnej odpowiedzialności xD

Lista ta już mnie wybitnie denerwuje ale obiecałam więc zostaje, a poza tym są tu nicki niektórych osób które odeszły ze strony a nadal ich pamiętam. Taka forma pamiątki ;]

Zaprzyjaźnieni:

kacek14
Maurus
lenne
Nimphadora Tonks
_Syriusz_Harry_Remus_
Pikus
Hadys
Lapa_11
olsio
James_Riddle
danythomas
Ciupek
Miki 777
Stajls
Olcia113
lav
marti-tina
Zona Valdzia
agatqa92
Mimbulus_Mimbletonia
Ginny_Weasley12
oliwkaxPP
Potter_H
Wieczor
fuerte
Marsjanin
Ariel Black95
Evan_Rosier
hardodziobek
hemcia

Jak ktoś dotąd wytrwał to gratuluje i współczuje bo coś mnie naszło żeby nabazgrać parę słów o sobie.
No więc wciąga mnie w swoje czeluście mroczne fantastyka, głównie literatura, a hp to tak przez sentyment. Poza tym jestem mieszkanką dużego, zasmrodzonego miasta oraz 'pasjonatem biologii'.
Z całego serca wielbię prawdziwy polski rap, punk i reggae, polską literaturę oraz, ostatnio, ratownictwo. ;]
Ogólnie to chyba za dużo wypiłam i zbyt długo już się uczę mapy politycznej Afryki...

Hermiona12
Nikola ja przy tobie to słabo wyszłam.
Dobra osatatnio mi się przypomniała kolejna głupia rzecz. No więc byłam u tej koleżanki i wpadłyśmy na idiotyczny pomysł. Włożyłyśmy szpilki jej mamy, troche za duże na nas. Troche to raczej mało powiedziane xD No i wyszłyśmy na klatke schodową. Tam troche sobie pochodziłyśmy w tych szpilkach i dopadł nas kolejny idiotyczny pomysł - wyjść w tych szpilkach na dwór. No to zribiłyśmy, nie wiem co nam odbiło. Przeszłyśmy tak dookoła bloku. Boże ile ludzi sie na nas gapiło.
"Śpiewać i tańczyć to być dobrze wykształconym"
Platon

Polina Seminova

img238.imageshack.us/img238/1263/polinaseminoval1cq5.jpg

Taniec jest subtelnym balansem pomiędzy ideałem, a pięknem.

Svietlana Zakharova

img171.imageshack.us/img171/8459/zakha031fs6.jpg

Kto zakosztuje tańca, nigdy go nie zdradzi.
Maurice Bejatr

Alessandra Ferri

img171.imageshack.us/img171/1674/wendywhelan1cs9.jpg

Taniec jest najwnioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją, czy wyobrażeniem życia - jest samym życiem.

Suzanne Farrell

img171.imageshack.us/img171/4347/farre051mi5.jpg

Plié jest pierwszą rzeczą jakiej się nauczysz i ostatnią jaką opanujesz.
Suzanne Farrell

Flowerpower
Dzwoniłam z przyjaciółką na numery 0-700 i gadałyśmy z tymi paniami o ich pierwszej Komunii i namawiałyśmy do porzucenia hańbiącego fachu... Za rachunek, jaki wtedy przyszedł rodzicer o mało nie urwali mi głowy xD
Let me take you down 'cause I'm going to strawberry fields.

paniNorris
J ato raczej jestem grzeczna:
Najgłupsze co zrobiłam heh to było wtedy kiedy miałam 4 lata. mojsa coicia uczy w zawodówce wychowanie do życia... i ona miw yjaśniła jak miałam 3 lata skąd się dzieci biorą i zapoznała mnie z układem rorodczym kobiety... No więc jak miałam $ lata to ta ciocia urodziła pierwsze dziecko i przyjechał do niego jego chrzestny(jenek-spox ziom) i po pewnym czasie przygladania się mi aj bawię tego mikołaja zapytał sie mnie czy chciałabym mieć takiego dzidziusia(chodziło mu o brata) a ja na to że ja mam za małął ... i teraz uwaga MASICE nie macice tylkoMASICE:lol:
ANIMAG : GRONOSTAJ :D

PRYJACIELE

Nimphadora Tonks
fanclub
_Syriusz_Harry_Remu_
maxime
E-Vaire

szczurek_13
Ja to wymiękam przy was... Jednak nasuwa mi sie pare rzeczy:
- Jak miałem 5 lat wyrzucałem mojemu wujkowi przez okno sztućce
- Pewnego słonecznego dnia wracałem z kumplem i jego młodszą siostrą ze szkoły.
Nagle przy przechodzeniu przez małą, cichą uliczke o centymetry minął nas facet w zielonym Matizie. Kumpel i jego siostra pokazali mu środkowy palec, ale ja poszedłem na całość. Cisnąłem w auto gestem Kozakiewicza. Niestety pan kierowca zobaczył mnie w lusterku i zahamował z piskiem opon. Ja i Kaśka (siostra kumpla) daliśmy dyla w pobliską klatke schodową. Niestety Cebul walił w długą i nie miał szans w sprinterskim starciu z zielonym autkiem. Był phone do ojca, na szczęście mnie nie wsypał.
- Dość niedawno na podwórku graliśmy w chowanego na zaklepywanki. Wyżej wymieniona Kaśka liczyła. Schowałem sie za siatką w ogrodzie obok podwórka. Musze wspomnieć że ten ogród nie widział nigdy kosiarki. Kiedy Kaśka weszła do budynku aby nas dalej szukać postanowiłem sie zaklepać. Jednak przy włażeniu na starą siatke łączącą w siatce zaplątała mi sie noga. Rozpaczliwie próbowałem ją wyjąć kiedy z kamienicy wyskoczyła Kaśka, a tuż za nią jej koleżanka, którą zaklepała. Odwróciła głowe, i zobaczyła mnie, którego nigdy nie zaklepała bo poprostu szybko biegam. Rozpaczliwie chciałem sie w ostatniej chwili schować, i zeskoczyć z siatki. Niestety zapomniałem że moja noga jest uwikłana w starciu ze starym drutem. Jednak upadek z wysokości 1,5 metra nie był najgorszy. Gołymi (!) plecami wpadłem na wielką pokrzywe mutanta która parzyła niemiłosiernie. Bomble pozostały przez następny tydzień, który spędziłem w domu, ocierając się o ściany.

Miriandel
Ja przy was to pikuś... Pamiętam jak mi zawsze dziadek opowiadal, że jak miałam z roczek, śpiewał mi kołysanki, ja zamykałam oczy i udawałam że śpię, i jak miał mnie już położyć do łóżeczka to akuku! budziłam się, i musiał śpiewać jeszcze raz. A z lat starszych nic nie pamiętam...
Fanka Harry'ego Pottera
Fanka Jamesa Pottera
Fanka Syriusza Blacka
Fanka Remusa Lupina
...po prostu Miriandel!!!

hogsmeade.pl/button/gryffindor.jpg

Miss Bagwell
Ja teraz robię mnóstwo idiotycznych rzeczy...:lol:
Tak jak Lara zachciało mi siekiedys psiej karmy i rownież degustowałam się nia nieźle...i jeszcze śmieśniejsze jest to że mi smakowała:lol:
Jak miałam 9 lat , zaginał mi pies i wraz z moją ulubioną kuzynką pstanowiłam go znaleść , rzecz jasna. Wyruszyłyśmy na poszukiwania ok.19, a wróciłyśmy (w eskorcie poszukującej nas straży miejskiej;-) ok. północy...Ale najlepsze było to, że mó cudowny piesek, leżał sobie cały wieczór pod moim łóżkiem w domu...:lol:Dostał kare na tydzień za takie karygodne zachowanie:lol:
Oj...dalej...W wieku 4 lat zabrałam ojcu pieć złotych na lody,zarzekając się że znalazłam je w ...bucie.:D Wiem, niezła wymówka...
Trzymałam też iedys jak chyba każdy kochajacy zwierzaki dzieciak, kota...niestety ten kot trzymany był w szfce, w tajemnicy przed rodzicami...wydało się poprzez niesamowity fetor jaki wydobywał się z szafki....:D
Edytowane przez Miss Bagwell dnia 17.10.2007 11:12
Bjork

www.totalmusicmagazine.com/interviews/bjork_1.jpg

All Is Full Of Love

You'll be given love
you'll be taken care of
you'll be given love
you have to trust it

maybe not from the sources
you've poured yours
into
maybe not
from the directions
you are
staring at

twist your head around
it's all around you
all is full of love
all around you

all is full of love
you just ain't receiving...

Siobhan Donaghy

3.bp.blogspot.com/_vGxu95Ycrow/R1KrsnBY_jI/AAAAAAAAASo/DBetTxwp2DY/s320/ghostsalbum300.jpg

Ghost

Full mug my friends certainly familiar
Ah, hear that glitch say search the orbs

Tree-ann said it his seize the circus
Ram's wool that cause way a cricus

Full mug my friends certainly familiar
Warmy funny Anna say say maluska

Sworn under an oath to war

Phwoar so spirit smother me in
Ah, hear that glitch fought and ought

Fuel full fat her glass of milk
Warm sitting here, sitting in bed

Fever Ray

If I Hard A Heart

This will never end cause I want more
More give me more give me more
This will never end cause I want more

If I had a heart I could love you
If I had a voice I would sing
After the night when I wake up
Ir17;ll se what tomorrow brings

Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah

Dangling feet from window frame
Will they ever ever reach the floor

Cushion filled with all I found
Underneath and inside just to come around

Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah

www.thelineofbestfit.com/wp-content/media/2010/01/TheKnife.jpg

The Knife - Heartbeats

One night to be confused
One night to speed up truth
We had a promise made
Four hands and then away

Both under influense
We had demons in
To know what to say
Mind is a razorblade

To call for hands of above
To lean on
Wouldn't be good enough
For me, no

One night of magic rush
The start of simple touch
One night to push and scream
And make believes.

Ten days of perfect tunes
The colors red and blue
We had a promise made
We were in love

Prefix użytkownikaemma19
No dobra, napisze to... Tą historie już zna Ginny i adzilla -_-
A więc tak::uhoh:
To zdarzyło się jakieś 1-2 lata temu. Byłam w "Domu handlowym" Było tam sporo manekinów. Jeden mnie bardzo zaciekawił. Podeszłam do niego i zaczęłam bawić się jego włosami (a raczej jej). Nagle coś się poruszyło. Okazało się że to noramalna kobieta. Popatrzyła się na mnie jak na / wole nie mowić na co/ A ja strzeliłam takiego buraka jak nie wiem co. Powiedziałam jej "Oj... przepraszam, myslałam że pani jest manekinem" xD a ona na to "nic nie szkodzi" i odeszła ale mine miała niezbyt przekonaną...
Taki wstyd! Przyznam się szczerze że często zdazają mi sie takie przygody....
Wiem wiem.... śmiesznie to brzmi ale ja myslałam że sobie coś zrobie xD Moja koleżanka stała z boku i lała ze śmiechu^^Wstydniś
Edytowane przez Prefix użytkownikaemma19 dnia 17.10.2007 18:35
I've seen that ray of light
And it's shining on my destiny
Shining all the time
And I won't be afraid
To follow everywhere it's taking me
All I know is
Yesterday is gone
And right now I belong
To this moment, to my dreams

ultimatehilary.org/gallery/albums/Miscellaneous/Dignity%20Tour%20Photos%20by%20Martin%20Hausler/normal_012.jpg

''Ludzie czasami myślą, jak zabić czas, a to czas ich zabija.''

Na tej stronie znam wiele ludzi, ale te które znalazły się na liście poniżej będe pamiętała nawet do śmierci... Będe sobie przypominała jak z nimi rozmawiałam... Czasem na normalne tematy typu "szkoła, wakacje" , ale były też rozmowy, które zawsze podnosiły mnie na duchu... albo rozśmieszały do łez...

Dlatego bardzo im dziękuje za... wszystko
;***

~Ginny_Weasley12*
~adzilla*
~KaMcIa*
~asia15963 *
~slicznaGinnyWeasley*
~Hermiona12*

A oto lista osób, które bardz bardzo lubię :

~Angelina Johnson*
~Śmieciojadek*
~Essi*
~Her-mio-na 13*
~mimid*

Kolejność bez znaczenia...

"Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z gry"

ultimatehilary.org/gallery/albums/Miscellaneous/Dignity%20Tour%20Photos%20by%20Martin%20Hausler/normal_009.jpg

Jedna z założycielek KPP ^^
Członek KPAD
członek popieprzonych marchewek w skarpetkach

"Uważaj na nogi, bo nie wiadomo dokąd Cię poniosą..."
"Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem." !!!

"Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło."

*Wierzę, że wyobraźnia jest mocniejsza niż wiedza,
*że mit jest mocniejszy niż historia,
*że to, o czym sie marzy, ma większą moc niż fakty,
*że nadzieja zawsze tryumfuje nas doświadczeniem,
*że śmiech jest jedynym lekarstwem na cierpienie.
*Wierzę też, że miłość jest mocniejsza niż śmierć

-Robert Fulghum

"...I kiedy jesteśmy W dołku i czujemy sie samotni
Chcemy uciec.
Zaufaj sobie i nie poddawaj się
Wiesz że możesz być lepszy od innych..."

H.Duff ----> 'Fly'

ultimatehilary.org/gallery/albums/Miscellaneous/Dignity%20Tour%20Photos%20by%20Martin%20Hausler/normal_001.jpg

"Wielkość wzbudza zawiść,
zawiść rodzi złość,
złość sprzyja kłamstwom"

Lord Voldemort

-------------------------------

Mam sto rąk, Sto sztyletów
Gdy chcę, Sto ran zadam

Grand

ultimatehilary.org/gallery/albums/Music%20Videos/With%20Love/normal_WithLove_0004.jpg

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

S ---I ---A ---T ---K ---Ó ---W ---K ---A

www.fivb.org/Photos/VB/Gallery/WorldLeague2005/Match029/Screen/029.SCGvsPOL.03.jpg

http://www.hilary.bnx.pl
_Tonks_
Oj dużo dużo by wymieniać. Pamiętam parę ..
Hmm to było dość niedawno czyt. Wakacje :)
Stało sie nie wiem jak pamiętam, że dla honoru swojego i koleżanek napisałam umowę
[ ! ] ( zawsze mam dziwne pomysły ) żeby dał na spokój i odwalił się raz na zawsze.
I był warunek, który on wymyślił.
Musiałam zjeść larwę motyla [ taką zieloną ] przegryzłam i wyplułam.
Od tamtego czasu mam pseudo pogromca larw.. ;) Smakowało :lol:

To teraz trochę straszę.
Rodziców nie było.
Miałam ok. 8 lat. Razem z qmpelą wymyśliłyśmy grę
Ugotuj coś dobrego.
Wzięłam wielki garnek chyba największy jaki miałam wtedy w domu.
Wlałam wody, sos pomidorowy, wsypałam sody dla smaku i przykryłam pokrywką.
Poszłyśmy z Agatą [ tak nazywa się moja koleżanka ] do mojego pokoju. Wróciłyśmy gdzieś po dwóch godzinach i zastałyśmy kuchnie w czerwonej mazi...
Ojj dostało mi się.. Pamiętam to do dziś ..

Bella Ravenclaw
u mnie to sama nuda,ale troche tego było. moje pierwsze zdanie do wujka" gula gula ty gorolu",w przedszkolu zwymiotowałam na podłoge w korytarz bo nie zdążyłam do kibla...jak mi się coś prypomni to dopisze. mam jednak coś ciekawego o mojej siostrze: gdy miała 8 lat wsadziła psowi palec do dupy, a gdy miała 2lata jadła węgiel:smilewinkgrin:

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: