Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Pijemy za prawdę II
|
|
| miszel14 |
Dodany dnia 10.01.2008 20:54
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 1324 Dom: Brak przydziału Punkty: 1169 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 05.09.07 |
7h od godziny 9 do 16 też w te święta Ponawiam ![]() ,,Zmierzch" - Stephenie Meyer - A to dopiero - mruknął Edward.- Lew zakochał się w jagnięciu. - Spuściłam wzrok, drżąc z ekscytacją na dźwięk tego najcudowniejszego ze słów. - Biedne głupię jagnię - westchnełam. - Chory na umyśle lew masochista. - Przez dłuższą chwilę wpatrywałam się w ciemną ścianę lasu. Byłam absolutnie pewna kilku rzeczy. Po pierwsze, Edward pochodził z rodziny wampirów. Po drugie, dręczyło go pragnienie - na ile był je w stanie pochamować, tego nie wiedziałam - pragnienie, by posmakować mojej krwi. Po trzecie wreszcie, byłam w tym wampirze bezwarunkowo i nieodwołalnie zakochana. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Veela |
Dodany dnia 16.01.2008 11:03
|
![]() Postów: 1155 Dom: Brak przydziału Punkty: 1432 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 30.08.07 |
Ok 16 godzin Kiedy ostatnio byłeś u spowiedzi? Ten rodzaj szczęścia, który czyni nas lepszym od wszystkich, niezależnie od tego, czy mają go więcej od nas. |
|
|
|
| Vayamess |
Dodany dnia 16.01.2008 11:17
|
![]() Postów: 718 Dom: Brak przydziału Punkty: 1822 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 29.11.07 |
Hmm Chyba przed Bożym Narodzeniem ... 2006 ;/ Belzebub ze mnie, wiem :rol:Ponawiam. |
|
|
|
mimid |
Dodany dnia 16.01.2008 11:21
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 1285 Dom: SlytherinPunkty: 2614 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 07.05.07 |
Yyy... Jakoś przed Bożym Narodzeniem^^ Uważasz, że konkurs 'Harry-Potter.net.pl Awards' to dobry pomysł? Uzasadnij swoją odpowiedź. |
|
|
|
| Vayamess |
Dodany dnia 16.01.2008 11:33
|
![]() Postów: 718 Dom: Brak przydziału Punkty: 1822 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 29.11.07 |
Kiedy popatrzyłam na nazwę myślałam, że będzie to coś w stylu głosowania np. na najlepszego aktora/aktorkę itp; ale okazało się, że głosujemy na siebie nawzajem. I oczywiście wiadomo, że niewielu userów będzie obiektywnych, głosy otrzymają Ci, którzy mają najwięcej przyjaciół na stronie, bo każdy zagłosuje na swoich znajomych. Zaznaczam, że nie wszyscy tak robią, ale nie da się ukryć, że wielu![]() Aczkolwiek uważam to za oryginalny i ciekawy pomysł i sama już zaczęłam oddawać swoje głosy xP Ponawiam. |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 16.01.2008 12:25
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Szczerze mówiąc jest mi to obojętne. Z jednej strony jest przyjemnością zostać "Najbezczelniejszym', ale nie każdy by się ucieszył. ponawiam. |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 16.01.2008 19:02
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
To zależy. Nie dla każdego może okazać sie fajny, bo może przeczytać o sobie takie rzeczy, że aż zawału może dostać. Zresztą praktycznie Ci co wygrają będą jednocześnie najpopularniejszymi. A to jest troche nie sprawiedliwe...Widomo, że każdy lubi np. ishara, czy na najbeszczelniejszego napisze E-Vaire. Z tym konkursem aby wybrac adminów najmilszych, najwredniejszych, najbardziej pracowitych też wiele osób będzie chciało sie bezmyślinie podlizać itp. Nie za bardzo podoba mi sie ten pomysł, choć niektóre "tematy" są interesujące. ponawiam : Uważasz, że konkurs 'Harry-Potter.net.pl Awards' to dobry pomysł?' Uzasadnij swoją odpowiedź. Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
126p |
Dodany dnia 16.01.2008 21:40
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 633 Dom: SlytherinPunkty: 1070 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 06.06.07 |
Jak wiadomo, niektórzy mogą głosować na swoich znajomych.Nie podoba mi się to za bardzo, ponieważ mogą być takie osoby, które dla innych są nie miłe, a dla innych są wręcz okropne. Najbardziej wredny administrator, może się poczuć trochę urażony, tak samo jak najbezczelniejszy użytkownik. Są takie osoby, które mogą zacząć spamować czy nawet się wysilić, by pisać inteligentnie. Więc harry-potter.net Awards to według mnie konkurs ół na pół.Ponawiam |
|
|
|
| Esio |
Dodany dnia 21.01.2008 23:07
|
![]() Postów: 210 Dom: Brak przydziału Punkty: 424 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 08.09.07 |
Tak bardzo dobry mozna poznac opinie userow o wybranym uzytkowniku z danej kategorii jak sie sprawuje,a takze daje to wiecej do myslenia administratorom^^ Ponawiam^^ I shall expose for ridicule Your designs for your salvation |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 06.02.2008 14:47
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Uważam, że to dobry pomysł, bo mój. ;] Nie no, żartuję, zresztą na to chyba wpadła Slay. Uważam, że to dobry pomysł, ponieważ przynajmniej coś się dzieje i nie jest tak nudno. Co myślisz o podrabianych perfumach, kosmetykach, ubraniach itd.? |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 06.02.2008 16:20
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Dla mnie mogą być.Przynajmniej oszczędzam?Ale niektóre podróbki są denerwujące.Albo w przypadku kosmetyków,podrażniają skórę. Kiedy ostatni raz uczyłeś/uczyłaś się? |
|
|
|
| Ania 95 |
Dodany dnia 06.02.2008 19:50
|
![]() Postów: 1235 Dom: Brak przydziału Punkty: 1635 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.12.07 |
Ech, niestety przed chwilką. mam jutro okropny sprawdzian z przyrody ponawiam |
|
|
|
| Tonks xD |
Dodany dnia 06.02.2008 20:04
|
![]() Postów: 164 Dom: Brak przydziału Punkty: 491 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 11.08.07 |
Dzisiaj. Ponawiam http://Tonks.powiedz.to/ ---> wpisywać się
![]() ,,- Albusie Severusie-powiedział tak cicho,że nie usłyszał tego nikt prócz Ginny, a ona taktownie udała, że macha do Rose, która już wsiadła do wagonu - nosisz imiona po dwóch dyrektorach Hogwartu. Jeden z nich był Ślizgonem i prawdopodobnie najdzielniejszym człowiekiem, jakiego znałem." ![]() Moja Lista Znajomości ^^ z harry-potter.net (kolejność nie ma żadnego znaczenia) : 1) Jadomcia; 2) Ginny1112; 3) Mateusz Dumbledore; 4) Luna_Lovegood_15 ; 5) Ania95; 6) Gellert Grindelwald (Galaretka ^^); 7) FilipFansTheHarry; 8) filis; 9) Czarna_scar; 10) MałaCzarna; 11) juleczka; 12) Feniks_Fawkes; 13) Pomyluncia; 14) miszel14; 15) Joanne Rowling; 16) Qin; 17) KaputDraconis; 18) Apocalypto Malfoy; 19) Juleczka; 20) Andromeda Tonks; 21) buch; 22) Evi-Lyn; 23) Utilek ;24) Hermi_love_Draco; 25) cho_chang1514; 26) Alexxx ^^; 27) Claire_; 28) Hermi0901; 29) Tościk ;30) Hermiona26; 31) Esey. ),, - Szpiegowałem dla ciebie, kłamałem dla ciebie, narażałem życie dla ciebie, a wszystko to robiłem, by zapewnić bezpieczeństwo synowi Lily. A teraz mi mówisz mi, że hodowałeś go jak świnię na rzeź... - To bardzo wzruszające, Severusie - powiedział z powagą Dumbledore - A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca? - Jego losem? - wykrzyknął Snape - Expecto patronum! Z końca jego różdżki wystrzeliła srebrna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez. - Przez te wszystkie lata?... - Zawsze." ,, - Spójrz... na... mnie - wyszeptał. Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach zanikło, stały się nieruchome, puste i martwe." |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 06.02.2008 20:58
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Eeee... Wczoraj. Dzisiaj niemiałam z czego. Ale cóż, wczoraj uczyłam się, a dzisiaj dostałam jedynkę z tego, z czego się uczyłam ;D Czego najbardziej wstydzisz się w swoim wyglądzie? Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| PowerMag |
Dodany dnia 06.02.2008 21:16
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 59 Dom: Brak przydziału Punkty: 76 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.01.08 |
no cóż... troche widocznych szkieł kontaktowych. ponawiam Przeczytajcie Cały Podpis (PCP)
Jestem Lortem Powermortem http://republika.pl/blog_wa_3175020/3347301/tr/nero.jpg Zakon Huncwotow: Lucio-feniks-Lucek PowerMag-hipogryf-Hipis-główny opiekun płci żeńskiej FilipFansTheHarry-pies-Flipo07 GellertGrindelwald-kot-Futrzak-Wielki Huncwoci Mistrz kamilka_jk-lew-Gryfka Pottermaniaczka94-łabędź-Ametyst Leokadia-jeleń-Ladia Wszyscy nalezymy do Gryffindoru!! Prześwięty artefakt-mapa Huncwotów Regulamin Zakonu Huncpotów 1.Szanuj MZ i członków stowarzyszenia tego jak siebie samego. 2.Nie wyrażaj sie źle o MZ i członkach Zakonu. 3.Bierz aktywny udział a zgromadzeniach ZH. 4.Wspieraj wszystkich członków ZH. 5.Wszystkie decyzje podejmuje MistrzZakonu(MZ). 6.Możesz zgłaszać wszystkie propozycje MZ. 7.Przestrzegaj powyższych podpunktów.Za zaniedbywanie obowiązków ZH możesz zostać wyrzucony z niego Tajemnica powstaje z tajemniczej tajemnicy utajonej przez tajemniczego utajacza tajemniczych tajemnic ,który jest tak tajemniczo dobry w utajaniu ,że tajemniczą tajemnicą jest jego utajone z tajemniczej tajemniczości jego tajemnicze aż do granic tajemniczej tajności imię. Kto chce być moim znajomym,pisac do mnie PW Braciszek-Mateusz Dumbledore Sis-Apocalypso Malfoy,Kaput Draconis,miszel14 ![]() |
|
|
|
| Tonks xD |
Dodany dnia 06.02.2008 21:23
|
![]() Postów: 164 Dom: Brak przydziału Punkty: 491 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 11.08.07 |
ogólnie siebie Ponawiam http://Tonks.powiedz.to/ ---> wpisywać się
![]() ,,- Albusie Severusie-powiedział tak cicho,że nie usłyszał tego nikt prócz Ginny, a ona taktownie udała, że macha do Rose, która już wsiadła do wagonu - nosisz imiona po dwóch dyrektorach Hogwartu. Jeden z nich był Ślizgonem i prawdopodobnie najdzielniejszym człowiekiem, jakiego znałem." ![]() Moja Lista Znajomości ^^ z harry-potter.net (kolejność nie ma żadnego znaczenia) : 1) Jadomcia; 2) Ginny1112; 3) Mateusz Dumbledore; 4) Luna_Lovegood_15 ; 5) Ania95; 6) Gellert Grindelwald (Galaretka ^^); 7) FilipFansTheHarry; 8) filis; 9) Czarna_scar; 10) MałaCzarna; 11) juleczka; 12) Feniks_Fawkes; 13) Pomyluncia; 14) miszel14; 15) Joanne Rowling; 16) Qin; 17) KaputDraconis; 18) Apocalypto Malfoy; 19) Juleczka; 20) Andromeda Tonks; 21) buch; 22) Evi-Lyn; 23) Utilek ;24) Hermi_love_Draco; 25) cho_chang1514; 26) Alexxx ^^; 27) Claire_; 28) Hermi0901; 29) Tościk ;30) Hermiona26; 31) Esey. ),, - Szpiegowałem dla ciebie, kłamałem dla ciebie, narażałem życie dla ciebie, a wszystko to robiłem, by zapewnić bezpieczeństwo synowi Lily. A teraz mi mówisz mi, że hodowałeś go jak świnię na rzeź... - To bardzo wzruszające, Severusie - powiedział z powagą Dumbledore - A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca? - Jego losem? - wykrzyknął Snape - Expecto patronum! Z końca jego różdżki wystrzeliła srebrna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez. - Przez te wszystkie lata?... - Zawsze." ,, - Spójrz... na... mnie - wyszeptał. Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach zanikło, stały się nieruchome, puste i martwe." |
|
|
|
| Veela |
Dodany dnia 07.02.2008 11:38
|
![]() Postów: 1155 Dom: Brak przydziału Punkty: 1432 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 30.08.07 |
Nie, nienawidze, gardzę i nie słucham, a jak muszę, bo np, jestem w autobusie i ktoś sobie odtwarza z komórki (czego też nie trawię), to włączam sobie MP3, ale staram się zająć czymś innym, a w sytuacjach skrajnych, jeżeli patrząc na takiego osobnika nie widzę w nim potencjalnego zgrażenia, proszę grzecznie o wyłączenie jazgotu. Co myslisz o osobach słuchających myzyki typu: metal czy ciężki rock, screamo, emocore? Uważasz, że to poprostu inny gust muzyczny, czy coś z psychiką "nie tak"? Ten rodzaj szczęścia, który czyni nas lepszym od wszystkich, niezależnie od tego, czy mają go więcej od nas. |
|
|
|
| jetinajt |
Dodany dnia 07.02.2008 12:01
|
![]() Postów: 371 Dom: Brak przydziału Punkty: 778 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 06.08.07 |
Nie rozumiem skąd awersja do takiej muzyki. Metal i ciężki rock są doskonałym odstresywaczem po ciężkim dniu. Miałeś zły dzień, ktoś cię wnerwił to puszczasz sobie taką Metallice czy innego Mansona i od razu się lepiej czujesz. Po za tym z moich osobistych doświadczeń wynika, że metale to jedna z najbardziej przyjacielskich subkultur. ponawiam. http://www.harry-potter.net.pl/forum/viewthread.php?forum_id=23&thread_id=1717&rowstart=0
http://www.youtube.com/watch?v=xAybf5yo9YY [quote]Ridcully mlasnął z satysfakcją. - My w Ankh-Morpork wiemy, z czego się robi piwo - stwierdził. Magowie pokiwali głowami - rzeczywiście wiedzieli. Dlatego pili gin z tonikiem. [/quote] http://www.youtube.com/watch?v=I5i5t2J7w1s [quote]Harry shouted, "Crucio!" ...)"I see what Bellatrix meant," said Harry, the blood thundering through his brain, "you need to really mean it."...a potem (...) ściął łodygę fasoli, dodając morderstwo i ekologiczny wandalizm do wspomnianych wcześniej przestępstw kradzieży, oszustwa i wtargnięcia na cudzy teren. Uszło mu to jednak na sucho; żył długo i szczęśliwie, bez śladu wyrzutów sumienia z powodu tego, co uczynił. Co dowodzi, że jeśli człowiek jest bohaterem, to właściwie wszystko zostanie mu wybaczone, bo nikt mu wtedy nie zadaje niewygodnych pytań. [/quote] |
|
|
|
| Veela |
Dodany dnia 07.02.2008 17:17
|
to puszczasz sobie taką Metallice czy innego Mansona Nie mam nic przeciwko Mansonowi, Metallica też z resztą ujdzie, ale chodziło mi o takie "cięższe" zespoły ^^ Ja oczywiście nie mam nic przeciwko. Screamo słucham na okrągło i spotykam się z różnego roddzaju przejawami nietolerancji, bardziej, czy mniej drastycznymi. Ostatnio np. dałam przyjaciółce liste piosenek, które miała ściągnąć, a potem wgrać mi na Moje Niezidentifikowane Grające Cuś. Stwierdziła, że tego nie da się słuchać i zarzekała się, że wgra mi "normalną" muzykę, ale i tak wiem, że piosenki mi zrzuci Prawda, Paulinko? x*JAk sądzisz, dlaczego subkulturowcy wyglądają tak, a nie inaczej? Ten rodzaj szczęścia, który czyni nas lepszym od wszystkich, niezależnie od tego, czy mają go więcej od nas. |
|
|
|
| Tonks xD |
Dodany dnia 07.02.2008 19:54
|
Nie mam pojęcia taki widać mają styl. Nosisz figi, bokserki czy stringi?? ;] http://Tonks.powiedz.to/ ---> wpisywać się
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Chyba przed Bożym Narodzeniem ... 2006 ;/ Belzebub ze mnie, wiem :rol:
mimid
Slytherin

ół na pół.

Hufflepuff

...)"I see what Bellatrix meant," said Harry, the blood thundering through his brain, "you need to really mean it."