Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
27.04.2026 19:58
mi stuknie 12 w lipcu Duże oczy spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię Wstydniś

Żywy worek treningowy
23.04.2026 13:24
ja będę miał w grudniu 10 :D

Specjalista ds. sprzedaży
23.04.2026 13:22
Przyszłam z insta, pogratulować xD
Także: Jadek masz jubileusz za rok xD

Harrych świąt!
22.04.2026 21:06
19 lat, czaicie??????

Harrych świąt!
22.04.2026 10:29
Dziś mija 19 lat, odkąd mam konto na HPnecie. Coś niebywałego. Urodziny

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
Ban za...
Claire
Ban za to, że dałaś Naci bana za to, że dała mi bana za to, że ja dałam bana Tobie za to, że Ty dałaś bana Naci za to, że ona dała go Gnębi za to, że ona dała bana Naci za to, że Nacia dała go Tobie, bo Ty dałaś bana Roksi, bo ona nic nie rozumie xD

Ej, to był chyba juz mój ostatni post xD Zresztą mogłam coś pokręcić xD
Edytowane przez Claire dnia 12.04.2008 23:35
I'm burning up a sun just to say goodbye.

i56.tinypic.com/2pqqqn9.gif

Nacia
Ban za to, ze dałaś Mary bana za to, że dała mi bana za to, że dałam Claire bana za to, że ona dała bana Mary za to, że ja dałam go Gnębi za to, że ona dała mi bana za to, że ja go jej dałam za to, że dałam bana Roksi za to, że nic nie zrozumiała.

Boskie. Piszemy dalej, nie?
Life is wasted on the living

i49.tinypic.com/282m7op.jpg

Prefix użytkownikaLady Mary Jane
Hm.

Ban za to, że dałaś bana Claire za to, że ona dała bana mi za to, że ja dałam bana Tobie za to, że dałaś bana Claire, za to, że ona dała bana mi za to, że ja dałam bana tobie za to, że Ty dałaś bana Gnębi za to, że ona dała bana tobie za to, że Ty dałaś bana mi za to, że ja dałam bana Roksi, któa nic nie rozumie ;D

Idealne .! Nie przerywać.

Pozdrawiam,
Mary J.
Chcę z Tobą przejść przez piekło...

Sev1302
Jeśli chcecie dalej to jedziemy...

Ban za to, że dałaś bana Naci, za to, że ona dała bana Claire za to, że ona dała bana Naci za to, że ona dałam bana Tobie za to, że dałaś bana Claire, za to, że ona dała bana mi za to, że ja dałam bana tobie za to, że Ty dałaś bana Gnębi za to, że ona dała bana tobie za to, że Ty dałaś bana jej za to, że ona dała bana Roksi, która nic nie rozumie....

Ja też już nic nie rozumiem....

Kontynuujcie....
Chciałabym wszystkim zakomunikować, że jestem dziewczyną ;]

"Snape milczał przez chwilę, patrząc na niego, a potem wychrypiał:
- Więc ukryj ich gdzieś. Ukryj ją... Ich wszystkich. W jakimś... bezpiecznym miejscu. Błagam.
- A co mi dasz w zamian, Severusie?
- W zamian? - Snape wytrzeszczył oczy na Dumbledore'a (...) - Wszystko.

"Szpiegowałem dla ciebie, kłamałem dla ciebie, narażałem dla ciebie życie, a wszystko to robiłem, by zapewnić bezpieczeństwo synowi Lily. A teraz mówisz mi, że hodowałeś go jak świniaka na rzeź...
- To bardzo wzruszające, Severusie - (...) - A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca?
-Jego losem? - wykrzyknął Snape. - Expecto patronum!
Z końca jego różdżki wystrzeliła srebna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez.
- Przez te wszystkie lata?...
- Zawsze.

Claire
Ban dla Sev za to, że dała bana Mary za to, że dała bana Naci za to, że ona dała bana mi za to, że ja dałam bana Naci za to, że ona dała bana Mary za to, że ona dała bana mi za to, że ja dałam Ci bana za to, że Ty dałaś bana Mary za to, że ona dała bana Gnębi za to, że ona dała bana Mary za to, że ona dała jej bana za to, że ona dała bana Roksi, bo nic nie rozumie...

Wiecie co? Końcówka "nic nie rozumie" wymiata xDD
Która dalej?^^
Edytowane przez Claire dnia 13.04.2008 16:38

Sev1302
Ban dla Claire za to, że dała ban mi za to, że ja dałam bana Mary za to, że Mary dała bana Naci, za to, że Nacia dała bana Claire, za to że ona dała bana Naci, za to, że ona dała bana Mary, za to, ze ona dała bana Claire, za to, że ona dała bana jej, za to że ona dała bana Gnębi, za to, że Gnębi dała bana Mary, za to, że ona dała jej bana za to, że ona dała bana Roksi, która nic nie rozumie...

OmG....

- Więc ukryj ich gdzieś. Ukryj ją... Ich wszystkich. W jakimś... bezpiecznym miejscu. Błagam.

"Szpiegowałem dla ciebie, kłamałem dla ciebie, narażałem dla ciebie życie, a wszystko to robiłem, by zapewnić bezpieczeństwo synowi Lily. A teraz mówisz mi, że hodowałeś go jak świniaka na rzeź...
- To bardzo wzruszające, Severusie - (...) - A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca?
Z końca jego różdżki wystrzeliła srebna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez.
- Zawsze.

Prefix użytkownikaLady Mary Jane
No, dobra kończymy, bo innym się już pisać nie chce ;p

Hm. Ban za Twó męski nick ;]

Pozdrawiam,
Mary J.
Chcę z Tobą przejść przez piekło...

NimfadoraTonks
Ban za bycie poskramiaczką neonków.
moje.glitery.pl/text/4/13/1-NimfadoraTonksHufflepuff-5937.gif
Od cnót Gryfonów, przebiegłości Ślizgonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Hufflepuffie!

Śmierciożerca
Oto co znalazłam na badziewnym forum o HP
[quote]
Dom Gryffindoru
Tutaj Gryfoni odpoczywają

Dom Sliterinu
Tutaj Ślizgoni odpoczywają

Dom Hufelpufu
Tutej wszyscy z pod domu Hafelpufu tutaj odpoczywa

Dom Rejvenclowa
Tutej wszyscy z pod domu Rejvenclowa tutaj odpoczywa
[/quote]
-Problem nie jest sam problemem, lecz twoje do niego podejście.
Jasne?
-TRENERKA BREVIN

-Szczęście nigdy nie daje;
ono tylko pożycza.
-STARE PRZYSŁOWIE CHIŃSKIE.

-Nie istnieje coś takiego jak rozrywka dla całej rodziny.
-JERRY SEINFELD

- Kiedy życie podsuma Ci cytrynę powiedz:
'' O, tak, lubię cytryny. Masz więcej?''
-HENRY ROLLINS

img.userbars.pl/82/16329.png
Moja ulubiona piosenkarka. Przy niej odpłyyywam.
img.userbars.pl/135/26894.png
Feel to boysband, który nie kocha muzyki. Starają się tylko o fanki, a nie o to czy im śpiewanie wychodzi czy nie.
img.userbars.pl/41/8178.png
Puki jeszcze śpiewały we dwie to jakoś się zespół trzymał i miały parę dobrych piosenek. Teraz gdy została Tola to Blog27 zamieniło się w śmietnik z sieczką.
img.userbars.pl/52/10293.gif
W Football manager gram od 13.07.08r. Gra uczy...
img.userbars.pl/34/6707.gif
Miałam kupione 3 chomiki. 2 samce i jedną samiczkę, która miała małe( jednemu odgryzła nogę) i jednego( tego bez nogi) dałam siostrze, a resztę sprzedałam do sklepu zoologicznego.
img.userbars.pl/74/14780.png
Spamerzy to najgorsza rasa ludzi jaką stworzył świat. Najprawdopodobniej nie dano im przywileju wyglądu ludzi z 21 wieku, bo umysł mają po jaskiniowcach( tak jak mowę), a skoro mają przestarzałe modele mózgów to co stoi na przeszkodzie by wyglądali jak jaskiniowcy?
img.userbars.pl/110/21996.jpg
Nawet nie wiem co to jest ta Tibia. Słyszałam, że to gra strategiczno-strzelankowa i z jakimiś potworami sie walczy. Bezsens
img.userbars.pl/127/25315.png
Idiotka, która nie umie śpiewać, tańczyć i jeszcze ma tyle odwagi aby wyjść na scenę. Zamiast odessać sobie tłuszcz wepchała go do cycków i może teraz zostać sumo, chociaż wygrała by w każdych zawodach walkowerem, bo nikt nie zmierzył by się z jej tipsami zakładanymi przez panią Gosię za flaszkę.
img.userbars.pl/6/1061.jpg
Nie chodzi mi o to, że uwielbiam tą postać ale o to, że uwielbiam i jestem wielką fanką Harry'ego jako całej serii książek, filmów i gier, a także, że jego świat jest całkiem niezły.
img.userbars.pl/112/22200.jpg
Tak jak staruszki mają swój środek lokomocji- męża córeczki, tak my- młodzież mamy komunikator czyli GG.
img.userbars.pl/36/7014.gif
Najlepszy komunikator przez, którego można gadać, pisać, wysyłać pliki, a nawet robić konferencje!
img.userbars.pl/53/10571.png
Mimo, że mi się zepsuł to i tak był fajny.
img.userbars.pl/119/23748.jpg
Ojczyzna.
img.userbars.pl/1/113.jpg
Czasami używam.
img.userbars.pl/104/20662.png
Kocham smoki!!
img.userbars.pl/87/17208.jpg
Konie też kocham!
img.userbars.pl/74/14746.jpg
[color=sliver]Po co komu szkoła?[/color]
img.userbars.pl/71/14182.jpg
Mam psa, kiedyś miałam innego. Frajdą jest posiadanie takiego stworzonka.
img.userbars.pl/104/20660.png
Na stos z mundurkami i z ich właścicielem(Giertychem)
img.userbars.pl/119/23659.jpg
Szybkie jedzenie jest smaczne, szybkie i pożywne. Te cechy spełnia żarełko z Mc Donald'a.
img.userbars.pl/108/21500.gif
Najlepsza pizza jaką jadłam pochodzi z Włoch,a dokładniej z Elby. Kocham pizze.

http://www.h-a-r-r-y-p-o-t-t-e-r.webplus.net.pl/
Prefix użytkownikaRoksia
Ban za to,że masz w podpisie koty których nie nawidzę.

bernadetta144
Ban za to, że zmieniłaś sobie avatar.

Prefix użytkownikaRoksia
A co ten ci sie nie podoba a tamten tak?
Ban za to,że uważasz,że żle zrobiłam zmieniając avatar.

Claire
Ban za to, że w Twoim podpisie prawie nic nie ma xD

Prefix użytkownikaRoksia
Ban za to,że uważasz,że w moim podpisie prawie nic nie ma.

Nacia
No, dobra kończymy, bo innym się już pisać nie chce ;p

Łaski nie robią. Jak nie chcą, to niech nie piszą. Ja zakąłdam nowy "łańcuszek",

Ban za to, że dałaś bana Claire za to, że ona uważa, ze w twoim podpisie nic nie ma.

Sev1302
Nacia oczywiście kontynuujemy....:D

Ban dla Naci, za to, że dała bana Roksi, za to, że ona dała bana Claire, za to, że ona uważa że w jej podpisie nic nie ma.

- Zawsze.

Prefix użytkownikaRoksia
Ban dla Sev,za to,że dała bana Naci,za to,że dała go mnie,że ja dałam bana Claire,za to,że ona uważa,że w moim podpisie nic prawie nie ma.
Edytowane przez Prefix użytkownikaRoksia dnia 16.04.2008 20:08

Smierciojadek
Ban dla Sev za to, że dała bana Nacii, za to, że ona dała bana Claire, za to, że ona uważa, że w jej podpisie nic nie ma.

O jaaa, chyba nie zrozumiałam. :D

EDIT:
Ban dla Roksi, za to, że dała bana Sev, za to, że ona dała bana Naci, za to, że Nacia dała bana Claire, ze to, że ona uważa, że w podpisie Roksi nic nie ma. ;>
Edytowane przez Smierciojadek dnia 16.04.2008 20:08
media2.giphy.com/media/6qdkSaKx2MfMA/giphy.gif

Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze.

66.media.tumblr.com/d139938a33b1b4a6e9d05302028f7545/tumblr_nwp9a04Ew81qdp7auo3_500.gif

Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności.

media.tumblr.com/3ad8106e3bbe79c5eb59d42068d27812/tumblr_inline_ncezf4w8z41spqcq1.gif

Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać.

38.media.tumblr.com/aafd9a4ade7ecf23ca4f3335aeabfaf9/tumblr_n5nak092R91sai67qo1_500.gif

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-wydarzenie1.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najadm2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najnick20202.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/pieko.jpg
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_newsman.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najoryginalniejszy_nick_jadek.png
www.harry-potter.net.pl/images/najoryginalniejszy_nick.png

Prefix użytkownikaRoksia
Ban dla ciebie za to,że dałaś bana mnie,że ja dałam Sev,za to,że ona dała bana Naci,za to,że Nacia dała Claire,że ona uważa,że w moim podpisie nic nie ma.

Nacia
Ban za to, że dałaś bana Jadukowatej, ktora dała bana tobie za to, że dałaś bana Sev za to, że ona dałami bana za to, że dałam bana Claire, za to, iż ona uważa, że w podpisie Roksi nic nie ma.

Prefix użytkownikaRoksia
Ban za to,że dałaś bana mnie,za to,że dałam bana smierciojadkowi,za to,że ona dała mnie,że dalam bana sev,za to ,że dalas bana Claire iż ona uważa,że w moim podpisie nic nie ma.

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: