Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Zobacz temat
|
Nasze prace
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 09.01.2015 19:35
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
Dawno mnie tu nie było... Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
UsagiTsukino |
Dodany dnia 10.01.2015 10:46
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 221 Dom: GryffindorPunkty: 4515 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 02.07.14 |
Taka moja Czarodziejka z Księżyca ;3 Może w Gryffindorze, Gdzie kwitnie męstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 20.02.2015 15:30
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
W tym roku narysowałam 4 portrety, w tym jeden poplułam a drugi przypadkiem podarłam :') Oto dwa znośniejsze portery. Oryginałów poszukam później, bo linki do nich gdzieś zgubiłam. Spoiler :: ![]() ![]() Oczywiście aparat pozjadał cienie, a tego nawet program graficzny nie poprawi, no cóż. Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
Keira Karkarow |
Dodany dnia 01.10.2015 12:54
|
![]() Postów: 697 Dom: GryffindorPunkty: 1813 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
aaaa Ruki <3 <3. uwielbiam. Ładne portrety. Na pierwszym co prawda twarz jest trochę jakby przechylona, ale i tak jest super. "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 23.12.2015 15:27
|
aaaa Ruki <3 <3 No, wreszcie swój człowiek na pokładzie ![]() Ostatnio trochę sobie odpuściłam z bazgraniem, ale coś tam się zrobiło. Spoiler :: ![]() ![]() Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
Keira Karkarow |
Dodany dnia 23.12.2015 16:48
|
![]() Postów: 697 Dom: GryffindorPunkty: 1813 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
Super *.* jestem zachwycona, chciałabym tak pięknie kolorować :x "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
|
Matees |
Dodany dnia 23.12.2015 16:57
|
![]() Postów: 81 Dom: RavenclawPunkty: 1080 Ranga: Prefekt Naczelny Ravenclawu Data rejestracji: 06.02.15 |
Wow, prawdziwa czarodziejka ołówka, pozazdrościć jedynie, patrząc na bohomazy z mojego zeszytu :o |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 23.12.2015 23:27
|
Akurat śmieszne jest to, że kompletnie nie wiem co mam robić z ołówkiem jeśli przychodzi mi użyć go do czegoś innego niż wstępnego szkicu, od razu zaczęłam od kredek. W każdym razie dzieki :D Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 23.12.2015 23:48
|
![]() Pochwały: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Jejku, Glanku, twoje prace są przepiękne! Świetnie wychodzą Ci twarze, zupełnie nie wyglądają jakby były robione kredkami. Zamierzasz wiązać z rysowaniem swoją przeszłość? ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Pomyloony |
Dodany dnia 24.12.2015 12:44
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 120 Dom: RavenclawPunkty: 6308 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 10.01.15 |
Oooo, to ja też się pochwalę! Wszystkie moje prace siedzą schowane o TUTAJ. ![]() "Lunatykuję, dlatego śpię w butach." ![]() "Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań" ![]() "Może jest, a może go nie ma, ale pozostaje faktem, że potrafi się poruszać szybciej niż Severus Snape, gdy mu się zagrozi szamponem" ![]() 'Wit beyond measure is man's greatest treasure' "[...] bezinteresowność i odwaga nie tak bardzo się różnią." ![]() |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 24.12.2015 12:48
|
Moncia, planowałam pójść do liceum plastycznego, ale zrezygnowałam bo bałam sie, że z przymusu robienia różnych prac chęci i radość z tworzenia we mnie umrą. Zanosi się więc jedynie na hobby. Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Bad wolf

Ravenclaw

Gryffindor