Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Perełki wśród artykułów
|
|
Anix |
Dodany dnia 23.04.2007 14:25
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 676 Dom: SlytherinPunkty: 4196 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 12.04.07 |
Cette, sfinansować ci nową klawiaturę? <śmieje się i podaje Cette nowiutka klawiaturkę> czekam na dalsze perełki, przecież to wspaniała rozrywka! Ciekawe czy kiedyś ój art tez się tu znajdzie? Jak na razie dałam cztery i jakos nie znalazłam się w tej szufladzie :lol: |
|
|
|
Dezerterka |
Dodany dnia 23.04.2007 14:39
|
![]() Postów: 2786 Dom: SlytherinPunkty: 5375 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 19.02.07 |
Ktos bardzo usilnie probuje spowodowac, zebym wyleciala wz biblioteki i dostala zakaz do jej uzaywania. Po przeczytaniu tej jakze pasjonujacej SIUDMEJ czesi wybuchlam ... eee... smiechem... coz, troche za glosnym jak na blibliotekarskie warunki - przez co wyszlam na jakas kretynke... i wszyscy sie na mnie dziwnie patra teraz... w sumie to przyzwyczailam sie, ze ludzie zazwyczaj dziwnie na mnie patrza...nevermind ,...Rany... Jak mozna cos takiego napisac... ^^ Padlam... To mnie rozwalilo od srodka fuck you very much.
|
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 23.04.2007 14:47
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Mam w tym momencie twórczą wizję, małych kawałeczków Lothien, porozrzucanych po całej bibliotece, z powodu rozsadzenia od środka ![]()
|
|
|
|
| Sherry |
Dodany dnia 23.04.2007 19:25
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 2378 Dom: Brak przydziału Punkty: 2489 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
Nie no masakra . Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się... Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem. (Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^) |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 24.04.2007 15:20
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Była jedna świetna perełka dzisiaj, ale ja głupia skasowałam... =( |
|
|
|
| Madzia Lily |
Dodany dnia 24.04.2007 18:04
|
![]() Postów: 47 Dom: Brak przydziału Punkty: 84 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 22.04.07 |
Limonka! Jak mogłaś!! Ta poprzednia była zaje...fajna. Czekam na kolejne... Ciekawe kiedy ja się tutaj znajdę... Jestem foffaną osóbką. Jestem w KKF.
"Co ma być to będzie i wtedy trzeba będzie się z tym zmierzyć..." "Kto z miłości nie umarł nie potrafi żyć..." |
|
|
|
Anix |
Dodany dnia 24.04.2007 18:22
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 676 Dom: SlytherinPunkty: 4196 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 12.04.07 |
Kurczę szkoda, że skasowałaś nie rób tak więcej
|
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 24.04.2007 18:25
|
Patrzcie to... nowy news... Autor: P_Wredna Temat: Tom Felton w... Treść: Wiedzieliście, że Tom Felton wystąpił w filmie ''Anna i Król''? Jako Louise. Ilu to nowych rzeczy się czlowiek codziennie dowiaduje .
|
|
|
|
Anix |
Dodany dnia 24.04.2007 18:30
|
Limonka, dwa zdania, a tak wiele radości normalnie wyję ze śmiechu <hahaha>
|
|
|
|
| Madzia Lily |
Dodany dnia 24.04.2007 19:10
|
![]() Postów: 47 Dom: Brak przydziału Punkty: 84 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 22.04.07 |
Ale nie no.... Super....' Powaga... *wyje ze śmiechu pod stolikiem na komputer* Jestem foffaną osóbką. Jestem w KKF.
"Co ma być to będzie i wtedy trzeba będzie się z tym zmierzyć..." "Kto z miłości nie umarł nie potrafi żyć..." |
|
|
|
| Luna12 |
Dodany dnia 25.04.2007 00:15
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 238 Dom: Brak przydziału Punkty: 1636 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 05.04.07 |
Szkoda, że Harry w SIUDMEJ CĘŚCI WYNIÓSŁ SIĘ Z TONT:| Ja też się Z TONT wynoszę, ale wrócę jutro. Albo mi się wydaje, albo się cofam czytając takie rzeczy.. B) |
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 26.04.2007 19:37
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
nie wiem czemu wy się czepiacie...<mysli> te arty zaslugują na opublikowanie na tej stronie!! Ja postawiłabym od razu W ![]() Nie no te arty sa powalające =) Krico więcej xP ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 26.04.2007 19:54
|
Więcej? Ja co prawda nie Krico, ale proszę bardzo .Autor: Aga_Granger Temat: filmy Treść: Oglondałam wszystkie filmy z harego potera i podobały mi sie wszystkie i jestem ciekawa czy bendzie jakaś nowa wersja . Gre niestety mam tylko jednom.Amam nadzieje że są fajne. pożyczyłam koleżance gre z harego potera bo była zainteresowana . Dostała od taty karty z harym poterem . I nawet zaczeła czytać książki . A ja tam wole oglądać.Jak mi powiedziała że chary poter śni jej sie po nocach a ja jej odpowiedziałam a comnie to obchodz.Jak znalazła i pokazala mi tom strone to mi sie spodobała i własnie nachencała mnie żebym napisała artykuł i napisałam. |
|
|
|
| Luna12 |
Dodany dnia 26.04.2007 20:06
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 238 Dom: Brak przydziału Punkty: 1636 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 05.04.07 |
Jeny, charyy co ty z ludzmi wyprawiasz![]() miotła, różdżka...co tam jeszcze są the best ![]() Potter zginie..??pewnie przez Puszka..jak nie pamiętam w którejś tam części Rowling pisała, że Harry nie zaszczepił się przeciw wściekliźnie.... no i mamy THE END HARREGO:lol::lol::lol::lol::lol: Jeny chłopie.. o co ci chodzi?? Może jakaś mysl przewodnie Jamesa..?? bo jak na razie to nie wiem o co ci chodzi! Taa. i co mam zrobić? Wejść w te rozdziały.. ale to naprawdę jest prawda i nie okarze się że czytam blooga, a nie kolejnego blogasmileysmiley proponuje następnym razem wszystkie przemyślenia zawierać w jednym poście... Edytowane przez Peeves dnia 28.04.2007 10:10 |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 26.04.2007 20:31
|
Luna... o czym ty właściwie piszesz? Bo ja nic z tego nie rozumiem. I czemu nie napiszesz tego wszystkiego w jednym poście? |
|
|
|
| Luna12 |
Dodany dnia 26.04.2007 23:12
|
Hmm..Patric..jak na przeczytanie 6 tomów Harrego to niewiele wiemy..tylko duchy, przejścia itp. A KTO TO JEST HARRY? |
|
|
|
Anix |
Dodany dnia 27.04.2007 11:32
|
Limonka napisał/a: Aga_Granger Treść: Oglondałam wszystkie filmy z harego potera i podobały mi sie wszystkie i jestem ciekawa czy bendzie jakaś nowa wersja . Gre niestety mam tylko jednom.Amam nadzieje że są fajne. pożyczyłam koleżance gre z harego potera bo była zainteresowana . Dostała od taty karty z harym poterem . I nawet zaczeła czytać książki . A ja tam wole oglądać.Jak mi powiedziała że chary poter śni jej sie po nocach a ja jej odpowiedziałam a comnie to obchodz.Jak znalazła i pokazala mi tom strone to mi sie spodobała i własnie nachencała mnie żebym napisała artykuł i napisałam. jezu... :rip::rip::rip::rip::rip: ludzie... MUAHAHAHAHAHAHAHA!!!! <ryczy z tak psychodelicznego śmiechu że to shock> W życiu nie OGLONDAŁAM takiego dennego arta!! A ja się bałam, że to mój tu trafi!! Patrzcie, dziewczyna NAWET ZACZELA CZYTAC! Boże święty, co za cuda! Chyba nie BENDZIE zdziwienia jak powiem, że Miodek zabiłby się o własne nogi, jakby to zobaczył!! CHARY ŻONCI :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Edytowane przez Anix dnia 27.04.2007 11:32
|
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 27.04.2007 12:06
|
I proszę bardzo, kolejna perełka ![]() Autor: Daniel_Gryffindor Temat: Dumbledore pokłócił się z Snapem Treść: Jak zauważyłem w 6 części Dumbledore pokłócił się ze Snapem.Uważam że Dumbledore nie powinien mu wybaczać,ponieważ jego historia nie była ciekawa. Jednak Dumbledore mu wybaczył dlaczego??? Mam dwie przyczyny dlaczego. 1.Dumbledore zawsze ufał i przebaczał każdemu,jedni uważają,że to wada a drudzy mówią,że to zaleta. 2.Wydaje mi się że Dumbledore nie chciał stracić następnego nauczyciela obrony przed czarną magią. Bardzo proszę to rozważyć |
|
|
|
Anix |
Dodany dnia 27.04.2007 12:14
|
:lol::lol::lol::lol::lol: matko kochana, to było NAJLEPSZE!! Boże jedyny, ludzie chyba za grosz rozumu nie mają <piszczy ze śmiechu>... ja fce więcej... :smilewinkgrin::smilewinkgrin::smilewinkgrin: |
|
|
|
| R_Lupin |
Dodany dnia 27.04.2007 13:14
|
![]() Postów: 562 Dom: Brak przydziału Punkty: 1719 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 30.03.07 |
Hihi, dobre, ale najlepszy jest ten Agi_Granger. ![]() ![]()
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin

nie rób tak więcej 

Gryffindor