Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
^ < v
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 01.03.2016 23:00
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
^ Ulubiony serial to obecnie pierwsza miłość < Armio Wyklęta, dziś Lublin o Was pamięta : ) v Chciałabyś poddać się próbie na wykrywaczu kłamstw? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 03.03.2016 21:11
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
^ raczej nie. < często bolą Mnie nogi, V najgorszy sposób na śmierć? ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 04.03.2016 00:55
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
^ zakopany żywcem, brrrr < Messi, Messi, Messi a Glik w Interze <może> v lubisz jajecznicę na boczku? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
GinnyHermiona1 |
Dodany dnia 11.03.2016 22:30
|
![]() Postów: 103 Dom: RavenclawPunkty: 293 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 07.02.15 |
^ Lubię. < No, nie. Bateria już się kończy. v Lubisz piec ciasta? A może w Ravenclawie'' Zamieszkać wam wypadnie Tam płonie lampa wiedzy, Tam mędrcem będziesz snadnie |
|
|
|
| Syriusz32 |
Dodany dnia 11.03.2016 22:54
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 17 Postów: 1120 Dom: GryffindorPunkty: 15213 Ranga: Potęga Krwistego Steka! Data rejestracji: 30.06.14 |
^Wprost kocham :3 <pies do mnie na łóżko wlazł \! Dlaczego ja? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Syriusz przejmujesz się mniej swoją maturą niż ślizgoni wygraniem Pucharu, a to jest jakieś osiągnięcie " ~ Anton |
|
|
|
GinnyHermiona1 |
Dodany dnia 12.03.2016 19:33
|
![]() Postów: 103 Dom: RavenclawPunkty: 293 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 07.02.15 |
^ Nikt nie wie dlaczego ty. < Co ja jeszcze robię na tej stronie? Mam tyle rzeczy do zrobienia. :sorry ![]() v Jaka jest twoja ulubiona książka? A może w Ravenclawie'' Zamieszkać wam wypadnie Tam płonie lampa wiedzy, Tam mędrcem będziesz snadnie |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 15.03.2016 13:06
|
^ "I nie było już nikogo" Agathy Christie < troszkę śniegu nie przeszkadza w niczym v Jaki jest Twój ulubiony prezenter telewizyjny? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 15.03.2016 13:24
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
^ Marcin Prokop < jestem głodna!!! v czego NIGDY nie zjesz? ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 15.03.2016 15:01
|
^ Nigdy nie zjem ośmiornicy (fuj) < zimno, ponuro i nieswojo v Twój ulubiony napój gazowany? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Erudieth |
Dodany dnia 17.03.2016 16:37
|
![]() Pochwały: 4 Postów: 1317 Dom: GryffindorPunkty: 14924 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 29.12.14 |
^ Mountain Dew ![]() < Przeczytałam Krzyżaków! ![]() v Twój ulubiony kolor? ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 17.03.2016 17:58
|
^ Zielony < porządki, porządki i porządki... v Jaki film ostatnio oglądałaś/eś? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
Dodany dnia 17.03.2016 20:12
|
|
![]() You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '' at line 1You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '' at line 1 Postów: Dom: Brak przydziału Punkty: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '' at line 10 Ranga: Mugol Data rejestracji: 01.01.70 |
^ Auta < Jakby tu pogryźć ten klocek?( )v Ulubiony batonik? |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 17.03.2016 22:46
|
^ Słodyczy właściwie nie jadam, ale niech będzie 3bitt (czy jak mu tam ;p) < Lazio do domu, włoska piłka leży i kwiczy v Jakiego piosenkarza nie znosisz słuchać? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
Dodany dnia 18.03.2016 08:36
|
|
![]() You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '' at line 1You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '' at line 1 Postów: Dom: Brak przydziału Punkty: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '' at line 10 Ranga: Mugol Data rejestracji: 01.01.70 |
^ Dawida Podsiadło < Matmę muszę zrobić... v ulubiony klub piłkarski? |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 18.03.2016 15:34
|
^ Inter Mediolan od 1998 roku. Obecnie Atletico Madryt i Manchester City ;p < Droga Krzyżowa, Msza św., nic się w domu nie chce v Lubisz spożywać ostre (bardzo) potrawy? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Liliana2194 |
Dodany dnia 19.03.2016 20:58
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 20 Postów: 1283 Dom: HufflepuffPunkty: 20246 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 18.06.14 |
^ Nie < Internet działa teraz bez zarzutu. To podejrzane... v Jaki masz kolor oczu? :V ![]() ![]() - - W Hogwarcie: - - 2) Valerie Adams 2.06.2019 - ![]() ![]() ![]() Karta postaci: tutaj1) Liliana Williams 18.06.2014 - 31.05.2019 ~ moja ulubienica spośród tej dwójki ~ ![]() ![]() ![]() Karta postaci: 1. Lijka2. Poboczne - - Za 2017/2018: - - ![]() - - INBJN - - Ten little Indian Boys went out to dine One choked his little self and then there were nine. ![]() Nine little Indian Boys sat up very late One overslept himself and then there were eight. Eight little Indian Boys travelling in Devon One said he'd stay there and then there were seven. Seven little Indian Boys chopping up sticks One chopped himself in halves and then there were six. ![]() Six little Indian Boys playing with a hive A bumblebee stung one and then there were five. Five little Indian Boys going in for law One got in Chancery and then there were four. Four little Indian Boys going out to sea A red herring swallowed one and then there were three. Three little Indian Boys walking in the zoo A big bear hugged one and then there were two. Two little Indian Boys sitting in the sun One got frizzled up and then there was one. One little Indian Boy left all alone He went out and hanged himself and then there were none. ![]() ![]() - - - - ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 22.03.2016 17:39
|
^ Zielone mam (przynajmniej tak w dowodzie osobistym jest ;p) < Dość tej hordy islamskich fanatyków w Europie... v Masz swoją ulubioną bajkę z dzieciństwa? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Erudieth |
Dodany dnia 18.04.2016 11:30
|
![]() Pochwały: 4 Postów: 1317 Dom: GryffindorPunkty: 14924 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 29.12.14 |
^ Mam ![]() < No i przerąbaliśmy ten mecz... Lokomotiv do Ekstraligi, dajcie żyć! v Twój ulubiony gitarzysta? ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 19.04.2016 19:05
|
^ Nie znam żadnego < Lipa z miodem, albo miód z lipą ^.^ v Ulubiony kraj w Ameryce Południowej? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Darkhope |
Dodany dnia 19.04.2016 20:11
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 70 Dom: SlytherinPunkty: 130 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 29.03.16 |
^ Brazylia, bo swego czasu kręcili tam niezłe telenowele ![]() < Zjadłabym coś, ale już późno v Który przedmiot szkolny jest/był twoim znienawidzonym? Welcome in My Private Hell! ![]() Największy Człowiek Sku Świata. Hejter dzieciaczków na forach. Fanka Hannibala Lectera. Za dużo piszę o Amarenie. Grywam w pokera. Oglądam za dużo seriali. Poczucie humoru, które ogarniają i tolerują nieliczni. Just call me Dark. ![]() "I love that woman. I love her more than sharks love blood." ![]() ![]() Jak pić to tylko z nim - Kwachu <3 ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Gryffindor

Ravenclaw

Hufflepuff

Darkhope
Slytherin