Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Harrych świąt!
22.04.2026 10:29
Dziś mija 19 lat, odkąd mam konto na HPnecie. Coś niebywałego. Urodziny

Potęga Krwistego Steka!
21.04.2026 21:23
Od mojego założenia konta do covidu minęło mniej czasu niż od covidu do teraz Duże oczy

Pan Śmierci
18.04.2026 13:02
Aż mi się przypomniało ożywienie na początku covidu. Kiedy to było w ogóle xD

Sprzedawca prac domowych
16.04.2026 19:29
szkoda... spędziłam tutaj świetny czas :/

Mugol
15.04.2026 22:26
Cześć :) wracam po paru latach, a tu fandom umarł ;(

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Uchodźcy
Prefix użytkownikaMikasa
12 września o godzinie 16 na Placu Defilad w Warszawie odbędzie się manifestacja przeciwko imigrantom, tym tak zwanym uchodźcom. Bardzo się cieszę, że w końcu ktoś coś takiego zrobił, ale trochę się boję o frekwencję. Może być słabo, byłoby lepiej, jakby to była zorganizowana akcja w wielu miastach, tak jak było z ACTA.
Ja sama rozważam wybranie się do Warszawy w przyszłą sobotę. Jeśli ktoś z was może, to niech koniecznie dołącza, na naszych oczach rozpoczyna się walka o Europę. To brzmi patetycznie, wiem, ale chyba trzeba nazwać rzeczy po imieniu.
zapodaj.net/images/5fc92f2c1a6a1.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najgaw2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/guruforummikasa.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najgawedziarzmikasa.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/maruda.jpg
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/autor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najpowazniejszy_uzytkownik.png

Prefix użytkownikayersinia
Wiecie co, tak sobie Was tu czytam i naprawdę nie wiem po której stronie barykady stanąć. Obie strony mają częściowo rację. Rozumiem argumenty przeciwników przyjmowania imigrantów, współczuję też tym normalnym, którzy chcą znaleźć się jak najdalej od wojny (nie oszukujmy się, nie wszyscy są tacy odważni, żeby zostać i walczyć za swój kraj - my sobie tak teraz gadamy, ale nikt z nas nie wie jak by się zachował, gdyby - odpukać - nas to spotkało). Cieszę się, że nie jestem osobą decydującą o tym co zrobić w tej sprawie, bo zwyczajnie nie wiem.

Only Dream
Współczuję tym ludziom. To co ich spotkało jest straszne. Pomóc im? Ok, ale na naszych warunkach. To oni są gośćmi, więc nie oni o wszystkim decydują. Jeśli przyjmiemy ich tu X tysięcy, a do tego na ich warunkach, zanim się obejrzymy będziemy tu mieli państwo w państwie, a my sami zaczniemy się bać o nasze prawa. Wystarczy, że w jednym miejscu staną się większością, a zaraz rozleje się to na cały kraj.
Poza tym nie rozumiem tej wielkoduszności. Obcych państwo chce przyjąć z otwartymi ramionami i jeszcze pomagać im jak się tylko da, a Polacy muszą wyjeżdżać, bo we własnym kraju nic im się nie należy. To chore. Lepiej traktować imigrantów niż własnych obywateli.
Rozumiem też, że UE stawia takie warunki, ale trzeba coś negocjować, bo jak tak dalej będziemy się na wszystko zgadzać to jeszcze trochę i my sami będziemy szukać miejsca w jakimś kraju, bo z Polski wygonią nas jakże biedni i bezbronni, a zadomowieni u nas imigranci. Ciekawe, które państwo wtedy by tak chętnie przyjęło nas w swoje progi...
Do szybkiego kontaktu zapraszam na Discord: paniwinko

steemitimages.com/0x0/https://cdn.steemitimages.com/DQmUjzqS8MwphbAA7JHJU6AQDchTd1FaSgQRqa5nTvmggHo/Gradient-sprinkle-separator.png

HPnetowy Ciastkarz prezentuje:
Dzisiejsza gablotka ciasteczek!

images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71OS-7L76sL.jpg apicms.thestar.com.my/uploads/images/2020/04/23/654390.jpg
m.media-amazon.com/images/I/71qsbPpW6cL._AC_SL1039_.jpg data.topquizz.com/distant/quizz/big/4/3/2/0/150234_2fb5c222e6.jpg

steemitimages.com/0x0/https://cdn.steemitimages.com/DQmUjzqS8MwphbAA7JHJU6AQDchTd1FaSgQRqa5nTvmggHo/Gradient-sprinkle-separator.png

i.postimg.cc/pXpV2m4v/only.png

68.media.tumblr.com/7d89c8cce0d03b0fc839df74a1fcb9ad/tumblr_oh3si5uNS21rp0vkjo1_500.gif

I'm not sure if I attract crazy or if I make them that way.

Właściciel(ka) pierwszej w czarodziejskim świecie linii sklepów erotycznych.
Już niebawem otwieramy nową filę na Nokturnie!

Współwłaściciel(ka) zakładu pogrzebowego Czy to już?. O szczegóły pytać na sb.
Wybierz się z nami w tą ostatnią podróż! Wrozka

Prefix użytkownikaMikasa
Na Twitterze mam BBC w obserwowanych i te dwie informacje dosłownie ze sobą sąsiadują. Powodzenia, Wielka Brytanio. https://pbs.twimg....png:large

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/autor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najpowazniejszy_uzytkownik.png

Prefix użytkownikabatalion_88
To co się dzieje teraz na Węgrzech czy Grecji woła o pomstę do nieba. Ręce dosłownie opadają... Całe tylko szczęście, że w tym pierwszym kraju rządy sprawuje Viktor Orbán, który jeszcze jakiś ład i porządek trzyma.

Liczby są zatrważające. Niemcy mają przyjąć uchodźców ponad 34.000, Francuzi około 26.000, Hiszpanie ponad 14.000. I uwaga! UE wymaga od Polski,żeby przyjęto w naszym kraju ponad 11.000 . Miało być ponad 2 z kawałkiem, a teraz dołożyli kolejne 9.000 tysięcy. Za chwilę może jeszcze kolejne tysiące dojdą. UE na utrzymanie 1 uchodźca przeznaczy od 6.000 do 8.000 euro. Multikulti jak się patrzy. I Niemcy się załatwili jak nic. Przez Węgry chcą do nich uciekać. A połowa, to nie uchodźcy, tylko tzw. "imigranci ekonomiczni", którzy nawet nie udają, że mają już rodziny w Niemczech, które na nich czekają. Tam będzie lepsze życie, a nie tylko życie...
i67.tinypic.com/2rdhw1i.png

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Prefix użytkownikaMikasa
Niemcy przywracają kontrolę na granicy z Austrią, podobnie Czesi. Początek końca Strefy Schengen? Ponadto, widzę w tym koszmarną ironię, że Niemcy nasprowadzali sobie taniej siły roboczej (która nie pracuje), wciskają wszystkim naokoło tysiące intruzów, a sami właśnie zamykają granicę. Niektórzy mówią, że czasy Merkel dobiegają końca, polegnie na tym problemie. Co myślicie?

Angelina Johnson
Oby poległa, to babsko ciągnie całą Europę na dno. Nie możemy się poddać poleceniom UE, bo batalion ma rację - damy im palec, a oni wezmą całą rękę. Zgodzimy się na 11 tysięcy, to będą nam kolejno dokładać i dokładać.

Na moje jeżeli mielibyśmy ich przyjąć, to tylko z solidnym programem. Skoro to rzeczywiście uchodźcy i rzeczywiście chcą żyć wśród nas, to:
- powinni uczęszczać na obowiązkowy kurs języka polskiego
- powinniśmy znaleźć im pracę
- powinni poznać naszą kulturę i nasze zasady (chodzić na zajęcia, które by ich w to wprowadzały)

Załóżmy, że pozwolilibyśmy im raz w miesiącu nie stawić się do pracy czy na kurs. Każda kolejna nieobecność - wypad z kraju na zawsze, bo to oznacza, że to pijawka zwykła i tyle.

Zastanawia mnie tylko dlaczego żaden, ŻADNE państwo nie wpadło na takie rozwiązanie? Przecież ono wydaje się być najbardziej logiczne. Nie rozumiem jak można wpuszczać obcokrajowców bez dokumentów, to po pierwsze. Po drugie utrzymywać ich z podatków i patrzeć jak siedzą i nie robią NIC, a dodatkowo krzywo patrzą na obcą kulturę. Naprawdę, nie potrafię tego zrozumieć, wśród tylu krajów Europy zero zdrowego rozsądku. Jak to możliwe?

Aż w końcu, jestem ogromne ciekawa co sądzicie na temat tego filmiku: https://www.youtu...e=youtu.be

Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody
made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r.

image.spreadshirtmedia.net/image-server/v1/mp/designs/143618396,width=178,height=178,version=1077033415/chemia-milosci.png

s5.ifotos.pl/img/batpng_aewxhsq.png

img.joemonster.org/i/2018/01/mowiace_02.jpg

img.joemonster.org/i/2014/05/slodkiezdjecia_19.jpg

Slytherin! Sss..

Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji.
Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć.

Krew na twoich rękach, Falka,
Krew na twej sukience
Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie
Spłoń i skonaj w męce!

Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D
www.harry-potter.net.pl/images/articles/admlen20202.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najadminang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/redaktorang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/autorartang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydanieprorokaroku.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admin_naj.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_naj_pomocny_adm.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_admin_naj.png

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najbardziej_pomocny_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_komentator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najmilszy_administrator.png

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najbardziej_pomocny_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najlepszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najmilszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/autor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najlepszy_komentator.png

Prefix użytkownikaRazorBMW
11 tyś to i tak za dużo. Nie no, z tyś to taki maks maxów IMO.
Z czystej solidarności - czyt. ostra selekcja.

A Merkel... a u Merkel już teraz zaczyna się lekki spadek w Niemczech, ludzie widzą, że napływ nawet w nieźle ogarniętych gospodarczo Niemczech jest im nie na rękę, skoro i tak jest tam bardzo dużo ludzisków z Turcji.

W ostateczności niemiaszki się wkurzą i ją wywalą ze stołka jak im się nie spodoba kwestia dalszego napływu uchodźców.

A czemu nie wprowadzą tego, co proponuje Ang?

Bo liderzy UE nie mają jaj. Ot, po prostu.
Skoro dopiero TERAZ bawią się w zamykanie granic...

Szkoda, że w Syrii nadal trwa wojna, mógłby w końcu pan dyktator wygrać i w efekcie trzymać ich wszystkich za mordy.
i.imgur.com/Axea2dj.jpg
i.imgur.com/AjekDS6.png
i.imgur.com/UHdLTdN.png

myanimelist.cdn-dena.com/signature/RazorBMW.png

Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał
Wielu walniętych, jednego wiernego miał
Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego
Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego
Umilacza czasu, pracownika wybitnego
Co zawsze w potrzebie rozweseli...
A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli.

The enemy is among us
The enemy is among us

And nobody is doing anything about it
They don't care
So we had to take matters into our own hands

A WORLD
NOT OF MY MAKING
YET A WORLD
OF MY DESIGN
SO STRANGE
AND SO FAMILIAR
BUT NO MATTER HOW DISTANT
IN TIME OR SPACE
ONE CONSTANT REMAINS
CHAOS

http://ja.gram.pl/RazorBMW
Prefix użytkownikaMikasa
Czy wy to widzicie? Na węgierskiej granicy (którą właśnie zamknięto) trwa regularna bitwa z policją. Bramy Europy płoną. Jakiś półmózg z tvnu powiedział, że "nikt nie spodziewał się takiego obrotu spraw". Nie no, nikt. Tylko że wszyscy.

Jak dobrze, że niedługo wybory. Chyba tylko dlatego polski sprzedajny rząd stawia jeszcze jakiś opór cioci Merkel.

Prefix użytkownikaBlanco
Jak dla mnie mogą sobie u nas przebywać byleby nic od Państwa Polskiego nie dostali.
Bo jeżeli Nasza Władza zobowiązała się do tego, że brudasy dostaną mieszkanie, pracę i wyżywienie to ja też chcę zostać w wieku 18 lat uchodźcą. W większości Ci "uchodźcy" to przede wszystkim mężczyźni w wieku poborowym do wojska. Czemu nie walczą o swój kraj? Przypomnijmy,że gdy to Polacy byli uchodźcami to uciekały przede wszystkim kobiety i dzieci. Gdybyśmy nie mieli socjalu nie mielibyśmy problemu z uchodźcami. Z 11 tys może ich być nawet 100 tys gdy sprowadzą do nas rodzinę...
Hogwart : Jese Blanco, ścigający w drużynie Krukonów

GTA V : Blanco 6996

Ś.P (*) e-potter (*) lumos.

"Nie jestem ideałem, nie próbuje nim być ale nikt nie będzie mówił mi jak i gdzie mam iść..."

"Nie szukam ani realności, ani nierealności, ale raczej nieświadomości...."

"Tak, tak! Hasztag - nowy Syzyf!
Każdy z nas goni ten blask.
Złoty znicz, quidditch."

Angelina Johnson
Kilkuset imigrantów protestowało na przejściu granicznym Roeszke od rana. Domagali się wpuszczenia na terytorium Węgier. (http://www.tvn24.pl)

Uwielbiam w ogóle podejście tych ludzi. Oni się domagają, oni żądają, im się należy. Wiecie co oni uważają? Może nie wszyscy, ale zdecydowana większość, że im się należą nasze pieniądze, bo one nie są nasze, tylko Allaha. Wszystko jest Allaha, a więc wszystko należy do jego wyznawców. A Ci skretyniali ludzie Księgi (czyli my, chrześcijanie) mamy na nich robić, bo im się należy.

W ogóle im więcej dowiaduję się na temat Allaha i ogólnie ich religii, to robi mi się niedobrze... tylko dla dorosłych: https://www.youtu...MC2PFtb7LI - rozmowa z muzułmaninem, który potwierdza, że Allah zezwala na kontakty seksualne z nowo narodzoną dziewczynką (która została żoną!).

Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody
made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r.

image.spreadshirtmedia.net/image-server/v1/mp/designs/143618396,width=178,height=178,version=1077033415/chemia-milosci.png

s5.ifotos.pl/img/batpng_aewxhsq.png

img.joemonster.org/i/2018/01/mowiace_02.jpg

img.joemonster.org/i/2014/05/slodkiezdjecia_19.jpg

Slytherin! Sss..

Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji.
Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć.

Krew na twoich rękach, Falka,
Krew na twej sukience
Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie
Spłoń i skonaj w męce!

Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D
www.harry-potter.net.pl/images/articles/admlen20202.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najadminang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/redaktorang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/autorartang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydanieprorokaroku.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admin_naj.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_naj_pomocny_adm.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_admin_naj.png

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najbardziej_pomocny_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_komentator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najmilszy_administrator.png

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najbardziej_pomocny_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najlepszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najmilszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/autor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najlepszy_komentator.png

Prefix użytkownikaWiktorie Wood
Sądzę że Europa powinna przyjąć uchodźców a nie emigrantów ekonomicznych, bo jak wiadomo tacy też są. Nie dawno oglądałam program informacyjny, w którym mówili że jakaś fundacja przyjęła uchodźców ale połowa z nich kilka dni później wyjechała do Niemiec.

Prefix użytkownikaMikasa
W Ameryce do takich się strzela. W Europie użycie broni to jakaś abstrakcja, a gaz łzawiący to już wielka sensacja. To jest po prostu niewyobrażalne - horda rozwrzeszczanych facetów rzuca w policję czym popadnie, śmieci, niszczy, nie ma ŻADNEGO poszanowania cudzej własności, a Europejczyk boi się strzelić nawet w powietrze. What the ****.

To się już w ogóle zrobiło tak chore, że przerażające. Nie wiem, ale jak tak dalej pójdzie, to Europa na serio przestanie istnieć. Dziś do Chorwacji się ponad 6000 uchodźców wdarło.

A ci na Węgrzech to zgroza. Rzucali czym popadnie (kamienie, kostka brukowa), są ranni (20 policjantów), zatrzymani, nawet dwójka dzieci oberwało...

Jednak ktoś dawno już to przewidział...

https://www.youtu...4to9uFlTFg

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Prefix użytkownikaBlanco
"Jest to absurdalna polityka pod tytułem zalew Europy śmieciem ludzkim. Powiem jasno, śmieciem ludzkim, który nie chce pracować. I Ameryka zbudowała potęgę, bo przyjmowała imigrantów chcących pracować i nie dawała im żadnych zasiłków, a my niszczymy Europę ." Myślę, że dzięki takim wypowiedziom JKM naprawdę może liczyć na duży wzrost poparcia, dużo Polaków poprostu nie chce ich tutaj więc on może tylko dzięki temu zyskać, napewno nie stracić. Jest jeszcze szansa.

"Nie jestem ideałem, nie próbuje nim być ale nikt nie będzie mówił mi jak i gdzie mam iść..."

Złoty znicz, quidditch."

Osobiście wydaje mi się, że to teraz ostatnia szansa, żeby temu wszystkiemu jeszcze zapobiec. Bo naprawdę nie jest wesoło... W głowie mi się nie mieści, że w takich czasach przyjdzie mi żyć. Pocieszające jest tylko to, że być może Polski nie spotka ten sam los co Niemców, Szwedów, Francuzów, Brytyjczyków...

Dobrze, że są jeszcze politycy, działacze, obywatele, którzy widzą coś więcej poza czubkiem własnego nosa i podlizywaniu się "wielkiej" pani Merkel.

Ten utwór jest chyba najodpowiedniejszy do obecnej sytuacji (ten jegomość, który nas ostrzega to profesor filozofii, wybitny logik profesor Bogusław Wolniewicz). No i warto dodać, że nie jest "katolem", bo nie wierzy w życie po śmierci a jedynie "wyższą inteligencję" czy Opatrzność. A kawałek Bastiego.

https://www.youtu...YQWTf-8Wyw

EDIT: I jeszcze coś naprawdę bardzo ciekawego

https://www.youtu...AK6D0KTOdI
Edytowane przez Prefix użytkownikabatalion_88 dnia 18.09.2015 11:31

Prefix użytkownikayersinia
Jakby JKM ograniczył trochę wyzwiska w swoich wypowiedziach ("śmieć ludzki"?), to więcej osób mógłby przekonać do swoich poglądów. A tak jest przez wielu postrzegany jako oszołom siejący nienawiść.

Prefix użytkownikaBlanco
Po prostu jest szczery, mówi to co myśli. Nie zmienia swoich poglądów od tylu lat. No ale cóż najwyraźniej ludzie wolą zakłamanych i zmiennych w swoich poglądach polityków z Po-PiSu.

Złoty znicz, quidditch."

Prefix użytkownikaRazorBMW
Blanco napisał(a):

Po prostu jest szczery, mówi to co myśli.

Ale to nie ma znaczenia, jeśli jest politycznym baranem.
Tyle lat w polityce i nadal nie umie skumać najprostszych rzeczy.

Nie zmienia swoich poglądów od tylu lat. No ale cóż najwyraźniej ludzie wolą zakłamanych i zmiennych w swoich poglądach polityków z Po-PiSu.

Ależ śmiało, wasz ulubiony argument!

Tylko wiecie co?:

on nie umie tego wykorzystać.

Bo nie chce, woli być na świeczniku i bawić się w PR zamiast w politykę.***

I to, że mówi tak a nie inaczej o uchodźcach wcale na dłuższą metę (!) popularności mu nie przyniesie. Bo to tylko jedna z wielu kwestii składowych.

Tja, DT zwołuje szczyt UE w sprawie imigrantów.
Skończy się jak zwykle, gorzej, że UE nie zdechnie tak nagle bo to okazałoby się katastrofą.
Prędzej widziałbym tu odejście Wielkiej Brytanii z UE.
Oni sobie mogą przynajmniej.

Taki scenariusz, że Unia się wysypuje i Niemcy muszą ogarniać tych uchodźców...
Szkoda, że nie zobaczyłbym miny Merkel, bo to ona jest jedną z przyczyn tego burdelu.

***Umówmy się, jeśli fanbase JKMa to nastolatki w większości, które robią mu marketing "krulem" "masakrowaniem <<lewaków>>" na JUTJUBIE. PLUS wykop.pl ORAZ to, że JKM sam jest już memem politycznym, zresztą niektóre te jego posty z memami... serio?

...to znaczy, że tego na poważnie brać się nie da.
Smutne, ale brutalne.

Bo JKM to jest "politykiem", ale tylko w programach i w necie (i tam jest też jego fanbase). I europarlament nie ma tu większego znaczenia jeśli chodzi o polskie głosowanie w wyborach.
Edytowane przez Prefix użytkownikaRazorBMW dnia 18.09.2015 15:54
i.imgur.com/Axea2dj.jpg
i.imgur.com/AjekDS6.png
i.imgur.com/UHdLTdN.png

myanimelist.cdn-dena.com/signature/RazorBMW.png

Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał
Wielu walniętych, jednego wiernego miał
Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego
Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego
Umilacza czasu, pracownika wybitnego
Co zawsze w potrzebie rozweseli...
A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli.

The enemy is among us
The enemy is among us

And nobody is doing anything about it
They don't care
So we had to take matters into our own hands

A WORLD
NOT OF MY MAKING
YET A WORLD
OF MY DESIGN
SO STRANGE
AND SO FAMILIAR
BUT NO MATTER HOW DISTANT
IN TIME OR SPACE
ONE CONSTANT REMAINS
CHAOS

http://ja.gram.pl/RazorBMW
Prefix użytkownikaMikasa
Ja się zgadzam z Razorem, gdyby Korwin naprawdę chciał wejść do parlamentu, to trochę by pohamował język i pozwolił ludziom docenić swoje pomysły gospodarcze. Skoro wie, że media kąsają go z każdej strony, to mógłby przestać im dawać broń do ręki. Moim zdaniem Korwinowi jest dobrze tam gdzie jest i jemu się nie chce wchodzić w to bagno, jakim jest polski Sejm.

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: