Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
Dowcipy z Harry'ego Pottera
|
|
Catherine Black |
Dodany dnia 19.08.2016 20:52
|
![]() Postów: 97 Dom: HufflepuffPunkty: 2194 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 11.08.16 |
Harry zostaje zaproszony na kolacje przez Pansy Parkinson. Harry sie troche dziwi, ale jednak przychodzi. Spotykaja sie w pustej Wielkiej sali. Pansy go wita i daje mu kurczaka. Ten z obawy,ze jedzenie jest zatrute, daje kotu Pansy pod stolem troche kurczaka. Ten pada trupem. Wtedy Harry wstaje, rzuca crucio 5 razy i wychodzi biegiem. Po niesamowitym wyjsciu Harrego kot wstaje i mowi: - Yes, nareszcie pozbyl sie tej starej i wstretnej wiedzmy. Dudley był "grzeczny", dlatego dostał od mamy dwa złote. Zapomniał jednak podziękować. -Nie masz mi nic do powiedzenia? -popuszcza go mama. Chłopak milczy. -A co ja zawsze mówie tacie, kiedy daje mi pieniądze? -"Tylko tyle"???. [img]file:///C:/Users/user/13892263_1105137729543672_2044963597385537038_n.jpg[/img] [img]file:///C:/Users/user/13902683_1102919766432135_5037983617080837363_n.jpg[/img] [img]file:///C:/Users/user/13872989_1102929439764501_1284256857906918105_n.jpg[/img] [img]file:///C:/Users/user/enhanced-3521-1402928608-4.png[/img] |
|
|
|
blad logiczny |
Dodany dnia 20.08.2016 10:47
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 525 Dom: RavenclawPunkty: 10701 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 13.12.14 |
Nauczycielka do klasy której bardzo nie chce się uczyć. "Ilu z was czytało książki z serii Harry Potter lub oglądało filmy?" Podniosło się wiele rąk. "To popatrzcie kim zastała Hermiona, która jako jedyna z "Trójki" ukończyła Hogwart. Została "prawnikiem". Neville też został nauczycielem, a Harry i Ron się lenili i zostali.....hm... "policjantami". Ale tylko dlatego, że po wojnie brali do tej pracy każdego kto się zgłosił. Harry zresztą miał do tego talent, bo II klasie dał radę rozpędzić bójkę i odciągnąć M. Bulstrode. Więc nie uczcie się dalej, a wszyscy będziecie musieli szukać pracy, w policji. Błąd mam zawsze przed sobą.
Wszelkie błędy, gramatyczne, stylistyczne, ortograficzne, interpunkcyjne, to moi kuzyni. Nie lubię kuzynów. Uważam, że należy wypędzić błendy z pustymi do puszczy. |
|
|
|
Margaret Black |
Dodany dnia 20.08.2016 12:54
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 215 Dom: RavenclawPunkty: 9854 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 07.07.15 |
Państwo Dursleyowie chcą kupić stary dom. Na wszelki wypadek ciotka Petunia pyta właściciela domu: - Podobno w tej starej willi pojawia się jakiś duch? - E, tam - odpowiada właściciel.- Bywam tu od 300 lat i nigdy go nie spotkałem. Lekcja eliksirów. Snape pisze na tablicy wzór i pyta Nevila: -Czego to wzór? -To jest ten,no...Mam to na końcu języka... -Chłopcze, na miłość boską! Wypluj to natychmiast! To trucizna! Śmierciożercy obstawili wszystkie wyjścia, ale Potter ich przechytrzył. Uciekł przez wejście. Pod Trzema Miotłami pustki. Jest tam tylko dwóch pijanych klientów. Jeden z nich potknął się o nogę drugiego. - Och, przepraszam bardzo! Nie chciałem. Może w ramach rekompensaty postawię Ci piwo? - Ok. Wypili, a pierwszy pyta: - Skąd pochodzisz? - Ja? Z Anglii. - Serio? Ja też z Anglii! Wypijmy za Anglię! Wypili. - A do jakiej chodziłeś szkoły? - W 1998 r. ukończyłem Hogwart. - Naprawdę? Ja też! Ja też wtedy ukończyłem Hogwart! - Co za zbieg okoliczności! W tym czasie do lokalu wszedł trzeci klient i mówi do Rosmerty: - Piwo kremowe poproszę. A czemu tu tak głośno? Madame Rosmerta: - A to tylko bliźniacy Weasley znowu za dużo wypili. Dwa wilkołaki wyją do księżyca. Jeden pyta drugiego: -Jak myślisz, czy na księżycu ktoś mieszka? -Oczywiście, że tak. Przecież tam całą noc pali się światło. "Elficka aura" - to chyba najpiękniejszy komplement, jaki kiedykolwiek otrzymałam, dziękuję <3 ![]() ![]() ![]() ![]() Żeby nie było żadnych wojen W naszym kraju (Wysłuchaj nas panie.) Żeby głód nie dotknął Nas (Wysłuchaj nas panie.) Żeby nikt nie cierpiał Gdy patrzę (Wysłuchaj nas panie.) Żeby wrogowie nasi Zdechli (Wysłuchaj nas panie.) Amen. ![]() ![]() To ja Człowiek agresywny Ze strachu Przepełniony nienawiścią Z bólu Żyjący samotnie Z obawy Szydzący ze słabszych Z niepewności Uśmiechający się Ze zmęczenia Plujący jadem Z zazdrości Zły Bo przeżarty żalem. ![]() ![]() ![]() ![]() Ej ale w sumie to ja lubię Bataliona <3 Dlaczego się tak gościa czepiacie? Sympatyczny jest ![]() ![]() Drugie miejsce to ciągle podium ![]() ![]() ![]() ![]() "Nie no co za żal, jakbym słuchał jakiejś bajki z morałem. Beznadzieja po prostu." |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Hufflepuff
Ravenclaw