Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Zdanie na przedostatnie slowo
|
|
Roksia |
Dodany dnia 04.07.2008 13:38
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Dłużej nie wytrzymam w tym upale. |
|
|
|
Enid |
Dodany dnia 04.07.2008 14:43
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 1065 Dom: SlytherinPunkty: 1597 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 01.02.08 |
Tym samolotem lecę do Chorwacji. Always... |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 04.07.2008 19:36
|
![]() Postów: 715 Dom: SlytherinPunkty: 1525 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.08 |
Do mojego brata przyszedł list z Hogwartu. |
|
|
|
| KaputDraconis |
Dodany dnia 04.07.2008 21:15
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 28 Dom: Brak przydziału Punkty: 47 Ranga: Charłak Data rejestracji: 14.01.08 |
Z Hogwartu zostały tylko gruzy. to jak??
Po której jesteś stronie?? Ja czy ona?? Zostajesz czy odchodzisz?? Pokochasz a może znienawidzisz?? Nie wiem Nie znam Cię i chyba nigdy nie poznałam ![]() Miłość to poważna rzecz, "Kocham" - nie od razu można rzec. Bo gdy ktoś naprawdę kocha, Usta milczą, serce szlocha. Moi przyjaciele ze strony: utilisateur - kazał zmienić to zmieniam ![]() Zakochana w nim 16 latka może powiedzieć że to najlepsze uczucie jakie można czuć ![]() GellertGrindelwald- zajebiaszcza osóbka po prostu przy niej nie da się usiedzieć areczek38- koleś z przewróconą klepką na móhy normalnie go uwielbiamchimera(moja ciocia)i to wiadomo hemcia- nie wiem nie znam dobrze marti-tinka- za nick eLily ![]() Vayamess- za to że mnie wzięła do Ravu ![]() Lucio- za to że mogę go zabić w opowiadaniu FilipFansTheHarry(mój eks mąż)- po prostu lubie PowerMag- za te jego superowe teksty na PW Mateusz Dumbledore(mój ex brat od dnia 1 marca samotnicy ) wiadomo braciszek:*Potter_H- koleś porąbany na całego miszel14(bratowa)- no żonka mojego brata i super osóbka _Syriusz_Harry_Remus_ (moje słońce)- moje kochanie na tej stronce normalnie kocham go:* Evi-Lyn(moja córka)- od Filipka ![]() andrzejster (mój ukochany kolega)- za pomoc w zabijaniu swojego brata ZgreD(moja córka)- nie wiem po prostu jest super Tonks (moja przyjaciółka)- można się z nią pośmiaćQin (moja ciocia)- normalnie kocham ją zawsze spadam z krzesła![]() Joanne Rowling (moja ciocia)- yyy bo jest mamą Tonks didus (samotnik z doliny Godrika)- bo jest jaki jest Esey- bo ma imię należące do mojego eks boya podobają mi się jego teksty a szczególnie ten z płomyczkiem :*:*:*:*:*:*:*kasienka0408- Moja siska najukochańsza dla niej zrobię wszystko ![]() Ewelka słodka i kochana koleżanka:*:*:* Bo ja jestem Bogiem Uświadom to sobie Ty też jesteś Bogiem Tylko wyobraź to sobie Słyszysz słowa od których włos jeży się na głowie... Dowody na to ze szkola jest filmem! ![]() Geografia- Discovery Channel WF- Szkoła przetrwania Religia- Dotyk anioła Chemia- Szklana pułapka Matematyka- 5*5 Historia- Sensacje XX-wieku Język polski- Magia liter Lekcja muzyki- Jaka to melodia Lekcja wychowawcza- Na każdy temat Przerwa- 997 Test- Milionerzy Poprawka- Stawka większa niż życie Nowa w klasie- Trędowata Nowy w klasie- Obcy pasażer Nastromo Ostatnia ławka- Róbta, co chce ta Pan konserwator- MacGyver Wycieczka szkolna- Ostry dyżur Wyrwanie do odpowiedzi- Totolotek Wywiadówka- Z Archiwum X Wakacje z rodzicami- Familiada Dyrekcja- JAG Wojskowe Biuro Śledcze Dozorca/woźny- Strażnik Texsasu Informatyk- Johny Mnemonic Korytarz w szkole- Ulica Sezamkowa Powrót taty z wywiadówki- Wejście smoka Plan lekcji- Telenowela (co tydzień to samo i nudne) Uczeń na dywaniku u dyrektora-Wywiad z wampirem Szkoła- Świat według Kiepskich Kaput spadaj maszkaro bo walne Ci fujara w mojej szkole o pitole chodza nagie robatole -"Gdy przechodze obok Ciebie nie czuje sie jak w niebie bo Ci chyba zdechly jaja na sw. Mikolaja" -,,witaj kolego przygniesc Ci malego??" powalona na glowe z klapką na móchy przewroconą na drugi bok witaj Stary bez fujary mam dla Ciebie dwie gitary, Gdy Ci usiadl ktos na ptaka nie martw sie to mala strata hello szpak gdzie Twoj ptak hej stara gdzie twa fujara?? Ania 95 MÓJ ULUBIONY: "Kaput, ja widze cie jako literki w twoim nicku " i tuż po nimA mi się miłość kojarzy z gumką, łóżkiem i wibratorem. "A Rudy je gumki" "Bo Potter to jest krowa wcale nie odlotowa. Co budyń robi pełen szmat, a cuchnie tak, że dzieci brak" Abi i Nori były w lesie! W nocy... w domku... A tu: Domek z piernika! Abi i Norie oblewały Dzień Kobiet na swój sposób... W domku z piernika -Abi kocha las. Las kocha Abi. A Abi i Norie są w lesie! Rudy=Gumkopożeracz "Psze pani, psze pani, bo on je gumki"... buhha Znaczy się gumy...- " A skąd ten wytrysk?" ,, Util, nie wiem dlaczego ale twoj avek kojarzy mi sie z pedofilem, ktory chce komus to zrobic przez ekran..." Zgon... zgony... zgoń go, zgoń... Dobrze, że nie powiedziałam "zgol go, zgol"... buahah " A Abi bedzie ogladac Norie" ,,Ty nie wiesz co to sa gumki?" "Ty pedofilu, nie jedz tego dywanu!" Do Teletubisia - królika)Abi, od dzisiaj nazywasz sie "Gumeczka" pocisk[i/] http://pl.youtube.com/watch?v=KkdT4sslCV8&feature=related http://pl.youtube.com/watch?v=NG6rFOuFYNg&feature=related http://pl.youtube.com/watch?v=2O0k7e5ApFU&feature=related http://pl.youtube.com/watch?v=eMMEyfUzIxM&feature=related http://pl.youtube.com/watch?v=-GUWphoDKrc&feature=related ![]() ![]() Stowarzyszenie osób Urodzonych w Lipcu Pocisk - 14 lipiec 1992 rok Ania 95 - 26 lipiec 1995 rok Bernadetta144 - 9 lipca 1993 rok Kasiaczka1993 - 15 lipiec 1993 rok Norie-14 - 21 lipca 1993 rok KaputDraconis - 1 Lipca 1992 rok http://kaputdraconis.myminicity.com/ [i]Gdy wchodzisz do mej chaty cnote odpisz na straty ![]() |
|
|
|
Lady Mary Jane |
Dodany dnia 05.07.2008 10:37
|
![]() Postów: 541 Dom: RavenclawPunkty: 1379 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 31.03.08 |
Tylko Ty możesz uratowac ten denny świat. Chcę z Tobą przejść przez piekło...
|
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 05.07.2008 11:45
|
![]() Postów: 715 Dom: SlytherinPunkty: 1525 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.08 |
Denny jest ten kto uważa, że ten kwiat jest brzydki![]() Bez sensu...wiem:smilewinkgrin: |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 05.07.2008 12:32
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Jest to bez sensu. (To nie odpowiedż do Twojego zdania.Po prostu tak mi się ułożyło) |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 05.07.2008 12:43
|
(To nie odpowiedż do Twojego zdania.Po prostu tak mi się ułożyło) Nawet jakby tak było, to nic by się nie stało, bo to moje zdanie jest...hmn...denne! Hihi ![]() Bez przerwy myślę o Danie Radcliffe! |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 05.07.2008 12:46
|
Danie mi nie smakuje. (chodzi o danie do jedzenia) |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 05.07.2008 12:58
|
Nie chcę jeść tych kiełbasek!! |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 05.07.2008 13:00
|
Tych chipsów nie będę jeść! |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 05.07.2008 13:03
|
Będę na Ciebie czekała w parku. |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 05.07.2008 13:06
|
W podróż zabieram wodę niegazowaną. |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 05.07.2008 13:09
|
Wodę tą trzeba zagotować. |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 05.07.2008 13:14
|
Trzeba to umieć. |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 05.07.2008 18:47
|
To nie jest takie proste na jakie wygląda. |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 05.07.2008 20:25
|
Jakie jest Twoje ulubione danie? |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 06.07.2008 11:15
|
Ulubione danie me to kurczę pieczone.
|
|
|
|
| Verity |
Dodany dnia 08.07.2008 10:15
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 163 Dom: Brak przydziału Punkty: 415 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 03.04.08 |
Kurczę biega po podwórku Chcecie wiedzieć kim jestem?? To proste. Jestem architektem: buduję solidne fundamenty i każdego roku, który spędzam w szkole, dodaję do nich kolejne piętra mądrości i wiedzy. ![]() Jestem rzeźbiarzem: kształtuję swoją moralność i filozofię życia, a moją glina są kanony dobra i zła. ![]() Jestem malarzem: wraz z każdą nową ideą, którą wyrażam, maluję tez nowy odcień w wielobarwnym świecie kolorów. ![]() Jestem naukowcem: każdego dnia zbieram nowe dane, dokonuję ważnych obserwacji i eksperymentów z nowymi pomysłami i ideami. ![]() Jestem astrologiem: czytam i analizuję linie życia każdej osoby, którą spotkam. ![]() Jestem astronautą: stale badam i poszerzam swoje horyzonty. ![]() Jestem lekarzem: leczę tych, którzy zwracają się do mnie po poradę, i niosę witalność tym. którzy są bez życia. ![]() Jestem prawnikiem: nie boję się stanąć wobec nieuniknionych, podstawowych praw dotyczących mknie i innych. ![]() Jestem policjantem: zawsze dbam o dobro innych i bronię pokoju. ![]() Jestem nauczycielem: swoim przykładem uczę determinacji, poświęcenia i ciężkiej pracy. ![]() Jestem matematykiem: upewniam się, czy problemy, które przezwyciężyłem, mają właściwe rozwiązanie. ![]() Jestem detektywem: szukam tajemnic życia. ![]() Jestem sędzią: oceniam innych tylko wtedy, gdy znam i rozumiem ich całą historię. ![]() Jestem bankierem: inni ludzie obdarzają mnie zaufaniem i tym co dla nich ważne, i nigdy nie tracą. ![]() Jestem hokeista: unikam tych co chcą mnie zablokować. ![]() Jestem maratończykiem: jestem pełen energii, zawsze idę do przodu i jestem gotowy na następne wyzwanie. ![]() Jestem akrobata: ostrożnie kroczę po krętych ścieżkach życia, lecz zawsze bezpiecznie docieram do celi. ![]() Jestem milionerem: posiadam mnóstwo miłości, szczerości i współczucia. Moim bogactwem jest wiedza, mądrość, doświadczenie i bezcenna intuicja. ![]() A NAJWAŻNIEJSZE - JESTEM SOBĄ!!!!!!!! |
|
|
|
| karolka |
Dodany dnia 08.07.2008 11:32
|
![]() Postów: 13 Dom: Brak przydziału Punkty: 21 Ranga: Mugol Data rejestracji: 03.07.08 |
Zawsze rano myję zęby |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Hufflepuff
Slytherin

Ravenclaw