Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Z czym Ci sie kojarzy avatar poprzednika?
|
|
| Gizmolina |
Dodany dnia 08.06.2008 20:43
|
![]() Postów: 181 Dom: Brak przydziału Punkty: 1629 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.02.08 |
Z czymś dziecinnym... WWW.VERITASERUM.CBA.PL
|
|
|
|
| Halfblood-Princess |
Dodany dnia 08.06.2008 20:55
|
![]() Postów: 183 Dom: Brak przydziału Punkty: 262 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 30.05.08 |
Z jakąś animowaną dziwną bajką That's IT. No reason. Koniec z tymi wszystkimi obrazkami, wierszykami, tekstami piosenek, sentancjami i innymi takimi pierdołami. Nie ma i nie będzie. |
|
|
|
| hemcia |
Dodany dnia 09.06.2008 17:34
|
![]() Postów: 1788 Dom: Brak przydziału Punkty: 5216 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.08.07 |
Z miśkami - żelkami Haribo ;D |
|
|
|
Patka-wariatka |
Dodany dnia 09.06.2008 17:37
|
![]() Postów: 552 Dom: HufflepuffPunkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
Aga_Aga: Z postacią z 'Happy Three Friends' Swoją drogą.. fajne są te .. jakby to powiedzieć.. "bajki" ; ]]Hemcia: Ze zjęciem z Playboy'a, ze stringami, ściągniętymi gaciami i czymś ogólnie dzinwym i nieokreślonym.. ( ; ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
|
| Sev1302 |
Dodany dnia 09.06.2008 20:44
|
![]() Postów: 420 Dom: Brak przydziału Punkty: 761 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 23.02.08 |
Z zamyślonym Draconem. Chciałabym wszystkim zakomunikować, że jestem dziewczyną ;]
******** "Snape milczał przez chwilę, patrząc na niego, a potem wychrypiał: - Więc ukryj ich gdzieś. Ukryj ją... Ich wszystkich. W jakimś... bezpiecznym miejscu. Błagam. - A co mi dasz w zamian, Severusie? - W zamian? - Snape wytrzeszczył oczy na Dumbledore'a (...) - Wszystko. ******** "Szpiegowałem dla ciebie, kłamałem dla ciebie, narażałem dla ciebie życie, a wszystko to robiłem, by zapewnić bezpieczeństwo synowi Lily. A teraz mówisz mi, że hodowałeś go jak świniaka na rzeź... - To bardzo wzruszające, Severusie - (...) - A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca? -Jego losem? - wykrzyknął Snape. - Expecto patronum! Z końca jego różdżki wystrzeliła srebna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez. - Przez te wszystkie lata?... - Zawsze. |
|
|
|
Patka-wariatka |
Dodany dnia 09.06.2008 20:49
|
![]() Postów: 552 Dom: HufflepuffPunkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
Z moim kochanym Severusem .. na którego wspomnienie jest mi strasznie smutnoo : ( . . . ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
|
| Norie-14 |
Dodany dnia 09.06.2008 20:59
|
![]() Postów: 325 Dom: Brak przydziału Punkty: 372 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 02.12.07 |
Z Draco Malfoyem. Nigdy więcej nie będę płakać... Bez względu na to, jak bardzo będzie bolało... Nie można iść samotnie przez życie... Ale niektórzy nie mają wyboru... ~~~~~ Coś o mnie: Nazywam się: Nie wiesz? No cóż... Mówi się trudno ^^ Jak zasłużysz, to Ci powiem Wiek: 14 lat Lubię: rysować Nie lubię: użalania się nad sobą Marzenia: nie mam Wyznanie: Ateizm Charakter: bezczelna (nie zawsze), wredna, uparta, nikomu nie ufająca, rzadko się uśmiechająca dziewczyna bez uczuć, która nigdy nie płacze i niczego się nie boi... Ale, czy tak jest naprawdę? Chcesz wiedzieć o mnie więcej? Poczytaj pamiętnik: [LINK] - mój pamiętnik ^^ ~~~~~ watashi ni tomodachi :* ZgreD - za wspólne zinteresowania (M&A) chimer - za podobne poczucie humoru x] DracoMalfoyowy - bo go lovam :* Aberrant - jest niepowtarzalna (a Draco jest mój) x]Qin - za wspólną ksywke ^^ Ania 95 - heh... ma poczucie humoru takie jak Abi ^^ KaputDraconis - powalona na glowe z klapką na móchy przewroconą na drugi bok (jej własny tekst ^^)Karolcia_potteromaniaczka - bo fajnie mi sie z nia gada ^^ Mateusz Dumbledore - jest dla mnie namber tu... ^^ Esey - bo jest dla mnie miły i fajnie sie z nim gada ^^ fankahp14 - fajnie sie z nią gada ^^ Hermiona26 - fajnie sie z nią rozmawia i jest bardzo miła ^^ Soraya - fajnie sie z nią gada, jest super ^^ Deathly - jest bardzo mila ^^ Basia92 - również miła i fajna ^^ Mam cie dodać? Napisz na PW! Kolejność jest bez znaczenia! ~~~~~ ~~~~~ Stowarzyszenie osób Urodzonych w Lipcu Pocisk - 14 lipiec 1992 rok Ania 95 - 26 lipiec 1995 rok Bernadetta144 - 9 lipca 1993 rok Kasiaczka1993 - 15 lipiec 1993 rok Norie-14 - 21 lipca 1993 rok KaputDraconis - 1 Lipca 1992 rok Qin - 4 lipca 1993 rok ginny 7 - 20 lipca 1993 rok |
|
|
|
NavHeera |
Dodany dnia 09.06.2008 21:02
|
![]() Postów: 137 Dom: HufflepuffPunkty: 221 Ranga: Pomocna dłoń Data rejestracji: 14.05.08 |
Z anime, z bajkami, które oglądałam w przedszkolu. |
|
|
|
Patka-wariatka |
Dodany dnia 09.06.2008 21:05
|
Może coś więcej byście pisali.. ? =] Z tajemnicą, z Avril, z ładną, ale smutną dziewczyną .. Już to kiedys pisałam. ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 09.06.2008 21:14
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Z Malfoyem.Głupim wyrazem twarzy,ślizgonem. Patka.Twój poprzedni avek był lepszy. |
|
|
|
| Sev1302 |
Dodany dnia 09.06.2008 21:22
|
![]() Postów: 420 Dom: Brak przydziału Punkty: 761 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 23.02.08 |
O Roksia... Nareszcie zmieniłaś avek...;] Szczerze to tamten był do dupy, za przeproszeniem.... ;] A więc: z jakąś fajną kobietką, z kapeluszem... Chciałabym wszystkim zakomunikować, że jestem dziewczyną ;]
******** "Snape milczał przez chwilę, patrząc na niego, a potem wychrypiał: - Więc ukryj ich gdzieś. Ukryj ją... Ich wszystkich. W jakimś... bezpiecznym miejscu. Błagam. - A co mi dasz w zamian, Severusie? - W zamian? - Snape wytrzeszczył oczy na Dumbledore'a (...) - Wszystko. ******** "Szpiegowałem dla ciebie, kłamałem dla ciebie, narażałem dla ciebie życie, a wszystko to robiłem, by zapewnić bezpieczeństwo synowi Lily. A teraz mówisz mi, że hodowałeś go jak świniaka na rzeź... - To bardzo wzruszające, Severusie - (...) - A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca? -Jego losem? - wykrzyknął Snape. - Expecto patronum! Z końca jego różdżki wystrzeliła srebna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez. - Przez te wszystkie lata?... - Zawsze. |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 09.06.2008 21:42
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
No więc tak:Ze Snapem,z kimś kogo nie bardzo lubię(może dlatego iż od 1 częśći go nie lubiłam to mi już tak zostało),z uciętym zdjęciem. Sev:O Roksia... Nareszcie zmieniłaś avek...;] Szczerze to tamten był do dupy, za przeproszeniem.... ;] Heh.Spadłam na podłogę jak to przeczytałam. |
|
|
|
| Gizmolina |
Dodany dnia 10.06.2008 14:31
|
![]() Postów: 181 Dom: Brak przydziału Punkty: 1629 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.02.08 |
Z dziki zachodem, fajną babką WWW.VERITASERUM.CBA.PL
|
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 10.06.2008 17:26
|
Z fikcyjną i narysowaną Tonks.Z bajkami rysunkowymi dla dzieci.Z czarami,magią,miłością,z okropnym różem. |
|
|
|
Enid |
Dodany dnia 11.06.2008 15:36
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 1065 Dom: SlytherinPunkty: 1597 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 01.02.08 |
Z moją kochaną, ulubioną i niezastąpioną Avril Lavigne, z teledyskiem, sesją zdjęciową na okładkę jakiejś gazety, z plakatem. Always... |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 11.06.2008 16:45
|
![]() Postów: 715 Dom: SlytherinPunkty: 1525 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.08 |
Z latem, jakąś polną drogą, ładną dziewczyną i jakimś fajnym błyszczykiem...
|
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 11.06.2008 21:01
|
Z boskim Harry'm.Z 3 częścią.Z zabujczym spojżeniem.Z przystojnym chłopakiem.Z fajnym chłopakiem. |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 12.06.2008 14:30
|
![]() Postów: 715 Dom: SlytherinPunkty: 1525 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.08 |
Z Avril, z jakąś fajną metodą fotografowania z ładną cerą no i z Tobą Roksi :smilewinkgrin: Edytowane przez Potteroholiczka dnia 12.06.2008 14:35
|
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 12.06.2008 14:34
|
Jak już mówiłam.Z boskim,fajnym,przystojnym,ładnym Harry'm. |
|
|
|
FleurEvans |
Dodany dnia 12.06.2008 14:54
|
![]() Postów: 960 Dom: HufflepuffPunkty: 1352 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 10.01.08 |
Z latynoską miłością. Z zakupami. Z wakacyjną przygodą
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Hufflepuff

Enid
Slytherin