Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
Małżeństwo George'a i Angeliny
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 19.05.2017 22:40
|
![]() Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
czytam powyższe wypowiedzi i sama nie wiem co na ten temat myśleć już, a przyznam, że z myśleniem u mnie ciężko, bo rozwaliła mnie choroba. jednak przeżyłam szok czytając, zę George poszedl na bal z Alicją.. tzn. ja w mojej głowie tak sobie kilka lat temu wymyśliłam, ze fajnie by było gdyby z nią poszedł skoro Fred udał się tam z Angeliną, ale żeby o tym było w książce to przyznam szczerze nie pamiętam. potrzebny tutaj jakiś Potteromaniak aby podał gdzie ten fragment jest lub poinformował o jakiego braku. co małżeństwa.. w sumie za wiele o tym nie był więc no.. ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 20.05.2017 21:18
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Dla mnie nie jest to zaskoczeniem w takim sensie, że czemu akurat oni itp. W dorosłym życiu wiele osób postrzegamy inaczej i wierzę, że tak mogłoby być w ich przypadku. Nawet jeśli Angie była w szkole z Fredem, to to było inne życie szkolne. Myślę, że mogła ich jakoś połączyć śmierć Freda, ale nie sądzę żeby to było głównym motorem napędowym ich małżeństwa. Znając osobowość Georga myślę, ze byli fajną parą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 20.05.2017 21:28
|
![]() Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
Na zakończenie od siebie powiem, że mi raczej nie przeszkadza, ze zostali małżeństwem. W zasadzie nie było za wiele o relacji Angeliny z Fredem więc dlaczego nie mogli zostać parą? Dodatkowo sądzę, że byli jedną paczką przyjaciół więc mogło między nimi zakwitnąć uczucie, a śmierć Freda zmieniła George'a. Może wtedy gdy przestał głównie żartować zrozumiał, ze mu na niej zależy, a ona spojrzała na niego inaczej? Nie wiem. Wiem jedno. Na pewno byli świetną parą, i nie mam nic przeciwko. Fakt byłam zaskoczona jednakże zaskoczenie to jedno, a sprzeciw to drugie. ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
|
Beatrice |
Dodany dnia 23.08.2022 10:45
|
![]() Postów: 45 Dom: GryffindorPunkty: 203 Ranga: Pogromca chochlików Data rejestracji: 31.05.15 |
Nawet jeśli Fred i Angelina byli kiedyś parą to po zakończeniu szkoły raczej ich związek nie przetrwał, dlatego nie widzę nic złego w tym, że George poślubił dziewczynę. Na pewno mu pomogła uporać się z traumą i ze sklepem. Fred na pewno chciałby, żeby jego brat był szczęśliwy, więc nie miałby problemu z ich związkiem, nawet jeśli by żył. Ja też nie widzę problemu, bo już od dawna nic ich pewnie nie łączyło. Gryffindor
_________________________________________________________ _________________________________________________________ ![]() _________________________________________________________ |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

Krnabrny

Gryffindor

Hufflepuff