Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
Który film z HP był najstraszniejszy?
|
|
![]() |
Dodany dnia 21.12.2015 00:10
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 175 Dom: ![]() Punkty: 2698 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 21.10.15 |
Fenris napisał(a): Dla mnie najklimatyczniejszą częścią była Komnata Tajemnic (tak jak ktoś już wspomniał) - ogromna bestia czająca się w murach szkoły. No i bazyliszek nieźle mnie przestraszył, zwłaszcza sceny w kanałach ![]() Oj, zgadzam się z Tobą, moja siostro! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elizabeth Prince x Emily Takoizu x Felice Nixon x Keira Foley Mam zielone oczy z charakteru... .![]() Skoro Ty jesteś dziwna i ja jestem dziwny, to się wspaniale składa, razem zadziwmy świat. ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 21.09.2016 14:24
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 121 Dom: ![]() Punkty: 63 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.10.15 |
Według mnie najstraszniejszą częścią był film Harry Potter i Komnata Tajemnic, oraz Więzień Azkabanu i Insygnie Śmierci. Są to również moje ulubione części. Szczególnie Komnata Tajemnic Pająki wierzba bijąca bazyliszek napisy na ścianach |
|
|
![]() |
Dodany dnia 21.09.2016 14:29
|
![]() ![]() Pochwały: 3 Postów: 652 Dom: ![]() Punkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
Komnata tajemnic, jak zostało napisane powyżej. Inne ekranizację nie miały już tego klimatu, bo gdybym miała wybrać nastraszniejszą część z książek, miałabym trudny wybór. KT jak dla mnie była ostatnią z dobrze wykonanych filmowych części Harrego Pottera, co nie oznacza, że reszta jest dla mnie do kija. Są Okej, ale już nie mają w sobie tyle magii, którą nam pięknie zilustrowała Jo. W komnacie Tajemnic szczególnie moją uwagę przyciągał bazyliszek, budził we mnie zainteresowanie jak i wstręt. Oglądając tę część pierwszy raz, nieźle się wystraszyłam, przy scenie z pająkami. Na miejscu Rona uciekłabym gdzie pieprz rośnie, pająki to moi odwieczny wrogowie ;d Ogólnie rzecz biorąc właśnie ta część była dla mnie najbardziej kilkatyczna, przerażająca. Aha, bym zapomniała, krwawe napisy na ścianie, też były odrażające! Więc jak wspomniałam wyżej - Komnata Tajemnic góruje dwuznacznie pod tym względem. Może nie było scen, gdzie bym trzęsła się ze strachu, ale były momenty, gdzie na widok wielkich robali żołądek fiknął mi koziołka ![]() Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Strona 2 z 2: 12
Przejdź do forum: |