Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
Miękka czy twarda okładka?
|
|
| Only Dream |
Dodany dnia 07.09.2015 14:44
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 10 Postów: 848 Dom: HufflepuffPunkty: 9544 Ranga: Ponury Żniwiarz Data rejestracji: 22.08.15 |
Wolę książki w miękkich okładkach. Są lżejsze, tańsze i więcej się ich mieści w takiej torebce No ale jeśli już nie ma egzemplarza w miękkiej oprawie, to może być i w twardej. Przecież i tak w książkach najważniejsze jest wnętrze, a nie okładka Do szybkiego kontaktu zapraszam na Discord: paniwinko ![]() HPnetowy Ciastkarz prezentuje: Dzisiejsza gablotka ciasteczek! ![]() ![]() ![]() ![]() I'm not sure if I attract crazy or if I make them that way. ![]() Właściciel(ka) pierwszej w czarodziejskim świecie linii sklepów erotycznych. Już niebawem otwieramy nową filę na Nokturnie! ![]() Współwłaściciel(ka) zakładu pogrzebowego Czy to już?. O szczegóły pytać na sb. Wybierz się z nami w tą ostatnią podróż! ![]() ![]() |
|
|
|
Keira Karkarow |
Dodany dnia 07.10.2015 21:27
|
![]() Postów: 697 Dom: GryffindorPunkty: 1813 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
Zdecydowanie wolę twarde okładki, mniej się niszczą. Niestety, kiedy mama kupowała mi HP były do wyboru i twarde i miękkie okładki, a jako, że miękkie były tańsze to nie chciała mi kupować tych w twardych okładkach. Szkoda, bo mój "Zakon Feniksa" w ogóle nie ma już przedniej okładki, odpadała podczas czytania. Pozostałe tomy w miękkich oprawach są podniszczone, za dużo razy je czytałam, za często miałam je w torbie czy plecaku. Ostatnie dwa tomy mam w twardej i te są w ogóle nie zniszczone. Pierwszy tom też mam w twardej, bo kupiłam go stosunkowo niedawno (wcześniej nie miałam swojego egzemplarza). No i niestety, ale Komnatę Tajemnic mam z innego wydania (tego czarnego) niż pozostałe książki (pierwsze wydanie), bo też dokupiłam ją niedawno. Kiedyś pożyczyłam KT dziecku kuzynki i do dziś jej nie odzyskałam, oni twierdzą, że nie wiedzą gdzie ta książka jest :C. "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

Hufflepuff

Gryffindor