Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
Tibia
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 28.02.2008 18:47
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 4328 Dom: SlytherinPunkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
Wciąga? Mnie zupełnie nie wciągnęła xP Pograć, owszem, z chęcią pogram... Ale łatwo od niej odejść, czasami i z kilka dni nie gram chociaż przy komputerze siedzę... Nie zgadzam się z tym, że ta gra w ciąga. |
|
|
|
| Aberrant |
Dodany dnia 09.03.2008 14:48
|
![]() Postów: 872 Dom: Brak przydziału Punkty: 1047 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.01.08 |
Tibia? Grałam, ale szybko mi się znudziła. To...całkiem fajna gra ![]() Najwyższy level jaki miałam, to 19 (Knight, Aldora^^) :lol: Nie pamiętam jakie miałam skile itp. Hmm...bardzo wciąga... Mój brat gra i ma teraz 100+ (na Aldorze). Nick: Drairon. DPozdrawiam D Edytowane przez Aberrant dnia 09.03.2008 14:49 Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!
*** Kiedy myślę i nic nie wymyślę to sobie myślę po co ja tyle myślałem aby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił. Gdyby mężczyzna nawet potrafił zrozumieć co myśli kobieta i tak by w to nie uwierzył. [Dorothy Parker] Dziś mężczyzna uchodzi już za dżentelmena, kiedy wyjmuje papierosa z ust, zanim pocałuje kobietę. [Barbara Streisand] Jeśli potrafisz śmiać się z siebie - to najlepszy dowód, ze masz poczucie humoru. [Molier] Nic tak nie odmładza, jak prawdziwie niedorzeczny kawał. Właśnie najgłupsze prawa natury są najbardziej smakowite. [Witold Gombrowicz] Jeśli czasem Polka się Panu Bogu uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody! [Henryk Sienkiewicz] Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. [Phil Bosmans] *** ![]() Naj, naj: Norie-14 leśniczówka, terrorystka ![]() Mój grzybek^^ Jest niepowtarzalna, uwielbiam z nią rozmawiać (szczególnie o lesie ). Ma wspaniałe poczucie humoru ;]Draco i tak jest mój ![]() Ania 95 Za nasze skojarzenia^^ Jest po prostu niemożliwa ![]() Ma świetne poczucie humoru, uwielbiam z nią rozmawiać... I w ogóle... Jest jedną z najlepszych... Kochana Anix ;* Najlepszy tekst: "A Rudy je gumki" ( inne na końcu podpisu^^) miszel14 Szelka ![]() Ma świetne poczucie humoru, uwielbiam z nią rozmawiać. Ma fajnego (?) sąsiada ![]() Myszaaa ;* pocisk Obojniaczka taka sama jak ja. Klub Obojniaków ![]() Ma duże poczucie humoru ;] Qin Terrorystka, zabawka ![]() Fajnie się z nią gada, można z nią pożartować ( bez skojarzeń )Kochana Fiszka ;* ;] Evi-Lyn Hmm... Jest miła, sympatyczna Sama nie wiem za co ją lubię. KaputDraconis Za jej troske o moje włosy...^^ Ha! Jest powalona...^^ I dobrze DMateusz Dumbledore Za genialne teksty, przez które umieram ![]() Esey Za poczucie humoru, świetne teksty, miłe rozmowy^^ inne nie znaczy gorsze, inne znaczy zboczone lesniczowki smiley Nacia1234 Za to, że zawsze mówi to co myśli, jest ślizgonką, fajnie się z nią gada^^. Lubie ją DKarolcia_potteromaniaczka Za miłe rozmowy, poczucie humoru... ;* Uwielbiam z nią rozmawiać Utilisateur Utilek^^ Jest miły, można z nim pożartować. ^^ Klaudia@Harry Potter Fajnie się z nią rozmawia... I... w ogóle jest super d*** By Ania 95 ! D Proszę nie umierać...Abi i Nori były w lesie! W nocy... w domku... A tu: Domek z piernika! Abi i Norie oblewały Dzień Kobiet na swój sposób... W domku z piernika -Abi kocha las. Las kocha Abi. A Abi i Norie są w lesie! Rudy=Gumkopożeracz Ja: ja pieje.... DAnia: Kogut! kura jajko płód nowe życie "Psze pani, psze pani, bo on je gumki"... buhha Znaczy się gumy... "A skąd ten wytrysk?" "Util, nie wiem dlaczego ale twoj avek kojarzy mi sie z pedofilem, ktory chce komus to zrobic przez ekran..." Zgon... zgony... zgoń go, zgoń... Dobrze, że nie powiedziałam "zgol go, zgol"... buahah "A Abi bedzie ogladac Norie" "Ty nie wiesz co to sa gumki?" "Ty pedofilu, nie jedz tego dywanu!" Do Teletubisia - królika)Abi, od dzisiaj nazywasz sie "Gumeczka" |
|
|
|
| Kapitan menel |
Dodany dnia 01.04.2008 18:45
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 190 Dom: Brak przydziału Punkty: 388 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 14.09.07 |
Najpierw musisz stworzyć sobie konto na stronie www.tibia.com.Hasło otrzymujesz emailem.To znaczy na tym który podałeś przy tworzeniu konta.Potem logujesz się na tej samej stronie i tworzysz postać. Potem się logujesz i GRASZ!!!. Nie takie trudne nie sądzisz? |
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 18.04.2008 14:21
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
![]() Taki jest mniej więcej stan mojej postaci, tylko, że skille są już trochę większe i 50% do 100 lvlu. ;] Jako dowód autentyczności, specjalnie napisałam dla was pozdrowienia. ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Nibilus |
Dodany dnia 28.04.2008 20:54
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 11 Dom: RavenclawPunkty: 48 Ranga: Charłak Data rejestracji: 25.04.08 |
ja wczoraj pszestałem grać w tą ..................................................... grę i tak dalej ale powiem co tam miałem dsm masterning shield boh magic sword royhal jelmet amulet of loss golden legs . Ale jak ktoś nie wierze to nie bo często mówi że kłamię ale ja nie KŁAMIĘ gram na Calmerze oo zapomniałem jestem kinght skille mam 90/80 level 112 ale już nie gram w tą uzależniającą bez sensowną grę i ci co w nią graja marnują tylko swój cenny czas a pacc już działa jak narkotyki kupisz1 raz i jeszcze sie chce ta k a nieskończoność i dla tych to grają w tibie niech natycmiast pezestaną jeden nawet przez t... zabił swoją matkę. dlatego uważać na ta grę!! |
|
|
|
Anciol |
Dodany dnia 04.01.2014 14:53
|
![]() Pochwały: 10 Postów: 1288 Dom: RavenclawPunkty: 21527 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 11.08.13 |
Ja się zastanawiam czy nie spróbować. To by mogło być interesujące! Ale wszystkie posty tutaj mnie zniechęciły Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3 Wiersz autorstwa łośka <3 Anciolu, piękny i wspaniały, kimże ja przy Tobie jestem, taki niedojrzały... Spójrz w oczy me, jak lekki wiatr, pieszczą Cię. Odpowiedz na to pytanie, czy życie razem nam dane? Oddaj mnie rentę swę*, a szepnę Ci do ucha, Kocham Cię! *rentę swę - użyte tu celowo ,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43. Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D" ![]() ![]() |
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 10.01.2014 17:58
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
Oj, grało się. W 6 klasie podstawówki cała klasa grała, chodziliśmy wszyscy z czaszkami i zabijaliśmy innych - ambitnie. Jedna moja koleżanka do tej pory jest z chłopakiem, którego poznała właśnie w wieku 13 lat, podczas grania w Tibię. Mnie tam się to podobało. Wiadomo, teraz mnie to nie rajcuje, ale jak wszyscy grali, było całkiem fajnie. A z tego co wiem, ta gra nadal bije rekordy popularności. ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

Krnabrny

Slytherin

Do Teletubisia - królika)

Gryffindor

Ravenclaw

Jedna moja koleżanka do tej pory jest z chłopakiem, którego poznała właśnie w wieku 13 lat, podczas grania w Tibię. Mnie tam się to podobało. Wiadomo, teraz mnie to nie rajcuje, ale jak wszyscy grali, było całkiem fajnie. A z tego co wiem, ta gra nadal bije rekordy popularności.