Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Ban za...
|
|
| Claire |
Dodany dnia 12.04.2008 23:33
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 643 Dom: Brak przydziału Punkty: 2346 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 10.03.08 |
Ban za to, że dałaś Naci bana za to, że dała mi bana za to, że ja dałam bana Tobie za to, że Ty dałaś bana Naci za to, że ona dała go Gnębi za to, że ona dała bana Naci za to, że Nacia dała go Tobie, bo Ty dałaś bana Roksi, bo ona nic nie rozumie ![]() Ej, to był chyba juz mój ostatni post Zresztą mogłam coś pokręcić Edytowane przez Claire dnia 12.04.2008 23:35 I'm burning up a sun just to say goodbye. ![]() |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 13.04.2008 09:08
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Ban za to, ze dałaś Mary bana za to, że dała mi bana za to, że dałam Claire bana za to, że ona dała bana Mary za to, że ja dałam go Gnębi za to, że ona dała mi bana za to, że ja go jej dałam za to, że dałam bana Roksi za to, że nic nie zrozumiała. Boskie. Piszemy dalej, nie? Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
Lady Mary Jane |
Dodany dnia 13.04.2008 09:40
|
![]() Postów: 541 Dom: RavenclawPunkty: 1379 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 31.03.08 |
Hm. Ban za to, że dałaś bana Claire za to, że ona dała bana mi za to, że ja dałam bana Tobie za to, że dałaś bana Claire, za to, że ona dała bana mi za to, że ja dałam bana tobie za to, że Ty dałaś bana Gnębi za to, że ona dała bana tobie za to, że Ty dałaś bana mi za to, że ja dałam bana Roksi, któa nic nie rozumie ;D Idealne .! Nie przerywać. Pozdrawiam, Mary J. Chcę z Tobą przejść przez piekło...
|
|
|
|
| Sev1302 |
Dodany dnia 13.04.2008 16:16
|
![]() Postów: 420 Dom: Brak przydziału Punkty: 761 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 23.02.08 |
Jeśli chcecie dalej to jedziemy... Ban za to, że dałaś bana Naci, za to, że ona dała bana Claire za to, że ona dała bana Naci za to, że ona dałam bana Tobie za to, że dałaś bana Claire, za to, że ona dała bana mi za to, że ja dałam bana tobie za to, że Ty dałaś bana Gnębi za to, że ona dała bana tobie za to, że Ty dałaś bana jej za to, że ona dała bana Roksi, która nic nie rozumie.... Ja też już nic nie rozumiem.... Kontynuujcie.... Chciałabym wszystkim zakomunikować, że jestem dziewczyną ;]
******** "Snape milczał przez chwilę, patrząc na niego, a potem wychrypiał: - Więc ukryj ich gdzieś. Ukryj ją... Ich wszystkich. W jakimś... bezpiecznym miejscu. Błagam. - A co mi dasz w zamian, Severusie? - W zamian? - Snape wytrzeszczył oczy na Dumbledore'a (...) - Wszystko. ******** "Szpiegowałem dla ciebie, kłamałem dla ciebie, narażałem dla ciebie życie, a wszystko to robiłem, by zapewnić bezpieczeństwo synowi Lily. A teraz mówisz mi, że hodowałeś go jak świniaka na rzeź... - To bardzo wzruszające, Severusie - (...) - A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca? -Jego losem? - wykrzyknął Snape. - Expecto patronum! Z końca jego różdżki wystrzeliła srebna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez. - Przez te wszystkie lata?... - Zawsze. |
|
|
|
| Claire |
Dodany dnia 13.04.2008 16:37
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 643 Dom: Brak przydziału Punkty: 2346 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 10.03.08 |
Ban dla Sev za to, że dała bana Mary za to, że dała bana Naci za to, że ona dała bana mi za to, że ja dałam bana Naci za to, że ona dała bana Mary za to, że ona dała bana mi za to, że ja dałam Ci bana za to, że Ty dałaś bana Mary za to, że ona dała bana Gnębi za to, że ona dała bana Mary za to, że ona dała jej bana za to, że ona dała bana Roksi, bo nic nie rozumie... Wiecie co? Końcówka "nic nie rozumie" wymiata DKtóra dalej?^^ Edytowane przez Claire dnia 13.04.2008 16:38 I'm burning up a sun just to say goodbye. ![]() |
|
|
|
| Sev1302 |
Dodany dnia 13.04.2008 17:20
|
![]() Postów: 420 Dom: Brak przydziału Punkty: 761 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 23.02.08 |
Ban dla Claire za to, że dała ban mi za to, że ja dałam bana Mary za to, że Mary dała bana Naci, za to, że Nacia dała bana Claire, za to że ona dała bana Naci, za to, że ona dała bana Mary, za to, ze ona dała bana Claire, za to, że ona dała bana jej, za to że ona dała bana Gnębi, za to, że Gnębi dała bana Mary, za to, że ona dała jej bana za to, że ona dała bana Roksi, która nic nie rozumie... OmG.... Chciałabym wszystkim zakomunikować, że jestem dziewczyną ;]
******** "Snape milczał przez chwilę, patrząc na niego, a potem wychrypiał: - Więc ukryj ich gdzieś. Ukryj ją... Ich wszystkich. W jakimś... bezpiecznym miejscu. Błagam. - A co mi dasz w zamian, Severusie? - W zamian? - Snape wytrzeszczył oczy na Dumbledore'a (...) - Wszystko. ******** "Szpiegowałem dla ciebie, kłamałem dla ciebie, narażałem dla ciebie życie, a wszystko to robiłem, by zapewnić bezpieczeństwo synowi Lily. A teraz mówisz mi, że hodowałeś go jak świniaka na rzeź... - To bardzo wzruszające, Severusie - (...) - A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca? -Jego losem? - wykrzyknął Snape. - Expecto patronum! Z końca jego różdżki wystrzeliła srebna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez. - Przez te wszystkie lata?... - Zawsze. |
|
|
|
Lady Mary Jane |
Dodany dnia 16.04.2008 07:49
|
![]() Postów: 541 Dom: RavenclawPunkty: 1379 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 31.03.08 |
No, dobra kończymy, bo innym się już pisać nie chce ;p Hm. Ban za Twó męski nick ;] Pozdrawiam, Mary J. Chcę z Tobą przejść przez piekło...
|
|
|
|
| NimfadoraTonks |
Dodany dnia 16.04.2008 13:55
|
![]() Postów: 291 Dom: Brak przydziału Punkty: 757 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 05.05.07 |
Ban za bycie poskramiaczką neonków. ![]() Od cnót Gryfonów, przebiegłości Ślizgonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Hufflepuffie! Śmierciożerca Oto co znalazłam na badziewnym forum o HP [quote] Dom Gryffindoru Tutaj Gryfoni odpoczywają Dom Sliterinu Tutaj Ślizgoni odpoczywają Dom Hufelpufu Tutej wszyscy z pod domu Hafelpufu tutaj odpoczywa Dom Rejvenclowa Tutej wszyscy z pod domu Rejvenclowa tutaj odpoczywa [/quote] -Problem nie jest sam problemem, lecz twoje do niego podejście. Jasne? -TRENERKA BREVIN -Szczęście nigdy nie daje; ono tylko pożycza. -STARE PRZYSŁOWIE CHIŃSKIE. -Nie istnieje coś takiego jak rozrywka dla całej rodziny. -JERRY SEINFELD - Kiedy życie podsuma Ci cytrynę powiedz: '' O, tak, lubię cytryny. Masz więcej?'' -HENRY ROLLINS ![]() Moja ulubiona piosenkarka. Przy niej odpłyyywam. ![]() Feel to boysband, który nie kocha muzyki. Starają się tylko o fanki, a nie o to czy im śpiewanie wychodzi czy nie. ![]() Puki jeszcze śpiewały we dwie to jakoś się zespół trzymał i miały parę dobrych piosenek. Teraz gdy została Tola to Blog27 zamieniło się w śmietnik z sieczką. ![]() W Football manager gram od 13.07.08r. Gra uczy... ![]() Miałam kupione 3 chomiki. 2 samce i jedną samiczkę, która miała małe( jednemu odgryzła nogę) i jednego( tego bez nogi) dałam siostrze, a resztę sprzedałam do sklepu zoologicznego. ![]() Spamerzy to najgorsza rasa ludzi jaką stworzył świat. Najprawdopodobniej nie dano im przywileju wyglądu ludzi z 21 wieku, bo umysł mają po jaskiniowcach( tak jak mowę), a skoro mają przestarzałe modele mózgów to co stoi na przeszkodzie by wyglądali jak jaskiniowcy? ![]() Nawet nie wiem co to jest ta Tibia. Słyszałam, że to gra strategiczno-strzelankowa i z jakimiś potworami sie walczy. Bezsens ![]() Idiotka, która nie umie śpiewać, tańczyć i jeszcze ma tyle odwagi aby wyjść na scenę. Zamiast odessać sobie tłuszcz wepchała go do cycków i może teraz zostać sumo, chociaż wygrała by w każdych zawodach walkowerem, bo nikt nie zmierzył by się z jej tipsami zakładanymi przez panią Gosię za flaszkę. ![]() Nie chodzi mi o to, że uwielbiam tą postać ale o to, że uwielbiam i jestem wielką fanką Harry'ego jako całej serii książek, filmów i gier, a także, że jego świat jest całkiem niezły. ![]() Tak jak staruszki mają swój środek lokomocji- męża córeczki, tak my- młodzież mamy komunikator czyli GG. ![]() Najlepszy komunikator przez, którego można gadać, pisać, wysyłać pliki, a nawet robić konferencje! ![]() Mimo, że mi się zepsuł to i tak był fajny. ![]() Ojczyzna. ![]() Czasami używam. ![]() Kocham smoki!! ![]() Konie też kocham! ![]() [color=sliver]Po co komu szkoła?[/color] ![]() Mam psa, kiedyś miałam innego. Frajdą jest posiadanie takiego stworzonka. ![]() Na stos z mundurkami i z ich właścicielem(Giertychem) ![]() Szybkie jedzenie jest smaczne, szybkie i pożywne. Te cechy spełnia żarełko z Mc Donald'a. ![]() Najlepsza pizza jaką jadłam pochodzi z Włoch,a dokładniej z Elby. Kocham pizze. |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 16.04.2008 16:30
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Ban za to,że masz w podpisie koty których nie nawidzę. |
|
|
|
| bernadetta144 |
Dodany dnia 16.04.2008 16:54
|
![]() Postów: 819 Dom: Brak przydziału Punkty: 1126 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.02.08 |
Ban za to, że zmieniłaś sobie avatar. |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 16.04.2008 16:57
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
A co ten ci sie nie podoba a tamten tak? Ban za to,że uważasz,że żle zrobiłam zmieniając avatar. |
|
|
|
| Claire |
Dodany dnia 16.04.2008 17:08
|
Ban za to, że w Twoim podpisie prawie nic nie ma I'm burning up a sun just to say goodbye. ![]() |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 16.04.2008 17:15
|
Ban za to,że uważasz,że w moim podpisie prawie nic nie ma. |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 16.04.2008 18:49
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
No, dobra kończymy, bo innym się już pisać nie chce ;p Łaski nie robią. Jak nie chcą, to niech nie piszą. Ja zakąłdam nowy "łańcuszek", Ban za to, że dałaś bana Claire za to, że ona uważa, ze w twoim podpisie nic nie ma. Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| Sev1302 |
Dodany dnia 16.04.2008 19:15
|
Nacia oczywiście kontynuujemy....![]() Ban dla Naci, za to, że dała bana Roksi, za to, że ona dała bana Claire, za to, że ona uważa że w jej podpisie nic nie ma. Chciałabym wszystkim zakomunikować, że jestem dziewczyną ;]
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 16.04.2008 20:07
|
Ban dla Sev,za to,że dała bana Naci,za to,że dała go mnie,że ja dałam bana Claire,za to,że ona uważa,że w moim podpisie nic prawie nie ma. Edytowane przez Roksia dnia 16.04.2008 20:08
|
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 16.04.2008 20:07
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
Ban dla Sev za to, że dała bana Nacii, za to, że ona dała bana Claire, za to, że ona uważa, że w jej podpisie nic nie ma. O jaaa, chyba nie zrozumiałam. ![]() EDIT: Ban dla Roksi, za to, że dała bana Sev, za to, że ona dała bana Naci, za to, że Nacia dała bana Claire, ze to, że ona uważa, że w podpisie Roksi nic nie ma. ;> Edytowane przez Smierciojadek dnia 16.04.2008 20:08 ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 16.04.2008 20:17
|
Ban dla ciebie za to,że dałaś bana mnie,że ja dałam Sev,za to,że ona dała bana Naci,za to,że Nacia dała Claire,że ona uważa,że w moim podpisie nic nie ma. |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 16.04.2008 20:20
|
Ban za to, że dałaś bana Jadukowatej, ktora dała bana tobie za to, że dałaś bana Sev za to, że ona dałami bana za to, że dałam bana Claire, za to, iż ona uważa, że w podpisie Roksi nic nie ma. Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 16.04.2008 20:28
|
Ban za to,że dałaś bana mnie,za to,że dałam bana smierciojadkowi,za to,że ona dała mnie,że dalam bana sev,za to ,że dalas bana Claire iż ona uważa,że w moim podpisie nic nie ma. |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Ravenclaw

Hufflepuff
Gryffindor