Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Perełki wśród artykułów
|
|
| TomV |
Dodany dnia 08.05.2007 13:12
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 115 Dom: Brak przydziału Punkty: 3128 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 23.12.06 |
Ja się zastanawiam ile ci autorzy mają lat? 7...? 8...? Chyba nie więcej. Bierz co się da i nie oddawaj!
|
|
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 08.05.2007 13:14
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 4328 Dom: SlytherinPunkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
Yyy? Nie no... Bardzo mądre, ma po prostu sens
|
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 08.05.2007 15:37
|
![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
no co Hogwart ma wiele tajemnic ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
| James_Potter |
Dodany dnia 08.05.2007 18:52
|
![]() Postów: 275 Dom: Brak przydziału Punkty: -648 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 25.12.06 |
ehh to ten moj najgorszy byl nawet lepszy:lol: ale to jest jedna zn lepszych perelek |
|
|
|
Anix |
Dodany dnia 08.05.2007 18:52
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 676 Dom: SlytherinPunkty: 4196 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 12.04.07 |
Wysłałam kolejnego arta i mam nadzieję, że się tu nie znajdzie no ale nawet jeśli, chętnie pośmieję się z moich głupot!
|
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 08.05.2007 22:12
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
Anika, najwyzej sie posmiejemy z twoich błędów. A co do tych artykółów... popieram, juz nawet nie wiem kogo. Załamka! ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 08.05.2007 23:02
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Proszę bardzo... news... Autor: Madame Rosmerta Treść: Hej jeśli chcecie zobaczyć trailer z filmu Harry Potter i Zakon Feniksa (Harry Potter and the Order of the Phoenix) kliknijcie : http://youtube.co...Lud6yM47u8 Dziwi mnie tylko jakim cudem Harry zobaczył Voldemorta na peronie 9 3/4 !? |
|
|
|
Anix |
Dodany dnia 09.05.2007 10:46
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 676 Dom: SlytherinPunkty: 4196 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 12.04.07 |
my goth <płacze> przecież to nie artykuł... to można było w mailu przesłać... ![]()
|
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 09.05.2007 13:42
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Macie kolejną perełkę... Tym razem fick .Autor: Meduza Temat: Tajemnica Hermiony Treść: Pewnego ranka gdy Harry i Ron już wstali ujżeli zza okna Hermione która najwyrażniej skradała sięw strone ciemnego lasu.Odrazu osostrzegli,że trzyma ona niezbyt duże ale ładne pudło.Szybko się ubrali i poszli za nią.Po 5minutach drogi ujrzeli mężczyzne który wyrwał Hermionie pudełko i oboje odeszli.Harry i Ron poszli za mężczyzną ktory miał pudełko Hermiony.Kiedy Ron kichną mężczyzna odkrył ich obecomść.Upuścił pudełko i zaczą uciekać.Harry podniusł i otworzył pudełko.W sierodku był... CDN. |
|
|
|
| Essi |
Dodany dnia 09.05.2007 13:48
|
![]() Postów: 1298 Dom: Brak przydziału Punkty: 1356 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 04.03.07 |
No po prostu Rowling nam tutaj rośnie!!! Rewolucja wariatek jest już blisko... strzeżcie się wszyscy normalini!!!
I'm back... |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 09.05.2007 14:03
|
![]() Postów: 401 Dom: SlytherinPunkty: 4370 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 06.05.07 |
Zawsze wiedziałem że Slytherin'i nabijali się z pozostałych. Czy naprawdę uważacie nabijanie się z innych za dobrą zabawę? I to jeszcze administrator w to się bawi. Nie ma jak zachęcić do wypowiadania się. Edytowane przez Poznaniaczek dnia 09.05.2007 14:04
|
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 09.05.2007 14:09
|
Poznaniaczek, zobacz kto założył ten temat. KRICO. Super Administrator, założyciel i właściciel strony, szef tego wszystkiego. A to znaczy, że ten temat jest całkowicie akceptowany przez najwyższe na stronie władze^^ i nie ma w nim nic złego. Głupoty po to są, żeby się z nich śmiać. I nie mówi się Slytherin'i tylko Ślizgoni^^. A sam fakt przynależności do któregokolwiek z domów nie ma tu żadnego znaczenia, bo zabawa w Hogwart to tylko fikcja ;/. Edytowane przez Limonka dnia 09.05.2007 14:11 |
|
|
|
Anix |
Dodany dnia 09.05.2007 14:11
|
Poznaniaczek, nie Slytherini, a Ślizgoni a to co ludzie tu przesyłają to po prostu ŻENADA. Nie widzisz, że chodzi o to, by uzmysłowić piszącym arty, że coś takiego to po prostu żałoba? To nie ma na celu nabijanie się z kogoś, a z czegoś a mianowicie z czyjegoś rozdmuchanego ego, które uważa, że pisze super hiper, a nawet podstaw i definicji słowa ARTYKUL nie zna. Nie masz co się obruszać i obrzucac administratorów kamieniami, wiesz? ![]() Co do arta- Rowling przy tej panience to po prostu nędza literacka :lol::lol::lol::lol::lol: |
|
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 09.05.2007 15:28
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 4328 Dom: SlytherinPunkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
Nie no... Rowling nawet tak nie pisze To powinno się na książkę nadawać A będzie CD??
|
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 09.05.2007 15:28
|
![]() Postów: 401 Dom: SlytherinPunkty: 4370 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 06.05.07 |
Jak rozumiem A N I K A uważa że forum jest tylko dla inteligentnych itp. Już drugi raz stajesz dzisiaj w obronie adninistratorów, ktoś nazwał to lizustwem ale nie chce się powtarzać. Uważam że smiejecie się z ludzi. Wydaje mi się że średnia wieku z których tak ochoczo się nabijacie wynosi 10 lat. Jak rozumiem Anika i ty Limonka w wieku 8 lat ejes na 18 stron do gazet wysyłaliście. Mogę tylko gratulować.B) |
|
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 09.05.2007 15:40
|
Poznaniaczek, nawet jak by te art zostały opublikowane, spotkałyby się z taką samą reakcją, jak nie gorszą, i jeszcze adminów by oskarżano że coś takiego dają. Ci, co to napisali, wysyłając te arty, sami zgodzili się na jego opublikowanie. Są tylko publikowane... Tutaj
|
|
|
|
Anix |
Dodany dnia 09.05.2007 15:51
|
Tak Poznaniaczek, ja jestem robodzieciak, w wieku roku umialam już grekę, łacinę, esperanto i chiński, w wieku czterech lat spiewałam afrykański hymn narodowy a w wieku ośmiu lat to ja wydałam własną książkę dotyczącą Freuda i jego wpyw na psychoanalityke molekularną. Jestem wazleiniarą? Obrażasz, mnie człowieku, więc uważaj trochę na słowa. Po rpostu nie orientujesz się co to jest netykieta ani nie starasz się wczuć w administratorów, wiesz? Więc jeśli masz jeszcze jakieś ciekawe argumenty co do mojej czy innych INTELIGENCJI prosze zatrzymaj je dla siebie. Nie lubię używać złych słów, ale coś mi się wydaje, że ty próbujesz nas uczyć moralności. Wybacz, ale to chyba nic nie da, bo dział i tak nie zniknie, a wręcz na złość będzie prowadzony dalej. I wsio. |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 09.05.2007 20:42
|
Anika w tym zdaniu z lizusostwem zabrakło złowa "już". Slayerka oni zgadzają się na publikację swoich artykułów a nie na wyrywanie z treści fragmentów i nabijanie się z nich. Poruszając temat nie przyszło mi do głowy że część z tych "perełek" to teksty, które nie zostały opublikowane a wyłapane przez naszych "szacownych" administratorów w listach, które dostali na PW i upublicznili je, nabijając się z tego, zamiast wykasować. Jak dla mnie to jest poprostu zwykłe świństwo. Powinni raczej zwrócić delikatną uwagę, że te artykuły nie nadają się do publikacji. i to tylko autorom. Pozatym myślałem, że "perełki" to są teksty już opublikowane. Miłego dnia pozostaje mi życzyćB) |
|
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 09.05.2007 21:35
|
Poznaniaczku. Oni nie wysyłają pw do adminów, tylko klikają "dodaj artykuł" wyrażając tym samym zgodę na ich opublikowanie. Tutaj nie są fragmenty, ale całe ich artykuły. A gdyby je dodano, i tak by się śmiano z tych artykułów... |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 10.05.2007 14:45
|
Niestety nie zostałem zrozumiany lub nie chciano mnie zrozumieć. Pozwolę zakończyć ten temat i poprostu nie zaglądać tutaj.:| Tak dla informacji 69Lady_LaLa96 wydaje mi się, że jestem najstarszy na tym forum. (tu prostuję: illmonte jest ciut starsza) Hmm... może za stary jestem i nie bawi mnie naśmiewanie się z osób o 15 czy 20 lat młodszych.B) Miłego dnia pozostało mi życzyć B) Edytowane przez Poznaniaczek dnia 10.05.2007 15:16
NIEWOLNIK ŚREDNIEGO SZCZEBLA
Nie jestem niczyim członkiem Moralizuje czy demoralizuje? Odwaga i wierność - to cenię Miłego dnia pozostało mi życzyć |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin