Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Perełki wśród artykułów
|
|
EthacridiniLactas |
Dodany dnia 01.04.2007 16:30
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 158 Dom: SlytherinPunkty: 991 Ranga: Ważna osobowość Data rejestracji: 07.02.07 |
Moim zdaniem powinno sie pisac, kto przyslal te zacne arty. Przeciez osoba ta sama zdecydowala sie na publikacje, wiec musiala wiedziec, ze jej nick bedzie podany. Szczerze powiem, ze bardziej podobal mi sie pierwszy art tutaj zamieszczony. Spadlam pod biurko i boli mnie teraz lokiec. Nie wiem ile ten ktosik mial lat, ale moj siedmioletni brat pisze lepiej. No ale nie mozna od kazdego wymagac perfekcji. Etha 12 lat minęło... Merlinie
|
|
|
|
| Krico |
Dodany dnia 02.04.2007 19:39
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 198 Dom: Brak przydziału Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 06.07.06 |
Teraz z kolei podzielam zdanie EthacridiniLactas i myślę, że już tak zostanie =) Nadesłane przez: jim Temat: 7 częśc harego poterra Treść: hary nie zginie on straci magiczne moce ja to przeczytałem w gazecie super ciesze sie że nie zginie a wy terz się ciecycie pozdrawiam was wszystkich i dzięki za wpisy pozdro ~~~ jim, My się cieszymy, że Ty się cieszyż, że 'hary' nie zginie. Dziękujemy. I live for those moments!!
|
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 02.04.2007 19:45
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
nie wiem co mnie bardziej rozwala w tym arcie... błędy nie tylko ortograficzne... forma... treść... czy przekonanie autorta, że coś takiego mogłoby kiedykowiek być dodane ![]() naprawdę słąniałam się po klawiaturze ze śmiechu... właśnie zorientowałąm się, że w całym arcie nie ma ani jednego znaku interpunkcyjnego... z tego wnioskuję, że na cały art skłąda się jedno zdanie!!! Mam teraz poważny dylemat, która z perełek jest lepsza^^ "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 02.04.2007 19:50
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
art jest normalnie super. zeby sie pomyluc w samym srodku arta? chodzi mi o to, ze ten ktos napisal o 7 czesci HP, a zle napisal swoj el artu: tytuł. fajnie tak czasem stracic na chwile umiejętnosc czytania:lol: ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
| Krico |
Dodany dnia 02.04.2007 20:19
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 198 Dom: Brak przydziału Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 06.07.06 |
Nadesłane przez: adrian33d Temat: Śmierć Potera Treść: Harry Potter prawdopodobnie co podkreślam bedzie musiał zginąć z powodu takiego że VOLDEMORT umieścił w nim część swej duszy . Jak wiadomo HARRY niszczy to co ma w sobie VOLDEMORTA!!!!! ~~~ Tutaj autor przynajmniej używa poprawnych form ('HARRY' a nie 'HARY'; 'VOLDEMORT' a nie 'VOLDEMORD'), chociaż jest problem z nazwiskiem Harry'ego - czy to jednak jest 'Poter' czy 'Potter'? Najbardziej powalająca jest tutaj wstawka "co podkreślam" =) I live for those moments!!
|
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 02.04.2007 20:25
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
ci wszyscy użytkownicy chyba wzbraniają się przed używaniem kropek, przecinków, średników itp... bo po co... a kolejna perełka bardzo perełkowata^^ Edytowane przez Peeves dnia 02.04.2007 20:31 "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 02.04.2007 20:28
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
No proszę... nie wiedziałam, że można napisać tyle wyrazów, wstawiając między nie, co podkreślam, tylko jedną kropkę ![]() .
|
|
|
|
| Krico |
Dodany dnia 02.04.2007 21:01
|
Kolejne "arcydzieło" nadesłane przez adriana33d: Temat: ŚMIERĆ POTTERA Treść: Syrjusz był jedyną w tym czasie podporą dla Harrego. Zginoł w ministerstwie aby ratować Pottera.Obwinił sie za to . Takjak za śmierć która dobiła go bardziej ŚMIERĆ DAMBELDORA. Harry próbuje zniszczyć wszystkie części duszy VOLDEMORDA . Ale czy jedna z nich nie jest umieszczona w Harrym. Na to pytanie będziecie musieli odpowiedzieć sobie sami , gdy wyjdzie 7 tom HARREGO POTTERA I live for those moments!!
|
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 02.04.2007 21:05
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Padłam. Krico, jeszcze pare takich perełek i będziesz miał mnie na sumieniu =P. |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 02.04.2007 21:07
|
a o to kolejne, jakże oryginalne, dzieło nie wiem od czego mam zacząć najbardziej rzuca mi się w oczy pisownia imion i nazwisk bohaterów... błędy ortograficzne też się pojawiły... nie można również zapomnieć o wspaniale postawionej tezie, rozwinięcie, i ogólnemu ładowi i składowi ^^ "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 02.04.2007 21:10
|
Peeves, ja też nie wiedziałam od czego zacząć. Dlatego nie napisałam nic . Mnie najbardziej rozbroiło to, że Syrjusz poświęcił się dla Potera, a potem się za to obwinił. Pomijając to, że potem obwinił się rówież za śmierć Dambeldora =P.
|
|
|
|
| buffy92 |
Dodany dnia 03.04.2007 12:19
|
![]() Postów: 380 Dom: Brak przydziału Punkty: 809 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 24.03.07 |
Nie no śliczny art, co Wy chcecie . Matko, i Ci co to wysyłają, sądzą, że będzie to na stronie zamieszczone? 'Ja czarnym mydłem dotąd myłem ręce.
Hodowlę węży miałem też w łazience. Herbatę piłem z filiżanki z czaszką, Lecz przy miłości mojej wszystko to jest fraszką. [...] 'Dziewczyna Śmierciożercy' - by Toroj |
|
|
|
Krzyychu |
Dodany dnia 03.04.2007 15:07
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 1597 Dom: RavenclawPunkty: 2334 Ranga: Sprzedawca prac domowych Data rejestracji: 11.03.07 |
n-n-nie wytrzymam! hahahahaha! ale jajaca! hahaha! co ci ludzie piszą? Ja nie moge! PS. czytałem posty innych użytkowników... hobbit11 ma 12 lat |
|
|
|
| Krico |
Dodany dnia 03.04.2007 20:40
|
Autor tego artykułu podejmuje niebagatelny temat - miłość. Pomijająć wszystkie błędy, to jak dobrze się wczytać, to wychodzi niegłupi wywód! Nadesłane przez: cieszyniak Temat: Miłość Treść: Jak wszyscy wiecie dumbledor powiedział harremu , ze to co nie ma voldemort jest miłość, lecz czy naprawede harry ma szanse na to ze voldemorrta pokona za pomoca miłości? bo raczej nic mu to nie da! co powie voldemorowi ze go kocha? i co puzniej? voldemort umrze od tak sobie! to raczej nierealne, bo od tak sobie nikt nie zginoł moze i to był taki jedyny przypadek jak przypadek odbicia smiertelnego czartu i prawie- zabicia voldemoirta ale bąćmy szczezy czy harry ma jakies szanse? bo gdyby miał to jkedynie przez złośc za smierc swoich rodziców, za smierc syriuszai dumbledora. voldemort sie jednak czegos nauczył, np. ze nie moze uzywac własnej różdzki w tym samym momencie co harry swoja uzywa, bo skonczyłobysie tak samo jak w 4 czesci. naprawde zastanówcie sie czy harry ma jakies sznse z voldemortem, bo voldemort od momentu ozycia stał sie jeszcze bardziej potezniejszy niz był przedtem. I live for those moments!!
|
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 03.04.2007 20:45
|
wśród tych wszystkich perełek ta się wyróżnia nie tylko ogromem wszelakich błędów zaczynając na ortograficznych, kończąc na stylistycznych... poza tym jako jedyny chyba ma przepisową i przyzwoitą długość, a na dodatek pod tą zagmatwaną i naśmieconą całością kryje się całiem niezłe rozumowanie, tylko szkoda, że bez sensownego zakończenia i rozwiązania problemów "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
Zona Valdzia |
Dodany dnia 03.04.2007 20:51
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 451 Dom: SlytherinPunkty: 1155 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 16.03.07 |
Jaki cep pisał ten art czy kto inny?????? Takie byki walnąć....orty....orty.... Taa Harry podekjdzie do Voldzia powie:''Kocham Cię''i po sprawie....rozbrajające....a co do tej poprzedniej perełki to Matko Boska....Każdy przecież już wie jaki bedzie tytuł książki....Żenada....tyle razy temat wałkowany a ten/ta wciąż nie wie jaki tytuł....:sourgrapes: |
|
|
|
Dezerterka |
Dodany dnia 03.04.2007 20:54
|
![]() Postów: 2786 Dom: SlytherinPunkty: 5375 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 19.02.07 |
Ta ostatnia jest powalajaca... ![]() Podchodzi Harry do Voldemorta mówiąc: Kocham Cię! I tak właśnie zginął Czarny Pan ![]() Ludzie.... fuck you very much.
|
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 03.04.2007 20:59
|
wszyscy skupiacie się na dosłownym sensie fragmentu "czy naprawede harry ma szanse na to ze voldemorrta pokona za pomoca miłości? bo raczej nic mu to nie da! co powie voldemorowi ze go kocha? i co puzniej? voldemort umrze od tak sobie! to raczej nierealne, bo od tak sobie nikt nie zginoł" Dla tych co niezauważyli, wydaje mi się, że autor tego arcydzieła chciał posłużyć się ironią, sarkazmem, czy jakkolwiek to nazwiecie... "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
Dezerterka |
Dodany dnia 03.04.2007 21:06
|
![]() Postów: 2786 Dom: SlytherinPunkty: 5375 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 19.02.07 |
ależ ja rozumiem, że to 'iropnia' miała być, ale to tak komicznie brzmi... ![]() fuck you very much.
|
|
|
|
| gimikis |
Dodany dnia 03.04.2007 21:17
|
![]() Postów: 726 Dom: Brak przydziału Punkty: 1771 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 12.03.07 |
i przez jedno przejęzyczenie cały artykuł do bani... a autor się pewnie TYLE naszukał... spoko arcik, naprawdę... Jeśli sądzisz, że w dobie komputerów sztuka czytania zanikła, zwłaszcza wśród dzieci, to niezawodny znak, że jesteś MUGOLEM!
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

EthacridiniLactas

Slytherin

Ravenclaw