Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Pracownik departamentu
12.06.2026 18:36
Padł dziś Facebook i nikt nie pamiętał, żeby tu wejść (*)

Pracownik departamentu
07.06.2026 20:58
Moje ma niecałe 12 lat

Pracownik departamentu
07.06.2026 20:56
Czesc

Wielki Mag
07.06.2026 10:25
no i jutro mi stuknie dekada na stronie...

Wielki Mag
07.06.2026 10:24
Sharllottka, technicznym? nikt. bo czy A. jeszcze o tej stronie pamięta... nie wiem. o Krico już nawet nie wspominając xD

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Telefony!
Prefix użytkownikaaskaeddie
Ja mam Sony Ericsson Xperia :D Po dwóch latach użytkowania przeszedł w moje ręce i jest ok :) Bateria trzyma, pamięci sporo, zdjęcia fajne wychodzą. Denerwuje mnie że nie mogę sobie ustawić aby zrobił mi aparat kilka zdjęć w sesji... W jednym ze starszych miałam taką możliwość a tutaj lepszy i lipa.
Ale ogólnie jest ok, nie jestem świruską która musi mieć wypasiony fon. xD
oi62.tinypic.com/2d593n.jpg

Prefix użytkownikaSherlocked
Od miesiąca posiadam nowy telefon- LG L Fino. Nadarzyły się dwie okazje, także ten telefon jest prezentem od mojego chłopaka ( uuuuuu sponsoring... Diabeł )- można powiedzieć, że upiekł dwie pieczenie na jednym ogniu. Mój poprzedni telefon Nokia N8, musiał zostać zmieniony, ponieważ często nie dało się do mnie dodzwonić, ja również nie mogłam wykonywać połączeń - telefon się wyłączał mimo ładowania, karta SIM często się luzowała, co skutkowało włączaniem się trybu offline, nieczytaniem karty i włączaniem się zabezpieczeń które blokowały cały telefon bla bla bla bla...
Z nowego telefonu na dzień dzisiejszy jestem jestem zadowolona. LG są znane z tego, ze się zacinają i tego się obawiałam, póki co działa sprawnie.
Jedyny minus to mała pamięć wbudowana ( 4 GB - w Nokii 16 GB )
Jestem zadowolona bo przy poprzednim telefonie dostawałam szału. Ten telefon wydawał mi się tak delikatny, ze musiałam kupić etui kabure - inaczej bym tego telefonu chyba nie użyła :)
s-media-cache-ec0.pinimg.com/originals/79/be/3b/79be3b5ca2781e8e43363235d0f02e02.jpg

b1.pinger.pl/9580810455ebc2a81c716cfde3b31d0d/Fred-and-George-harry-potter-2012.gif

"-Jak się czujesz Georgie? - szepnęła pani Weasley.
Pomacał sobie głowę.
-Jak uduchowiony - wymamrotał.
-Co mu się stało? - wychrypiał Fred z przerażoną miną. - Mózg ma uszkodzony?
-Jak uduchowiony - powtórzył George, otwierając oczy i patrząc na brata. - Widzisz.. jestem trochę uduchowiony. ODUCHOWIONY, Fred, łapiesz teraz?"

27.media.tumblr.com/tumblr_luz3z6BEIc1r5hctgo1_500.gif

38.media.tumblr.com/833192c30f0e2277dbb93513a9be14ec/tumblr_n9pbqwRs961tia3zvo2_500.gif

stream1.gifsoup.com/view2/2399402/friends-theme-o.gif

24.media.tumblr.com/tumblr_lqcf1hhlk21r10kbco1_500.gif

emilychance.com/wp-content/uploads/2014/01/Kiss.gif

Prefix użytkownikaNeterin
Obecnie męczę się z LG L50 Sporty. Większego szajsu nigdy nie miałem xD Wziąłem go sobie, bo wydawał się fajny i był biały <3 Z początku było wszystko dobrze. Przeglądałem internet, oglądałem filmy, czytałem książki i w ogóle same pozytywy. Do czasu. Teraz chwilami nie mogę z niego korzystać, bo się tak zacina. Filmy odtwarza losowo, wywala mnie z apek, ciągle gubi zasięg i ekran potwornie się rysuje mimo, że staram się na niego uważać.
Wcześniej miałem Samsunga Galaxy Ace i to było coś:D Może nie działały na nim nowsze i fajniejsze aplikacje, ale prawie w ogóle się nie zacinał, dotyk zawsze reagował i po długim użytkowaniu ekran miał może z 3/4 rysy. Teraz ma go mama i nie wypada zabierać xD
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_nick.png

i.imgur.com/1jQBv6y.png

Prefix użytkownikaKeira Karkarow
Świat się zmienia, to i potrzeby się zmieniają. Kiedyś wystarczyło mi, żeby telefon dzwonił, wysyłał i odbierał smsy i tyle. Teraz nie wyobrażam sobie telefonu bez dostępu do internetu, bez facebook'a, maila, stron internetowych, odtwarzacza muzycznego... Za to aparatu w telefonie w ogóle nie używam, mogłoby go jak dla mnie nie być :D
Obecnie mam Nokię Lumię i jest bardzo fajna. Początkowo nie chciałam Lumii, bo kafelki, bo windows... Ale kupiłam laptopa z windowsem 8 i zaczęłam się do niego przekonywać. Kiedy mój poprzedni telefon się zgubił (Huawei Ascend G510, niezniszczalny i w ogóle super, nie mogę odżałować, że go zgubiłam...), zdecydowałam kupić Lumię. Jest to taki telefon, ale jakościowo bardzo dobry :D Przeżył ze mną wiele, a ja telefony bardzo szybko psuję.
"Someone let the doors open,
Who left me outside?
I'm bent I'm not broken,
Come live in my life.

All the worlds left unspoken
All the pages I write
On my knees and I'm hoping
That someone holds me tonight.
Hold me tonight..."

Prefix użytkownikaRon Mulek
Ja od miesiąca użytkuję telefon Microsoft Lumia 640 XL LTE (tegoroczna nowość, debiutowała w marcu) - to świetny telefon. Poprzednio miałem Nokię Lumię 625 i też świetnie się sprawowała. Ogólnie system Windows Phone jest fenomenalny, choć jest stosunkowo mało aplikacji na Windowsa w porównaniu z Androidem czy szajsowatym IPhone'm. Nie mógłbym już używać telefonu z Androidem, że już nie wspomnę o modelach z tradycyjną klawiaturą. W przyszłości kolejny telefon będzie koniecznie z Windowsem i najlepiej Lumia.

Prefix użytkownikaRazorBMW
Ron Mulek napisał(a):
choć jest stosunkowo mało aplikacji na Windowsa w porównaniu z Androidem

I TO jest jego największy problem.
Nawet jak są, to są czasem słabsze niż na reszcie systemów.
MS po prostu nie umie zrobić dobrych fonów, stąd - fajny tel do zdjęć, dzwonienia i SMSów, a do reszty już się średnio nadaje - efekt? Słupki sprzedaży mówią same za siebie.

szajsowatym IPhone'm.

iOS pod względem nawet optymalizacji przewyższa WP, który jest stosunkowo wolnym systemem... tylko to maskuje :D
I mogę z pełną odpowiedzialnością powiedzieć, że iOS pod względem obsługi, opcji, jest dla Kowalskiego najlepszym systemem na komórki i tablety ever... kwestia hajsu, a pisze to człowiek, który średnio lubi japka.
i.imgur.com/Axea2dj.jpg
i.imgur.com/AjekDS6.png
i.imgur.com/UHdLTdN.png

myanimelist.cdn-dena.com/signature/RazorBMW.png

Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał
Wielu walniętych, jednego wiernego miał
Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego
Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego
Umilacza czasu, pracownika wybitnego
Co zawsze w potrzebie rozweseli...
A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli.

The enemy is among us
The enemy is among us

And nobody is doing anything about it
They don't care
So we had to take matters into our own hands

A WORLD
NOT OF MY MAKING
YET A WORLD
OF MY DESIGN
SO STRANGE
AND SO FAMILIAR
BUT NO MATTER HOW DISTANT
IN TIME OR SPACE
ONE CONSTANT REMAINS
CHAOS

http://ja.gram.pl/RazorBMW
Prefix użytkownikaKeira Karkarow
Fakt, niektórych aplikacji, z których korzystałam na Androidzie nie ma, ale dla mnie to akurat nie problem, bo znalazłam zamienniki albo radzę sobie bez tych aplikacji. Poza tym, Lumia bardzo mi się podoba (model 630). Nie dość, że fajnie się prezentuje (zielona tylna klapka) to jeszcze działa szybko. Chociaż ostatnio mam problemy, ponieważ wywala mnie z aplikacji, a czasem telefon się sam resetuje. Dzieje się tak po ostatnim update systemu.. .__.
"Someone let the doors open,
Who left me outside?
I'm bent I'm not broken,
Come live in my life.

All the worlds left unspoken
All the pages I write
On my knees and I'm hoping
That someone holds me tonight.
Hold me tonight..."

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: