Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Zniszcz życzenie
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 20.05.2008 17:03
|
![]() Postów: 715 Dom: SlytherinPunkty: 1525 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.08 |
Jesteś najbardziej wykuta z klasy, piszesz sprawdzian w 10 min... na następnej lekcji patrzysz a tam goła pała!! gdy chcesz wyjaśnić sytuację, nauczycielka stwierdza że ''Twoja koleżanka'' - klasowy kujon - powiedziała że miałaś całą kieszeń ściąg i dlatego tak szybko skończyłaś. Nie możesz poprawić tej 1... Chcę mieć chłopaka... wysoki, dobrze zbudowany, brązowooki, z ciemnymi włosami i ładnymi ząbkami:smilewinkgrin::smilewinkgrin: // Wiem wymagająca jestem...przecież ideały nie istnieją:lol::lol:// |
|
|
|
| xXxAniaxXx |
Dodany dnia 21.05.2008 12:02
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 60 Dom: Brak przydziału Punkty: 88 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 29.02.08 |
Znadujesz takiego chłopaka ale po tygodniu dowiadujesz się że ma inną i wtedy zostawia cię dla jakiejś lali. Chcę umieć dobrze j.angielski! - Moja Bonnie ;** |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 21.05.2008 18:51
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Umiesz,ale masz wypadek i tracisz całą pamięć. Chcę by już był 16 lipca. |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 21.05.2008 21:32
|
![]() Postów: 715 Dom: SlytherinPunkty: 1525 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.08 |
// A dlaczego 16. lipca?? //Jest 16. lipca, ale niestety 15. jesteś na imprezie i przesypiasz cały ten dzień... budzisz się 17. rano i omija Cię to na co tak czekałaś...:lol: |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 22.05.2008 12:55
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
//Bo 16 lipca wieczorem jadę na obóz.Czyli uczestnicy obozu są na miejscu a ja tkwię w Bydgoszczy.// A twoje życzenie? |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 22.05.2008 18:08
|
//Aha...:smilewinkgrin:// Ups...sorki, zapomniałam ![]() Chcę spotkać Dana Radcliffe i skraść mu całusa=** |
|
|
|
| Klaudia@Harry Potter |
Dodany dnia 22.05.2008 21:29
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 636 Dom: Brak przydziału Punkty: 1840 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.08 |
Spotykasz Dana, skradasz mu tego całusa. Ale na nieszczęście jego wierne fanki widzą cię z nim i rzucają się na ciebie, zaczynają deptać itp. Chcę wyżyć się na mojej byłej przyjaciółce, powiedzieć parę przykrych słów i chcę, aby się rozpłakała. Moje nowe konto to: Lotien.
|
|
|
|
| xXxAniaxXx |
Dodany dnia 22.05.2008 22:17
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 60 Dom: Brak przydziału Punkty: 88 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 29.02.08 |
Powiesz jej co zamierzałaś, ale po pewnym czasie zaczęło ci być jej żal! Prosisz ją aby znowu była twoją przyjaciółką, ale ona odrzuca propozycję! Załamujesz się! Zaczynasz podcinać sobie żyły i po kilku minutach umierasz... Chcę dostać laptopa - Moja Bonnie ;** |
|
|
|
| Klaudia@Harry Potter |
Dodany dnia 23.05.2008 15:51
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 636 Dom: Brak przydziału Punkty: 1840 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.08 |
Dostajesz laptopa. Wychodzisz z nim ze sklepu, jesteś zapatrzona w niego, bo jest taki śliczny. Przez nie uwage potykasz się o kamień i twój ukochany laptop rozwala się na części. Chcę dostać ze sprawdzianu z angielskiego 6. Moje nowe konto to: Lotien.
|
|
|
|
| xXxAniaxXx |
Dodany dnia 24.05.2008 10:21
|
Uczyłaś się całą noc! Pisząc sprawdzian jesteś pewna że dostaniesz 6. Po dwóch tygodniach okazuje się, że nauczyciel przez przypadek oblał twój sprawdzian kawą, i każe ci napisać go jeszcze raz na lekcji! Jesteś załamana, bo przez dwa tygodnie zapomniałaś wszystko czego się uczyłaś! Ostatecznie dostajesz 1... Chcę mieć własny pokój! - Moja Bonnie ;** |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 24.05.2008 15:58
|
Masz własny pokój, ale wszystko w nim nawala...ściany się kruszą, podłoga skrzypi, okna są nieszczelne, przez sufit woda kapie, a na dodatek nie możesz mieć kompa, bo nie masz żadnego gniazdka w pokoju...za to osoba która miałaś pokój, teraz ma remont i z pokoju zrobił się jej/jemu/im apartament...i dla Ciebie nie ma już tam miejsca Chce zostać ciocią!! |
|
|
|
| Nymphadora |
Dodany dnia 25.05.2008 18:05
|
![]() Postów: 91 Dom: Brak przydziału Punkty: 113 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.09.07 |
zostajesz ciocią - i to nawet trojaczków. Jak to na dobrą cioci przystało bawisz się z nimi w każdej chwili i je rozpieszczasz. Po pewnym czasie zaczynają Ci jednak tak strasznie wchodzić na głowę, że z tego wszystkiego lądujesz w szpitalu psychiatrycznym i zostajesz tam na długo. chcę mieć owczarka niemieckiego |
|
|
|
| xXxAniaxXx |
Dodany dnia 26.05.2008 19:04
|
Dostajesz psa! Jesteś szczęśliwa! Na początku wszystko jest OK. Wychodzisz z nim na spacery, bawisz się. Lecz pewnego dnia pies zaczyna sprawiać ci problemy! Drapie drzwi, niszczy fotele, tłucze wszystko! Chcesz się go jak najprędzej pozbyć i oddajesz go do schroniska! Od tamtej pory nie chcesz mieć już psa... Chcę zostać przewodniczącą klasy! - Moja Bonnie ;** |
|
|
|
Kyinra |
Dodany dnia 27.05.2008 09:50
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Pochwały: 3 Postów: 86 Dom: SlytherinPunkty: 1135 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.03.08 |
Zostajesz przewodniczącą klasy i nauczyciel zaprasza Cię na herbatę do pokoju nauczycielskiego. Jednak inny nauczyciel przeprowadzał wcześniej doświadczenie w Twoim kubku, który z wrzącą herbatą wybucha i Ty lądujesz w szpitalu z oparzeniami 3 stopnia. Chce być obiektem wzdychania wszystkich facetów (znaczy się urodzonych w 1995-1993 D). ![]() Es 22:30:53 ale masz ladne oczy Es 22:30:57 przypominaja mi konia Lastfm! Ja 17:19:53 luna z filmu? ; o Mateusz 17:19:57 z filmu 17:20:05 dobra gerl Ja 17:20:10 przeciez nie jest ladna Mateusz 17:20:17 : D 17:20:17 ale mowie fajnie zagrala 17:20:17 =o 17:20:20 ladna nie ladna 17:20:24 dla mnei by mogla byc 17:20:34 taka piekna nie jest 17:20:34 ale z takim charakterem 17:20:40 'ide puknac twoja kolezanke' 17:20:45 'ok, zjem budyn w tym czasie' 17:20:47 ![]() |
|
|
|
| xXxAniaxXx |
Dodany dnia 28.05.2008 15:26
|
Spełniło się twoje marzenie! Wszyscy chłopcy wariują na twoim punkcie. Po pewnym czasie zaczyna cię to denerwować! Chłopcy narzucają się tobie! Nie dają ci chwili wytchnienia! Wkońcu popadasz w depresję, przez co trafiasz do psychiatryka! Chcę żeby jeden chłopak się we mnie zakochał... - Moja Bonnie ;** |
|
|
|
Kyinra |
Dodany dnia 28.05.2008 18:30
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Pochwały: 3 Postów: 86 Dom: SlytherinPunkty: 1135 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.03.08 |
Zakochuje się w Tobie, zaczynasz z nim chodzić, ale po pewnym czasie on usiłuje Cię zgwałcić (albo Cię gwałci ).Chcę, hmm, chcę czekoladę ![]() Es 22:30:53 ale masz ladne oczy Es 22:30:57 przypominaja mi konia Lastfm! Ja 17:19:53 luna z filmu? ; o Mateusz 17:19:57 z filmu 17:20:05 dobra gerl Ja 17:20:10 przeciez nie jest ladna Mateusz 17:20:17 : D 17:20:17 ale mowie fajnie zagrala 17:20:17 =o 17:20:20 ladna nie ladna 17:20:24 dla mnei by mogla byc 17:20:34 taka piekna nie jest 17:20:34 ale z takim charakterem 17:20:40 'ide puknac twoja kolezanke' 17:20:45 'ok, zjem budyn w tym czasie' 17:20:47 ![]() |
|
|
|
| NimfadoraTonks |
Dodany dnia 28.05.2008 20:49
|
![]() Postów: 291 Dom: Brak przydziału Punkty: 757 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 05.05.07 |
Dostajesz czekoladę, a do tego w promocji w sklepie. Po dotarciu do domu orientujesz się, że w kieszeni Ci się rozpuściła. Nie ma czekolady, kieszeni i to wszystko przez głupotę. Chcę mieć średnią 6.0 i żeby to nie była pomyłka. ![]() Od cnót Gryfonów, przebiegłości Ślizgonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Hufflepuffie! Śmierciożerca Oto co znalazłam na badziewnym forum o HP [quote] Dom Gryffindoru Tutaj Gryfoni odpoczywają Dom Sliterinu Tutaj Ślizgoni odpoczywają Dom Hufelpufu Tutej wszyscy z pod domu Hafelpufu tutaj odpoczywa Dom Rejvenclowa Tutej wszyscy z pod domu Rejvenclowa tutaj odpoczywa [/quote] -Problem nie jest sam problemem, lecz twoje do niego podejście. Jasne? -TRENERKA BREVIN -Szczęście nigdy nie daje; ono tylko pożycza. -STARE PRZYSŁOWIE CHIŃSKIE. -Nie istnieje coś takiego jak rozrywka dla całej rodziny. -JERRY SEINFELD - Kiedy życie podsuma Ci cytrynę powiedz: '' O, tak, lubię cytryny. Masz więcej?'' -HENRY ROLLINS ![]() Moja ulubiona piosenkarka. Przy niej odpłyyywam. ![]() Feel to boysband, który nie kocha muzyki. Starają się tylko o fanki, a nie o to czy im śpiewanie wychodzi czy nie. ![]() Puki jeszcze śpiewały we dwie to jakoś się zespół trzymał i miały parę dobrych piosenek. Teraz gdy została Tola to Blog27 zamieniło się w śmietnik z sieczką. ![]() W Football manager gram od 13.07.08r. Gra uczy... ![]() Miałam kupione 3 chomiki. 2 samce i jedną samiczkę, która miała małe( jednemu odgryzła nogę) i jednego( tego bez nogi) dałam siostrze, a resztę sprzedałam do sklepu zoologicznego. ![]() Spamerzy to najgorsza rasa ludzi jaką stworzył świat. Najprawdopodobniej nie dano im przywileju wyglądu ludzi z 21 wieku, bo umysł mają po jaskiniowcach( tak jak mowę), a skoro mają przestarzałe modele mózgów to co stoi na przeszkodzie by wyglądali jak jaskiniowcy? ![]() Nawet nie wiem co to jest ta Tibia. Słyszałam, że to gra strategiczno-strzelankowa i z jakimiś potworami sie walczy. Bezsens ![]() Idiotka, która nie umie śpiewać, tańczyć i jeszcze ma tyle odwagi aby wyjść na scenę. Zamiast odessać sobie tłuszcz wepchała go do cycków i może teraz zostać sumo, chociaż wygrała by w każdych zawodach walkowerem, bo nikt nie zmierzył by się z jej tipsami zakładanymi przez panią Gosię za flaszkę. ![]() Nie chodzi mi o to, że uwielbiam tą postać ale o to, że uwielbiam i jestem wielką fanką Harry'ego jako całej serii książek, filmów i gier, a także, że jego świat jest całkiem niezły. ![]() Tak jak staruszki mają swój środek lokomocji- męża córeczki, tak my- młodzież mamy komunikator czyli GG. ![]() Najlepszy komunikator przez, którego można gadać, pisać, wysyłać pliki, a nawet robić konferencje! ![]() Mimo, że mi się zepsuł to i tak był fajny. ![]() Ojczyzna. ![]() Czasami używam. ![]() Kocham smoki!! ![]() Konie też kocham! ![]() [color=sliver]Po co komu szkoła?[/color] ![]() Mam psa, kiedyś miałam innego. Frajdą jest posiadanie takiego stworzonka. ![]() Na stos z mundurkami i z ich właścicielem(Giertychem) ![]() Szybkie jedzenie jest smaczne, szybkie i pożywne. Te cechy spełnia żarełko z Mc Donald'a. ![]() Najlepsza pizza jaką jadłam pochodzi z Włoch,a dokładniej z Elby. Kocham pizze. |
|
|
|
Kyinra |
Dodany dnia 29.05.2008 12:46
|
Masz średnią 6.0 na świadectwie. Wracasz szczęśliwa do domu, ale jesteś tak rozkojarzona, że wpadasz pod autobus. Chcę umieć najlepiej na świecie pływać. EDITED: Potteroholiczka napisał/a Jest 16. lipca, ale niestety 15. Ciekawe. Wiecie co? Jest 30 maja, ale 29. Wiesz kochanie, że to bez sensu? Edytowane przez Kyinra dnia 29.05.2008 12:48
![]() Es 22:30:53 ale masz ladne oczy Es 22:30:57 przypominaja mi konia Lastfm! Ja 17:19:53 luna z filmu? ; o Mateusz 17:19:57 z filmu 17:20:05 dobra gerl Ja 17:20:10 przeciez nie jest ladna Mateusz 17:20:17 : D 17:20:17 ale mowie fajnie zagrala 17:20:17 =o 17:20:20 ladna nie ladna 17:20:24 dla mnei by mogla byc 17:20:34 taka piekna nie jest 17:20:34 ale z takim charakterem 17:20:40 'ide puknac twoja kolezanke' 17:20:45 'ok, zjem budyn w tym czasie' 17:20:47 ![]() |
|
|
|
| ginny611 |
Dodany dnia 29.05.2008 13:23
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 218 Dom: Brak przydziału Punkty: 299 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.10.07 |
Pływasz najlepiej na świecie ale na całym świecie panuje susza i grozi nam globalne ocieplenie że nigdzie nie ma wody Chce nowe sandałki ![]() Jeżeli wierzysz, że uśmiech silniejszy jest niż broń, Jeżeli wierzysz w moc otwartej dłoni, Jeżeli wierzysz, że to, co ludzi jednoczy ważniejsze jest od tego, co ich dzieli, Jeżeli wierzysz, że odmienność jest bogactwem, a nie zagrożeniem, Jeżeli umiesz patrzyć na drugiego z odrobiną miłości, Jeżeli przedkładasz nadzieję nad podejrzliwość... Jeżeli sądzisz, że to raczej do ciebie należy pierwszy krok, Jeżeli spojrzenie dziecka potrafi jeszcze rozbroić twoje serce, Jeżeli umiesz cieszyć się radością twego sąsiada, Jeżeli niesprawiedliwość godząca w innych budzi twój sprzeciw, Jeżeli obcokrajowiec to dla ciebie brat, który jest ci dany, Jeżeli z miłości umiesz poświęcić innym trochę czasu, Jeżeli umiesz przyjąć czyjąś przysługę, Jeżeli dzielisz się chlebem i potrafisz dodać doń okruchu twego serca, Jeżeli wierzysz, że przebaczenie ma większą moc aniżeli zemsta. Jeżeli umiesz cieszyć się radością i szczęściem innych, Jeżeli możesz wysłuchać nieszczęśnika, który zabiera ci czas i obdarzyć go uśmiechem, Jeżeli potrafisz przyjąć krytykę, wykorzystać ją, a nie szukać obrony siebie, Jeżeli szanujesz poglądy innych... Jeżeli dla ciebie drugi jest przede wszystkim bratem, Jeżeli gniew jest dla ciebie słabością, a nie oznaką siły, Jeżeli wolisz ponieść szkodę, aniżeli kogoś skrzywdzić, Jeżeli nie zgadzasz się, by po tobie był potop, Jeżeli stajesz po stronie biednych i uciśnionych, nie uważając się za bohatera, Jeżeli wierzysz, że w dyskusji jedynie miłość ma głos. Jeżeli wierzysz, że pokój jest możliwy ... wtedy nadejdzie pokój. Podoba mi się Harry bo robi różne czary Ponure i pogodne zaklęcia różnorodne Zawsze Voldemorta pokona jego odwaga nieskończona Zazdrość mnie zżera gdy czytam Harry Pottera bo na lekcjach rzuca on uroki i czasem z Hagridem przegania smoki Dużo jest uczniów czarodziejów lecz takich jak Potter znajdziesz niewielu. http://www.photoblog.pl/ginny611stm |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 29.05.2008 16:39
|
EDITED: Potteroholiczka napisał/a Jest 16. lipca, ale niestety 15. Ciekawe. Wiecie co? Jest 30 maja, ale 29. Wiesz kochanie, że to bez sensu?Po liczbach zawsze stawia się kropkę. Całe zdanie brzmi tak (w wolnym tłumaczeniu dla tych którzy nie potrafią czytać zdań w których są liczy): Jest 16. lipca, ale niestety 15. jesteś na imprezie i przesypiasz cały ten dzień... Czytaj ^^ - Jest szesnastego lipca, ale niestety piętnastego jesteś na imprezie i przesypiasz cały ten dzień... :lol::lol::lol: Dostajesz nowe sandałki, bardzo się cieszysz z tego powodu i po powrocie do domu cały czas w nich chodzisz. Nabierasz ochoty na sok porzeczkowy i ... zalewasz całe buty. W sklepie to była ostatnia para więc już nie bd miała takich:lol: Chcę mieć Cocker Spaniela. |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin

Hufflepuff
//