Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Harrych świąt!
01.05.2026 21:32
u mnie 19 w lipcu. chora akcja

Harrych świąt!
29.04.2026 10:56
Shanti Black, naprawdę mamy podobny staż? Wydawało mi się, że jesteś HPnetowo znacznie starsza ode mnie Wstydniś

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
27.04.2026 19:58
mi stuknie 12 w lipcu Duże oczy spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię Wstydniś

Żywy worek treningowy
23.04.2026 13:24
ja będę miał w grudniu 10 :D

Specjalista ds. sprzedaży
23.04.2026 13:22
Przyszłam z insta, pogratulować xD
Także: Jadek masz jubileusz za rok xD

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Draco
Dodał: Prefix użytkownikafullmoon
Zobacz temat
Drukuj temat
Idealne miejsce do życia
Prefix użytkownikaPortugas
Na pewno nie w Polsce, a przynajmniej w jakimś polskim mieście takim jak Warszawa. Ogólnie cały nasz kojarzy mi się z zacofaniem, dlatego też chciałbym mieszkać w Nowym Jorku (good luck with that, kiddo). To miasto urzekło mi tym, że ono po prostu żyje, uwielbiam oglądać te zdjęcia, na których widać te ulice pełne ludzi i samochodów i te wysokie wieżowce, ach... Rozmarzyłem się Love Tam na pewno jest gdzie pracować, można się rozwijać, tam po prostu nie ma takich rzeczy jak u nas, gdzie jest bezrobocie i co chwila afera o jakieś taśmy, na których politycy się kompromitują. Nie wątpię, że w Stanach są podobne sytuacje, ale myślę, że tam jest więcej możliwości i perspektyw, dlatego też chciałbym tam zamieszkać :)

By the way, aspiruję do liceum, w którym są wymiany uczniowskie i fajnie by było wyjechać sobie do Londynu czy gdzieś <3 No, ale to nie jest byle jakie liceum, co nie, więc szanse mam marne. Ale zawsze mogę posłużyć się moją wyobraźnią Wrozka
kocham juliettę115

Przez pomyłkę zrobiłem to specjalnie.

oi62.tinypic.com/35lvi50.jpg
Ach, ta Łapka Love

i58.tinypic.com/24dr61t.png

fc03.deviantart.net/fs71/i/2013/051/6/3/clementine_from_the_walking_dead_the_game_by_dorimacus-d5luis8.jpg

Portugas - jedyny użytkownik, na którego ma oko nawet Krico Cwaniak
Wszyscy jesteśmy żyrafami, które urodziły się nad przepaścią :zyrafa:
~ Nior ^^

fc01.deviantart.net/fs70/f/2012/247/5/a/the_walking_dead_video_game___facebook_cover_by_enveedesigns-d5dm6t3.png

i.imgur.com/SYhANSm.png

GotujJajkaZPortem.com
Prefix użytkownikablad logiczny
Nie lubię wielkich miast, z wyjątkiem Łodzi, bo ta mi się wyjątkowo podobała. Były tam co prawda dzielnice z wielkimi szarymi blokami, ale po za tym jakoś przytulnie. Nie bylem nigdy we Wrocławiu i Poznaniu, oraz w Krakowie i Gdańsku, ale inne wielkie miasta, to nie moje klimaty. Lubię mieć przestrzeń wokół siebie i kilkanaście kilometrów do małego miasta. Nie ma wtedy obawy, że miasto pochłonie spokojną okolicę. Słowem tu gdzie jestem, mogę sobie być.
Błąd mam zawsze przed sobą.
Wszelkie błędy, gramatyczne, stylistyczne, ortograficzne, interpunkcyjne, to moi kuzyni.
Nie lubię kuzynów.
Uważam, że należy wypędzić błendy z pustymi do puszczy.

Prefix użytkownikabatalion_88
Idealne miejsce... A jest takie poza chatką Hagrida? ;) A serio, to na pewno na samym początku skreśliłbym islamskie Niemcy, Holandię czy Wielką Brytanie. Ja tam po prostu nie potrafiłbym się odnaleźć. Zawsze marzyło mi się, żeby tak osiedlić się jak Cejrowski gdzieś w Ameryce Południowej. Japonia też odpada ze względu na te potworne wstrząsy. Może Liechtenstein, może Litwa, bo na pewno nie Ukraina czy Estonia. W sumie, to nie miałbym nic przeciw temu, żeby zamieszkać na stałe na przedmieściach Budapesztu. Zawsze "pociągały" mnie Węgry a ostatnimi czasy nawet coraz bardziej ^^
Jeśli chodzi o Polskę, to kocham Kraków, ale tak tym smogiem straszyli, że z moją skłonnością do zapadania w hipochondrię szybko bym chyba stamtąd uciekł. Wydaje mi się, że Toruń byłby w sam raz - takie "miasto z tradycją".
i67.tinypic.com/2rdhw1i.png

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Prefix użytkownikaKeira Karkarow
Jeśli chodzi o Polskę to uwielbiam swoje miasto - Toruń. Jest małe, ale sporo się w nim dzieje, jeśli chodzi o imprezy kulturalne, sportowe itp. W dodatku mamy piękne stare miasto oraz kilka innych ciekawych miejsc, w których można miło spędzić czas. Minusem jest brak pracy, ale zawsze można jechać do Bydgoszczy. Jeszcze niedawno myślałam, że nie będę z Torunia wyjeżdżać, ale teraz coraz częściej zastanawiam się nad zmianą miasta, a w perspektywie 2-3 lat planuję wyjazd za granicę. Gdzie? Do Kanady. Pod względem klimatu nie jest to szczyt moich marzeń, ale jest dużo ofert pracy, w dodatku jest bliziutko do USA, a sama Kanada jest piękna. W dodatku kanadyjczycy są bardzo przyjaźni i uprzejmi. Znam kilka osób, które tam wyjechały i są bardzo zadowolone.
Moim ideałem jednak byłoby jakieś ciepłe miejsce, z dostępem do plaż. Chciałabym mieszkać nad morzem/oceanem. No, ale, jeśli dobrze nam pójdzie w Kanadzie to na Florydę już tylko "rzut beretem" :D.
"Someone let the doors open,
Who left me outside?
I'm bent I'm not broken,
Come live in my life.

All the worlds left unspoken
All the pages I write
On my knees and I'm hoping
That someone holds me tonight.
Hold me tonight..."

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: