Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 03.04.2018 17:42
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 1886 Dom: GryffindorPunkty: 28403 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 12.03.18 |
Ta nawet fajna, spodobała mi się Takie piosenki przeważnie słucham w radiu, ale tak na słuchawkach w telefonie też czasem można sobie odtworzyć. Dobrze odpręża. Jak już jesteśmy przy starociach to polecam utwór Natalie Imbrugli z 2009 roku : https://www.youtu...V1XWJN3nJo |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 06.04.2018 13:04
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
O całkiem fajny, już dość stary kawałek. Ale ma spoko muzykę, taka lekka, niezbyt wymagająca, ale wpadająca w ucho. Wg mnie hit ![]() Ode mnie leci fajny kawałek od chóru TGD TGD- Alleluja https://www.youtu...B6gekMCmsM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 06.04.2018 17:32
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Trudno jest oceniać jakąkolwiek muzykę o charakterze religijnym. Fakt, że forma tej piosenki jest bardzo mało majestatyczna już chyba przestał kogokolwiek dziwić, więc nie napisałbym że to coś bardzo oryginalnego, poza tym no... piosenka jak piosenka, w tym gatunku przynajmniej. Nie wiem co tu można więcej napisać. Simply Red- Stars Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 07.04.2018 17:35
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 1886 Dom: GryffindorPunkty: 28403 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 12.03.18 |
Tę piosenkę słyszałam już nie raz, ale jakoś nie wpada mi w ucho Mimo wszystko nie ma jej co zarzucić. Ma swój naprawdę dobry styl, wokal również imponujący, ale jakoś...nóżka nie chodzi. Może kiedyś się do niej przekonam: jestem naprawdę wybredna w kwestii muzyki Tymczasem polecam utwór Imagine Dragons: https://www.youtu...WRsgZuwf_8
|
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 07.04.2018 17:38
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Hah, starałem się tu nie wrzucać Imagine Dragons, bo ostatnio są na takiej fali, że ich piosenki znają właściwie wszyscy, a tu zawsze wszyscy marudzą jak wrzuca się coś co jest znane Ale zostawiając za sobą to marudzenie, to strasznie mi się ta piosenka podoba, podobnie jak wszystkie inne tego zespołu Hit.Budka suflera- Cisza jak ta Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 07.04.2018 17:43
|
Normalnie podobają mi się utwory Budki suflera, ale ta jest dla mnie taka...zwyczajna. Nie jestem do niej przekonana i raczej nie chciałabym jej słuchać na okrągło, jak robię z niektórymi piosenkami Nie nazwę tego hitem, ale shit odpada: coś pomiędzy. https://www.youtu...C-bSbXZBcU ![]() W ezoteryce Wunjo wskazuje na szczęście, które osiągamy szczerymi intencjami, życzliwością i zdrowymi relacjami. To dobra karma, która wraca w najlepszym dla nas momencie. Aby działać zgodnie z energią runy, dobrze jest otaczać się dobrymi ludźmi, którzy wznoszą nas do góry, zamiast ściągać na dół. Szczęście i radość mnoży się, kiedy się je dzieli, dlatego dbaj o relacje i dziel się dobrymi wibracjami z tymi, których kochasz. Chlubne i niechlubne osiągnięcia ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 07.04.2018 17:53
|
O, czyli jednak wrzuciłaś tu coś czego nie znam... I tak prawdę mówiąc to nie wiem czy mi się to podoba. Może dlatego, że nie lubię wysokich głosów u mężczyzn. Poza tym to właśnie ta piosenka wydaje mi się bardzo "zwyczajna". Więc dla mnie to takie 5/10.Vangelis- Across the mountains Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 07.04.2018 18:05
|
Naprawdę dobra ścieżka dźwiękowa Coraz bardziej buduje napięcie, choć trochę brakuje mi punktu kulminacyjnego. Ogółem to nie znam zbyt wiele takiego rodzaju muzyki. Jedyne ścieżki dźwiękowe, do których zdarza mi się powracać to Władca Pierścieni ![]() https://youtube.c...l0prDXwxQI ![]() W ezoteryce Wunjo wskazuje na szczęście, które osiągamy szczerymi intencjami, życzliwością i zdrowymi relacjami. To dobra karma, która wraca w najlepszym dla nas momencie. Aby działać zgodnie z energią runy, dobrze jest otaczać się dobrymi ludźmi, którzy wznoszą nas do góry, zamiast ściągać na dół. Szczęście i radość mnoży się, kiedy się je dzieli, dlatego dbaj o relacje i dziel się dobrymi wibracjami z tymi, których kochasz. Chlubne i niechlubne osiągnięcia ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 07.04.2018 18:11
|
O matko Znam i aż się uśmiałem widząc ten teledysk i przypominając sobie te czasy kiedy wszyscy chodzili w dresach i tego starego Jamala, bo teraz to już zupełnie inny typ muzyki tworzą Wystarczy spojrzeć na "Peron" z 2013 r. Ogólnie to całkiem mi się podoba, chociaż nie jest to muzyka której słucham. Republika- Mamona Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 07.04.2018 18:17
|
Och, ta mi wpadła w ucho. Jest naprawdę dobra W sumie lubię rock. Nie szaleję za nim niewiadomo jak, ale trawię go. Wokal bardzo, ale to bardzi mi się podoba https://youtube.c...tMrhTp52BY ![]() W ezoteryce Wunjo wskazuje na szczęście, które osiągamy szczerymi intencjami, życzliwością i zdrowymi relacjami. To dobra karma, która wraca w najlepszym dla nas momencie. Aby działać zgodnie z energią runy, dobrze jest otaczać się dobrymi ludźmi, którzy wznoszą nas do góry, zamiast ściągać na dół. Szczęście i radość mnoży się, kiedy się je dzieli, dlatego dbaj o relacje i dziel się dobrymi wibracjami z tymi, których kochasz. Chlubne i niechlubne osiągnięcia ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 07.04.2018 18:33
|
Artysta już właściwie kompletnie zapomniany, ta piosenka właściwie też, i właśnie dlatego całkiem fajnie było sobie o tym przypomnieć Nie jest to może szczyt wszystkiego, ale całkiem przyjemne do posłuchania, choć głos wykonawcy mnie nieco denerwuje... Ale mimo wszystko hit.Wiem że ten "teledysk" jest paskudny (chociaż śmieszny ), ale niestety na całym YT znalazłem tę wersję tej piosenki tylko z czymś takim Róże Europy- Stańcie przed lustrami Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 07.04.2018 21:35
|
Dość...specyficzna piosenka. Tego pięknego teledysku nie skomentuję Raczej nie słuchałabym tego utworu codziennie, z własnego wyboru, ale w radiu fajnie byłoby coś takiego usłyszeć Nie znałam wcześniej tej piosenki ani wykonawcy, ale postaran się go bliżej poznać. Może jakiś inny utwór bardziej przypadnie mi do gustu.https://youtube.c...VzljDmoPVs ![]() W ezoteryce Wunjo wskazuje na szczęście, które osiągamy szczerymi intencjami, życzliwością i zdrowymi relacjami. To dobra karma, która wraca w najlepszym dla nas momencie. Aby działać zgodnie z energią runy, dobrze jest otaczać się dobrymi ludźmi, którzy wznoszą nas do góry, zamiast ściągać na dół. Szczęście i radość mnoży się, kiedy się je dzieli, dlatego dbaj o relacje i dziel się dobrymi wibracjami z tymi, których kochasz. Chlubne i niechlubne osiągnięcia ![]() ![]() |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 07.04.2018 22:02
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
Guetta miał jeden fajny utwór wydany przeszło 10 lat temu :v NIE, MUSI BYĆ SIDECHAIN NA KICKU, JAKBY TO BYŁO. Jak to jest, że taka Bjork potrafi zrobić świetne popy a te wszystkie Guetty czy Swedish House Mafie robią WSZYSTKO na jedno wyrzygane kopyto z koszmarnym kickiem i marną melodyjką? Wokal byłby OK, tylko co z tego, skoro rujnuje wszystko koszmarny syntezator :F I co z tego, że fajny teledysk. Shitto. https://www.youtu...pPEy7T3GCk Znaczy się tytułu utworu nie podam bo... nie ma go nigdzie do ściągnięcia (gargaj jeszcze nie udostępnił), no ale... intro nazywa się When Silence Dims The Stars Above i stworzone w tym roku, zaprezentowane parę dni temu na REVISION 2018 przez węgierską grupę Conspiracy ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 07.04.2018 22:16
|
Intro mnie niestety nie porwało :/ Może jak pojawi się cała, oryginalna piosenka, przypadnie mi do gustu. Co do Davida Guetty: jedyny jego utwór, który mi się podoba (również z Sią) to Titanum. Reszta faktycznie jest dość kiepska. https://youtube.c...Nwu1_SGMPo ![]() W ezoteryce Wunjo wskazuje na szczęście, które osiągamy szczerymi intencjami, życzliwością i zdrowymi relacjami. To dobra karma, która wraca w najlepszym dla nas momencie. Aby działać zgodnie z energią runy, dobrze jest otaczać się dobrymi ludźmi, którzy wznoszą nas do góry, zamiast ściągać na dół. Szczęście i radość mnoży się, kiedy się je dzieli, dlatego dbaj o relacje i dziel się dobrymi wibracjami z tymi, których kochasz. Chlubne i niechlubne osiągnięcia ![]() ![]() |
|
|
|
Shadow_Angel |
Dodany dnia 09.04.2018 18:06
|
![]() Postów: 33 Dom: SlytherinPunkty: 251 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 23.04.16 |
Co prawda ten utwór to nie moje klimaty . Jednak spodobał mi się . Linia melodyczna mogłaby być bogatsza , głos wokalisty ( wokalistów ? ) jest przyjemny dla ucha , a teledysk też do najgorszych nie należy . Według mnie można dać mu jakieś 7,5 lub nawet 8/10 Ode mnie Ghoultown "Drink With The Living Dead" [OFFICIAL VIDEO] https://youtu.be/... |
|
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 09.04.2018 18:19
|
Powiem szczerze, że piosenka naprawdę mnie zaskoczyła Nie będę tłumaczyć słów, bo chyba nie chcę znać tekstu Ale sam rytm i wokal sprawiał, że głowa się kiwała, a nóżka chodziła pod stołem Piosenka na pewno wyzwala emocje, z chęcią podkręciłabym na maksymalny poziom dźwięku i posłuchała ![]() A ja daję Roksanę Węgiel, z racji tego, że musiała mieć jakiś talent, skoro wygrała The Voice Kids ![]() https://m.youtube...-BwElKxkEE ![]() W ezoteryce Wunjo wskazuje na szczęście, które osiągamy szczerymi intencjami, życzliwością i zdrowymi relacjami. To dobra karma, która wraca w najlepszym dla nas momencie. Aby działać zgodnie z energią runy, dobrze jest otaczać się dobrymi ludźmi, którzy wznoszą nas do góry, zamiast ściągać na dół. Szczęście i radość mnoży się, kiedy się je dzieli, dlatego dbaj o relacje i dziel się dobrymi wibracjami z tymi, których kochasz. Chlubne i niechlubne osiągnięcia ![]() ![]() |
|
|
|
Shadow_Angel |
Dodany dnia 09.04.2018 18:31
|
![]() Postów: 33 Dom: SlytherinPunkty: 251 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 23.04.16 |
Utwór zupełnie nie w moim guście . Głos ma ładny , teledysk też nawet ujdzie . Niestety to nie dla mnie . Najwyżej mogę dać 3/10 ponieważ jest młodą , dobrze zapowiadającą się wokalistką Teraz to zostawiam do oceny Dropkick Murphys - "Rose Tattoo" (Video) https://youtu.be/... |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 09.04.2018 19:06
|
Nie wiem dlaczego, ale skojarzyło mi się z dwiema balladami z Wysp Brytyjskich: "Whiskey in the jar" i "Tom of Bedlam" Ogólnie to takie balladowe brzmienie całkiem mi się podoba, po Tobie spodziewałem się jakiegoś metalu, więc mnie zaskoczyłeś Fajne to całkiem, hit ![]() The Rasmus - In the Shadows Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 09.04.2018 19:47
|
Całkowity hit Piosenkę naturalnie znałam dużo wcześniej i zawsze ją lubiłam. W sumie dość często leci w radiu. Teledysk też niczego sobie, a wokal cudowny ![]() Ja wstawiam link do coveru piosenki ,,What about Us", którą orginalnie wykonała Pink. https://m.youtube...5ZLdNA_wOc ![]() W ezoteryce Wunjo wskazuje na szczęście, które osiągamy szczerymi intencjami, życzliwością i zdrowymi relacjami. To dobra karma, która wraca w najlepszym dla nas momencie. Aby działać zgodnie z energią runy, dobrze jest otaczać się dobrymi ludźmi, którzy wznoszą nas do góry, zamiast ściągać na dół. Szczęście i radość mnoży się, kiedy się je dzieli, dlatego dbaj o relacje i dziel się dobrymi wibracjami z tymi, których kochasz. Chlubne i niechlubne osiągnięcia ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 10.04.2018 17:49
|
Piosenkę znam, średnio mi się podoba, jak cała Pink zresztą. Ta dziewczyna tutaj, no... widać że ma mocny głos, coś może ugrać. Chociaż ja ogólnie jestem przeciwko coverowaniu znanych piosenek, bo trudno nie oceniać ich przez pryzmat oryginału. Chociaż już lepsze coś takiego niż klubowy remix "Nie płacz Ewka" Perfectu... Nie wiem za bardzo co innego mogę tu powiedzieć, takie 5/10, no może 5,5 ![]() [url=https://www.youtube.com/watch?v=2BjBYytwcHM][Varius Manx - Pocałuj noc/url] Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

gordian119

Gryffindor
Takie piosenki przeważnie słucham w radiu, ale tak na słuchawkach w telefonie też czasem można sobie odtworzyć. Dobrze odpręża. Jak już jesteśmy przy starociach to polecam utwór Natalie Imbrugli z 2009 roku : 

Hufflepuff

Slytherin

Mimo wszystko nie ma jej co zarzucić. Ma swój naprawdę dobry styl, wokal również imponujący, ale jakoś...nóżka nie chodzi. Może kiedyś się do niej przekonam: jestem naprawdę wybredna w kwestii muzyki
Ale zostawiając za sobą to marudzenie, to strasznie mi się ta piosenka podoba, podobnie jak wszystkie inne tego zespołu 

Ale sam rytm i wokal sprawiał, że głowa się kiwała, a nóżka chodziła pod stołem