Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Żywy worek treningowy
23.04.2026 13:24
ja będę miał w grudniu 10 :D

Specjalista ds. sprzedaży
23.04.2026 13:22
Przyszłam z insta, pogratulować xD
Także: Jadek masz jubileusz za rok xD

Harrych świąt!
22.04.2026 21:06
19 lat, czaicie??????

Harrych świąt!
22.04.2026 10:29
Dziś mija 19 lat, odkąd mam konto na HPnecie. Coś niebywałego. Urodziny

Potęga Krwistego Steka!
21.04.2026 21:23
Od mojego założenia konta do covidu minęło mniej czasu niż od covidu do teraz Duże oczy

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Samoocena - kompleksy, wady
Thonks
Wady i kompleksy? Jakby tak pomyśleć to znajdzie się ich naprawdę sporo.

Jeśli chodzi o wygląd to:

- bardzo jasna karnacja, gdy widzę moje koleżanki, które mają ciemniejszą karnację to aż mnie zazdrość bierze. Niby to nic takiego ważnego, ale zawsze mi głupio, gdy to ja jestem najbardziej blada. Już nie wspominając o tym, że ile bym się nie opalała to i tak będę czerwona, a nie brązowa.

- pryszcze, całe moje czoło jest w kropki. Chociaż w tym przypadku grzywka zawsze coś tam zasłoni. xD

- włosy, strasznie cienkie i strasznie łamliwe. Za każdym razem, gdy się czesze na szczotce zostaje mi okropna ilość włosów. Poza tym strasznie się przetłuszczają. Teraz codzienne mycie to niestety konieczność.

- biust, za mały, za mały, za mały...

- moja sylwetka, niby nie mam konkretnego miejsca, które wydaje mi się za grube, ale ogólnie ze 2 kg mnie by się przydało. ^^

Jeśli chodzi o charakter:

- jak to mój tata mówi: "słaba silna wola" i brak konsekwentności. Ile razy ja już sobie obiecywałam, że przestane jeść słodycze. I co? I na następny dzień wcinam jakiegoś batonika. Tak samo ma się do mojego "codziennego" biegania. W ciągu ostatnich dwóch tygodni byłam tylko 3 razy. ^^ Już nawet nie wspomnę o nauce. Też sobie ciągle obiecuje, że zacznę się uczyć, ale nijak mi nigdy nie wychodzi. ^^

- bałaganiarstwo, mi to ani trochę nie przeszkadza, ale gdy mama wchodzi do mojego pokoju to przez najbliższe pół godziny jest krzyk i wrzask, że mój pokój wygląda jak chlew. Chociaż wydaje mi się, że tu większą rolę odgrywa pedantyzm mojej matki, a nie moje bałaganiarstwo.

- najpierw coś robię, później myślę, niby wszystko w porządku, bo nie zastanawiam się nad niczym długo, od razu podejmuje decyzje, ale gdy przychodzi do poniesienia konsekwencji to już trochę gorzej.

- egoizm, już od wielu osób słyszalam, że jestem okropną egoistką. Najpierw myślę o sobie potem o innych, ale mi z tym dobrze. I jak najbardziej mi to odpowiada.

Wad mam ogólnie naprawdę sporo, ale zalet znacznie więcej. xDD I nigdy, NIGDY nie chciałabym się z nikim zamienić. Mam swoje słabości, ale akceptuje siebie taką jaka jestem i żadne opinie innych tego nie zmienią. Lubię siebie i dobrze mi z tym. ^^

Liza
Thonks napisała:
- jak to mój tata mówi: "słaba silna wola" i brak konsekwentności. Ile razy ja już sobie obiecywałam, że przestane jeść słodycze. I co? I na następny dzień wcinam jakiegoś batonika. Tak samo ma się do mojego "codziennego" biegania. W ciągu ostatnich dwóch tygodni byłam tylko 3 razy. ^^ Już nawet nie wspomnę o nauce. Też sobie ciągle obiecuje, że zacznę się uczyć, ale nijak mi nigdy nie wychodzi. ^^

Tyaa... Ja mam to samo^^ Ciągle coś sobie obiecuję, a potem i tak i tak tego nie robię. Najczęściej tyczy się to biegania i ćwiczenia^^

- bardzo jasna karnacja, gdy widzę moje koleżanki, które mają ciemniejszą karnację to aż mnie zazdrość bierze. Niby to nic takiego ważnego, ale zawsze mi głupio, gdy to ja jestem najbardziej blada. Już nie wspominając o tym, że ile bym się nie opalała to i tak będę czerwona, a nie brązowa.

Ja również jestem baaardzo 'biała'. Nie chodzi o samą twarz... Ręce i nogi także. To jest bardzo wkurzające^^

Prefix użytkownikaJuliet
Powinnam jeszcze dodać kilka wad i kompleksów, przeglądając wasze. Więc tak:
Lenistwo. Leń, ze mnie leń. Przyznaję się bez bicia xD. Często słyszę gadkę taty pt. kto by chciał taką leniwą żonę ;]]. Skręca mnie od środka, na myśl, że muszę umyć naczynia. Jedynie w pokoju mam jako taki porządek. Leń ze mnie i już.
Słownictwo.Klnę jak szewc. No nie mogę się odzwyczaić.
No i z wyglądu:
Zęby.Wprawdzie chodzę do ortodonty i niedługo będę miała aparat, ale zanim będę miała prościutkie zęby to troszkę zejdzie.

Nie potrafie, żyć bez tej stronki. Nie żebym sie podlizywała komuś, ale lubie sobie chociaż raz dziennie wejść i napisać jednego pościka. Nie wiem czy to można zaliczać do wad.

No to raczej nie jest wada.
5. Nie umiem zasnąć bez przeczytania chociaż jednego rozdziału pożądnej ksiązki. Codziennie musze się pogrążyć w jakiejś książc bo inaczej nie zasnę do rana. A wynik jest taki, że rano zasypiam i zawsze się spóźniam.

To raczej dobrze o Tobie świadczy i nie zaliczyłabym tego jako wadę. No tylko jest problem ze wstawaniem rano ;]]

Miss Bagwell
Kopleksy? Dla mnie to już stare dzieje xD
Aktualnie nie mam żadnych kompleksów dotyczących mojej fizjonomii . Jestem dżaga i kocham swoje ciało takim jakie je Pan Bóg stworzył. Co do innych kompleksów...Pomyślmy....też ich brak B)
Jestem bardzo pewna siebie i mam wysoką samoocenę o sobie. Nie lubię i nie mam w zwyczaju rozmyślać o swoich niepowodzeniach bo wiem, że mam do zrobienia wiele innych ważnych rzeczy. Nie mam po prostu czasu na sentymenty xD
Ale bywam melancholijna:]
Och no i piszac znalazałm coś czego chciałabym się oduczyć; bałaganiarstwo. Strasznie uciążliwa wada która trzeba leczyć. Choć nie mam nic przeciwko artystycznemu nieładowi.xD
Bjork

www.totalmusicmagazine.com/interviews/bjork_1.jpg

All Is Full Of Love

You'll be given love
you'll be taken care of
you'll be given love
you have to trust it

maybe not from the sources
you've poured yours
into
maybe not
from the directions
you are
staring at

twist your head around
it's all around you
all is full of love
all around you

all is full of love
you just ain't receiving...

Siobhan Donaghy

3.bp.blogspot.com/_vGxu95Ycrow/R1KrsnBY_jI/AAAAAAAAASo/DBetTxwp2DY/s320/ghostsalbum300.jpg

Ghost

Full mug my friends certainly familiar
Ah, hear that glitch say search the orbs

Tree-ann said it his seize the circus
Ram's wool that cause way a cricus

Warmy funny Anna say say maluska

Sworn under an oath to war

Phwoar so spirit smother me in
Ah, hear that glitch fought and ought

Fuel full fat her glass of milk
Warm sitting here, sitting in bed

Fever Ray

If I Hard A Heart

This will never end cause I want more
More give me more give me more

If I had a heart I could love you
If I had a voice I would sing
After the night when I wake up
Ir17;ll se what tomorrow brings

Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah

Dangling feet from window frame
Will they ever ever reach the floor

Cushion filled with all I found
Underneath and inside just to come around

Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah

www.thelineofbestfit.com/wp-content/media/2010/01/TheKnife.jpg

The Knife - Heartbeats

One night to be confused
One night to speed up truth
We had a promise made
Four hands and then away

Both under influense
We had demons in
To know what to say
Mind is a razorblade

To call for hands of above
To lean on
Wouldn't be good enough
For me, no

One night of magic rush
The start of simple touch
One night to push and scream
And make believes.

Ten days of perfect tunes
The colors red and blue
We had a promise made
We were in love

Peeves
Kopmleksy to temat rzeka ;P Osobiście mam dość wysoko rozwiniętą samokrytykę tak więc z radością zaczynam ;]

Charakter - to może tak skrótowo, zwłaszcza że pewnie większość była już wcześniej wymieniana ;D Lenistwo, brak samokontroli, naiwność (tu krótki komentarz: chcesz komuś zrobić kawał, powiedzieć, że kosmici opanowują właśnie Amerykę, że wyrasta mi właśnie szósty palec u lewej stopy... Nie bój się, jest dość duża szansa, że uwierzę, zwlaszcza jeśli będę roztargniona ;P), bałaganiarstwo, nadmiar cynizmu, zboczone poczucie humoru, pozorna otwartość, introwertyzm, automatyczne szufladkowanie, zawziętość.

Wygląd tu to się mogę rozpisać xD
*Włosy - Ni to brązowe... ni to czarne... ni to kręcone... ni to proste. Właściwie to niezidentyfikowanego koloru siano, wymagające mojej ciągłej uwagi. Jedyny plus moich włosów to taki, ze jak zaeksperymentuję z nim... to w miarę szybko odrosną ;]

*Wzrost - wiele osób zarzekało się, że jest za niskie... Cóz znam to, narzekania mojej siostry i mamy odnośnie niskości znam na pamięć. Ale ja mam problem w drugą stronę. Jestem za wysoka. I to nie jest kwestia tego, że mam 168 (bo i takie skargi tu przeczytałam ;P). Ja mogę się poszczycić wzrostem 176,5 cm wzrostu i o ile normalnie mi to nie przeszkadza, to często przy założeniu szpilek odczuwam lekki dyskomfort... Ale szybko znika ;D

*Twarz - potraktuję to tak ogólnie xP Bo w twarzy to mam kilka nieznacznych acz irytujących wad. Przede wszystkim: nos, brwi - naturalne są gęste jak cholera, ale na szczęśćie... od czego jest penseta, owal twarzy... niekorzystny i tyle nie będe się rozwodzić ;P

*Waga - naturalnie i ja mam do niej zastrzeżenia. Choć podobno jestem chuda jak szczapa, to ja sama tak nie uważam (muahaha... bujać to my, ale nie nas ;P). Mówię wam... tak ze 4 moze 5 kilo mniej a moje samopoczucie wzrośnie ponad himalaje xD

*Tyłek i cycki - to potraktuję razem. Zastanawialiście się nad tym, żeby wyssać tłuszcz z tyłka i wstrzyknąć w cycki? Ja tak, w moim przypadku byłoby to genialne rozwiązanie xD Choć wyzbyłam się kompleksu za małych cycków, to jak zobaczę dziewczynę ze sporym biustem to żal mi patrzeć na swoje ;D A pupa jak pupa, niby nic. Narzekać nie powinnam, ale gdyby ktoś mi zaproponował natychmiastowe jej zmniejszenie to bym nie oponowała ;P

*Bladość - ktoś już o tym wspominał xP Ja jestem blada jak śmierć na urlopie. Nauczyciele się przyzwyaczili, ale z początku każdy proponował pielęgniarkę albo najlepiej od razu zwolnienie. Bo jakaś taka blada jestem ;P Wszystko to jakoś nie współgra z ciemnymi włosami i oczami - jeszcze większy kontrast i jeszcze większe podobieństwo do wampirzycy ;]

To tak pokrótce... jak mi się coś przypomni to na pewno wypomne sobe coś jeszcze... O to się nie martwić ;D
"Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett

blackberry
Zastanawialiście się nad tym, żeby wyssać tłuszcz z tyłka i wstrzyknąć w cycki?

Zastanawiam się nad tym nieprzerwanie od niepamiętnych czasów xD W moim przypadku również byłoby to idealnym rozwiązaniem xD

A co do komplkesów, to dotyczą one głównie wyglądu (w tym wypadku polegam jedynie na swojej opinii,a nie na tym, co słyszę od ludzi w około). A więc:

- waga- niby nie wyróżniam się pod tym względem absolutnie w żadną stronę, ale mam taką swoją obsesję na punkcie wystających kości (oczywiście w granizach rozsądku). Niestety, z moją "silną wolą" tego ideału osiągnąć nie zdołam tak czy tak.
- oczy - ktoś już to pisał. Strasznie chciałabym wieć wieeeelkie , okrągłe oczy, najlepiej brązowe^^
-brak piegów - zawsze okropnie marzyłam o piegach na nosku i policzkach. Niestety mam ich niewiele.

A co do tych dotyczących charakteru, to jest taka jedna rzecz, której baaaardzo nie lubię u siebie :

zbytnia wiara w ludzi i przesadna łątwowierność (staram się tego oduczyć i chyba dzięki moim własnym błędom, których w tej kwestii jest wiele, całkiem nieźle mi idzie) - Fakt jest faktem, że już wiele razy się przejechałam na moim przesadnym zaufaniu do świata i notorycznym idealizowaniu wszystkiego. Tzn z jednej strony jest to dobre, ale potem tyłek boli jak się nagle ni stąd ni z owąd spada na brudny szary chodnik. Zwłaszcza, jeśli dzieje się tak za często. Tylko miło jest czasem pomyśleć sobie ,że nasza hierarchia wartości jest właściwa. Szkoda ,że rzeczywistość coraz częściej daje do zrozumienia, że jest zupełnie inaczej.

Generalnie , moje kompleksy są z gatunku tych ,z któymi da się żyć i można sobie poradzić. Lubię siebie i nie wyobrażam sobie,że mogłabym być kimkowliek innym.

A tak schodząc trochę z tematu:

Brak kompleksów jak dla mnie jest prawie równoznaczny z brakiem potrzeby rozwoju. Inna sprawa, że często ludzie twierdzący,że kompleksów nie mają, zwykle po prostu próbują w ten sposób podnieść swoją - zazwyczaj niższą nawet niż przeciętna - samoocenę. Tyle, że chyba nie tędy droga.
Edytowane przez blackberry dnia 28.04.2008 18:08
Dzieci są milsze od dorosłych
zwierzęta są milsze od dzieci
mówisz że rozumując w ten sposób
muszę dojść do twierdzenia
że najmilszy jest mi pierwotniak pantofelek

no to co

milszy mi jest pantofelek
od ciebie ty skurwysynie.

A. Bursa Pantofelek

Miss Bagwell
Buhahah, zaraz przyjdzie Miss i powie nam, że nie ma żadnych kompleksów xD

Hehe, a E-V będzie triumfować, że po raz pierwszy ma rację. B)

Brak kompleksów jak dla mnie jest prawie równoznaczny z brakiem potrzeby rozwoju. Inna sprawa, że często ludzie twierdzący,że kompleksów nie mają, zwykle po prostu próbują w ten sposób podnieść swoją - zazwyczaj niższą nawet niż przeciętna - samoocenę. Tyle, że chyba nie tędy droga.

No i z tym się nie zgodzę bo ja rozwijam się i mam ogromną potrzebę samorealizacji a brak kompleksów tylko mi to ułatwia. Ja wiem, że dla każdego kto je ma trudno jest pojąć i zrozumieć tego kto ich nie ma i właściwe to jest niemożliwe. Ale wierzę, że z kompleksów da się wyleczyć bo ja się wyleczyłam. I jestem szczęśliwa.xD

Bjork

All Is Full Of Love

You'll be given love
you'll be taken care of
you'll be given love
you have to trust it

you've poured yours
into
maybe not
from the directions
you are
staring at

twist your head around
it's all around you
all is full of love
all around you

all is full of love

Siobhan Donaghy

3.bp.blogspot.com/_vGxu95Ycrow/R1KrsnBY_jI/AAAAAAAAASo/DBetTxwp2DY/s320/ghostsalbum300.jpg

Ghost

Fever Ray

If I Hard A Heart

Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah

Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah

The Knife - Heartbeats

One night to be confused
We had a promise made
Four hands and then away

Both under influense
We had demons in
To know what to say
Mind is a razorblade

To lean on
Wouldn't be good enough
For me, no

One night of magic rush
And make believes.

The colors red and blue
We had a promise made
We were in love

Miss Bagwell
Nie ma to jak elokwencja ishara B) Nie jesteś w tanie opowiedzieć czegoś więcej?
Poza tym lakonizm ściśle wiąze się z nieumiejęstnoscią opowidania. Ale ja nie zuważyłam byś miał z tym problem. Przynajmniej tutaj.B)
Edytowane przez Miss Bagwell dnia 29.04.2008 11:38
Bjork

All Is Full Of Love

You'll be given love
you'll be taken care of
you'll be given love
you have to trust it

you've poured yours
into
maybe not
from the directions
you are
staring at

twist your head around
it's all around you
all is full of love
all around you

all is full of love

Siobhan Donaghy

Ghost

Fever Ray

If I Hard A Heart

Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah

Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah

The Knife - Heartbeats

One night to be confused
We had a promise made
Four hands and then away

Both under influense
We had demons in
To know what to say
Mind is a razorblade

To lean on
Wouldn't be good enough
For me, no

One night of magic rush
And make believes.

The colors red and blue
We had a promise made
We were in love

Klaudia@Harry Potter
Teraz ja się wypowiem na temat moich kompleksów:

Charakter:
-jestem bardzo nie miła gdy mnie ktoś wkurzy (a przede wszystkim mój ukochany ksiądz),
-najpierw mówie potem myśle,
-gadatliwość,
-bałaganiarstwo, ja nigdy nie uważałam siebie za bałaganiarza ale moja mama i tata mają na ten temat inne zdanie,

Wygląd (z tym gorzej):
-na pewno jak zwykła 13-latka uważam, że jestem za gruba. Co do wzrostu to nie mam zastrzeżeń, mierze 164 cm. Ale waga omg! 53 kilogramy :/
-zęby, ale na szczęście będe miała aparat,
-pryszcze, na szczęście nie jest ich dużo, można przeżyć,
-mam okropnie chude łydki. Co do mojej sylwetki to w ogóle nie pasują,

Chyba tyle na temat moich kompleksów. Ja sobie jeszcze z czegoś zdam sprawe to napisze.

Pozdrowienia dla wszystkich
Moje nowe konto to: Lotien.

Prefix użytkownikaMistrzyni_Afrytow
Lakonizm i nieumiejętność opowiadania.

Ja tam lubię lakonicznych mężczyzn^^ Ale, Casanova, zapomniałeś o jeszcze jednej małej wadzie, przez którą zostało nadane Tobie to wdzięczne przezwisko ;)

Nie wiem jak Wy, ale nie wyobrażam sobie siebie w ulepszonej wersji, z naprawionymi wadami ( szczególnie z charakteru ). Chyba się do nich za bardzo przyzwyczaiłam =)
"Powstałem z nicości, obrałem drogę ku wolności..."

img390.imageshack.us/img390/5254/10rt3.jpg
Bóg mu już nie ufa
Nie dotrzymał obietnicy
Nie stoi w szeregach anielskich
Stał się nikim
Stał się człowiekiem.

img517.imageshack.us/img517/1779/55708225ia2.png

Mam manię: To ciągłe słów kompletowanie. Tak było, jest i tak zostanie...

www.mhh.pl/portal/upload/editor/lolasz/Image/paktofonika_wstep.jpg
Focusmok, Magik[*], Rahim - Paktofonika

Do tych należy jutrzejszy dzień,
Co nowych łakną zdobyczy.
Kto się usuwa w ciszę i cień,
Ten się do żywych nie liczy.

A. Asnyk

Mówimy NIE stereoptypom.
Nie rozmawiam z osobami poniżej 150 IQ^^
Nie napiszę "Pisze Poprawnie Po Polsku", bo to chyba widać.
Gra pozorów. To coś co lubie.
Chcesz mnie poznać? Powodzenia...
Wiesz co się liczy?

img403.imageshack.us/img403/6435/20hh3.jpg

Dew neh loh moh na wszystkich zatwardziałych w swych przekonaniach.

Dam ci jedno takie słowo i jeden taki dzień
Mam ogień który płonie i rozrywa cień,
Znam chwile co jak nóż przecinają sznur,
Dam ci jedno takie słowo które zburzy mur...

Odcięli aniołom skrzydła
bo dawały wolność.
Odarli z ich szat
gdyż za piękne były.
Obrzucili je błotem
bo białą skórę miały
Teraz stoją
Ranne, nagie, brudne
lecz nadal doskonałe...

~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~

"Bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę..."

Marcelina Bekeczna

Adrian
Agnieszka
Angela
Burzowa Chmurka^^
Clover
Dominika
Karolina
Krzysiu
Madzia
Marta
Michał
Natalia
Ola
Sebastian

To nie lista przyjaciół. To osoby, które na długo utkwią w mej pamięci... =*

img291.imageshack.us/img291/6815/61zx6.jpg

Bo ja jestem Bogiem
Uświadom to sobie
Ty też jesteś Bogiem
Tylko wyobraź to sobie
Słyszysz słowa od których włos jeży się na głowie...

O rany rany
Jestem niepokonany

$skromny i bystry
$Szczery do bólu
$Że aż przezroczysty
$W pełni poczytalny
$Za czyny swe odpowiedzialny
$Jak Ty nieprzemakalny
$Wyprzedza świat realny
$Da przepływ momentalny, Energię, cios werbalny
$Eksperymentalny
$W sposób niekonwencjonalny głoszę treści, słuchaj proszę
$Trafiam cię w punkt centralny
$Wiedz że niepewności spłoszę
$Gniew boski jest nieobliczalny
$Unoszę cię, bo z góry widok kapitalny....
$Widzę, widzę, widzę. Więcej wiem więcej. Tak to jest mniej więcej
$ Lekko jak hel napełniam trwogą, i zapewniam jak wrogom kontakt z podłogą. Twą dozgonną chęć dorównania swym bogom

img261.imageshack.us/img261/7295/aniol2ci6.jpg
Boże, ludzie starzeją się, marzenia nikną
Ja chce tylko swoim bliski zapewnić wszystko.
Mam jedną sprawę całkiem osobistą
Czasem już nie potrafię żyć z tą myślą
To czego pragnę od lat to dla mnie wszystko
Boże, myślę że mogę nazwać to modlitwą...

Co przyszło odejdzie, upadnie co powstało
Jutro będzie dużo tego czego dziś jest mało
Ja i świat tą całość mam
I co by się nie działo dalej gram

Oddajmy hołd Królowi polskiego Hip-Hopu. Magik - Ha I Pe Ha O Pe bez reszty oddany...
http://pl.youtube.com/watch?v=LUMULYGN710&feature=related

jestem jebanym debilem - Ktoś tu mi się na profil włamał, MIMID!

sweet_devil
Toż to temat rzeka jest przecież. Szczególnie, że na stronie przeważają 'zakompleksione' nastolatki, które wszędzie znajdą pretekst do narzekania jezyk Ja oczywiście do takiowych należę, czym doprowadzam wszystkich do szału. Wymieniam jak leci - wady, kompleksy etc.

1. Moja waga woła o pomstę do nieba. Jak większość dziewczyn uważam, że przydało by się parę kilo zrzucić, bo 53kg przy 160cm wzrostu wcale kolorowo się nie rysuje. Jakoś przeżyć można, ale lepiej byłoby warzyć mniej jezyk
2. Okropny charakter - ogromniasta wada. Może i niepotrzebnie się do teg przyznaję, ale uważam, że mój charakter powinien się zmienić, a nie da rady. Jestem okropnie złośliwa i nie umiem utrzymać nerwów na wodzy. Czasem nie panuję nad tym, co piszę/mówię i zdarza mi się palnąć jakąś głupotę. Przez to robię sobie wielu wrogów i zrażam do siebie ludzi, ale ja nic nie mogę poradzić - nie potrafię tego zmienić. Czasem jestem też zbyt naiwna i łatwowierna..
3. Słaba silna wola - blee. Wiemy o co chodzi, prawda? ^^ Ale pracuję nad tym jest coraz lepiej.
4. Uroda. Uważam, że wcale ładna nie jestem. Widzę wiele osób dużo ładniejszych ode mnie, a ja taka brzydota chodząca...
5. Zapominalstwo. A żebym to raz nie miała zadania, nie wykonała zleconej pracy... Ha! To mi się zdarza nagminnie i można już zwariować po prostu. NIC nie działa.
6. Szybciej robię, niż myślę - wspominałam wcześniej, często zdarzy mi się coś głupiego zrobić i powiedzieć, a potem żałuję, że nie przemyślałam...

I to by było chyba na tyle. Nie wiem po co ja się tutaj tak otworzyłam. Mówiłam, że jestem zbyt łatwowierna jezyk

http://www.mary-dee.blog.onet.pl
Hermiona12

Żadnej fryzury nie mogę z nich zrobić, bo po 5 minut wszystko się rozsypuje.

Moim zdaniem, to nie wina włosów, tylko Twoja. Nie ma kłaczków nie-do-ułożenia, jest tylko brak odpowiednich umiejętności i kosmetyków.

No może trochę przesadziłam z tym "żadnej". Koka umiem upiąć xD I to bez żadnych żelów, lakierów, wsuwek, czy czego tam jeszcze moje koleżanki używają.
Chociaż fakt, fryzjerką nie będę .

Nienawidzę moich włosów. Jak rano wstaję to wyglądam jak Chopin. Do tego używam szamponu prostującego, odżywki prostującej i odżywki w sprayu xP. I co? Nadal się lokują! Ughh. Poza tym, mam grzywkę, a beznadziejnie wygląda zlokowana grzywka.

Cóż to kwiestia gustu.

Do czasu. Prędzej czy później, odbije im się to. Nawet moja mama jak spotyka swoje koleżanka z klasy, co "mogły jeść, ile chciały", to widzi, że wyglądają teraz jak trzydrzwiowe szafy. Albo moja koleżanka. Była bardzo szczupła, jadła, ile chciała, ale powoli zaczyna nabierać ciała.

Może nabierą troche ciała, ale nie wszystkie. Szczerze to nie wyobrażam sobie Anki z BMI 15, a co dopiero z normą 20.

A mi sie jeszcze jedna wada przypomniała.
Bałaganiarstwo:
Dobra przyznam, że czasem mój pokój nie wygląda najlepiej. Najgorzej jest z biurkiem, można znaleźć na nim wszystko prócz podręczników i zeszytów. Drugim miejscem widocznym jest krzesło. Zazwyczaj jest na nim sterta ciuchów, torba, baletki, ołówek, a kiedyś to moja mama znalazła tam nóż xD Do szafek lepiej nie zaglądać, inaczej wysypie się lawina różnych niepotrzebnych rzeczy (potrzebne zawsze leżą na wierzchu). Ale mi to raczej nie przeszkadza. Wiem gdzie wiekszość rzeczy leży, więc tak źle jeszcze nie jest.

"Śpiewać i tańczyć to być dobrze wykształconym"
Platon

Polina Seminova

img238.imageshack.us/img238/1263/polinaseminoval1cq5.jpg

Taniec jest subtelnym balansem pomiędzy ideałem, a pięknem.

Svietlana Zakharova

img171.imageshack.us/img171/8459/zakha031fs6.jpg

Kto zakosztuje tańca, nigdy go nie zdradzi.
Maurice Bejatr

Alessandra Ferri

img171.imageshack.us/img171/1674/wendywhelan1cs9.jpg

Taniec jest najwnioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją, czy wyobrażeniem życia - jest samym życiem.

Suzanne Farrell

img171.imageshack.us/img171/4347/farre051mi5.jpg

Plié jest pierwszą rzeczą jakiej się nauczysz i ostatnią jaką opanujesz.
Suzanne Farrell

Lithien_Faelivrin_
Kompleksy nie są mi obce. Zacznijmy od charakteru:
* nieśmiałość - moja największa wada, która cholernie (przepraszam za słownictwo, aczkolwiek to słowa najbardziej oddaje charakter sytuacji ;p) utrudnia mi życie, a przede wszystkim zawieranie nowych znajomości. Nigdy nie byłam zbyt towarzyska. O, taka szara myszka. Chyba nigdy się tego nie pozbędę...
* niezdecydowanie - to objawia się najczęściej podczas zakupów. Zawsze mam problemy z wyborem ciuchów. Raz jestem zachwycona jedną bluzką, a już chwilę później patrzę na drugą, podczas gdy poprzednia jest mi juz obojętna.
* zapominalstwo - to u mnie dziedziczne
* bałaganiarstwo - główny powód częstych reprymend ze strony rodziców. Swoją droga trochę racji mają^^ W moim pokoju naprawdę trudno cokolwiek znaleźć.
* lenistwo - taa, leń ze mnie okropny. Przyznaję się bez bicia ;p

To teraz kolej na wygląd:
* usta - są zdecydowania za małe. Ile ja bym dała, aby były choć trochę większe...
* uda - za grube. Próbuję coś z tym zrobić aczkolwiek efekty mojej pracy są marne.
* bladość - jestem blada jak śmierć. Znajomi już do tego przywykli i przestali zadręczać mnie pytaniami pt. "Dobrze się czujesz?", "Może usiądziesz?" czy "Wody?". Z nowo poznanymi osobami jest gorzej.
* waga - tak jak większość i ja mam do niej zastrzeżenia. Przydałoby sie zrzucić kilka kilo. Choć gruba nie jestem.
Edytowane przez Lithien_Faelivrin_ dnia 18.05.2008 12:54

Prefix użytkownikaMistrzyni_Afrytow
waga - tak jak większość i ja mam do niej zastrzeżenia. Przydałoby sie zrzucić kilka kilo. Choć gruba nie jestem.

Skoro nie jesteś gruba, to po co masz zrzucać parę kilo? Ja właśnie tego w Was nie rozumiem. Spartańskie diety, wyciskanie z siebie siódmych potów, narzekanie na wagę tylko po to aby zrzucić jeden, czy dwa kilo. Bez sensu. Tych dwa kilo i tak nie będzie aż tak widać. Może po prostu utrzymywać swoją wagę i prowadzić lekko aktywne życie? Dla mnie bez sensu jest pisać o zrzuceniu paru kilo a potem zaraz zapewniać, że nie jest się grubym. Przeczycie same sobie ;)
A chude powoli wychodzą z mody =)
"Powstałem z nicości, obrałem drogę ku wolności..."

img390.imageshack.us/img390/5254/10rt3.jpg
Bóg mu już nie ufa
Nie dotrzymał obietnicy
Nie stoi w szeregach anielskich
Stał się nikim
Stał się człowiekiem.

img517.imageshack.us/img517/1779/55708225ia2.png

Mam manię: To ciągłe słów kompletowanie. Tak było, jest i tak zostanie...

www.mhh.pl/portal/upload/editor/lolasz/Image/paktofonika_wstep.jpg
Focusmok, Magik[*], Rahim - Paktofonika

Do tych należy jutrzejszy dzień,
Co nowych łakną zdobyczy.
Kto się usuwa w ciszę i cień,
Ten się do żywych nie liczy.

A. Asnyk

Mówimy NIE stereoptypom.
Nie rozmawiam z osobami poniżej 150 IQ^^
Nie napiszę "Pisze Poprawnie Po Polsku", bo to chyba widać.
Gra pozorów. To coś co lubie.
Chcesz mnie poznać? Powodzenia...
Wiesz co się liczy?

img403.imageshack.us/img403/6435/20hh3.jpg

Dew neh loh moh na wszystkich zatwardziałych w swych przekonaniach.

Dam ci jedno takie słowo i jeden taki dzień
Mam ogień który płonie i rozrywa cień,
Znam chwile co jak nóż przecinają sznur,
Dam ci jedno takie słowo które zburzy mur...

Odcięli aniołom skrzydła
bo dawały wolność.
Odarli z ich szat
gdyż za piękne były.
Obrzucili je błotem
bo białą skórę miały
Teraz stoją
Ranne, nagie, brudne
lecz nadal doskonałe...

"Bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę..."

Marcelina Bekeczna

Adrian
Agnieszka
Angela
Burzowa Chmurka^^
Clover
Dominika
Karolina
Krzysiu
Madzia
Marta
Michał
Natalia
Ola
Sebastian

To nie lista przyjaciół. To osoby, które na długo utkwią w mej pamięci... =*

img291.imageshack.us/img291/6815/61zx6.jpg

Bo ja jestem Bogiem
Uświadom to sobie
Ty też jesteś Bogiem
Tylko wyobraź to sobie
Słyszysz słowa od których włos jeży się na głowie...

O rany rany
Jestem niepokonany

$skromny i bystry
$Szczery do bólu
$Że aż przezroczysty
$W pełni poczytalny
$Za czyny swe odpowiedzialny
$Jak Ty nieprzemakalny
$Wyprzedza świat realny
$Da przepływ momentalny, Energię, cios werbalny
$Eksperymentalny
$W sposób niekonwencjonalny głoszę treści, słuchaj proszę
$Trafiam cię w punkt centralny
$Wiedz że niepewności spłoszę
$Gniew boski jest nieobliczalny
$Unoszę cię, bo z góry widok kapitalny....
$Widzę, widzę, widzę. Więcej wiem więcej. Tak to jest mniej więcej
$ Lekko jak hel napełniam trwogą, i zapewniam jak wrogom kontakt z podłogą. Twą dozgonną chęć dorównania swym bogom

img261.imageshack.us/img261/7295/aniol2ci6.jpg
Boże, ludzie starzeją się, marzenia nikną
Ja chce tylko swoim bliski zapewnić wszystko.
Mam jedną sprawę całkiem osobistą
Czasem już nie potrafię żyć z tą myślą
To czego pragnę od lat to dla mnie wszystko
Boże, myślę że mogę nazwać to modlitwą...

Co przyszło odejdzie, upadnie co powstało
Jutro będzie dużo tego czego dziś jest mało
Ja i świat tą całość mam
I co by się nie działo dalej gram

Oddajmy hołd Królowi polskiego Hip-Hopu. Magik - Ha I Pe Ha O Pe bez reszty oddany...
http://pl.youtube.com/watch?v=LUMULYGN710&feature=related

jestem jebanym debilem - Ktoś tu mi się na profil włamał, MIMID!

ishar
Mistrzu, to musi być faktycznie paskudna wada, tym bardziej, że jej nawet nie dostrzegam i nie uważam, żebym robił coś złego:D
Ba, powiedziałbym, że to co niektórym coś się przywidziało;)

To chude kiedyś były modne?
Każdy preferuje jeden typ - idealny... a że każdy ideał widzi inaczej, subiektywnie, sprawa się komplikuje;)
Edytowane przez ishar dnia 18.05.2008 16:56

Prefix użytkownikaSunshine
Kopleksy? Dla mnie to już stare dzieje xD
Aktualnie nie mam żadnych kompleksów dotyczących mojej fizjonomii . Jestem dżaga i kocham swoje ciało takim jakie je Pan Bóg stworzył. Co do innych kompleksów...Pomyślmy....też ich brak smiley
Jestem bardzo pewna siebie i mam wysoką samoocenę o sobie. Nie lubię i nie mam w zwyczaju rozmyślać o swoich niepowodzeniach bo wiem, że mam do zrobienia wiele innych ważnych rzeczy. Nie mam po prostu czasu na sentymenty xD
Ale bywam melancholijna:]
Och no i piszac znalazałm coś czego chciałabym się oduczyć; bałaganiarstwo. Strasznie uciążliwa wada która trzeba leczyć. Choć nie mam nic przeciwko artystycznemu nieładowi.xD

Zbyt duża pewność siebie, posiadanie aż za wysokiej samooceny, też w zasadzie jest wadą. Trochę dystansu do siebie trzeba mieć, no niestety ;)

Lakonizm i nieumiejętność opowiadania.

To akurat występuje u większości facetów, nie jesteś odosobniony :D

Erm.. no więc jakbym miała tutaj wypisywać wszystkie moje wady, to dostarczyłabym chyba wypracowanie na 5 kartek A4. Ale takie aż rzucające się w oczy mogę opisać :D

lenistwo ..
Taa.. potrafię bez żadnych problemów przespać w łóżku całą sobotę, albo chociażby nie ruszać się z niego na krok. Tak samo mogę przyjść ze szkoły, rzucić plecak w czorty, założyć słuchawki na uszy, położyć się na łóżku i wstać coś koło 21 .. Chociaż bardzo lubię chodzić. Jak mam do przejścia 4 kilometrową drogę, to wolę się przejść pieszo, niż wsiąść w autobus. Chora bym była, jakbym nie miała połazić każdego dnia trochę po mieście. Najlepiej z psem, i w akompaniamencie mp3, ale w zasadzie bez tego też ujdzie.

wybujała wyobraźnia aż do przesady
Siedzę zwyczajnie na okropnie nudnym wykładzie z biologii. Ktoś zwyczajnie pomachał palcem. I co? No ja oczywiście duszę się resztę lekcji ze śmiechu, siedzę cała czerwona z przekrwionymi oczami, trzęsę się niemiłosiernie, żeby tylko laczka nie dostać. Następnie w kościele. Facet przede mną tak po prostu kichnął. Zachciało mu się i tyle. To ja co? Oczywiście w śmiech. Wszyscy się patrzą jak na idiotkę. Cała czerwona, aż sina normalnie. Ktoś mnie dźga tam z tyłu, facet przede mną non stop się odwraca, bo myśli że mam beke z niego .. argh. Normalnie padaka. Z resztą, durne historyjki o siostrze ciotecznej wujka Zygmunta od strony babci, którego koleżanka jest mężem cioci kolegi brata, spokrewnionego przez kuzynostwo w trzeciej linii ze stryjem ciotki od strony matki mojego kolegi są nie wiele lepsze .. Żadnego wypracowania na język polski nikt mi nie sprawdzał, od czasu słynnej rozprawki "Dlaczego gąsiony mają tak duży wpływ na nasze życie.. albo śmierć raczej"

"choroba" psychiczna
...

wygląd
Nos .. jest jak dla mnie 'zbyt dumny'. Wygięty lekko w górę, nie za duży, ale i tak mnie strasznie irytuje. Ktoś kiedyś stwierdził, że wygląda jak ryjek świni .. mniejsza. Jeszcze później, powiedziano mi, że mam praktycznie taki sam nos jak Angelina Jolie. Byzydura. To ewentualnie Angelina Jolie może mieć taki sam nos jak ja.
Karnacja .. No nie cierpię. Poleżę .. ba.. postoję, posiedzę na słońcu 5-6h, i jestem spalona niemiłosiernie. Chociaż z drugiej strony, dziewczyny smażą się na słońcu całymi dniami, i zbytnich efektów raczej nie widać, a ja się specjalnie nie muszę nawet wysilać. Ale i tak to jest udręka ;p
Zęby.. krzywe jak cholera ;p Nie no, przesadzam. Ale i tak ich nie lubię ;p

Prefix użytkownikaE-Vaire
durne historyjki o siostrze ciotecznej wujka Zygmunta od strony babci, którego koleżanka jest mężem cioci kolegi brata, spokrewnionego przez kuzynostwo w trzeciej linii ze stryjem ciotki od strony matki mojego kolegi

O boże xD Jak już zrozumiem 'siostrze ciotecznej wujka Zygmunta od strony babci, którego koleżanka jest mężem cioci kolegi brata' i próbuję dalej to zapominam co było w tym pierwszym fragmencie xD
Boskie.

Hermiona12
Mistrzyni_Afrytow napisał/a:
waga - tak jak większość i ja mam do niej zastrzeżenia. Przydałoby sie zrzucić kilka kilo. Choć gruba nie jestem.

Skoro nie jesteś gruba, to po co masz zrzucać parę kilo?

Może jest ciężka. W sumie to ja w tym cytacie nie widzę, żeby pisała o tym, że chce zrzucic kilka kilo, by się pozbyć nadmiernego tłuszczu.

Następnie w kościele. Facet przede mną tak po prostu kichnął. Zachciało mu się i tyle. To ja co? Oczywiście w śmiech. Wszyscy się patrzą jak na idiotkę.

Ma koleżankę, która identycznie reaguje ;D A najgorsze jest to, że gdy ona się śmieje to ja się zaczynam śmiać i nie możemy przestać. Kiedyś na ludowcu zaczęła się śmiaćz nie wiadomo czego. I na dodatek my jeszcze tańczyłyśmy Polkę Marsz, i się kręciłysmy już dosyć szybko, aż w końcu upadłysmy ze smiechu xD
"Śpiewać i tańczyć to być dobrze wykształconym"
Platon

Polina Seminova

img238.imageshack.us/img238/1263/polinaseminoval1cq5.jpg

Taniec jest subtelnym balansem pomiędzy ideałem, a pięknem.

Svietlana Zakharova

img171.imageshack.us/img171/8459/zakha031fs6.jpg

Kto zakosztuje tańca, nigdy go nie zdradzi.
Maurice Bejatr

Alessandra Ferri

img171.imageshack.us/img171/1674/wendywhelan1cs9.jpg

Taniec jest najwnioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją, czy wyobrażeniem życia - jest samym życiem.

Suzanne Farrell

img171.imageshack.us/img171/4347/farre051mi5.jpg

Plié jest pierwszą rzeczą jakiej się nauczysz i ostatnią jaką opanujesz.
Suzanne Farrell

Prefix użytkownikagne
durne historyjki o siostrze ciotecznej wujka Zygmunta od strony babci, którego koleżanka jest mężem cioci kolegi brata, spokrewnionego przez kuzynostwo w trzeciej linii ze stryjem ciotki od strony matki mojego kolegi

O matko! Sama 'wiązanka rozśmieszyła mnie średnio. Już nie raz się spotkałam z takimi tasiemcami w opowiadaniach koleżanek, ale jest pewien fragment, który powala.

";(...)siostrze ciotecznej wujka Zygmunta od strony babci, którego koleżanka jest mężem cioci kolegi brata, spokrewnionego przez kuzynostwo (...)"

// Przepraszam za offtop, musiałam//
W najbliższym czsie postaram się to edytować i dodać kilka swoich kompleksów...

edit. Jak obiecałam.

Jeśli chodzi o sylwetkę. Nie jest źle. Nie uważam się za grubą, ale...

- Moje uda. Chciałabym żeby były chudsze.
-tyłek Mógłby mniej wystawać xD
- Jestem za szeroka w ramionach.
Jeśli chodzi o twarz to nie lubię swojego nosa. Mały i lekko zadarty.
Z resztą. Nie lubię swojego profilu.

Charakter... Właściwie nie wiem... Jestem troche bałaganiarą, ale nie przeszkadza mi to xP
Leniwa? Też troszeczkę. Właściwie to mogłabym zmienić. Zamiast siedzieć na HP.net powinnam teraz uczyć się wosu, ale mi się przecież nie chce.

Nie lubie w sobie tez tego, że nie potrafię okazywać uczuć. Poprost nie potrafię. :] Czasami w połączeniu z moją nieumiejętnościa kłamania
( a właściwie oszukiwania ludzi) bywa to męczące. Nie potrafię okazać współczucia czy troski... Jestem takia oschła xD

Co do tego kłamania. Oczywiście święta nie jestem. Często mijam sie z prawdą...
Tylko, że ja nie potrafie powiedzieć czegoś jeśli tak nie myślę. Może to bardziej szczerość niż nieumiejętność kłamania.
Edytowane przez Prefix użytkownikagne dnia 20.05.2008 16:37
www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_C9HW0VT8HWB4j5ioQty4pa6Ex9wMeLs6.jpg

Prefix użytkownikaXeri
Moje wady? Sporo, nie będę wszystkich wymieniać. Tylko te największe.

~ Jestem naiwna. Nie cierpię tego i staram się z tym walczyć, są już postępy.
~ Jetem mistrzynią w wyszukiwaniu nieistniejących lub nieistotnych problemów. Najlepsze jest to, że osoba, której to dotyczy sama musi zgdnąć co jest nie tak.
~ Kiedy jestem na kogoś wściekła konsekwentnie i długo się do tej osoby nie odzywam, a kiedy już muszę, są to zimne półsłówka pomieszane z wyzwiskami
~ Nie jestem zbyt towarzyska i z reguły nikomu się nie zwierzam
~ Jestem leniwa
~ Jestem strasznie zapominalska w stosunku do przedmiotów (do ludzi nie)
~ Przebaczać i zapominać? Nie jestem Jezusem i nie mam Aizhaimera (nie wiem do końca jak to się pisze)

Nieciekawa ze mnie osoba, wiem.

Co do wyglądu to nie podobają mi się moje nogi, tyłek i stopy, reszta ujdzie.
i60.tinypic.com/11jyots.gif

Czy chcesz, czy chcesz
pod drzewem skryć się?
Tu zawisł ten,
co troje zginęło z jego mocy.
Dziwnie już tutaj bywało,
nie dziwniej więc by się stało,
gdybyśmy się spotkali
pod wisielców drzewem o północy.

Czy chcesz, czy chcesz
pod drzewem skryć się?
Choć trup ze mnie już,
uwolnię cię od przemocy.
gdybyśmy się spotkali

Czy chcesz, czy chcesz
pod drzewem skryć się?
Tu do mnie miałaś zbiec,
żeby uniknąć przemocy.
gdybyśmy się spotkali

Czy chcesz, czy chcesz
pod drzewem skryć się też?
W naszyjniku ze sznura
u boku mego nie czekaj pomocy.
gdybyśmy się spotkali

24.media.tumblr.com/5e7ea95eb3a66610a04f2ef69c96a95f/tumblr_mzoa4w9n8J1qfx172o5_250.gif

40.media.tumblr.com/db4b3542ad14dcd274e696dc3a7ee172/tumblr_nhs5ru1eXc1s9t61qo1_500.jpg

38.media.tumblr.com/ceac3d6d60bf1a7f26ac63d1c11c6466/tumblr_njkptkSyOh1un5mawo1_250.gif

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: