Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Harrych świąt!
01.05.2026 21:32
u mnie 19 w lipcu. chora akcja

Harrych świąt!
29.04.2026 10:56
Shanti Black, naprawdę mamy podobny staż? Wydawało mi się, że jesteś HPnetowo znacznie starsza ode mnie Wstydniś

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
27.04.2026 19:58
mi stuknie 12 w lipcu Duże oczy spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię Wstydniś

Żywy worek treningowy
23.04.2026 13:24
ja będę miał w grudniu 10 :D

Specjalista ds. sprzedaży
23.04.2026 13:22
Przyszłam z insta, pogratulować xD
Także: Jadek masz jubileusz za rok xD

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
Kto silniejszy?
Prefix użytkownikaremusmistrz
batalion_88 napisał(a):

Tu kieruję się tylko tym, że Fred zginął, a George został "jedynie" ranny. Nie wiadomo tak do końca, bo jako bliźniacy mieli pewnie niemal identyczne umiejętności. Stawiam jednak na George'a.

Marcus Flint vs Angelina Johnson

Angelina.Flint powtarzał rok i widać po nim, że taki nieogar.Angelina należała do gwardii Dumbledore'a i walczyła w Bitwie o Hogwart

Igor Karkaroff vs Antonin Dołohov

Prefix użytkownikaAlizu
Antonin Dołohow; jak wiadomo, Karkaroff jako były śmierciożerca i dyrektor Durmstrangu musiał posiadać niesamowite zdolności magiczne, jednak nie wiemy o nim zbyt wiele. Dołhow za to, był jednym z najwierniejszych popleczników Czarnego Pana. Był podobno mistrzem, jeśli chodzi o Cruciatusy, potrafił też rzucić Avada Kedabrę. Nie mówie, że Igor nie byłby w stanie tego zrobić, jednak Dołohow posiadał duże zdolności transmutacyjne (wyczarowanie liny z różdżki) i potrafił używać, a nawet wymyślać, zaklęcia niewerbalne (zaklęcie użyte na Hermionie), dlatego też uważam, że to on powinien wygrać.

Bellatriks Lestrange vs Minerva MacGonnagal
Czy wy właśnie uprawiacie medytacje dla par?

Prefix użytkownikaMrsBlackHP02
Myśle, że silniejszy był Dołohov. Budził we mnie strach, groze, a Karkaroff był zwykłym tchórzem. Pozatym Dołohov był bliżej Czarnego Pana, a on wiadomo nie powierzał misji byle komu.
Nie przeglądałam wszystkich odpowiedzi, ale mam nadzieje, że tg jeszcze nie było:
a) Artur vs Molly
b) Malfoy vs Ron
c) Umbridge vs McGonagall
It Matters Not What Someone Is Born, But What They Grow To Be ~ A.P.W.B.D

Dark Lord is back, you know it

Power=Slytherin
Those cunning folk use any means to achieve their ends

49.media.tumblr.com/13c7dcbb5e18d3406f93b0f5ecad9135/tumblr_mxillgOn2j1rnrddzo1_500.gif

Od cnoty Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie.

So so what?
I'm still a rock star
I got my rock moves
And I don't need you
And guess what
I'm having
more fun
And now that we're done

49.media.tumblr.com/6eb912b7ddc7f8f6e2e0d4f77c7640bb/tumblr_mqauxkyjqN1sb7p70o1_500.gif

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Prefix użytkownikaAnimag37
A) To jak Fred kontra George. Arturowi być może mogłaby by pomóc znikoma styczność z czarami (no bo w końcu pracuje w Ministerstwie Magii ;))
B) Tutaj niestety Malfoy. Wybór popieram nieuctwem Rona, jednak nie był on prosty, rudowłosy też mógłby pokazać pazura. No ale w ostateczności wygranę wróżę Draconowi.
C) Umbridge nie może równać się z McGonagall. Gryfonka odparła Snape'a, ma doświadczenie o jakim pani Umbridge może sobie zamarzyć.

Nimfadora Tonks vs Bill Weasley
Edytowane przez Prefix użytkownikaAnimag37 dnia 14.12.2015 17:59

Prefix użytkownikabatalion_88
Wydaje mi się, że minimalnie lepsza byłaby Tonks ze względu na to, że miała za sobą te wszystkie szkolenia i egzaminy na aurora. O umiejętnościach magicznych Billa Weasleya nie wiemy tak naprawdę zbyt wiele. Stawiam na aurorkę Nimfadorę.

Scabior vs Snape
i67.tinypic.com/2rdhw1i.png

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Wydaje mi się, że Snape. Scabior nie pokazał zbyt wiele umiejętności, został pokonany przez Bellatrix w dworze Malfoyów. Severus jest nauczycielem i utalentowanym czarodziejem. Moim zdaniem bardziej utalentowanym od Scabiora.

Ernie Macmillan vs Luna Lovegood

Prefix użytkownikaCookie
Luna. Dlaczego? Dobra radziła sobie na spotkaniach Gwardii i wiele się nauczyła. Jeżeli chciała to potrafiła być bardzo ciężkim zawodnikiem.

Stan Shunpike vs. Hagrid (Z różdżką, rzecz jasna).

cibeles.net/imagenes/separator.gif

78.media.tumblr.com/057241507fa7712b870a783e61fac291/tumblr_ovtfl3nOj21qjv5nyo1_1280.gif

68.media.tumblr.com/37b9b60fd4ba9c902ca5b053e0459652/tumblr_oun3dbSw011tyh4luo4_400.gif
68.media.tumblr.com/937af71c74b830841789ea3e5c2cabd0/tumblr_oun3dbSw011tyh4luo3_400.gif

DZIAŁ NARCYZA:
Postać: Jev "Patch" Cipriano
Ścigający i kapitan w drużynie Kruka.
BLOG.

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najbardziej_zakrecony_uzytkownik.png

http://rev-from-wonderland.blogspot.com/
Prefix użytkownikaania919
Hagrid, co prawda nie wiemy dokładnie jak walczyłby Stan, ale nie wydaje mi się, że byłby w tym dobry. A za Hagridem przemawia to, że był półolbrzymem i go ciężej jest pokonać.

Mundungus vs. Goyle

ania919 napisał(a):

Hagrid, co prawda nie wiemy dokładnie jak walczyłby Stan, ale nie wydaje mi się, że byłby w tym dobry. A za Hagridem przemawia to, że był półolbrzymem i go ciężej jest pokonać.

Mundungus vs. Goyle

Goyle raczej.Obaj nie błyszczeli raczej, ale to Goyle raczej więcej walczył i używał czarnej magii.Nie pamięta, czy to on rzucił zaklęcoe szatańskiej pożogi czy Crabb czy jak to się pisze.
Lupin vs Snape

ania919 napisał(a):

Mundungus vs. Goyle

Goyle raczej.Obaj nie błyszczeli raczej, ale to Goyle raczej więcej walczył i używał czarnej magii.Nie pamięta, czy to on rzucił zaklęcoe szatańskiej pożogi czy Crabb czy jak to się pisze.
Lupin vs Snape

ania919 napisał(a):

Mundungus vs. Goyle

Lupin vs Snape

ania919 napisał(a):

Mundungus vs. Goyle

Lupin vs Snape

ania919 napisał(a):

Mundungus vs. Goyle

Lupin vs Snape

Crabb czy jak to się pisze.

Crabbe się pisze ;)

Bardzo ciekawy pojedynek, bo mamy do czynienia z dwoma "specami" od OPCM jak i w przypadku Severusa samej czarnej magii. Myślę jednak, że Severus miał nieco większe umiejętności. Lupin w postaci wilkołaka też był do pokonania. Obaj byli członkami Zakonu Feniksa, ale na korzyść Snape'a przemawia właśnie ta znajomość przeróżnych złowrogich zaklęć i uroków (jak wiemy z CO od Syriusza, to znał ich jako pierwszoroczniak więcej od połowy siódmego rocznika). I jakby nie patrzeć, to sam wymyślał własne zaklęcia...

Kingsley vs Moody

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Prefix użytkownikaMatees
A to bardzo ciekawe, sam nie jestem przekonany, ale stawiałbym raczej na Moodyego. Oboje świetni czarodzieje, Moody nauczyciel OPCM (przynajmniej początkowo on), sam zapełnił połowę celi w Azkabanie. Shacklebolt z kolei świetny auror, również członek ZF, no i w Bitwie o Hogwart wraz z McGonagall walczył z samym Voldkiem no i przeżył, a jak wiadomo nie wielu by przeżyło. Myślę, że o zwycięstwie zadecydowało by szczęście, dla któregoś z nich Eat

Lockhart vs. Filch

Matees napisał(a):

A to bardzo ciekawe, sam nie jestem przekonany, ale stawiałbym raczej na Moodyego. Oboje świetni czarodzieje, Moody nauczyciel OPCM (przynajmniej początkowo on), sam zapełnił połowę celi w Azkabanie. Shacklebolt z kolei świetny auror, również członek ZF, no i w Bitwie o Hogwart wraz z McGonagall walczył z samym Voldkiem no i przeżył, a jak wiadomo nie wielu by przeżyło. Myślę, że o zwycięstwie zadecydowało by szczęście, dla któregoś z nich Eat

Lockhart vs. Filch

Hahahahahahaha śmieszne zestawienie.Lockhart wygra, ponieważ Filch jest charłakiem.Jakiekolwiek zaklęcie pojedynkowe to Lockhart może umieć i tyle wystarczy na Filcha aka Waldera Frey'a.
Abeforth Dumbledore vs Minerva Mcgonagall

Ja pewnie co niektórych zaskoczę, ale uważam, że Aberforth pokonałby minimalnie nauczycielkę transmutacji. Oboje byli członkami ZF, oboje też pojedynkować się umieli. Z tego co pamiętam, to młodszy brat Albusa był z tego znany w młodości. 1:0 dla Dumbledore'a.

Gilderoy Lockhart vs Fenrir Greyback

Prefix użytkownikaMatees
Może Lockhart rzuciłby zaklęcie niepamięci na Fenrira za nim ten by go rozłożył na łopatki... No w każdym bądź razie mało to prawdopodobne xD Zwycięża Fenrir.

Salazar Slytherin vs. Godryk Gryffindor

Sam mam problem z tego typu pojedynkami. Bo wiemy, że obaj byli twórcami Hogwartu, najpotężniejszymi czarodziejami tamtych lat. Każdy też miał inne priorytety i poglądy dotyczące np. selekcji. Wydaje mi się, że wygrałby Godryk, choć dlaczego akurat on ciężko jednoznacznie stwierdzić. Zawsze po prostu wydawał mi się najpotężniejszy z "Wielkiej Czwórki"...

Remus Lupin vs Narcyza Malfoy

Wydaje mi się, że Lupin. Pani Malfoy nie pokazała za wiele i nie sądzę by dała radę nauczycielowi OPCM. Na to stanowisko trzeba raczej coś umieć, do tego Lupin był pilnym uczniem, więc wygranę daje właśnie jemu.

Vernon Dursley vs Dudley Dursley :D

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: