Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Ban za...
|
|
| bernadetta144 |
Dodany dnia 09.04.2008 14:30
|
![]() Postów: 819 Dom: Brak przydziału Punkty: 1126 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.02.08 |
Ban za to, że lubisz Slytherin. |
|
|
|
Lady Mary Jane |
Dodany dnia 09.04.2008 15:32
|
![]() Postów: 541 Dom: RavenclawPunkty: 1379 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 31.03.08 |
Ban za to, że Ty nie lubisz. Chcę z Tobą przejść przez piekło...
|
|
|
|
| bernadetta144 |
Dodany dnia 09.04.2008 17:50
|
![]() Postów: 819 Dom: Brak przydziału Punkty: 1126 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.02.08 |
Ban za to, że napisałaś, że nie lubię, chociaż lubię. Edytowane przez bernadetta144 dnia 09.04.2008 18:28 |
|
|
|
Lady Mary Jane |
Dodany dnia 09.04.2008 19:20
|
![]() Postów: 541 Dom: RavenclawPunkty: 1379 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 31.03.08 |
Ban za to, że jesteś z Gryffindoru i jednocześnie lubisz Slytherin. Chcę z Tobą przejść przez piekło...
|
|
|
|
| bernadetta144 |
Dodany dnia 09.04.2008 19:26
|
Ban za to, że dałaś mi bana za to, że lubię Slytherin, będąc w Gryffindorze. |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 10.04.2008 15:20
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Ban za to, że masz avatar z głupią Emmą. Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
Lady Mary Jane |
Dodany dnia 10.04.2008 16:28
|
Ban za to, że nie mam za co dać Ci bana ;P Chcę z Tobą przejść przez piekło...
|
|
|
|
| to_be_like_Ginny |
Dodany dnia 10.04.2008 18:08
|
![]() Postów: 701 Dom: Brak przydziału Punkty: 966 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 21.02.08 |
Ban za to,że pada deszcz xP. [na avku oczywiście] Edytowane przez to_be_like_Ginny dnia 10.04.2008 18:08 ![]() "Człowiek jest wielki, nie przez to,co ma, lecz przez to kim jest, nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi!" <3 ^Requiem for a dream^ Justin Timberlake-My love Because, I can see us holding hands walking on the beach our toes in the sand I can see us in the country side sitting in the grass laying side by side You can be my baby Gonna make you my lady Girl you amaze me Aint gotta do nothin crazy See all I want you to do is be my love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My loooooooove `Looooooove `My loooove `My loooove Now If I wrote you a love note And make you smile with every word I wrote ....... *Obsesyjna fanka serialu Lost Zagubieni* Lost: "Everone who stay here is going to die." "I just need to see you! " "I can't run from destiny..." Kate: Złaź ze mnie! Sawyer: Jeżeli chodzi o pozycje to ty jestes na górze! Kate uderza Sawyera w policzek. Sawyer: Trzeba było powiedzieć, że wolisz na ostro.! ![]() Sawyer: Jak się nazywasz?? Mr.Eko: Mr Eko... Sawyer: Mr Eko?? Mr Eko: Yea... Sawyer: Tak jak Mr Muscle. <lol2> Mój śliczny :** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| bernadetta144 |
Dodany dnia 10.04.2008 18:11
|
Ban za to, że lubisz Zagubionych. (Ja też lubię )
|
|
|
|
| Sev1302 |
Dodany dnia 10.04.2008 18:28
|
![]() Postów: 420 Dom: Brak przydziału Punkty: 761 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 23.02.08 |
Ban za to że ty też lubisz Zagubionych, tak samo jak tblG. Chciałabym wszystkim zakomunikować, że jestem dziewczyną ;]
******** "Snape milczał przez chwilę, patrząc na niego, a potem wychrypiał: - Więc ukryj ich gdzieś. Ukryj ją... Ich wszystkich. W jakimś... bezpiecznym miejscu. Błagam. - A co mi dasz w zamian, Severusie? - W zamian? - Snape wytrzeszczył oczy na Dumbledore'a (...) - Wszystko. ******** "Szpiegowałem dla ciebie, kłamałem dla ciebie, narażałem dla ciebie życie, a wszystko to robiłem, by zapewnić bezpieczeństwo synowi Lily. A teraz mówisz mi, że hodowałeś go jak świniaka na rzeź... - To bardzo wzruszające, Severusie - (...) - A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca? -Jego losem? - wykrzyknął Snape. - Expecto patronum! Z końca jego różdżki wystrzeliła srebna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez. - Przez te wszystkie lata?... - Zawsze. |
|
|
|
| bella_basia |
Dodany dnia 10.04.2008 18:31
|
![]() Postów: 21 Dom: Brak przydziału Punkty: 59 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.05.07 |
Ban za to że lubisz Seva (ja też!) My nie wierzymy w piekło
Same jesteśmy iskrami w naszych twarzach co noc odbijają się zaspane gwiazdy. <Poświatowska> |
|
|
|
| NimfadoraTonks |
Dodany dnia 10.04.2008 18:35
|
![]() Postów: 291 Dom: Brak przydziału Punkty: 757 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 05.05.07 |
Ban za to, że dałaś bana za lubienie Seva. ![]() Od cnót Gryfonów, przebiegłości Ślizgonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Hufflepuffie! Śmierciożerca Oto co znalazłam na badziewnym forum o HP [quote] Dom Gryffindoru Tutaj Gryfoni odpoczywają Dom Sliterinu Tutaj Ślizgoni odpoczywają Dom Hufelpufu Tutej wszyscy z pod domu Hafelpufu tutaj odpoczywa Dom Rejvenclowa Tutej wszyscy z pod domu Rejvenclowa tutaj odpoczywa [/quote] -Problem nie jest sam problemem, lecz twoje do niego podejście. Jasne? -TRENERKA BREVIN -Szczęście nigdy nie daje; ono tylko pożycza. -STARE PRZYSŁOWIE CHIŃSKIE. -Nie istnieje coś takiego jak rozrywka dla całej rodziny. -JERRY SEINFELD - Kiedy życie podsuma Ci cytrynę powiedz: '' O, tak, lubię cytryny. Masz więcej?'' -HENRY ROLLINS ![]() Moja ulubiona piosenkarka. Przy niej odpłyyywam. ![]() Feel to boysband, który nie kocha muzyki. Starają się tylko o fanki, a nie o to czy im śpiewanie wychodzi czy nie. ![]() Puki jeszcze śpiewały we dwie to jakoś się zespół trzymał i miały parę dobrych piosenek. Teraz gdy została Tola to Blog27 zamieniło się w śmietnik z sieczką. ![]() W Football manager gram od 13.07.08r. Gra uczy... ![]() Miałam kupione 3 chomiki. 2 samce i jedną samiczkę, która miała małe( jednemu odgryzła nogę) i jednego( tego bez nogi) dałam siostrze, a resztę sprzedałam do sklepu zoologicznego. ![]() Spamerzy to najgorsza rasa ludzi jaką stworzył świat. Najprawdopodobniej nie dano im przywileju wyglądu ludzi z 21 wieku, bo umysł mają po jaskiniowcach( tak jak mowę), a skoro mają przestarzałe modele mózgów to co stoi na przeszkodzie by wyglądali jak jaskiniowcy? ![]() Nawet nie wiem co to jest ta Tibia. Słyszałam, że to gra strategiczno-strzelankowa i z jakimiś potworami sie walczy. Bezsens ![]() Idiotka, która nie umie śpiewać, tańczyć i jeszcze ma tyle odwagi aby wyjść na scenę. Zamiast odessać sobie tłuszcz wepchała go do cycków i może teraz zostać sumo, chociaż wygrała by w każdych zawodach walkowerem, bo nikt nie zmierzył by się z jej tipsami zakładanymi przez panią Gosię za flaszkę. ![]() Nie chodzi mi o to, że uwielbiam tą postać ale o to, że uwielbiam i jestem wielką fanką Harry'ego jako całej serii książek, filmów i gier, a także, że jego świat jest całkiem niezły. ![]() Tak jak staruszki mają swój środek lokomocji- męża córeczki, tak my- młodzież mamy komunikator czyli GG. ![]() Najlepszy komunikator przez, którego można gadać, pisać, wysyłać pliki, a nawet robić konferencje! ![]() Mimo, że mi się zepsuł to i tak był fajny. ![]() Ojczyzna. ![]() Czasami używam. ![]() Kocham smoki!! ![]() Konie też kocham! ![]() [color=sliver]Po co komu szkoła?[/color] ![]() Mam psa, kiedyś miałam innego. Frajdą jest posiadanie takiego stworzonka. ![]() Na stos z mundurkami i z ich właścicielem(Giertychem) ![]() Szybkie jedzenie jest smaczne, szybkie i pożywne. Te cechy spełnia żarełko z Mc Donald'a. ![]() Najlepsza pizza jaką jadłam pochodzi z Włoch,a dokładniej z Elby. Kocham pizze. |
|
|
|
| bella_basia |
Dodany dnia 10.04.2008 18:39
|
![]() Postów: 21 Dom: Brak przydziału Punkty: 59 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.05.07 |
Ban za to, że dałaś bana za to że dałam bana za lubienie Seva. My nie wierzymy w piekło
Same jesteśmy iskrami w naszych twarzach co noc odbijają się zaspane gwiazdy. <Poświatowska> |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 10.04.2008 19:30
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
ban za to,że mi pogmatwałaś w głowie |
|
|
|
| bella_basia |
Dodany dnia 10.04.2008 19:43
|
Ban za danie bana za pogmatwanie w głowie . Edytowane przez bella_basia dnia 10.04.2008 19:44 My nie wierzymy w piekło
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 10.04.2008 19:51
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Ban za głupi nick, o! Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| bernadetta144 |
Dodany dnia 11.04.2008 12:12
|
Ban za to, że Twój avatar kojarzy mi się z Michałem Wiśniewskim. |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 11.04.2008 12:58
|
Ban za to, że mój avatar kojarzy ci się z kimś, kogo nienawidzę, o! Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| bernadetta144 |
Dodany dnia 11.04.2008 17:15
|
Ban za to, że nie lubisz Michała Wiśniewskiego. (Ja też nie lubię.:rip
|
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 11.04.2008 19:17
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Ban za to,że go nie lubisz bo to ja go najbardziej nie lubię. |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Ravenclaw

Hufflepuff