Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Z czym ci się kojarzy nick poprzednika?
|
|
| Verity |
Dodany dnia 14.07.2008 19:45
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 163 Dom: Brak przydziału Punkty: 415 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 03.04.08 |
Z jedzącym bez przerwy Harry"m Chcecie wiedzieć kim jestem?? To proste. Jestem architektem: buduję solidne fundamenty i każdego roku, który spędzam w szkole, dodaję do nich kolejne piętra mądrości i wiedzy. ![]() Jestem rzeźbiarzem: kształtuję swoją moralność i filozofię życia, a moją glina są kanony dobra i zła. ![]() Jestem malarzem: wraz z każdą nową ideą, którą wyrażam, maluję tez nowy odcień w wielobarwnym świecie kolorów. ![]() Jestem naukowcem: każdego dnia zbieram nowe dane, dokonuję ważnych obserwacji i eksperymentów z nowymi pomysłami i ideami. ![]() Jestem astrologiem: czytam i analizuję linie życia każdej osoby, którą spotkam. ![]() Jestem astronautą: stale badam i poszerzam swoje horyzonty. ![]() Jestem lekarzem: leczę tych, którzy zwracają się do mnie po poradę, i niosę witalność tym. którzy są bez życia. ![]() Jestem prawnikiem: nie boję się stanąć wobec nieuniknionych, podstawowych praw dotyczących mknie i innych. ![]() Jestem policjantem: zawsze dbam o dobro innych i bronię pokoju. ![]() Jestem nauczycielem: swoim przykładem uczę determinacji, poświęcenia i ciężkiej pracy. ![]() Jestem matematykiem: upewniam się, czy problemy, które przezwyciężyłem, mają właściwe rozwiązanie. ![]() Jestem detektywem: szukam tajemnic życia. ![]() Jestem sędzią: oceniam innych tylko wtedy, gdy znam i rozumiem ich całą historię. ![]() Jestem bankierem: inni ludzie obdarzają mnie zaufaniem i tym co dla nich ważne, i nigdy nie tracą. ![]() Jestem hokeista: unikam tych co chcą mnie zablokować. ![]() Jestem maratończykiem: jestem pełen energii, zawsze idę do przodu i jestem gotowy na następne wyzwanie. ![]() Jestem akrobata: ostrożnie kroczę po krętych ścieżkach życia, lecz zawsze bezpiecznie docieram do celi. ![]() Jestem milionerem: posiadam mnóstwo miłości, szczerości i współczucia. Moim bogactwem jest wiedza, mądrość, doświadczenie i bezcenna intuicja. ![]() A NAJWAŻNIEJSZE - JESTEM SOBĄ!!!!!!!! |
|
|
|
Mosag |
Dodany dnia 14.07.2008 20:00
|
![]() Postów: 252 Dom: HufflepuffPunkty: 410 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 19.04.07 |
z imieniem jakiejś nie najlepszej czarodziejki Kto jest Śmierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra?
|
|
|
|
| Verity |
Dodany dnia 14.07.2008 20:42
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 163 Dom: Brak przydziału Punkty: 415 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 03.04.08 |
Z masywnym posągiem. Chcecie wiedzieć kim jestem?? To proste. Jestem architektem: buduję solidne fundamenty i każdego roku, który spędzam w szkole, dodaję do nich kolejne piętra mądrości i wiedzy. ![]() Jestem rzeźbiarzem: kształtuję swoją moralność i filozofię życia, a moją glina są kanony dobra i zła. ![]() Jestem malarzem: wraz z każdą nową ideą, którą wyrażam, maluję tez nowy odcień w wielobarwnym świecie kolorów. ![]() Jestem naukowcem: każdego dnia zbieram nowe dane, dokonuję ważnych obserwacji i eksperymentów z nowymi pomysłami i ideami. ![]() Jestem astrologiem: czytam i analizuję linie życia każdej osoby, którą spotkam. ![]() Jestem astronautą: stale badam i poszerzam swoje horyzonty. ![]() Jestem lekarzem: leczę tych, którzy zwracają się do mnie po poradę, i niosę witalność tym. którzy są bez życia. ![]() Jestem prawnikiem: nie boję się stanąć wobec nieuniknionych, podstawowych praw dotyczących mknie i innych. ![]() Jestem policjantem: zawsze dbam o dobro innych i bronię pokoju. ![]() Jestem nauczycielem: swoim przykładem uczę determinacji, poświęcenia i ciężkiej pracy. ![]() Jestem matematykiem: upewniam się, czy problemy, które przezwyciężyłem, mają właściwe rozwiązanie. ![]() Jestem detektywem: szukam tajemnic życia. ![]() Jestem sędzią: oceniam innych tylko wtedy, gdy znam i rozumiem ich całą historię. ![]() Jestem bankierem: inni ludzie obdarzają mnie zaufaniem i tym co dla nich ważne, i nigdy nie tracą. ![]() Jestem hokeista: unikam tych co chcą mnie zablokować. ![]() Jestem maratończykiem: jestem pełen energii, zawsze idę do przodu i jestem gotowy na następne wyzwanie. ![]() Jestem akrobata: ostrożnie kroczę po krętych ścieżkach życia, lecz zawsze bezpiecznie docieram do celi. ![]() Jestem milionerem: posiadam mnóstwo miłości, szczerości i współczucia. Moim bogactwem jest wiedza, mądrość, doświadczenie i bezcenna intuicja. ![]() A NAJWAŻNIEJSZE - JESTEM SOBĄ!!!!!!!! |
|
|
|
| Harry_Jadek |
Dodany dnia 14.07.2008 21:34
|
![]() Postów: 481 Dom: Brak przydziału Punkty: 617 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 15.09.07 |
Z M&A |
|
|
|
| T_ruskawka |
Dodany dnia 17.07.2008 14:09
|
![]() Postów: 16 Dom: Brak przydziału Punkty: 33 Ranga: Charłak Data rejestracji: 17.07.08 |
Z takim Harry'm co nie może się powstrzymać by czegoś nie zjeść:lol: Ach truskawki, te truskawki, nawet lubią je kawki, a ty nie? Każde dziecko o tym wie, że truskawki mają witaminę C. Zdrowe, smaczne, kolorowe, każdy je na pewno zje. Każdy Polak ci to powie, że truskawki to jest zdrowie. Gdy truskawka jest niedobra, to zastąpi ją poziomka. Te poziomki, te truskawki, moją smaczek jedno znaki. ![]() Truskawki pamiętam jak dziś drewniany dom ogródek zagon z truskawkami lekko nachylający się płot skryty w ramionach pachnacego groszku pamiętam dziadka z zatroskaną miną z twarzą pokrytą bruzdami doświadczenia pamiętam jego słowa często napominające rozgniewanego podpirerającego się na drewianej lasce pamiętam no właśnie zostały tylko zagony wspomnień i nachylona sylwetka nad mogiłą nie gaśnie pamięć truskawki z cukrem nie smakują jak kiedyś ![]() Truskawkowe niebo zapach truskawek bogactwo wrażeń w nim czar dzieciństwa sny i miraże beztroskim sokiem słońca zaklęciem polewam życie niech lżejsze będzie z miąższu wysysam najsłodsze chwile soczyste sedno orzeźwia mile smakiem wspomnienia kusi mnie owoc i jednocześnie przygodą nową a przez tę świeżość w czystej postaci mam "niebo w gębie" jakże inaczej? ![]() Truskawki są pełne nowych wspomnień Uśmiecham się do truskawek nareszcie pojawiających się na rogu ulicy. Czerwień soczystości i zieleń ogonków mówią językiem lata o historiach jeszcze nieopowiedzianych. Przypominają noce pod księżycem i spadające gwiazdy. Szepczą do ucha o najskrytszych pragnieniach nowo poznanych namiętności. Przyglądam się ziarenkom, którym nie będzie dane zobaczyć nagich kąpieli w jeziorze. Zapomnę o kwiatach i sorbecie z owoców, użyję zraszacza, żeby wymyć piasek z koszyka. A przecież wszystko trwa tylko do zachodu słońca, kilka tygodni o bosych stopach i oczy wołające o miłość. Niezapomniane chwile uchwycone na kliszy. (kiedyś jeszcze spędzimy wspólny wieczór na trawniku przed moim domem). ![]() I LOVE!!!!!! |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 17.07.2008 14:13
|
![]() Postów: 715 Dom: SlytherinPunkty: 1525 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.08 |
Z Ruslaną, z pysznymi owocami i z latem... |
|
|
|
annklem |
Dodany dnia 17.07.2008 14:36
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 106 Dom: RavenclawPunkty: 1683 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.12.07 |
Z kimś, kto jest uzależniony od Harrego Pottera. "Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał!" "...stanęli mu przed oczami ci, którzy tak się o niego troszczyli: jego ojciec, matka, ojciec chrzestny, a w końcu Dumbledore. Gotowi byli na wszystko, by go chronić, a teraz już ich nie ma. Już nikt nie stanie między nim a Voldemortem, musi na zawsze pozbyć się iluzji, którą powinien był utracić, gdy miał zaledwie rok: że ramiona rodziców nie uchronią go od wszelkiego zagrożenia. Nie zbudzi się z koszmarnego snu, nikt nie szepnie mu w ciemności, że jest naprawdę bezpieczny, że to wszystko to tylko jego wyobraźnia. Ostatni i największy z jego opiekunów umarł, pozostawiając go bardziej samotnym niż kiedykolwiek dotąd." I'm a girl!! |
|
|
|
| Verity |
Dodany dnia 28.07.2008 15:57
|
Hm... Z agrafką??? :o Chcecie wiedzieć kim jestem?? To proste. Jestem architektem: buduję solidne fundamenty i każdego roku, który spędzam w szkole, dodaję do nich kolejne piętra mądrości i wiedzy. ![]() Jestem rzeźbiarzem: kształtuję swoją moralność i filozofię życia, a moją glina są kanony dobra i zła. ![]() Jestem malarzem: wraz z każdą nową ideą, którą wyrażam, maluję tez nowy odcień w wielobarwnym świecie kolorów. ![]() Jestem naukowcem: każdego dnia zbieram nowe dane, dokonuję ważnych obserwacji i eksperymentów z nowymi pomysłami i ideami. ![]() Jestem astrologiem: czytam i analizuję linie życia każdej osoby, którą spotkam. ![]() Jestem astronautą: stale badam i poszerzam swoje horyzonty. ![]() Jestem lekarzem: leczę tych, którzy zwracają się do mnie po poradę, i niosę witalność tym. którzy są bez życia. ![]() Jestem prawnikiem: nie boję się stanąć wobec nieuniknionych, podstawowych praw dotyczących mknie i innych. ![]() Jestem policjantem: zawsze dbam o dobro innych i bronię pokoju. ![]() Jestem nauczycielem: swoim przykładem uczę determinacji, poświęcenia i ciężkiej pracy. ![]() Jestem matematykiem: upewniam się, czy problemy, które przezwyciężyłem, mają właściwe rozwiązanie. ![]() Jestem detektywem: szukam tajemnic życia. ![]() Jestem sędzią: oceniam innych tylko wtedy, gdy znam i rozumiem ich całą historię. ![]() Jestem bankierem: inni ludzie obdarzają mnie zaufaniem i tym co dla nich ważne, i nigdy nie tracą. ![]() Jestem hokeista: unikam tych co chcą mnie zablokować. ![]() Jestem maratończykiem: jestem pełen energii, zawsze idę do przodu i jestem gotowy na następne wyzwanie. ![]() Jestem akrobata: ostrożnie kroczę po krętych ścieżkach życia, lecz zawsze bezpiecznie docieram do celi. ![]() Jestem milionerem: posiadam mnóstwo miłości, szczerości i współczucia. Moim bogactwem jest wiedza, mądrość, doświadczenie i bezcenna intuicja. ![]() A NAJWAŻNIEJSZE - JESTEM SOBĄ!!!!!!!! |
|
|
|
Christina |
Dodany dnia 28.07.2008 20:53
|
![]() Pochwały: 15 Postów: 3325 Dom: SlytherinPunkty: 25495 Ranga: Niezwyciężony Mag Data rejestracji: 27.05.07 |
z elfem ![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
|
| Czarownica17 |
Dodany dnia 29.07.2008 12:18
|
![]() Postów: 70 Dom: Brak przydziału Punkty: 197 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 17.03.08 |
z muzyką Będę wszystkim czego pragniesz
I wezmę się w garść Bo Ty nie chcesz bym się znów załamała Całe moje życie Będę z Tobą na zawsze Przeżyć cały dzień z Tobą I sprawić by wszystko było dobrze ![]() Myślałam że mam wszystko Nie wiedziałam co przyniesie życie Teraz wiem Szczerze Jesteś tą jedyną, właściwą osobą Jedyną, która poznała moje wnętrze Teraz mogę oddychać Bo jesteś tu ze mną ![]() you're not alone together we stand I'll be by your side you know I'll take your hand When it gets cold and it feels like the end there's no place to go You know I wont give in No I wont give in Keep holding on coz you know I make it through I make it through Just stay strong coz you know I'm here for you I'm here for you There's nothing you can say(nothing you can say) nothing you can do(nothing you can do) There's no other way when it comes to the truth So Keep holding on coz you know I make it through I make it through So far away I wish you were here Before it's too late this could have disappeared Before the door's closed And it comes to an end with you by my side I will fight and death end I will fight and death end Hear me what I say,what I say I can leave Nothing's gonna change Nothing's gonna change estimate whatever's meant to be well without pythonic |
|
|
|
Christina |
Dodany dnia 29.07.2008 13:58
|
![]() Pochwały: 15 Postów: 3325 Dom: SlytherinPunkty: 25495 Ranga: Niezwyciężony Mag Data rejestracji: 27.05.07 |
z Sabriną ( nastoletnią czarownicą ) ![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
|
| Czarownica17 |
Dodany dnia 29.07.2008 15:07
|
![]() Postów: 70 Dom: Brak przydziału Punkty: 197 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 17.03.08 |
Z perfumami Będę wszystkim czego pragniesz
I wezmę się w garść Bo Ty nie chcesz bym się znów załamała Całe moje życie Będę z Tobą na zawsze Przeżyć cały dzień z Tobą I sprawić by wszystko było dobrze ![]() Myślałam że mam wszystko Nie wiedziałam co przyniesie życie Teraz wiem Szczerze Jesteś tą jedyną, właściwą osobą Jedyną, która poznała moje wnętrze Teraz mogę oddychać Bo jesteś tu ze mną ![]() you're not alone together we stand I'll be by your side you know I'll take your hand When it gets cold and it feels like the end there's no place to go You know I wont give in No I wont give in Keep holding on coz you know I make it through I make it through Just stay strong coz you know I'm here for you I'm here for you There's nothing you can say(nothing you can say) nothing you can do(nothing you can do) There's no other way when it comes to the truth So Keep holding on coz you know I make it through I make it through So far away I wish you were here Before it's too late this could have disappeared Before the door's closed And it comes to an end with you by my side I will fight and death end I will fight and death end Hear me what I say,what I say I can leave Nothing's gonna change Nothing's gonna change estimate whatever's meant to be well without pythonic |
|
|
|
annklem |
Dodany dnia 31.07.2008 19:31
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 106 Dom: RavenclawPunkty: 1683 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.12.07 |
Z 17-letnią czarownicą "Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał!" "...stanęli mu przed oczami ci, którzy tak się o niego troszczyli: jego ojciec, matka, ojciec chrzestny, a w końcu Dumbledore. Gotowi byli na wszystko, by go chronić, a teraz już ich nie ma. Już nikt nie stanie między nim a Voldemortem, musi na zawsze pozbyć się iluzji, którą powinien był utracić, gdy miał zaledwie rok: że ramiona rodziców nie uchronią go od wszelkiego zagrożenia. Nie zbudzi się z koszmarnego snu, nikt nie szepnie mu w ciemności, że jest naprawdę bezpieczny, że to wszystko to tylko jego wyobraźnia. Ostatni i największy z jego opiekunów umarł, pozostawiając go bardziej samotnym niż kiedykolwiek dotąd." I'm a girl!! |
|
|
|
| Ilenia |
Dodany dnia 01.08.2008 16:11
|
![]() Postów: 154 Dom: Brak przydziału Punkty: 315 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.07.08 |
Z lwami i drapieżnikami |
|
|
|
| T_ruskawka |
Dodany dnia 06.08.2008 20:48
|
![]() Postów: 16 Dom: Brak przydziału Punkty: 33 Ranga: Charłak Data rejestracji: 17.07.08 |
Z jeleniem chyba. Ach truskawki, te truskawki, nawet lubią je kawki, a ty nie? Każde dziecko o tym wie, że truskawki mają witaminę C. Zdrowe, smaczne, kolorowe, każdy je na pewno zje. Każdy Polak ci to powie, że truskawki to jest zdrowie. Gdy truskawka jest niedobra, to zastąpi ją poziomka. Te poziomki, te truskawki, moją smaczek jedno znaki. ![]() Truskawki pamiętam jak dziś drewniany dom ogródek zagon z truskawkami lekko nachylający się płot skryty w ramionach pachnacego groszku pamiętam dziadka z zatroskaną miną z twarzą pokrytą bruzdami doświadczenia pamiętam jego słowa często napominające rozgniewanego podpirerającego się na drewianej lasce pamiętam no właśnie zostały tylko zagony wspomnień i nachylona sylwetka nad mogiłą nie gaśnie pamięć truskawki z cukrem nie smakują jak kiedyś ![]() Truskawkowe niebo zapach truskawek bogactwo wrażeń w nim czar dzieciństwa sny i miraże beztroskim sokiem słońca zaklęciem polewam życie niech lżejsze będzie z miąższu wysysam najsłodsze chwile soczyste sedno orzeźwia mile smakiem wspomnienia kusi mnie owoc i jednocześnie przygodą nową a przez tę świeżość w czystej postaci mam "niebo w gębie" jakże inaczej? ![]() Truskawki są pełne nowych wspomnień Uśmiecham się do truskawek nareszcie pojawiających się na rogu ulicy. Czerwień soczystości i zieleń ogonków mówią językiem lata o historiach jeszcze nieopowiedzianych. Przypominają noce pod księżycem i spadające gwiazdy. Szepczą do ucha o najskrytszych pragnieniach nowo poznanych namiętności. Przyglądam się ziarenkom, którym nie będzie dane zobaczyć nagich kąpieli w jeziorze. Zapomnę o kwiatach i sorbecie z owoców, użyję zraszacza, żeby wymyć piasek z koszyka. A przecież wszystko trwa tylko do zachodu słońca, kilka tygodni o bosych stopach i oczy wołające o miłość. Niezapomniane chwile uchwycone na kliszy. (kiedyś jeszcze spędzimy wspólny wieczór na trawniku przed moim domem). ![]() I LOVE!!!!!! |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 13.08.2008 13:08
|
![]() Postów: 832 Dom: Brak przydziału Punkty: 1295 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
Pierwsza myśl - bita śmietana! hehe:lol: The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
Butelkowski |
Dodany dnia 13.08.2008 14:54
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 42 Dom: SlytherinPunkty: 1132 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 28.06.08 |
pod wpływem impulsu : z kreda :smilewinkgrin: |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 13.08.2008 15:04
|
![]() Postów: 832 Dom: Brak przydziału Punkty: 1295 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
pod wpływem impulsu : z kreda Really? hehe:lol: No twój to od razu ze sklepem monopolowym hehe The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
Butelkowski |
Dodany dnia 13.08.2008 15:12
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 42 Dom: SlytherinPunkty: 1132 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 28.06.08 |
No i tak miało być :lol: A na spokojnie to twój kojaży się z Kendrą Wilkinson |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 13.08.2008 15:17
|
A twój... yyy no kojarzy mi się też z tymi wszystkimi plakatami mówiącymi o ekologii hehe:lol: The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Christina

Hufflepuff

Slytherin
Ravenclaw