Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
Filmy, które uwielbiacie, ale wstyd wam się do tego przyznać
|
|
Anciol |
Dodany dnia 04.09.2013 00:30
|
![]() Pochwały: 10 Postów: 1288 Dom: RavenclawPunkty: 21527 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 11.08.13 |
ja to miałam cała mase kaset. Ale tę też. A jaki był Twoj ulubiony kucyk? ![]() Lubiłas Megan? ![]() Angelina!!!! [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lmwwgKNq4VQ[/youtube] Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3 Wiersz autorstwa łośka <3 Anciolu, piękny i wspaniały, kimże ja przy Tobie jestem, taki niedojrzały... Spójrz w oczy me, jak lekki wiatr, pieszczą Cię. Odpowiedz na to pytanie, czy życie razem nam dane? Oddaj mnie rentę swę*, a szepnę Ci do ucha, Kocham Cię! *rentę swę - użyte tu celowo ,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43. Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D" ![]() ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 04.09.2013 09:18
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Ja nie pamiętam jak się nazywał ten mój ulubiony kucyk... Ale to chyba był jeden z dzieciaków, taka cała różowa z białą albo fioletową grzywą. Oglądałam to milion lat temu, już nie kojarzę. A co do Megan, to nigdy jej nie lubiłam, bo ona dla mnie za stara była na zabawę z kucykami i na dodatek chodziła w tym niebieskim stroju z falbanami i sercemi ![]() Lepsza byłata jej siostra - Stefanie? ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Lossiril |
Dodany dnia 07.09.2013 21:58
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 1040 Dom: SlytherinPunkty: 9322 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 30.04.13 |
Nie przypominam sobie filmu/serialu/kreskówki, którego się wstydzę, a najwyżej takie, z których inni się śmieją, że oglądam, np. Spongebob ;P Generalnie uwielbiam kino dla nerdów, sama nie raz zostałam nim nazwana ;DD "You could be great, you know, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt about that." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tumblr klik 'We must take a hard road, a road unforeseen. There lies our hope, if hope it be.' 'The world is indeed full of peril, and in it there are many dark places; but still there is much that is fair, and though in all lands love is now mingled with grief, it grows perhaps the greater.' ![]() 'Deserves it! I daresay he does. Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them? Then do not be too eager to deal out death in judgment. For even the very wise cannot see all ends.' ![]() It is not our part here to take thought only for a season, or for a few lives of Men, or for a passing age of the world. We should seek a final end of this menace, even if we do not hope to make one. ![]() |
|
|
|
Najpoten |
Dodany dnia 08.09.2013 20:04
|
![]() Postów: 222 Dom: HufflepuffPunkty: 1228 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 25.07.13 |
Oglądam MLP, ta wersja wydaje się mniej cukierkowa niż poprzednie (G.3). Oglądam też nowsze bajki: -Piorun -Zaplątani - Szczerze polecam, bajka śmieszna, wzruszająca. -Jak wytresować smoka. ![]() Lately I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby I've been, I've been prayin' hard Said no more counting dollars We'll be, we'll be counting stars ![]() Kot z sumieniem to...to jak świnka morska - ani świnka, ani morska... Warto być kotem. Nie tylko masz dziewięć żyć, ale i teologia jest dużo prostsza. |
|
|
|
Anciol |
Dodany dnia 30.01.2014 12:04
|
![]() Pochwały: 10 Postów: 1288 Dom: RavenclawPunkty: 21527 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 11.08.13 |
Jesli wstydzisz sie Aniołów i demonów to cieżkie czasy dla nas nastały... ;p Przyznam sie, lubie wszystkie filmy o DZWONECZKU ;P Zwlaszcza sekret magicznych skrzydeł <3 Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3 Wiersz autorstwa łośka <3 Anciolu, piękny i wspaniały, kimże ja przy Tobie jestem, taki niedojrzały... Spójrz w oczy me, jak lekki wiatr, pieszczą Cię. Odpowiedz na to pytanie, czy życie razem nam dane? Oddaj mnie rentę swę*, a szepnę Ci do ucha, Kocham Cię! *rentę swę - użyte tu celowo ,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43. Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D" ![]() ![]() |
|
|
|
Malwkaaa |
Dodany dnia 30.01.2014 12:35
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 412 Dom: SlytherinPunkty: 6376 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 15.07.13 |
Ja właściwie nie mam filmów, które lubię i których się wstydzę. Tak, oglądam kreskówki, tak uwielbiałam Aarona Stone'a, Ben 10, Chojraka itp. Właściwie jeśli komuś się to nie podoba, to jego sprawa, nie moja. Ja się swoich upodobań filmowych i bajkowych nie wstydzę. "Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywać się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła."
Slytherin przyjmuje takich, Co mają czystą krew. Co mają więcej sprytu Od uczniów domów trzech. ![]() Sé onr sverdar sitja hvass! |
|
|
|
Anciol |
Dodany dnia 30.01.2014 12:59
|
Malwkaa ale wiesz Ty masz 10 lat mniej ode mnie ;D W Twoim wieku ludzie normalnie oglądają kreskówki Barbie <3 zwłaszcza te jak tańczy balet ;D Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3 Wiersz autorstwa łośka <3 Anciolu, piękny i wspaniały, kimże ja przy Tobie jestem, taki niedojrzały... Spójrz w oczy me, jak lekki wiatr, pieszczą Cię. Odpowiedz na to pytanie, czy życie razem nam dane? Oddaj mnie rentę swę*, a szepnę Ci do ucha, Kocham Cię! *rentę swę - użyte tu celowo ,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43. Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D" ![]() ![]() |
|
|
|
gne |
Dodany dnia 30.01.2014 13:16
|
![]() Pochwały: 24 Postów: 3001 Dom: RavenclawPunkty: 23582 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 29.08.07 |
Jeżeli chodzi o bajki, to ja nadal lubię te o Franklinie Ostatnio trafiłam na nią w TV i jakoś nie miałam serca przełączyć. ![]() Poza tym kocham oglądać oryginalną wersję serialu Niania. Uwielbiam ten humor i postacie. Jeśli ktoś poza mną kocha Nilesa i CC, to niech da znać. Polska Niania nijak się ma do The Nanny, więc jeśli ktoś ogląda naszą podróbę, to zachęcam do oryginału. ![]() |
|
|
|
mszczuja |
Dodany dnia 10.03.2014 19:52
|
![]() Postów: 10 Dom: SlytherinPunkty: 28 Ranga: Charłak Data rejestracji: 09.03.14 |
wszystkie bajki jakie lecą o Barbie i te filmy disney'owskie. Kiedyś uwielbiałam Hannah Montana, Słoneczna Sonny, teraz obejrzę raz na jakiś czas. Lubię jeszcze Zmierzch. Ogólnie to ja lubię świecące wampiry. |
|
|
|
Upadly Aniol |
Dodany dnia 14.04.2014 20:05
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 641 Dom: HufflepuffPunkty: 4098 Ranga: Sprzedawca prac domowych Data rejestracji: 10.03.14 |
A ja wiem. No dobra. "Stalowe magnolie" cholernie mi się podobają ( Julia Roberts w obsadzie ) - ale to taki melodramat płaczliwy dla bab. I miałbym się w gronie znajomych pucować do oglądania filmów dla kobiet w średnim wieku ;p. Może dla wszystkich, ale no jednak...Raczej to taki 'kobiecy film'. ![]() ![]() |
|
|
|
Bellatrix_Black-Lestrange |
Dodany dnia 18.04.2014 22:08
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 316 Dom: SlytherinPunkty: 2460 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 22.06.13 |
Nie wiem czemu ale przeważnie jak mamy fazę to z koleżankami oglądamy właśnie My little pony. Po prostu - love it !! Mój mały kucyk, mój mały kucyk aaaa mój mały kucyk z nim co dnia przyjaźni czuję smak mój mały kucyk kiedy ujrzę go to.............hahahaha ''Trzecia strzyga rzuciła się na Dymitra. Od chwili, kiedy go poznałam, nie widziałam, by przegrał jakąś walkę. Zawsze okazywał się szybszy i silniejszy od przeciwnika. Lecz tym razem było inaczej. (...) Wpatrywałam się w tę scenę szeroko otwartymi oczami. Rozpoznałam jasnowłosego strzygę. Rozmawiałam z nim podczas bitwy na dziedzińcu.
Chwycił Dymitra o cisnął nim o ziemię. Starli się w uścisku i nagle ujrzałam kły bestii zatapiające się w szyi strażnika. Czerwone oczy błyszczały, zwrócone w moją stronę. Usłyszałam krzyk. Wydobył się z moich ust. (...) Chciałam mu pobiec na ratunek, ale ktoś mnie zatrzymał. To był Stan. - Co robisz, Rose? Jest ich coraz więcej. Czy on nie rozumiał? Tam został Dymitr, musiałam po niego iść. (...) - Musimy uciekać, Rose! - On tam został!- krzyczałam najgłośniej, jak mogłam. Jak to możliwe, że pokonywałam strzygi, a nie miałam siły się wyrwać dwojgu strażnikom?- Dymitr tam jest! Musimy po niego wrócić! Nie możemy go zostawić! Kopałam na oślep, krzycząc, by go ratowali. Matka potrząsnęła mną i zbliżyła twarz do mojej twarzy. - On nie żyje, Rose! Nie możemy po niego wrócić. Słońce zajdzie za piętnaście minut, a strzygi tylko na to czekają. Nie wolno nam marnować ani sekundy. Musimy znaleźć się za osłoną, zanim zrobi się ciemno. Możemy nie zdążyć. Widziałam bestie tłoczące się przed wyjściem. Czerwone ślepia lśniły żądzą krwi. (...) Mimo to nie była w stanie się poruszyć. Wciąż wpatrywałam się w czeluść jaskini. Tam jest mój Dymitr. Razem z nim moja dusza. Nie wierzyłam, że zginął. Wtedy i ja musiałabym umrzeć. Matka wymierzyła mi policzek. Otrzeźwiałam. - Pędź!- krzyknęła- On nie żyje! Nie pozwolę ci zginąć razem z nim! Zobaczyłam w jej oczach strach. Bała się o mnie. Usiłowała ratować córkę. Przypomniałam sobie słowa Dymitra, który wolał zginąć, niż ujrzeć mnie martwą. Jeśli nadal będę tu tkwić, zawiodę ich oboje. - Dalej!- usłyszałam krzyk matki. Pobiegłam, a łzy spływały mi po policzkach.'' ~ Richelle Mead + "Pocałunek cienia" str. 400, 401, 402 "- Pewnego dnia oboje zostaniemy strażnikami Lissy. Moim obowiązkiem będzie ją chronić za wszelką cenę. Gdyby zaatakowały nas strzygi, musiałbym zasłonić ją swoim ciałem. - Wiem. Rozumiem to. - Przed oczami znów roztańczyły mi się czarne plamki. Byłam bliska omdlenia. - Nie w tym rzecz. Jeśli pozwolę sobie pokochać ciebie, nie będę chronił Lissy. Bo to ciebie bym zasłonił." ~ Richelle Mead + "Akademia wampirów" str. 329 "- Wow. Dyskusja o twarzy którą tylko matka mogłaby kochać. Ha. Słodko. Gdyby ten żart pochodził od kogokolwiek innego, oklaskiwałabym go. - Dobrze, że jesteś znawczynią w zakresie urazów twarzy - powiedziałam - Jak twój nos? Lodowaty uśmiech Mii drgnął nieznacznie, ale nie zniknął. Złamałam jej nos we wszystkich miejscach jakiś miesiąc wcześniej - podczas szkolnych tańców - i po leczeniu pozostała mała krzywizna. Prawdopodobnie chirurgia plastyczna mogłaby to poprawić, ale z moja wiedzą o stanie finansowym rodziny Mii, wiedziałam, że to nie byłoby możliwe w najbliższym czasie. - Jest lepiej - odparła sztywno - Na szczęście był tylko rozbity przez psychopatyczną dziwkę i właściwie, to nikt nie odnosi tego do mnie. Obdarzyłam ją moim najlepszym psychopatycznym uśmiechem. - Jaka szkoda. Członek własnej rodziny uderzył cię przez przypadek. Psychopatyczne dziwki mają skłonności do sięgania po więcej." ~ Richelle Mead + "W szponach mrozu" str. 55 ''- Auu! (..) Coś dużego i silnego przygwoździło mnie do twardej ziemi, a liście i gałęzie poraniły mi twarz i ręce. Dymitr unieruchomił mnie i nachylił się do mojego ucha. - Powinnaś była ukryć się w miasteczku- szepnął z rozbawieniem.- To było ostatnie miejsce, w którym bym cię szukał. Tymczasem bezbłędnie odgadłem twój plan. - Nie bądź z siebie taki dumny- wycedziłam przez zęby, starając się uwolnić. Szlag. Był cwany. W dodatku znów oszołomiła mnie jego bliskość. (...)- Miałeś szczęście i tyle. - Nie potrzebuję szczęścia, Roza. Zawsze cię znajdę. Od ciebie zależy, jak bardzo chcesz utrudnić nam życie.'' ~ Richelle Mead + "Ostatnie poświęcenie" str.100 "To ja zawsze będę jego najwierniejszą! On sam Lord Voldemort uczył mnie czarnej magii!" |
|
|
|
Niaja |
Dodany dnia 20.08.2015 14:43
|
![]() Postów: 61 Dom: SlytherinPunkty: 1676 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 16.12.14 |
Dobra, dużo osób się już wypowiedziało, to teraz ja coś tam napiszę. Będzie śmiesznie ![]() Lat przybywa (trzecia klasa gimnazjum to już starość, nie?), a ja ciągle uwielbiam seriale i filmy animowane Chyba głównym powodem jest to, że bardzo bym chciał w przyszłości pracować przy serialach animowanych. Żmudny proces, ale jaki ciekawy!Pora Na Przygodę - lubię ten serial, a dokładniej mówiąc uwielbiam Marcelinę, Finna i Wielką Wojnę Grzybów... reszta ujdzie ![]() Ninjago - jedna wielka reklama zabawek Żadnego morału, lepiej zbudowanych postaci, dobrej muzyki, wyjątkowej animacji. Wydarzenia z kolejnych sezonów - mimo iż do siebie nawiązują - są sprzeczne. Nie mam bladego pojęcia, dlaczego to oglądam Może to ta fryzura Lloyda albo sceny walki(Łzy ze śmiechu zasłoniły mi już widoczność)Steven Universe - hmm... serial dla dzieci, ale jakby przejrzeć Internet, to ogląda go więcej dorosłych. Z niecierpliwością czekam do września na nowy sezon! Co do PnP i SU jedynym powodem do wstydu jest chyba to, że leci to na CN, który w teorii jest kanałem dla dzieci. |
|
|
|
BlueAri |
Dodany dnia 20.08.2015 15:10
|
![]() Postów: 83 Dom: RavenclawPunkty: 417 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 16.08.15 |
A ja lubię LEGO Ninjago. MLP też jest całkiem niezłe. Ogólnie, lubię różne bajki, a filmy animowane to szczególnie. Rok temu z przyjaciółką oglądałyśmy z trzy filmy Barbie (ale te starsze). [center]Przysięgam uroczyście, że knuję coś niedobrego A może w Ravenclawie Zamieszkać wam wypadnie Tam płonie lampa wiedzy, Tam mędrcem będziesz snadnie. ![]() ![]() ![]() Idź tam, gdzie prowadzi cię serce, inaczej utracisz wszystko ![]() Bo to tak jest, że dla siebie, owszem, można coś tam zrobić, ale la drugiego człowieka to już można coś niesamowicie pięknego zrobić, wszystko. Wszystko. Kto czyta książki, żyje podwójnie. Koniec psot [/center] |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 06.11.2015 21:29
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
No dobrze... Przyznam się Titanic mi się nawet podobał ^^ I oglądałem go aż 3 razy... Nie ze względu na Leo, ale ogólnie przypadł mi do gustu. Co jeszcze? A, tylko nie mówcie moim kumplom, ale kocham wręcz ekranizację Ani z Zielonego Wzgórza. Normalnie przepadam za tym filmem. Oczywiście nigdy bym go kolegom, którzy przyszli coś u mnie obejrzeć zaproponował, bo siara, że nie wiem co. Jeszcze by pomyśleli, że coś ze mną nie tak...Kreskówki? Ostatnio Nowe Przygody Pinokia sobie odtwarzałem. Takie słodkie . No i nowość i coś niesamowitego. Monster High - Upiorna siła miłości. Występują tam głównie dziewczyny: córka potwora Frankensteina, wilkołaczka, córka mumii - faraona, informatyczka zombie, taka dziewczyna-duch co bloga prowadzi, córka Draculi, taka zła kocica, dyrektorką szkoły jest jakaś pacjentka bez głowy. Są i faceci, wilkołak, zombiak, jakiś tam tym z wody, a i taka na panienka też z wody... No i już kilka całych pełnometrażowych filmów widziałem: 13 życzeń, Upiorki rządzą, Strach, Kamera, Akcja... Tylko Ciiiiiiiiiii ^^ ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Mystique Potter |
Dodany dnia 26.11.2015 13:43
|
![]() Postów: 44 Dom: SlytherinPunkty: 98 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.11.15 |
Ja się niczego nie wstydzę, nawet tej radzieckiej science fiction, którą za małolata czytałam (no lata osiemdziesiąte wtedy były) Mój ulubiony film: Poultrygeist: Night of the Chicken Dead Evil Dead - wszystko, teraz oglądam serial "Ash vs Evil Dead" Phantasm Bubba ho-Tep seria o zabójczych pomidorach filmy z Tromy Pamięta ktoś te arcydzieła gatunku na VHS? a te genialne tłumaczenia i tytuły? Karzeł na murzynowie???? A Top Kanał??? Ghoulies idą do koledżu i z otchłani fajansowej muszli klozetowej??? |
|
|
|
MrsBlackHP02 |
Dodany dnia 26.11.2015 14:56
|
![]() Postów: 57 Dom: SlytherinPunkty: 171 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 02.10.15 |
Ja tam kocham MLP ale sie tego nie wstydzę kocham wsumie wszystkie bajki dla dzieci np o Monster High albo Little pet shops, to naprawde fajne It Matters Not What Someone Is Born, But What They Grow To Be ~ A.P.W.B.D
Dark Lord is back, you know it Power=Slytherin Those cunning folk use any means to achieve their ends ![]() Od cnoty Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie. So so what? I'm still a rock star I got my rock moves And I don't need you And guess what I'm having more fun And now that we're done ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ |
|
|
|
Fenris |
Dodany dnia 26.11.2015 15:49
|
![]() Postów: 165 Dom: SlytherinPunkty: 1745 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.10.15 |
Nie widziałam ani jednego odcinka My Little Pony... Oglądam za to Adventure Time Z filmów, do których nie zawsze wypada się przyznać, a do których wracam baaardzo często (znam na pamięć wszystkie dialogi) wymieniłabym: "500 dni miłości" , "Obłędny rycerz", "Edward Nożycoręki", "Miasteczko Halloween", "Sok z żuka" iiiii, mój najulubieńszy film ever!: "Hokus Pokus" Dodatkowo: "Belfegor - upiór Luwru", "Amelia", "Benny & Joon" Ło, dużo ich wyszło, ale moi znajomi i tak mają dość, jak sobie o którymś z tych filmów przypomnę P. S. I JESZCZE OCZYWIŚCIE! "Potwory i spółka" ![]() Pottermore: Slytherin Sekwoja, pióro feniksa, 12 i 3/4 cala, giętka ![]() |
|
|
|
Felice |
Dodany dnia 26.11.2015 16:24
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 175 Dom: SlytherinPunkty: 2698 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 21.10.15 |
Przez dłuższy czas fascynował mnie "Sok z żuka", postać Lydi ( często robiłam sobie fryzurę jak ona ) i sama aktorka Winona Ryder, do której niby jestem podobna. ![]() Może to nie jakiś wstyd, ale kocham film "Matrix". Uwielbiam. Fascynuje mnie w każdym calu. Mogę go oglądać tysięczny raz, a i tak będę siedzieć jak zaczarowana i łykać każdą scenę i słowo. Noce Węży![]() Elizabeth Prince x Emily Takoizu x Felice Nixon x Keira Foley Mam zielone oczy z charakteru... .![]() Skoro Ty jesteś dziwna i ja jestem dziwny, to się wspaniale składa, razem zadziwmy świat. ![]() |
|
|
|
Mystique Potter |
Dodany dnia 26.11.2015 22:28
|
![]() Postów: 44 Dom: SlytherinPunkty: 98 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.11.15 |
"Beetlejuice" jest genialny, po śmierci też chciałabym zostać bioegzorcystą! Parę innych cudowności: Sgt Kabukiman NYPD Toxic Avenger Evil Aliens (wspaniała scena mielenia ufoków kombajnem zbozowym) Martwica mózgu - kocham!!! Bad Taste Obejrzałam kiedyś "Monsturd", podobał mi się. Teraz czekam na "Phantasm: Ravager". |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Ravenclaw

Hufflepuff

Slytherin

Barbie <3 zwłaszcza te jak tańczy balet ;D
Ostatnio trafiłam na nią w TV i jakoś nie miałam serca przełączyć. 

Gryffindor
Titanic mi się nawet podobał ^^ I oglądałem go aż 3 razy... Nie ze względu na Leo, ale ogólnie przypadł mi do gustu. Co jeszcze? A, tylko nie mówcie moim kumplom, ale kocham wręcz ekranizację Ani z Zielonego Wzgórza. Normalnie przepadam za tym filmem. Oczywiście nigdy bym go kolegom, którzy przyszli coś u mnie obejrzeć zaproponował, bo siara, że nie wiem co. Jeszcze by pomyśleli, że coś ze mną nie tak...

kocham wsumie wszystkie bajki dla dzieci np o Monster High albo Little pet shops, to naprawde fajne