Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Pan Śmierci
18.04.2026 13:02
Aż mi się przypomniało ożywienie na początku covidu. Kiedy to było w ogóle xD

Sprzedawca prac domowych
16.04.2026 19:29
szkoda... spędziłam tutaj świetny czas :/

Mugol
15.04.2026 22:26
Cześć :) wracam po paru latach, a tu fandom umarł ;(

Specjalista ds. sprzedaży
12.04.2026 11:40
ja wczoraj napisałam pół posta w hogwarcie po czym stwierdziłam, że mi się nie chce i usunęłam xD

O choinka!
11.04.2026 17:22
Mnie się parę razy śniło, że Hogwart ożył

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
Perełki wśród artykułów
Prefix użytkownikaAnix
Cette, sfinansować ci nową klawiaturę? <śmieje się i podaje Cette nowiutka klawiaturkę> czekam na dalsze perełki, przecież to wspaniała rozrywka! Ciekawe czy kiedyś ój art tez się tu znajdzie? Jak na razie dałam cztery i jakos nie znalazłam się w tej szufladzie :lol:

Prefix użytkownikaDezerterka
Ktos bardzo usilnie probuje spowodowac, zebym wyleciala wz biblioteki i dostala zakaz do jej uzaywania. Po przeczytaniu tej jakze pasjonujacej SIUDMEJ czesi wybuchlam ... eee... smiechem... coz, troche za glosnym jak na blibliotekarskie warunki - przez co wyszlam na jakas kretynke... i wszyscy sie na mnie dziwnie patra teraz... w sumie to przyzwyczailam sie, ze ludzie zazwyczaj dziwnie na mnie patrza...nevermind xD,...
Rany... Jak mozna cos takiego napisac... ^^

Padlam... To mnie rozwalilo od srodka xD
fuck you very much.

Limonka
Mam w tym momencie twórczą wizję, małych kawałeczków Lothien, porozrzucanych po całej bibliotece, z powodu rozsadzenia od środka :D:D

Sherry
Nie no masakra xD.
Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi.
Znasz?
Nie? To nigdy nie poznasz.
Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie.
Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się...
Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem.
(Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^)

Limonka
Była jedna świetna perełka dzisiaj, ale ja głupia skasowałam... =(

Madzia Lily
Limonka! Jak mogłaś!!
Ta poprzednia była zaje...fajna. Czekam na kolejne... Ciekawe kiedy ja się tutaj znajdę...
Jestem foffaną osóbką. Jestem w KKF.

"Co ma być to będzie i wtedy trzeba będzie się z tym zmierzyć..."

"Kto z miłości nie umarł nie potrafi żyć..."

Prefix użytkownikaAnix
Kurczę szkoda, że skasowałaś :( nie rób tak więcej :D

Limonka
Patrzcie to... nowy news...
Autor: P_Wredna
Temat: Tom Felton w...
Treść: Wiedzieliście, że Tom Felton wystąpił w filmie ''Anna i Król''? Jako Louise.

Ilu to nowych rzeczy się czlowiek codziennie dowiaduje xD.

Prefix użytkownikaAnix
Limonka, dwa zdania, a tak wiele radości xD normalnie wyję ze śmiechu <hahaha>

Madzia Lily
Ale nie no....
Super....'
Powaga...
*wyje ze śmiechu pod stolikiem na komputer*
Jestem foffaną osóbką. Jestem w KKF.

"Co ma być to będzie i wtedy trzeba będzie się z tym zmierzyć..."

"Kto z miłości nie umarł nie potrafi żyć..."

Luna12
Szkoda, że Harry w SIUDMEJ CĘŚCI WYNIÓSŁ SIĘ Z TONT:|
Ja też się Z TONT wynoszę, ale wrócę jutro.
Albo mi się wydaje, albo się cofam czytając takie rzeczy.. B)

Smierciojadek
nie wiem czemu wy się czepiacie...<mysli> te arty zaslugują na opublikowanie na tej stronie!! Ja postawiłabym od razu W xD
Nie no te arty sa powalające =) Krico więcej xP
media2.giphy.com/media/6qdkSaKx2MfMA/giphy.gif

Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze.

66.media.tumblr.com/d139938a33b1b4a6e9d05302028f7545/tumblr_nwp9a04Ew81qdp7auo3_500.gif

Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności.

media.tumblr.com/3ad8106e3bbe79c5eb59d42068d27812/tumblr_inline_ncezf4w8z41spqcq1.gif

Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać.

38.media.tumblr.com/aafd9a4ade7ecf23ca4f3335aeabfaf9/tumblr_n5nak092R91sai67qo1_500.gif

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-wydarzenie1.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najadm2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najnick20202.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/pieko.jpg
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_newsman.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najoryginalniejszy_nick_jadek.png
www.harry-potter.net.pl/images/najoryginalniejszy_nick.png

Limonka
Więcej? Ja co prawda nie Krico, ale proszę bardzo xD.

Autor: Aga_Granger
Temat: filmy
Treść: Oglondałam wszystkie filmy z harego potera i podobały mi sie wszystkie i jestem ciekawa czy bendzie jakaś nowa wersja . Gre niestety mam tylko jednom.Amam nadzieje że są fajne. pożyczyłam koleżance gre z harego potera bo była zainteresowana . Dostała od taty karty z harym poterem . I nawet zaczeła czytać książki . A ja tam wole oglądać.Jak mi powiedziała że chary poter śni jej sie po nocach a ja jej odpowiedziałam a comnie to obchodz.Jak znalazła i pokazala mi tom strone to mi sie spodobała i własnie nachencała mnie żebym napisała artykuł i napisałam.

Luna12
Jeny, charyy co ty z ludzmi wyprawiasz:)

miotła, różdżka...co tam jeszcze są the bestjezyk
Potter zginie..??pewnie przez Puszka..jak nie pamiętam w którejś tam części Rowling pisała, że Harry nie zaszczepił się przeciw wściekliźnie....
no i mamy THE END HARREGO:lol::lol::lol::lol::lol:

Jeny chłopie.. o co ci chodzi??
Może jakaś mysl przewodnie Jamesa..?? bo jak na razie to nie wiem o co ci chodzi!

Taa. i co mam zrobić?
Wejść w te rozdziały.. ale to naprawdę jest prawda i nie okarze się że czytam blooga, a nie kolejnego blogasmileysmiley

proponuje następnym razem wszystkie przemyślenia zawierać w jednym poście...
Edytowane przez Peeves dnia 28.04.2007 10:10

Limonka
Luna... o czym ty właściwie piszesz? Bo ja nic z tego nie rozumiem. I czemu nie napiszesz tego wszystkiego w jednym poście?

Luna12
Hmm..Patric..jak na przeczytanie 6 tomów Harrego to niewiele wiemy..tylko duchy, przejścia itp.
A KTO TO JEST HARRY?

Prefix użytkownikaAnix
Limonka napisał/a:
Aga_Granger
Treść: Oglondałam wszystkie filmy z harego potera i podobały mi sie wszystkie i jestem ciekawa czy bendzie jakaś nowa wersja . Gre niestety mam tylko jednom.Amam nadzieje że są fajne. pożyczyłam koleżance gre z harego potera bo była zainteresowana . Dostała od taty karty z harym poterem . I nawet zaczeła czytać książki . A ja tam wole oglądać.Jak mi powiedziała że chary poter śni jej sie po nocach a ja jej odpowiedziałam a comnie to obchodz.Jak znalazła i pokazala mi tom strone to mi sie spodobała i własnie nachencała mnie żebym napisała artykuł i napisałam.

jezu... :rip::rip::rip::rip::rip: ludzie... MUAHAHAHAHAHAHAHA!!!! <ryczy z tak psychodelicznego śmiechu że to shock> W życiu nie OGLONDAŁAM takiego dennego arta!! A ja się bałam, że to mój tu trafi!! Patrzcie, dziewczyna NAWET ZACZELA CZYTAC! Boże święty, co za cuda! Chyba nie BENDZIE zdziwienia jak powiem, że Miodek zabiłby się o własne nogi, jakby to zobaczył!! CHARY ŻONCI :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Edytowane przez Prefix użytkownikaAnix dnia 27.04.2007 11:32

Limonka
I proszę bardzo, kolejna perełka xD

Autor: Daniel_Gryffindor
Temat: Dumbledore pokłócił się z Snapem
Treść: Jak zauważyłem w 6 części Dumbledore pokłócił się ze Snapem.Uważam że Dumbledore nie powinien mu wybaczać,ponieważ jego historia nie była ciekawa.
Jednak Dumbledore mu wybaczył dlaczego???
Mam dwie przyczyny dlaczego.
1.Dumbledore zawsze ufał i przebaczał każdemu,jedni uważają,że to wada a drudzy mówią,że to zaleta.
2.Wydaje mi się że Dumbledore nie chciał stracić następnego nauczyciela obrony przed czarną magią.

Bardzo proszę to rozważyć

Prefix użytkownikaAnix
:lol::lol::lol::lol::lol: matko kochana, to było NAJLEPSZE!! Boże jedyny, ludzie chyba za grosz rozumu nie mają <piszczy ze śmiechu>... ja fce więcej... :smilewinkgrin::smilewinkgrin::smilewinkgrin:

R_Lupin
Hihi, dobre, ale najlepszy jest ten Agi_Granger. :D:D:D

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: