Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Pan Śmierci
18.04.2026 13:02
Aż mi się przypomniało ożywienie na początku covidu. Kiedy to było w ogóle xD

Sprzedawca prac domowych
16.04.2026 19:29
szkoda... spędziłam tutaj świetny czas :/

Mugol
15.04.2026 22:26
Cześć :) wracam po paru latach, a tu fandom umarł ;(

Specjalista ds. sprzedaży
12.04.2026 11:40
ja wczoraj napisałam pół posta w hogwarcie po czym stwierdziłam, że mi się nie chce i usunęłam xD

O choinka!
11.04.2026 17:22
Mnie się parę razy śniło, że Hogwart ożył

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Zobacz temat
Drukuj temat
Filmy, które uwielbiacie, ale wstyd wam się do tego przyznać
Prefix użytkownikaAnciol
ja to miałam cała mase kaset. Ale tę też. A jaki był Twoj ulubiony kucyk? :D
Lubiłas Megan? :D

Angelina!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lmwwgKNq4VQ[/youtube]
Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3

Wiersz autorstwa łośka <3

Anciolu, piękny i wspaniały,
kimże ja przy Tobie jestem,
taki niedojrzały...
Spójrz w oczy me,
jak lekki wiatr,
pieszczą Cię.
Odpowiedz na to pytanie,
czy życie razem nam dane?
Oddaj mnie rentę swę*,
a szepnę Ci do ucha,
Kocham Cię!

*rentę swę - użyte tu celowo

,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43.
Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D"

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/wladca_rymow.png

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/wladca_rymow.png

Prefix użytkownikaulka_black_potter
Ja nie pamiętam jak się nazywał ten mój ulubiony kucyk... Ale to chyba był jeden z dzieciaków, taka cała różowa z białą albo fioletową grzywą. Oglądałam to milion lat temu, już nie kojarzę.
A co do Megan, to nigdy jej nie lubiłam, bo ona dla mnie za stara była na zabawę z kucykami i na dodatek chodziła w tym niebieskim stroju z falbanami i sercemixD
Lepsza byłata jej siostra - Stefanie?

i.imgur.com/AyR1kd7.png

Christian.
i.pinimg.com/originals/02/0b/07/020b0757879bbd8cc21454799bff6f55.gif

Bo liczy się to, co masz w środku.
cdn.junglecreations.com/wp/junglecms/2017/12/Christian-Bale-Resized.jpg

Ale czasami warto założyć maskę.
pa1.narvii.com/6412/37cb60531dd1e8002b7ec87c8da0ba734a67f9f3_hq.gif

"ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB"
"zmiennokanoniczne"
"piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma"
"po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu"

by Cantaris

Ula urzędniczka
Zarejestruje ci chomiczka
Da mu zielona kartę
I marchewki starte
<muza>

by fuer

Prefix użytkownikaLossiril
Nie przypominam sobie filmu/serialu/kreskówki, którego się wstydzę, a najwyżej takie, z których inni się śmieją, że oglądam, np. Spongebob ;P Generalnie uwielbiam kino dla nerdów, sama nie raz zostałam nim nazwana ;DD
"You could be great, you know, and Slytherin will help you on the way to greatness,
no doubt about that."

49.media.tumblr.com/8fd19fd808466128891dbc622e847972/tumblr_nttjx4EWDx1s0s73vo2_r1_250.gif45.media.tumblr.com/0657b0d7361e18d2e9b9ad59589ba694/tumblr_nttjx4EWDx1s0s73vo8_r1_250.gif49.media.tumblr.com/44cba2a6756c07fec6f86f9c6baeabe6/tumblr_nttjx4EWDx1s0s73vo4_250.gif

45.media.tumblr.com/d941556ef09d4df2aa4255e2d1916738/tumblr_o20215Cx8Z1txsq03o1_500.gif

www.nrdfeed.com/gImages/draco-scream-gif-gif71a7c2e0904f25cbb722c4b60d0e809153c8694c07ea4.gif

25.media.tumblr.com/96e036d50d60465467af86aaa10d1985/tumblr_mifwnfHhoW1r1da95o1_500.gif

tumblr klik

'We must take a hard road, a road unforeseen. There lies our hope, if hope it be.'

'The world is indeed full of peril, and in it there are many dark places; but still there is much that is fair, and though in all lands love is now mingled with grief, it grows perhaps the greater.'

i59.tinypic.com/258b141.gif

'Deserves it! I daresay he does. Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them? Then do not be too eager to deal out death in judgment. For even the very wise cannot see all ends.'

i58.tinypic.com/ne49j.jpg

It is not our part here to take thought only for a season, or for a few lives of Men, or for a passing age of the world. We should seek a final end of this menace, even if we do not hope to make one.

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najciekawszy_podpis.png

http://morivrty.tumblr.com
Prefix użytkownikaNajpoten
Oglądam MLP, ta wersja wydaje się mniej cukierkowa niż poprzednie (G.3).

Oglądam też nowsze bajki:
-Piorun
-Zaplątani - Szczerze polecam, bajka śmieszna, wzruszająca.
-Jak wytresować smoka.
25.media.tumblr.com/a095fedb3760c6aeae6c428a3fda904b/tumblr_mm99avFW621spgai0o1_500.gif

Lately I've been, I've been losing sleep
Dreaming about the things that we could be
But baby I've been, I've been prayin' hard
Said no more counting dollars
We'll be, we'll be counting stars

fc07.deviantart.net/fs71/f/2013/363/8/4/image_2013_12_29_233851_by_wolfgirljw-d6zz3l9.png

Kot z sumieniem to...to jak świnka morska - ani świnka, ani morska...

Warto być kotem. Nie tylko masz dziewięć żyć, ale i teologia jest dużo prostsza.

Prefix użytkownikaAnciol
Jesli wstydzisz sie Aniołów i demonów to cieżkie czasy dla nas nastały... ;p Przyznam sie, lubie wszystkie filmy o DZWONECZKU ;P Zwlaszcza sekret magicznych skrzydeł <3

taki niedojrzały...
Spójrz w oczy me,
jak lekki wiatr,
pieszczą Cię.
Odpowiedz na to pytanie,
Oddaj mnie rentę swę*,
a szepnę Ci do ucha,
Kocham Cię!

,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43.

Prefix użytkownikaMalwkaaa
Ja właściwie nie mam filmów, które lubię i których się wstydzę. Tak, oglądam kreskówki, tak uwielbiałam Aarona Stone'a, Ben 10, Chojraka itp.
Właściwie jeśli komuś się to nie podoba, to jego sprawa, nie moja.
Ja się swoich upodobań filmowych i bajkowych nie wstydzę.
"Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywać się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła."

Slytherin przyjmuje takich,
Co mają czystą krew.
Co mają więcej sprytu
Od uczniów domów trzech.

static.tumblr.com/qy6gibj/keym9hjd9/slytherin_gif.gif

Sé onr sverdar sitja hvass!

Prefix użytkownikaAnciol
Malwkaa ale wiesz Ty masz 10 lat mniej ode mnie ;D W Twoim wieku ludzie normalnie oglądają kreskówki jezyk Barbie <3 zwłaszcza te jak tańczy balet ;D

taki niedojrzały...
Spójrz w oczy me,
jak lekki wiatr,
pieszczą Cię.
Odpowiedz na to pytanie,
Oddaj mnie rentę swę*,
a szepnę Ci do ucha,
Kocham Cię!

Prefix użytkownikagne
Jeżeli chodzi o bajki, to ja nadal lubię te o Franklinie Przepraszam Ostatnio trafiłam na nią w TV i jakoś nie miałam serca przełączyć. Przepraszam

Poza tym kocham oglądać oryginalną wersję serialu Niania. Uwielbiam ten humor i postacie. Jeśli ktoś poza mną kocha Nilesa i CC, to niech da znać. Polska Niania nijak się ma do The Nanny, więc jeśli ktoś ogląda naszą podróbę, to zachęcam do oryginału.
www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_C9HW0VT8HWB4j5ioQty4pa6Ex9wMeLs6.jpg

Prefix użytkownikamszczuja
wszystkie bajki jakie lecą o Barbie i te filmy disney'owskie. Kiedyś uwielbiałam Hannah Montana, Słoneczna Sonny, teraz obejrzę raz na jakiś czas. Lubię jeszcze Zmierzch. Ogólnie to ja lubię świecące wampiry.

Prefix użytkownikaUpadly Aniol
A ja wiem. No dobra. "Stalowe magnolie" cholernie mi się podobają ( Julia Roberts w obsadzie ) - ale to taki melodramat płaczliwy dla bab. I miałbym się w gronie znajomych pucować do oglądania filmów dla kobiet w średnim wieku ;p. Może dla wszystkich, ale no jednak...Raczej to taki 'kobiecy film'.
24.media.tumblr.com/tumblr_m8xhishKur1qhr8kmo1_400.gifauto.img.v4.skyrock.net/7396/7977396/pics/160621264.gif

Prefix użytkownikaBellatrix_Black-Lestrange
Nie wiem czemu ale przeważnie jak mamy fazę to z koleżankami oglądamy właśnie My little pony. Po prostu - love it !! Mój mały kucyk, mój mały kucyk aaaa mój mały kucyk z nim co dnia przyjaźni czuję smak mój mały kucyk kiedy ujrzę go to.............hahahaha :D
''Trzecia strzyga rzuciła się na Dymitra. Od chwili, kiedy go poznałam, nie widziałam, by przegrał jakąś walkę. Zawsze okazywał się szybszy i silniejszy od przeciwnika. Lecz tym razem było inaczej. (...) Wpatrywałam się w tę scenę szeroko otwartymi oczami. Rozpoznałam jasnowłosego strzygę. Rozmawiałam z nim podczas bitwy na dziedzińcu.
Chwycił Dymitra o cisnął nim o ziemię. Starli się w uścisku i nagle ujrzałam kły bestii zatapiające się w szyi strażnika. Czerwone oczy błyszczały, zwrócone w moją stronę.
Usłyszałam krzyk. Wydobył się z moich ust. (...) Chciałam mu pobiec na ratunek, ale ktoś mnie zatrzymał. To był Stan.
- Co robisz, Rose? Jest ich coraz więcej.
Czy on nie rozumiał? Tam został Dymitr, musiałam po niego iść. (...)
- Musimy uciekać, Rose!
- On tam został!- krzyczałam najgłośniej, jak mogłam. Jak to możliwe, że pokonywałam strzygi, a nie miałam siły się wyrwać dwojgu strażnikom?- Dymitr tam jest! Musimy po niego wrócić! Nie możemy go zostawić!
Kopałam na oślep, krzycząc, by go ratowali. Matka potrząsnęła mną i zbliżyła twarz do mojej twarzy.
- On nie żyje, Rose! Nie możemy po niego wrócić. Słońce zajdzie za piętnaście minut, a strzygi tylko na to czekają. Nie wolno nam marnować ani sekundy. Musimy znaleźć się za osłoną, zanim zrobi się ciemno. Możemy nie zdążyć.
Widziałam bestie tłoczące się przed wyjściem. Czerwone ślepia lśniły żądzą krwi. (...) Mimo to nie była w stanie się poruszyć. Wciąż wpatrywałam się w czeluść jaskini. Tam jest mój Dymitr. Razem z nim moja dusza. Nie wierzyłam, że zginął. Wtedy i ja musiałabym umrzeć.
Matka wymierzyła mi policzek. Otrzeźwiałam.
- Pędź!- krzyknęła- On nie żyje! Nie pozwolę ci zginąć razem z nim!
Zobaczyłam w jej oczach strach. Bała się o mnie. Usiłowała ratować córkę. Przypomniałam sobie słowa Dymitra, który wolał zginąć, niż ujrzeć mnie martwą. Jeśli nadal będę tu tkwić, zawiodę ich oboje.
- Dalej!- usłyszałam krzyk matki.
Pobiegłam, a łzy spływały mi po policzkach.''
~ Richelle Mead + "Pocałunek cienia" str. 400, 401, 402

"- Pewnego dnia oboje zostaniemy strażnikami Lissy. Moim obowiązkiem będzie ją chronić za wszelką cenę. Gdyby zaatakowały nas strzygi, musiałbym zasłonić ją swoim ciałem.
- Wiem. Rozumiem to. - Przed oczami znów roztańczyły mi się czarne plamki. Byłam bliska omdlenia.
- Nie w tym rzecz. Jeśli pozwolę sobie pokochać ciebie, nie będę chronił Lissy. Bo to ciebie bym zasłonił."
~ Richelle Mead + "Akademia wampirów" str. 329

"- Wow. Dyskusja o twarzy którą tylko matka mogłaby kochać.
Ha. Słodko. Gdyby ten żart pochodził od kogokolwiek innego, oklaskiwałabym go.
- Dobrze, że jesteś znawczynią w zakresie urazów twarzy - powiedziałam - Jak twój nos?
Lodowaty uśmiech Mii drgnął nieznacznie, ale nie zniknął. Złamałam jej nos we wszystkich miejscach jakiś miesiąc wcześniej - podczas szkolnych tańców - i po leczeniu pozostała mała krzywizna. Prawdopodobnie chirurgia plastyczna mogłaby to poprawić, ale z moja wiedzą o stanie finansowym rodziny Mii, wiedziałam, że to nie byłoby możliwe w najbliższym czasie.
- Jest lepiej - odparła sztywno - Na szczęście był tylko rozbity przez psychopatyczną dziwkę i właściwie, to nikt nie odnosi tego do mnie.
Obdarzyłam ją moim najlepszym psychopatycznym uśmiechem.
- Jaka szkoda. Członek własnej rodziny uderzył cię przez przypadek. Psychopatyczne dziwki mają skłonności do sięgania po więcej."
~ Richelle Mead + "W szponach mrozu" str. 55

''- Auu! (..)
Coś dużego i silnego przygwoździło mnie do twardej ziemi, a liście i gałęzie poraniły mi twarz i ręce. Dymitr unieruchomił mnie i nachylił się do mojego ucha.
- Powinnaś była ukryć się w miasteczku- szepnął z rozbawieniem.- To było ostatnie miejsce, w którym bym cię szukał. Tymczasem bezbłędnie odgadłem twój plan.
- Nie bądź z siebie taki dumny- wycedziłam przez zęby, starając się uwolnić. Szlag. Był cwany. W dodatku znów oszołomiła mnie jego bliskość. (...)- Miałeś szczęście i tyle.
- Nie potrzebuję szczęścia, Roza. Zawsze cię znajdę. Od ciebie zależy, jak bardzo chcesz utrudnić nam życie.''
~ Richelle Mead + "Ostatnie poświęcenie" str.100

"To ja zawsze będę jego najwierniejszą! On sam Lord Voldemort uczył mnie czarnej magii!"

Prefix użytkownikaNiaja
Dobra, dużo osób się już wypowiedziało, to teraz ja coś tam napiszę. Będzie śmiesznie :D
Lat przybywa (trzecia klasa gimnazjum to już starość, nie?), a ja ciągle uwielbiam seriale i filmy animowane :D Chyba głównym powodem jest to, że bardzo bym chciał w przyszłości pracować przy serialach animowanych. Żmudny proces, ale jaki ciekawy!
Pora Na Przygodę - lubię ten serial, a dokładniej mówiąc uwielbiam Marcelinę, Finna i Wielką Wojnę Grzybów... reszta ujdzie :D
Ninjago - jedna wielka reklama zabawek :D Żadnego morału, lepiej zbudowanych postaci, dobrej muzyki, wyjątkowej animacji. Wydarzenia z kolejnych sezonów - mimo iż do siebie nawiązują - są sprzeczne. Nie mam bladego pojęcia, dlaczego to oglądam :D Może to ta fryzura Lloyda albo sceny walki(Łzy ze śmiechu zasłoniły mi już widoczność)
Steven Universe - hmm... serial dla dzieci, ale jakby przejrzeć Internet, to ogląda go więcej dorosłych. Z niecierpliwością czekam do września na nowy sezon!
Co do PnP i SU jedynym powodem do wstydu jest chyba to, że leci to na CN, który w teorii jest kanałem dla dzieci.

Prefix użytkownikaBlueAri
A ja lubię LEGO Ninjago. MLP też jest całkiem niezłe. Ogólnie, lubię różne bajki, a filmy animowane to szczególnie. Rok temu z przyjaciółką oglądałyśmy z trzy filmy Barbie (ale te starsze).
[center]Przysięgam uroczyście, że knuję coś niedobrego

A może w Ravenclawie
Zamieszkać wam wypadnie
Tam płonie lampa wiedzy,
Tam mędrcem będziesz snadnie.

www.arrakis.es/~jalcaraz/ELE_Y_ALMU/HP/ESCUDO%20RAVENCLAW.jpg

img.zszywka.pl/0/0052/w_8466/moj-swiat/mlodzi-huncwoci-pierwszoklasisci-.jpg

pu.i.wp.pl/k,NjgwNTIzMTcsNDY3ODkwNzI=,f,ginny-weasley.jpgffgff.jpg

Idź tam, gdzie prowadzi cię serce, inaczej utracisz wszystko

www.aceshowbiz.com/images/still/percy_jackson15.jpg

Bo to tak jest, że dla siebie, owszem, można coś tam zrobić, ale la drugiego człowieka to już można coś niesamowicie pięknego zrobić, wszystko. Wszystko.

Kto czyta książki, żyje podwójnie.

Koniec psot
[/center]

Prefix użytkownikabatalion_88
No dobrze... Przyznam się Wstydniś Titanic mi się nawet podobał ^^ I oglądałem go aż 3 razy... Nie ze względu na Leo, ale ogólnie przypadł mi do gustu. Co jeszcze? A, tylko nie mówcie moim kumplom, ale kocham wręcz ekranizację Ani z Zielonego Wzgórza. Normalnie przepadam za tym filmem. Oczywiście nigdy bym go kolegom, którzy przyszli coś u mnie obejrzeć zaproponował, bo siara, że nie wiem co. Jeszcze by pomyśleli, że coś ze mną nie tak...
Kreskówki? Ostatnio Nowe Przygody Pinokia sobie odtwarzałem. Takie słodkie xD. No i nowość i coś niesamowitego. Monster High - Upiorna siła miłości. Występują tam głównie dziewczyny: córka potwora Frankensteina, wilkołaczka, córka mumii - faraona, informatyczka zombie, taka dziewczyna-duch co bloga prowadzi, córka Draculi, taka zła kocica, dyrektorką szkoły jest jakaś pacjentka bez głowy. Są i faceci, wilkołak, zombiak, jakiś tam tym z wody, a i taka na panienka też z wody... No i już kilka całych pełnometrażowych filmów widziałem: 13 życzeń, Upiorki rządzą, Strach, Kamera, Akcja... Tylko Ciiiiiiiiiii ^^
i67.tinypic.com/2rdhw1i.png

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Prefix użytkownikaMystique Potter
Ja się niczego nie wstydzę, nawet tej radzieckiej science fiction, którą za małolata czytałam (no lata osiemdziesiąte wtedy były)
Mój ulubiony film: Poultrygeist: Night of the Chicken Dead

Evil Dead - wszystko, teraz oglądam serial "Ash vs Evil Dead"
Phantasm
Bubba ho-Tep
seria o zabójczych pomidorach
filmy z Tromy

Pamięta ktoś te arcydzieła gatunku na VHS? a te genialne tłumaczenia i tytuły? Karzeł na murzynowie????
A Top Kanał??? Ghoulies idą do koledżu i z otchłani fajansowej muszli klozetowej???

Prefix użytkownikaMrsBlackHP02
Ja tam kocham MLP ale sie tego nie wstydzę Wrozka kocham wsumie wszystkie bajki dla dzieci np o Monster High albo Little pet shops, to naprawde fajne Śmiech
It Matters Not What Someone Is Born, But What They Grow To Be ~ A.P.W.B.D

Dark Lord is back, you know it

Power=Slytherin
Those cunning folk use any means to achieve their ends

49.media.tumblr.com/13c7dcbb5e18d3406f93b0f5ecad9135/tumblr_mxillgOn2j1rnrddzo1_500.gif

Od cnoty Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie.

So so what?
I'm still a rock star
I got my rock moves
And I don't need you
And guess what
I'm having
more fun
And now that we're done

49.media.tumblr.com/6eb912b7ddc7f8f6e2e0d4f77c7640bb/tumblr_mqauxkyjqN1sb7p70o1_500.gif

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Prefix użytkownikaFenris
Nie widziałam ani jednego odcinka My Little Pony... Oglądam za to Adventure Time Serce
Z filmów, do których nie zawsze wypada się przyznać, a do których wracam baaardzo często (znam na pamięć wszystkie dialogi) wymieniłabym: "500 dni miłości" , "Obłędny rycerz", "Edward Nożycoręki", "Miasteczko Halloween", "Sok z żuka" iiiii, mój najulubieńszy film ever!: "Hokus Pokus"
Dodatkowo: "Belfegor - upiór Luwru", "Amelia", "Benny & Joon"

Ło, dużo ich wyszło, ale moi znajomi i tak mają dość, jak sobie o którymś z tych filmów przypomnę :D

P. S. I JESZCZE OCZYWIŚCIE! "Potwory i spółka" Serce
2.bp.blogspot.com/-vCt57ZbDfAk/URrRbhEQhwI/AAAAAAAABA0/XRmZtvEYF_I/s1600/szczerbatek.gif

Pottermore:
Slytherin
Sekwoja, pióro feniksa, 12 i 3/4 cala, giętka

i66.tinypic.com/15qfevn.png

Prefix użytkownikaFelice
Przez dłuższy czas fascynował mnie "Sok z żuka", postać Lydi ( często robiłam sobie fryzurę jak ona ) i sama aktorka Winona Ryder, do której niby jestem podobna. xD

Może to nie jakiś wstyd, ale kocham film "Matrix". Uwielbiam. Fascynuje mnie w każdym calu. Mogę go oglądać tysięczny raz, a i tak będę siedzieć jak zaczarowana i łykać każdą scenę i słowo. xD
www.harry-potter.net.pl/infusions/puchar_panel/images/slytherin.gifNoce Wężywww.harry-potter.net.pl/infusions/puchar_panel/images/slytherin.gif

Elizabeth Prince
x Emily Takoizu x Felice Nixon x Keira Foley

Mam zielo­ne oczy z charakteru...
.

b3.pinger.pl/c9e8a8d695a1899aa7d5bb514c3f064f/tumblr_n6c6lzCVmR1qmgl6lo2_250.gif

Skoro Ty jesteś dziwna i ja jestem dziwny, to się wspaniale składa, razem zadziwmy świat.

s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/b8/71/6f/b8716f0bb8aef37bc4938746417d2d81.jpg

Prefix użytkownikaMystique Potter
"Beetlejuice" jest genialny, po śmierci też chciałabym zostać bioegzorcystą!

Parę innych cudowności:
Sgt Kabukiman NYPD
Toxic Avenger
Evil Aliens (wspaniała scena mielenia ufoków kombajnem zbozowym)
Martwica mózgu - kocham!!!
Bad Taste

Obejrzałam kiedyś "Monsturd", podobał mi się.

Teraz czekam na "Phantasm: Ravager".

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: