Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Najlepszy film, który oglądaliście
|
|
| czarnoksieznik-powrot_za_grobu |
Dodany dnia 21.05.2007 08:28
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 1648 Dom: Brak przydziału Punkty: 2065 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 08.05.07 |
Proszę o wpisanie 1 filmu, który waszym zdaniem jest najlepszy (HP odpada) jak nazbiera sie więcej filmów to przeprowadzę głosowanie na najlepszy *Mój typ to-->Green Street Hooligans Edytowane przez Smierciojadek dnia 22.03.2014 18:03 |
|
|
|
| Vemyavia |
Dodany dnia 21.05.2007 13:15
|
![]() Postów: 24 Dom: Brak przydziału Punkty: 35 Ranga: Charłak Data rejestracji: 29.04.07 |
Chyba Green Street Hooligans? No nie wiem ^^ Ja nie mam JEDNEGO! Mam co najmniej 3! No dobra... Piraci z Karaibów. Na dalszych miejscach mam Władcę Pierścieni, Eragona i Narnię... A HP wcale nie jest taki dobry. No, może piąta część będzie OK, ale poprzednie? |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 22.05.2007 09:18
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
Dogma, to świetna komedia, traktująca o końcu świata, bogu, problemach, zagubieniu... i tym podobnych sprawach... naprawdę świetny humor, boskie postacie, prześmieszne gagi. Jako że nie umiem, opisywać tego typu rzeczy, to zainteresowanych podsyłam pod ten link^^ http://www.filmwe...lm,id=1423 "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
| TomV |
Dodany dnia 22.05.2007 12:12
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 115 Dom: Brak przydziału Punkty: 3128 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 23.12.06 |
Komedia, choćby najlepsza, choćbym się na niej posikał ze śmiechu nigdy nie będzie dla mnie najlepszym filmem. Co nie znaczy, że nie może być FAJNYM filmem... Bierz co się da i nie oddawaj!
|
|
|
|
Dezerterka |
Dodany dnia 02.06.2007 00:40
|
![]() Postów: 2786 Dom: SlytherinPunkty: 5375 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 19.02.07 |
cóż... ja za Lindsey, Olsenkami, Hilary Duff i innymi takimi aktoreczkami nie przepadam... :/ I nie lubię takich 'nie-ambitnych' filmów jak Wredne dziewczyny, czy Klik... bo to jest po prostu żałośnie-głupie... filmy do podtarcia tyłka... Komedie romantyczne i filmy dla młodzieży to SYF! No może z kilkoma wyjątkami, których nawet nie potrafię tu wymienić... Potter też do dobrych filmów nie należy, mimo, że z każdym kolejnym filmem - jest coraz lepiej... Ja uwielbiam Armageddona i Gladiatora - ale Gladiatora chyba bardziej... chociaż sama nie wiem... Poza tym Piraci... dzięki genialnej i błyskotliwie zagranej postaci Jacka Sparrow'a, z pewnością znajdzie się w czołówce moich ulubionych filmów... Hooligans - film bardzo dobry - ale nie ulubiony... fuck you very much.
|
|
|
|
Dezerterka |
Dodany dnia 03.06.2007 14:12
|
![]() Postów: 2786 Dom: SlytherinPunkty: 5375 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 19.02.07 |
Tak... Piraci to kawał dobrego kina... (a zwłaszcza dzięki Depp'owi... ) - Świetna muzyka, dobra gra, ciekawy - zaskakujący scenariusz, genialna atmosfera - po prostu uwielbiam to oglądać.... Poza tym nie długo wchodzi 'Koniec Świata' o ile się nie mylę... Kino na pewną odwiedzę ^^ ale jak na razie bardziej podobała mi się Pierwsza Część trylogii... W drugiej strasznie mnie zdziwił powrót... qrde... zapomniałam imienia... W każdym razie kapitana Czarnej Perły z pierwszej części...Nie podoba mi się trochę wątek Will-Elizabeth-Jack... chodzi mi o pocałunek Elizabeth, żeby uwięzić Jacka na statku i reakcję Willa - chociaż dziwna to ona nie jest fuck you very much.
|
|
|
|
Dezerterka |
Dodany dnia 03.06.2007 15:03
|
Barbossa... ahhh... wiedziałam, że jakoś tak... ![]() Jego powrót mnie zdziwił - bo myślałam, że najnormalniej w świecie jest martwy... aczkolwiek zgadzam się - świetna postać no i świetnie zagrana ^^ Wogóle nawet w najlepszych filmach zdarza się ktoś, kto swoją grą zniża poziom filmu, a w piratach aktorzy grają Świetnie fuck you very much.
|
|
|
|
Kate |
Dodany dnia 11.06.2007 20:43
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 1951 Dom: HufflepuffPunkty: 4173 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 13.03.07 |
A mówcie co chcecie, a mnie się podobali "osaczeni" z Seanem Connerym i z Catherine Zetą-Jones. hmm, co jeszcze... no, wymieniać by tu można duzio, ale "olej Lorenzo" to bardzo wzruszający filmik o chłopcu chorym na ... no właśnie, trudna ta nazwa. Mniejsza. Jak mi się coś przypomni, to dopiszę ![]() ![]() Edytowane przez Slayerka dnia 31.12.2007 19:44
the phoenix cried fat tears of pearl
while the dragon snapped up his best girl and the billywig forgot to twirl when his sweetheart left him cold |
|
|
|
126p |
Dodany dnia 05.07.2007 10:27
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 633 Dom: SlytherinPunkty: 1070 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 06.06.07 |
Pierwsze miejsce-Władca Pierścieni Super film, świetny. Drugie miejsce-Piraci z Karaibów Też świetny film. Trzecie miejsce-Piąty element Może jeszcze coś typu 'Smakosz' lub 'Mumia powraca' Edytowane przez 126p dnia 01.02.2008 18:57
|
|
|
|
| jetinajt |
Dodany dnia 23.08.2007 22:27
|
![]() Postów: 371 Dom: Brak przydziału Punkty: 778 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 06.08.07 |
Jest wiele genialnych filmów które oglądałem, ale mogę chyba wymienić moje top5: 1. Stowarzyszenie umarłych poetów 2. Truman Show 3. Hero 4. Chińskie duchy 3 (Dwóch pierwszych części niestety nie widziałem) 5. Człowiek z Marmuru i Człowiek z Żelaza |
|
|
|
| ishar |
Dodany dnia 31.08.2007 12:01
|
![]() Postów: 243 Dom: Brak przydziału Punkty: 1645 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.08.07 |
Trylogia Władcy pierścieni - mam słabość do wszystkiego, co z tym związane. Poza tym Godfather 1 i 2, Gorączka, Przebudzenie z De Niro i Williamsem, Nietykalni, Buntownik z Wyboru, Se7en. |
|
|
|
| Luna112 |
Dodany dnia 31.08.2007 15:22
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 5 Dom: Brak przydziału Punkty: -3 Ranga: Irytek Data rejestracji: 31.08.07 |
Oh..........tego to jest duzo.Super są filmy z Garym Oldmanem,Johhnym Deppem.Lubie filmy z serii Harr'ego oczywiście.Ogólnie lubie filmy przygodowe i fantastyczne |
|
|
|
| Nymphadora |
Dodany dnia 12.09.2007 14:56
|
![]() Postów: 91 Dom: Brak przydziału Punkty: 113 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.09.07 |
Cóż, sporo było dobrych filmów, więc jest problem z wyborem jednego.... Tak więc: Leon Zawodowiec, Kill Bill, Długi pocałunek na dobranoc, Stigmata, no i inne takie tam. |
|
|
|
| jetinajt |
Dodany dnia 18.09.2007 10:27
|
![]() Postów: 371 Dom: Brak przydziału Punkty: 778 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 06.08.07 |
trylogia Strasznego filmu Boże, widzisz to i nie grzmisz. Na świecie powstało kilkanaście tysięcy wartościowych filmów, a ty za najlepszy uważasz tą beznadziejna, komercyjną i wulgarną "komedię" od siedmiu boleści. Naprawdę, w chwilach takich jak ta, żałuję, że Kolumb opuszczał Europę. http://www.harry-potter.net.pl/forum/viewthread.php?forum_id=23&thread_id=1717&rowstart=0
http://www.youtube.com/watch?v=xAybf5yo9YY [quote]Ridcully mlasnął z satysfakcją. - My w Ankh-Morpork wiemy, z czego się robi piwo - stwierdził. Magowie pokiwali głowami - rzeczywiście wiedzieli. Dlatego pili gin z tonikiem. [/quote] http://www.youtube.com/watch?v=I5i5t2J7w1s [quote]Harry shouted, "Crucio!" ...)"I see what Bellatrix meant," said Harry, the blood thundering through his brain, "you need to really mean it."...a potem (...) ściął łodygę fasoli, dodając morderstwo i ekologiczny wandalizm do wspomnianych wcześniej przestępstw kradzieży, oszustwa i wtargnięcia na cudzy teren. Uszło mu to jednak na sucho; żył długo i szczęśliwie, bez śladu wyrzutów sumienia z powodu tego, co uczynił. Co dowodzi, że jeśli człowiek jest bohaterem, to właściwie wszystko zostanie mu wybaczone, bo nikt mu wtedy nie zadaje niewygodnych pytań. [/quote] |
|
|
|
| sexysnape08 |
Dodany dnia 25.10.2007 20:49
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 24 Ranga: Mugol Data rejestracji: 28.09.07 |
Moim ulubionym filmem jest Niepokój, ostatnio był w kinach. Opowiada o chłopaku, który dostał areszt domowy za uderzenie nauczyciela. Pewnego dnia niedaleko wprowadza się nowy sąsiad psychopatyczny morderca. Rozpoczyna się walka na śmierć i życie. Gorąco polecam !!!
|
|
|
|
Anix |
Dodany dnia 02.11.2007 03:02
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 676 Dom: SlytherinPunkty: 4196 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 12.04.07 |
A ja oryginalnie powiem że najbardziej kocham trylogię "Porotu do przyszłości" ZAJEBISTE, ale tylko w wersji polsatowskiej potem chyba bym postawiła wszystko na serie "Mumia" i "Skarb Narodów", ale że mogę tylko jeden, to "Porót do przyszłości" rulz
|
|
|
|
| dylkaa_emma |
Dodany dnia 07.11.2007 14:28
|
![]() Postów: 158 Dom: Brak przydziału Punkty: 429 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.05.07 |
Może nie mam jednego ulubionego filmu. Bardzo podaobają mi się "Piraci z Karaibów" ,"Mumia" ,"Skarb Narodów". Nie pogardzę dobrym filmem katastroficznym lub typu "Mumia" ,"Król Skorpion". Jeżeli ktoś jakiś dobry film tego typu proszę podajcie tytuł. (; głupol, krętacz, bufon..^^.
kochÓm <3*; uwielbiam <3*; ubÓstwiam <3*; Alan Rickman.<3;* mai low forewer;* Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. - Jonathan Davis |
|
|
|
| Nimphadora Tonks |
Dodany dnia 17.11.2007 19:42
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 399 Dom: Brak przydziału Punkty: 522 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 20.07.07 |
ja kocham wszelkiego rodzaju horrory.. ale trudno mi określic taki NAJlepszy film.. oczywiście, mam kilka swoich ulubionych - jak każdy chyba.. więc są to:-The Grudge -The Ring -Final Destination (Oszukać przeznaczenie xP) -Zejście a z reszty, to : -Piraci z Karaibów -Wladca Pierścieni -Mumia |
|
|
|
| chrapak_kretorogi |
Dodany dnia 22.11.2007 20:37
|
![]() Postów: 199 Dom: Brak przydziału Punkty: 622 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 06.05.07 |
"Forest Gump", "Piraci z Karaibow" (Johny Depp - mmm...) hmm. co by tu jeszcze?? O jeśli chodzi o horrory to "Widmo". A mój naj, naj film to "Moulin Rouge" - kto ogladal?? - A może usmażymy naleśniki?
|
|
|
|
| blackberry |
Dodany dnia 24.11.2007 18:57
|
![]() Postów: 847 Dom: Brak przydziału Punkty: 1133 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.11.07 |
moje "Top 5" nie umiem wybrać jednego,zwłaszcza,że poszczególne filmy reprezentują różne gatunki),przedstawia się następująco:- Forrest Gump(komentarz chyba zbędny )- Kontrolerzy(genialna węgierska produkcja) -Zmróż Oczy(naszego polskiego reżysera Andrzeja Jakimowskiego,przepiękny,niezwykle plastyczny i wymowny film) -Jedwabna Opowieść(tym razem produkcja francuska,jedyne słowo jakie w tej chwili przychodzi mi na myśl,w miarę dobrze określające film,to "niesamowicie subtelny" ![]() -Podwójne życie Weroniki(mam po prostu nieuzasadnioną niczym słabość do tego filmu) |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin
Hufflepuff