Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
mała sztuka kospirre - czyli bazgroły i inne takie
|
|
kospirre |
Dodany dnia 05.08.2018 17:39
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 652 Dom: SlytherinPunkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
Liv O'Sullivan? Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
Livka |
Dodany dnia 05.08.2018 17:40
|
![]() Pochwały: 8 Postów: 521 Dom: GryffindorPunkty: 10109 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 22.01.18 |
Tak ![]() Matko już się podekscytowalam Cześć wszystkim! Tak naprawdę to mnie tu nie ma ![]() Same dobre gwiazdy spotkały się na nieba szczycie, Z ducha, ognia i rosy tchnęły w ciebie życie Portret upamiętniający słynna bitwę na HPnecie. Na tym arcydziele JA - Livka Andrewparte w czasie bitwy Hogwartczykow o SB, autorstwa mistrzyni Painta Lou ![]() Co dobrego w 2019? ![]() Nagrody za 2018! ![]() ![]() ![]() ![]() Dom w Hogwarcie: Gryffindor ![]() Ulubione bajki ![]() ![]() ![]() ![]() Ulubione seriale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 05.08.2018 17:44
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
O jaaa, zakochałam się Poproszę moją Emme Quest. Hetero, fajnie jakby się udało dodać sowe, jak nie to jakieś pióro czy coś ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 05.08.2018 17:44
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 652 Dom: SlytherinPunkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
Oki, zaraz wezmę się za rysowanie! Powiedz mi tylko w co ją ubrać Saaam, a coś więcej niż sowa? I jak sowa to jaka? Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 05.08.2018 17:59
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Ładna? Zwykła płomykówka, w sumie pasowałyby jakieś babeczki czy inne słodycze. Więcej cech charaktarestycznych jeszcze nie otrzymała ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
EmilyWright |
Dodany dnia 05.08.2018 18:29
|
![]() Pochwały: 10 Postów: 1126 Dom: RavenclawPunkty: 11036 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 18.12.14 |
Ojej, narysowałabyś Corinne? Najlepiej w mundurku, z książką, może być też jakiś długopis za uchem, a wokół mogą sobie latać jakieś zapisane kartki czy coś, żeby wyglądało tak kujońsko ![]() |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 05.08.2018 18:31
|
Jasne! Oki, na razie zamykam, może później jeszcze się za to wezmę Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 05.08.2018 20:00
|
Livka, gotowe: ![]() tu masz link -> https://pre00.dev...cjabo3.png Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
Livka |
Dodany dnia 05.08.2018 20:57
|
![]() Pochwały: 8 Postów: 521 Dom: GryffindorPunkty: 10109 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 22.01.18 |
O matuchno! jaka piękność! *.* Czy mogę umieścić w opisie postaci i moim podpisie? - Oczywiście ze wskazaniem autorki Cześć wszystkim! Tak naprawdę to mnie tu nie ma ![]() Same dobre gwiazdy spotkały się na nieba szczycie, Z ducha, ognia i rosy tchnęły w ciebie życie Portret upamiętniający słynna bitwę na HPnecie. Na tym arcydziele JA - Livka Andrewparte w czasie bitwy Hogwartczykow o SB, autorstwa mistrzyni Painta Lou ![]() Co dobrego w 2019? ![]() Nagrody za 2018! ![]() ![]() ![]() ![]() Dom w Hogwarcie: Gryffindor ![]() Ulubione bajki ![]() ![]() ![]() ![]() Ulubione seriale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 05.08.2018 21:03
|
jasne! Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
Scarllet |
Dodany dnia 05.08.2018 21:34
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 661 Dom: GryffindorPunkty: 8343 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 15.11.16 |
Moją Veronice Lodge też byś narysowała? ''A ja Ciebie zaklnę w żywy kamień! I będą Cię czcić w Republice Nowego Przylądka.'' -Zireael 2020 ![]() ![]() W Hogwarcie Corinne Laurientis |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 06.08.2018 13:18
|
Mogę ci załatwić rezerwację, bo na razie sloty są zamknięte (jeszcze nie ukończyłam poprzednich), a nie znoszę masowo rysować, muszę mieć chęci xD Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 19.09.2020 20:02
|
Po dwóch latach może coś wrzucę, bo styl, kreska i umiejętności zupełnie inne. Zacznę może od małego chart, dzięki któremu przy okazji można mnie lepiej poznać. Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
| Anastazja Schubert |
Dodany dnia 21.09.2020 18:29
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 342 Dom: RavenclawPunkty: 9789 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 11.04.20 |
Przejrzałam cały temat. Widać, że bardzo zmieniła Ci się kreska, rozwinęłaś mocno swoje umiejętności od czasu kiedy utworzyłaś ten wątek. Po postaciach widać, że dużo ćwiczyłaś i idzie Ci to coraz lepiej, teraz wręcz świetnie. A przecież i wtedy nie było się do czego przyczepić. Jak widać jednak każdy talent da się szlifować i coraz bardziej go wzmacniać. Pisałaś gdzieś na sb, że zajmujesz się grafiką do gier komupetorowych, o ile dobrze to zrozumiałam? Jeśli tak to będziesz miała świetne pole do popisu jeśli chodzi o Twoje umiejętności, a nie tylko tu przed nami. Świetne jest to, że z samego wzroku postaci, jej ubrań i miny da się wyczytać, że jesteś introwertyczką - co tylko potwierdzają napisy obok. Także super, wszystko to, co napisałaś da się tak naprawdę odczytać również z rysunku, a to duża zaleta, bo czasem nawet zdjęcie nie potrafi dobrze oddać tych cech. Ciekawi mnie jak się rozwinęła Twoja "mangowa" kreska, bo wrzucałaś tu kiedyś swoje prace w tym stylu. Chyba, że ten rodzaj rysunku porzuciłaś? |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 21.09.2020 19:00
|
![]() Pochwały: 13 Postów: 1044 Dom: HufflepuffPunkty: 34220 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 31.01.17 |
O rany, musiałam przypomnieć sobie twoje poprzednie prace, bo takiego stylu w ogóle nie kojarzyłam u Ciebie. I się nie pomyliłam, widać ogromny postęp, wypracowanie stylu, oddanie klimatu i piękny, subtelny ale z wyczuciem światłocień. Mam wrażenie, że rysunkowo spoważniałaś, chociaż nie jestem pewna, czy po jednej pracy można tak uogólnić. Pokaż więcej ![]() ![]() ![]() O tym zawsze pogadam ![]() *rysowanie*książki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu Ulubione anime - Noragami![]() Ulubione filmy - seria Jurrasic ![]() [color=#ffff00]Ukochane bajki ![]() ![]() Dzięki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 25.09.2020 13:11
|
Świetne jest to, że z samego wzroku postaci, jej ubrań i miny da się wyczytać, że jesteś introwertyczką - co tylko potwierdzają napisy obok. Także super, wszystko to, co napisałaś da się tak naprawdę odczytać również z rysunku, a to duża zaleta, bo czasem nawet zdjęcie nie potrafi dobrze oddać tych cech. To naprawdę wiele dla mnie znaczy! Zawsze staram się skupić na spojrzeniu i ekspresji, bo to pierwsza rzecz jaką zauważam w człowieku. Ciekawi mnie jak się rozwinęła Twoja "mangowa" kreska, bo wrzucałaś tu kiedyś swoje prace w tym stylu. Chyba, że ten rodzaj rysunku porzuciłaś? Szczerze mówiąc odsunęłam się od mangi i wróciłam do brył, krajobrazów i anatomii, bo myślami byłam do przodu a miałam braki w podstawach. Może kiedyś wrócę do japońskiego stylu, ale póki co staram się trzymać kurczowo własnego stylu, który wciąż się kształtuje i rozwija. Aktualnie pracuję nad kolorami i wprowadzeniem postaci na krajobraz. I się nie pomyliłam, widać ogromny postęp, wypracowanie stylu, oddanie klimatu i piękny, subtelny ale z wyczuciem światłocień. Duużo zawdzięczam ukończenia kursów rysunkowych i historii sztuki. Musiałam nauczyć się jak rozumieć rysunek, obraz, kompozycję, barwy, wszystko. To dało mi wiele do myślenia i otworzyło mi głowę na pojęcie sztuki, w ogóle. Inspirują mnie głównie XIX twórcy, podążam za emocjami i subtelnymi barwami. Bardzo się cieszę, że widać postęp! Mam wrażenie, że rysunkowo spoważniałaś, chociaż nie jestem pewna, czy po jednej pracy można tak uogólnić. Pokaż więcej Zdecydowanie spoważniałam. No i więcej czasu poświęcam kartce, digital to taki miły dodatek, jak jestem zmęczona i sobie szkicuję. Jak wspominałam, moje spojrzenie na rysunek się bardzo zmienił i skupiam się na poprawianiu powtarzanych wcześniej błędów. Zaczęłam od pracy nad bryłami i ich zastosowaniem w anatomii/proporcjach. Przyklady nowych prac podam w dodatkowym komentarzu, bo muszę najpierw wrzucić na Discorda. Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

Krnabrny

Slytherin

Gryffindor

Ravenclaw

Hufflepuff