Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
^ < v
|
|
Darkhope |
Dodany dnia 23.05.2016 17:24
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 70 Dom: SlytherinPunkty: 130 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 29.03.16 |
^ Wyjść gdzieś pogadać ze znajomymi. Poczytać coś albo obejrzeć jakiś serial. < Co to się dzieje w mojej szafie ![]() v Masz jakieś problemy z cerą? Welcome in My Private Hell! ![]() Największy Człowiek Sku Świata. Hejter dzieciaczków na forach. Fanka Hannibala Lectera. Za dużo piszę o Amarenie. Grywam w pokera. Oglądam za dużo seriali. Poczucie humoru, które ogarniają i tolerują nieliczni. Just call me Dark. ![]() "I love that woman. I love her more than sharks love blood." ![]() ![]() Jak pić to tylko z nim - Kwachu <3 ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 24.05.2016 12:57
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
^ Nie mam żadnych < Ja i moi bracia wypowiadają wojnę zakłamanym qrwom z gazety wyborczej v Jaka jest twoja ulubiona zupa? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Darkhope |
Dodany dnia 24.05.2016 17:55
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 70 Dom: SlytherinPunkty: 130 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 29.03.16 |
^ Najbardziej lubię rosół i pomidorową. ![]() < W końcu być opalonym v Masz ulubione zwierzę? Welcome in My Private Hell! ![]() Największy Człowiek Sku Świata. Hejter dzieciaczków na forach. Fanka Hannibala Lectera. Za dużo piszę o Amarenie. Grywam w pokera. Oglądam za dużo seriali. Poczucie humoru, które ogarniają i tolerują nieliczni. Just call me Dark. ![]() "I love that woman. I love her more than sharks love blood." ![]() ![]() Jak pić to tylko z nim - Kwachu <3 ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 24.05.2016 19:10
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
^ Lubię bardzo koty, dachowce i czekoladowe labradory ^.^ < wytrzeźwieć w końcu... v Lubisz pić piwo? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Darkhope |
Dodany dnia 24.05.2016 19:33
|
^ Czasem lubię się napić piwa. ;d Ale nie za dużo. < Co by dziś obejrzeć? ![]() v Chodzisz na manifestacje uliczne? Welcome in My Private Hell! ![]() Największy Człowiek Sku Świata. Hejter dzieciaczków na forach. Fanka Hannibala Lectera. Za dużo piszę o Amarenie. Grywam w pokera. Oglądam za dużo seriali. Poczucie humoru, które ogarniają i tolerują nieliczni. Just call me Dark. ![]() "I love that woman. I love her more than sharks love blood." ![]() ![]() Jak pić to tylko z nim - Kwachu <3 ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 27.05.2016 14:29
|
^ Marsz Nie[odległości, 1 marca po Lublinie w Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych, więc tak, chodzę ;p < KSW dziś jest, Pudzian vs Różalski ;p v Jaki jest Twój ulubiony owoc? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Darkhope |
Dodany dnia 27.05.2016 14:32
|
^ Truskawki < Idę zrobić kawę ![]() v Jaką kawę lubisz pić najbardziej? Welcome in My Private Hell! ![]() Największy Człowiek Sku Świata. Hejter dzieciaczków na forach. Fanka Hannibala Lectera. Za dużo piszę o Amarenie. Grywam w pokera. Oglądam za dużo seriali. Poczucie humoru, które ogarniają i tolerują nieliczni. Just call me Dark. ![]() "I love that woman. I love her more than sharks love blood." ![]() ![]() Jak pić to tylko z nim - Kwachu <3 ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 27.05.2016 14:34
|
^ tylko i wyłącznie Inkę lub cappuccino (takiej prawdziwej nie pijam) < świeca w kosiarce poszła się kochać : ( v Lubiłaś czytać Pinokia? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Darkhope |
Dodany dnia 27.05.2016 23:43
|
^ Nie. To kłamczuszek był. Ale film mi się podobał jak byłam młodsza. < Trzeba iść spać ![]() v Masz jakiś tatuaż? Welcome in My Private Hell! ![]() Największy Człowiek Sku Świata. Hejter dzieciaczków na forach. Fanka Hannibala Lectera. Za dużo piszę o Amarenie. Grywam w pokera. Oglądam za dużo seriali. Poczucie humoru, które ogarniają i tolerują nieliczni. Just call me Dark. ![]() "I love that woman. I love her more than sharks love blood." ![]() ![]() Jak pić to tylko z nim - Kwachu <3 ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 28.05.2016 14:05
|
^ Nie mam, ale myślę nad nim już dłuższy czas. (jakiś motyw z patriotyzmem) < Motor vs Lewart, Real vs Atletico, Polska vs Holandia, Argentyna vs Chile - tylllle meczyków : ) v Lubisz ubierać się na czarno? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 28.05.2016 20:00
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
^ Kocham < Ktośiek to fajny gość V Jadłeś/aś kiedyś sushi? 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 28.05.2016 20:01
|
^ Jadłem dwukrotnie w życiu < dajcie wynik Motoru w końcu, no... v Bolały cię kiedyś plecy? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Drea |
Dodany dnia 28.05.2016 20:01
|
![]() Postów: 84 Dom: SlytherinPunkty: 77 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 01.01.16 |
^ Tak, nie zasmakowało mi. < o tragedii na torze żużlowym... V siedziałeś kiedyś na koniu? Hello, hello? Ca-can you hear me? I can be your china doll if you like to see me fall Boy, you're so dope, Your love is deadly. Tell me life is beautiful, They all think I have it all. I've nothing without you. All my dreams and all the lights mean Nothing without you. ~ RIP Krystian Rempała [*] 1.04.1998-28.05.2016 ; ( ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 28.05.2016 20:04
|
^ Nie, nigdy < mecz, mecz, mecz v Masz kota? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 28.05.2016 20:06
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
^ Już nie, ale w poniedziałek jadę do schroniska < Głos Rap Mona jest cudowny v Często Ci się nudzi? 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
Drea |
Dodany dnia 28.05.2016 20:08
|
![]() Postów: 84 Dom: SlytherinPunkty: 77 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 01.01.16 |
^ Taak. < lana del rey na OWF a ja nie mam biletów! ![]() V masz jakieś blizny, których się wstydzisz? Hello, hello? Ca-can you hear me? I can be your china doll if you like to see me fall Boy, you're so dope, Your love is deadly. Tell me life is beautiful, They all think I have it all. I've nothing without you. All my dreams and all the lights mean Nothing without you. ~ RIP Krystian Rempała [*] 1.04.1998-28.05.2016 ; ( ![]() |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 28.05.2016 20:10
|
^ Na kolanie, dlatego nie noszę krótkich spodni < łi gona flaaaaaaaaaaamaaa flaaaj </3 v Masz ulubione powiedzenie? 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
Drea |
Dodany dnia 28.05.2016 20:12
|
^Mam. < Heloo, Heloo C-Can you hear me? V Wolisz sandały czy buty sportowe? Hello, hello? Ca-can you hear me? I can be your china doll if you like to see me fall Boy, you're so dope, Your love is deadly. Tell me life is beautiful, They all think I have it all. I've nothing without you. All my dreams and all the lights mean Nothing without you. ~ RIP Krystian Rempała [*] 1.04.1998-28.05.2016 ; ( ![]() |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 28.05.2016 20:17
|
^ trampki 4ever < A teraz Jackson v Lubisz nosić sukienki? 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
Drea |
Dodany dnia 28.05.2016 20:20
|
^nieeee <zabiję tą matkę ile można się myć, a ten telefon to dzwoni i dzwoni. v Zrobiłaś kiedyś coś, czego się teraz wstydzisz? Hello, hello? Ca-can you hear me? I can be your china doll if you like to see me fall Boy, you're so dope, Your love is deadly. Tell me life is beautiful, They all think I have it all. I've nothing without you. All my dreams and all the lights mean Nothing without you. ~ RIP Krystian Rempała [*] 1.04.1998-28.05.2016 ; ( ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Christina

Slytherin

Gryffindor

Ravenclaw