Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
Który film z HP był najstraszniejszy?
|
|
Felice |
Dodany dnia 21.12.2015 00:10
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 175 Dom: SlytherinPunkty: 2698 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 21.10.15 |
Fenris napisał(a): Dla mnie najklimatyczniejszą częścią była Komnata Tajemnic (tak jak ktoś już wspomniał) - ogromna bestia czająca się w murach szkoły. No i bazyliszek nieźle mnie przestraszył, zwłaszcza sceny w kanałach ![]() Oj, zgadzam się z Tobą, moja siostro! Mnie oprócz Bazyliszka na śmierć przerażały te wielkie pająki. Blee... Normalnie miałam dreszcze i chciało mi się wręcz wymiotować ze stresu. Nie wiem co bym zrobiła na miejscu Rona, ale chyba bym se palnęła w łeb. Noce Węży![]() Elizabeth Prince x Emily Takoizu x Felice Nixon x Keira Foley Mam zielone oczy z charakteru... .![]() Skoro Ty jesteś dziwna i ja jestem dziwny, to się wspaniale składa, razem zadziwmy świat. ![]() |
|
|
|
YodaZgredek |
Dodany dnia 21.09.2016 14:24
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 121 Dom: SlytherinPunkty: 63 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.10.15 |
Według mnie najstraszniejszą częścią był film Harry Potter i Komnata Tajemnic, oraz Więzień Azkabanu i Insygnie Śmierci. Są to również moje ulubione części. Szczególnie Komnata Tajemnic Pająki wierzba bijąca bazyliszek napisy na ścianach |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 21.09.2016 14:29
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 652 Dom: SlytherinPunkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
Komnata tajemnic, jak zostało napisane powyżej. Inne ekranizację nie miały już tego klimatu, bo gdybym miała wybrać nastraszniejszą część z książek, miałabym trudny wybór. KT jak dla mnie była ostatnią z dobrze wykonanych filmowych części Harrego Pottera, co nie oznacza, że reszta jest dla mnie do kija. Są Okej, ale już nie mają w sobie tyle magii, którą nam pięknie zilustrowała Jo. W komnacie Tajemnic szczególnie moją uwagę przyciągał bazyliszek, budził we mnie zainteresowanie jak i wstręt. Oglądając tę część pierwszy raz, nieźle się wystraszyłam, przy scenie z pająkami. Na miejscu Rona uciekłabym gdzie pieprz rośnie, pająki to moi odwieczny wrogowie ;d Ogólnie rzecz biorąc właśnie ta część była dla mnie najbardziej kilkatyczna, przerażająca. Aha, bym zapomniała, krwawe napisy na ścianie, też były odrażające! Więc jak wspomniałam wyżej - Komnata Tajemnic góruje dwuznacznie pod tym względem. Może nie było scen, gdzie bym trzęsła się ze strachu, ale były momenty, gdzie na widok wielkich robali żołądek fiknął mi koziołka Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

Nadal czuję się na 17 lat, a już 26 na karku 

Felice

Slytherin