Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
Seria "Straszny film"
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 17.08.2015 20:35
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Mi najbardziej spodobały się dwie pierwsze części. Później według mnie było już tylko gorzej. Lubię horrory, parodie też nie są mi obce, więc siłą rzeczny "Straszny film" obejrzeć musiałem tak czy siak ;p. Nie powiem, żeby było to jakieś wielkie i ambitne kino, ale rozrywka przednia. Można się pośmiać, rozluźnić, odstresować. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Bellatrix L |
Dodany dnia 17.08.2015 21:00
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 299 Dom: RavenclawPunkty: 7101 Ranga: Morderca Pająków Data rejestracji: 18.04.15 |
Taaak, oglądałam wszystkie części. Samemu to bez sensu i w ogóle nie śmieszy, ale z grupką znajomych - ubaw jak nie wiem. Odnosząc się do wcześniejszych postów, to śmiem twierdzić, że humor jest całkiem w porządku. Wolelibyście jakieś żarty których byście w ogóle nie rozumieli? Humor jest prosty i bardzo dobrze. Przynajmniej może go każdy obejrzeć. ღ ღ ღ ![]() ღ ღ ღ ![]() ღ ღ ღ W Hogwarcie Ellen Ripley. Od 27.07.2015 (14. edycja) dumna pani prefekt Ravenclawu Redaktorka w 3. numerze Proroka Niecodziennego, wakacje 2015 Korektor w 13. numerze Proroka Niecodziennego, wakacje 2017 |
|
|
|
Keira Karkarow |
Dodany dnia 24.09.2015 09:57
|
![]() Postów: 697 Dom: GryffindorPunkty: 1813 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
Oglądałam. Czy mi się podobało? Zdecydowanie nie. Niektóre momenty mnie rozśmieszyły, ale na większość filmów patrzyłam z totalnym zażenowaniem. Rozumiem humor prosty, ale prostackiego nie jestem w stanie zrozumieć. "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

ja mam propozycję. poczujmy się staro. ile lat mieliście jak założyliście tu konto a ile macie teraz?a miałam 18 a teraz mi stuknie 30 w lipcu 

Gryffindor

Ravenclaw