Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Pan Śmierci
18.04.2026 13:02
Aż mi się przypomniało ożywienie na początku covidu. Kiedy to było w ogóle xD

Sprzedawca prac domowych
16.04.2026 19:29
szkoda... spędziłam tutaj świetny czas :/

Mugol
15.04.2026 22:26
Cześć :) wracam po paru latach, a tu fandom umarł ;(

Specjalista ds. sprzedaży
12.04.2026 11:40
ja wczoraj napisałam pół posta w hogwarcie po czym stwierdziłam, że mi się nie chce i usunęłam xD

O choinka!
11.04.2026 17:22
Mnie się parę razy śniło, że Hogwart ożył

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Najlepszy film, który oglądaliście
czarnoksieznik-powrot_za_grobu
Proszę o wpisanie 1 filmu, który waszym zdaniem jest najlepszy (HP odpada) jak nazbiera sie więcej filmów to przeprowadzę głosowanie na najlepszy

*Mój typ to-->Green Street Hooligans
Edytowane przez Smierciojadek dnia 22.03.2014 18:03
Redaktor Żonglera- Christophe Mortel
Zapraszam wszystkich na nowa strone

Vemyavia
Chyba Green Street Hooligans? No nie wiem ^^

Ja nie mam JEDNEGO! Mam co najmniej 3! No dobra... Piraci z Karaibów. Na dalszych miejscach mam Władcę Pierścieni, Eragona i Narnię... A HP wcale nie jest taki dobry. No, może piąta część będzie OK, ale poprzednie?

Peeves
Dogma, to świetna komedia, traktująca o końcu świata, bogu, problemach, zagubieniu... i tym podobnych sprawach... naprawdę świetny humor, boskie postacie, prześmieszne gagi. Jako że nie umiem, opisywać tego typu rzeczy, to zainteresowanych podsyłam pod ten link^^
http://www.filmwe...lm,id=1423
"Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett

TomV
Komedia, choćby najlepsza, choćbym się na niej posikał ze śmiechu nigdy nie będzie dla mnie najlepszym filmem. Co nie znaczy, że nie może być FAJNYM filmem...
Bierz co się da i nie oddawaj!

Prefix użytkownikaDezerterka
cóż... ja za Lindsey, Olsenkami, Hilary Duff i innymi takimi aktoreczkami nie przepadam... :/ I nie lubię takich 'nie-ambitnych' filmów jak Wredne dziewczyny, czy Klik... bo to jest po prostu żałośnie-głupie... filmy do podtarcia tyłka... Komedie romantyczne i filmy dla młodzieży to SYF! No może z kilkoma wyjątkami, których nawet nie potrafię tu wymienić...

Potter też do dobrych filmów nie należy, mimo, że z każdym kolejnym filmem - jest coraz lepiej...

Ja uwielbiam Armageddona i Gladiatora - ale Gladiatora chyba bardziej... chociaż sama nie wiem...

Poza tym Piraci... dzięki genialnej i błyskotliwie zagranej postaci Jacka Sparrow'a, z pewnością znajdzie się w czołówce moich ulubionych filmów...
Hooligans - film bardzo dobry - ale nie ulubiony...
fuck you very much.

Tak... Piraci to kawał dobrego kina... (a zwłaszcza dzięki Depp'owi... xD) - Świetna muzyka, dobra gra, ciekawy - zaskakujący scenariusz, genialna atmosfera - po prostu uwielbiam to oglądać.... Poza tym nie długo wchodzi 'Koniec Świata' o ile się nie mylę... Kino na pewną odwiedzę ^^ ale jak na razie bardziej podobała mi się Pierwsza Część trylogii... W drugiej strasznie mnie zdziwił powrót... qrde... zapomniałam imienia... xD W każdym razie kapitana Czarnej Perły z pierwszej części...
Nie podoba mi się trochę wątek Will-Elizabeth-Jack... chodzi mi o pocałunek Elizabeth, żeby uwięzić Jacka na statku i reakcję Willa - chociaż dziwna to ona nie jest xD
fuck you very much.

Barbossa... ahhh... wiedziałam, że jakoś tak... xD
Jego powrót mnie zdziwił - bo myślałam, że najnormalniej w świecie jest martwy... aczkolwiek zgadzam się - świetna postać no i świetnie zagrana ^^
Wogóle nawet w najlepszych filmach zdarza się ktoś, kto swoją grą zniża poziom filmu, a w piratach aktorzy grają Świetnie
fuck you very much.

Prefix użytkownikaKate
A mówcie co chcecie, a mnie się podobali "osaczeni" z Seanem Connerym i z Catherine Zetą-Jones. hmm, co jeszcze... no, wymieniać by tu można duzio, ale "olej Lorenzo" to bardzo wzruszający filmik o chłopcu chorym na ... no właśnie, trudna ta nazwa. Mniejsza. Jak mi się coś przypomni, to dopiszę xD
img186.imageshack.us/img186/3360/2272337358oj5.gif

Edytowane przez Prefix użytkownikaSlayerka dnia 31.12.2007 19:44
the phoenix cried fat tears of pearl
while the dragon snapped up his best girl
and the billywig forgot to twirl
when his sweetheart left him cold

www.plushenko.fora.pl
Prefix użytkownika126p
Pierwsze miejsce-Władca Pierścieni
Super film, świetny.
Drugie miejsce-Piraci z Karaibów
Też świetny film.
Trzecie miejsce-Piąty element
Może jeszcze coś typu 'Smakosz' lub 'Mumia powraca'
Edytowane przez Prefix użytkownika126p dnia 01.02.2008 18:57
img233.imageshack.us/img233/1318/09543711451wd7.th.jpg

Młodość, to stan nieważkości, jedyny w całym życiu.

Wiesław Myśliwski

img127.imageshack.us/img127/7115/193844bialykotekspiuj1.th.jpg

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."

Ernest Hemingway

http://img218.imageshack.us/img218/3936/edxh8.jpg

jetinajt
Jest wiele genialnych filmów które oglądałem, ale mogę chyba wymienić moje top5:
1. Stowarzyszenie umarłych poetów
2. Truman Show
3. Hero
4. Chińskie duchy 3 (Dwóch pierwszych części niestety nie widziałem)
5. Człowiek z Marmuru i Człowiek z Żelaza

ishar
Trylogia Władcy pierścieni - mam słabość do wszystkiego, co z tym związane.

Poza tym Godfather 1 i 2, Gorączka, Przebudzenie z De Niro i Williamsem, Nietykalni, Buntownik z Wyboru, Se7en.

Luna112
Oh..........tego to jest duzo.Super są filmy z Garym Oldmanem,Johhnym Deppem.Lubie filmy z serii Harr'ego oczywiście.Ogólnie lubie filmy przygodowe i fantastyczne

www.zwariowany-swiat-dorki.blog.oet.pl
Nymphadora
Cóż, sporo było dobrych filmów, więc jest problem z wyborem jednego.... Tak więc:
Leon Zawodowiec, Kill Bill, Długi pocałunek na dobranoc, Stigmata, no i inne takie tam.
"Nie ma co siedzieć i się zamartwiać. Co ma być to będzie, a jak będzie, to jakoś sobie damy z tym radę"

hogsmeade.pl/button/userbar-gryffindor.jpg

jetinajt
trylogia Strasznego filmu

Boże, widzisz to i nie grzmisz. Na świecie powstało kilkanaście tysięcy wartościowych filmów, a ty za najlepszy uważasz tą beznadziejna, komercyjną i wulgarną "komedię" od siedmiu boleści. Naprawdę, w chwilach takich jak ta, żałuję, że Kolumb opuszczał Europę.
http://www.harry-potter.net.pl/forum/viewthread.php?forum_id=23&thread_id=1717&rowstart=0

http://www.youtube.com/watch?v=xAybf5yo9YY

[quote]Ridcully mlasnął z satysfakcją.
- My w Ankh-Morpork wiemy, z czego się robi piwo - stwierdził.
Magowie pokiwali głowami - rzeczywiście wiedzieli. Dlatego pili gin z tonikiem.
[/quote]

http://www.youtube.com/watch?v=I5i5t2J7w1s

[quote]Harry shouted, "Crucio!";(...)"I see what Bellatrix meant," said Harry, the blood thundering through his brain, "you need to really mean it."

...a potem (...) ściął łodygę fasoli, dodając morderstwo i ekologiczny wandalizm do wspomnianych wcześniej przestępstw kradzieży, oszustwa i wtargnięcia na cudzy teren. Uszło mu to jednak na sucho; żył długo i szczęśliwie, bez śladu wyrzutów sumienia z powodu tego, co uczynił. Co dowodzi, że jeśli człowiek jest bohaterem, to właściwie wszystko zostanie mu wybaczone, bo nikt mu wtedy nie zadaje niewygodnych pytań.
[/quote]

sexysnape08
Moim ulubionym filmem jest Niepokój, ostatnio był w kinach.
Opowiada o chłopaku, który dostał areszt domowy za uderzenie nauczyciela. Pewnego dnia niedaleko wprowadza się nowy sąsiad psychopatyczny morderca.
Rozpoczyna się walka na śmierć i życie.
Gorąco polecam !!!:)

Prefix użytkownikaAnix
A ja oryginalnie powiem że najbardziej kocham trylogię "Porotu do przyszłości" ZAJEBISTE, ale tylko w wersji polsatowskiej xD potem chyba bym postawiła wszystko na serie "Mumia" i "Skarb Narodów", ale że mogę tylko jeden, to "Porót do przyszłości" rulz xD

dylkaa_emma
Może nie mam jednego ulubionego filmu. Bardzo podaobają mi się "Piraci z Karaibów" ,"Mumia" ,"Skarb Narodów". Nie pogardzę dobrym filmem katastroficznym lub typu "Mumia" ,"Król Skorpion". Jeżeli ktoś jakiś dobry film tego typu proszę podajcie tytuł. (;
głupol, krętacz, bufon..^^.

kochÓm <3*;

uwielbiam <3*;

ubÓstwiam <3*;

Alan Rickman.<3;* mai low forewer;*

Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny.
Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. - Jonathan Davis

Nimphadora Tonks
ja kocham wszelkiego rodzaju horrory.. ale trudno mi określic taki NAJlepszy film.. oczywiście, mam kilka swoich ulubionych - jak każdy chyba..xD więc są to:

-The Grudge
-The Ring
-Final Destination (Oszukać przeznaczenie xP)
-Zejście

a z reszty, to :

-Piraci z Karaibów
-Wladca Pierścieni
-Mumia

chrapak_kretorogi
"Forest Gump", "Piraci z Karaibow" (Johny Depp - mmm...) hmm. co by tu jeszcze?? O jeśli chodzi o horrory to "Widmo". A mój naj, naj film to "Moulin Rouge" - kto ogladal??
- A może usmażymy naleśniki?

blackberry
moje "Top 5";(nie umiem wybrać jednego,zwłaszcza,że poszczególne filmy reprezentują różne gatunki),przedstawia się następująco:
- Forrest Gump(komentarz chyba zbędny:))
- Kontrolerzy(genialna węgierska produkcja)
-Zmróż Oczy(naszego polskiego reżysera Andrzeja Jakimowskiego,przepiękny,niezwykle plastyczny i wymowny film)
-Jedwabna Opowieść(tym razem produkcja francuska,jedyne słowo jakie w tej chwili przychodzi mi na myśl,w miarę dobrze określające film,to "niesamowicie subtelny";)
-Podwójne życie Weroniki(mam po prostu nieuzasadnioną niczym słabość do tego filmu)

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: