Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Quiz
|
|
| Ania 95 |
Dodany dnia 07.02.2008 14:11
|
![]() Postów: 1235 Dom: Brak przydziału Punkty: 1635 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.12.07 |
- Artur Weasley - Molly Weasley - Bill Weasley - Charlie Weasley ( tu nie jestem pewna. Może to Charlie był starszy? ) - Percy Weasley - Fred i George Weasley - Ronald Weasley - Ginny Weasley Jaki prezent dostał Harry od Hagrida w dniu swoich 11 urodzin? |
|
|
|
| Bella Tonks |
Dodany dnia 14.02.2008 16:56
|
![]() Postów: 134 Dom: Brak przydziału Punkty: 197 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 13.09.07 |
Tort urodzinowy Jak nazywał się brat i siostra Dumbledore'a? |
|
|
|
areczek38 |
Dodany dnia 14.02.2008 18:32
|
![]() Ostrzeżenia: 5 Pochwały: 2 Postów: 437 Dom: RavenclawPunkty: 1213 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 23.08.07 |
Aberforth i Ariana Jakie były Insygnia Śmierci? |
|
|
|
| Bella Tonks |
Dodany dnia 14.02.2008 20:56
|
![]() Postów: 134 Dom: Brak przydziału Punkty: 197 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 13.09.07 |
Peleryna niewidka, Czarna różdżka i kamień wskrzeszający. Siostra Padmy |
|
|
|
| Alice_Gomez |
Dodany dnia 14.02.2008 22:27
|
![]() Postów: 70 Dom: Brak przydziału Punkty: 113 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 06.02.08 |
Parvati wymień członków rodziny Voldemorta (rodziców, dziadków, wujka) |
|
|
|
| Bella Tonks |
Dodany dnia 16.02.2008 11:41
|
O kurczę nie jestem pewna ale napisze. Matka - Meropa Gaunt Ojciec - Tom Riddle Senior (mugol) Wujek - Morfin Gaunt Dziadek - (nie wiem czy to dobra odpowiedz ale nie czytałam księcia półkrwi tylko insygnia śmierci od razu po zakonie przeczytałam)Marvolo Gaunt? Co dostał Harry od Ginny na 17 urodziny (proste dla tych którzy czytali IŚ) Edytowane przez Bella Tonks dnia 16.02.2008 11:42 |
|
|
|
| miszel14 |
Dodany dnia 18.02.2008 11:54
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 1324 Dom: Brak przydziału Punkty: 1169 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 05.09.07 |
namiętny pocałunek ![]() muach wymień wszystkie imiona Dumbledora ![]() ,,Zmierzch" - Stephenie Meyer - A to dopiero - mruknął Edward.- Lew zakochał się w jagnięciu. - Spuściłam wzrok, drżąc z ekscytacją na dźwięk tego najcudowniejszego ze słów. - Biedne głupię jagnię - westchnełam. - Chory na umyśle lew masochista. - Przez dłuższą chwilę wpatrywałam się w ciemną ścianę lasu. Byłam absolutnie pewna kilku rzeczy. Po pierwsze, Edward pochodził z rodziny wampirów. Po drugie, dręczyło go pragnienie - na ile był je w stanie pochamować, tego nie wiedziałam - pragnienie, by posmakować mojej krwi. Po trzecie wreszcie, byłam w tym wampirze bezwarunkowo i nieodwołalnie zakochana. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Hermi_love_Draco |
Dodany dnia 19.02.2008 13:47
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 104 Dom: Brak przydziału Punkty: 657 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 10.11.07 |
Albus Persival Wulfryk Brian jak nazywala sie firma wuja Vernona? "Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!"
*** ..::My Best Friends::.. Fleurose Moja ukochana, jedyna w swoim rodzaju przyjaciółka ;**Hermiona_92 Niezła koleżanka, pomaga w potrzebie ;** Sunshine Często wredna, z świetnymi tekstami D ;**Miszel14 Miła, przemądrzała 'Księżniczka' xP ;** Filemona Opanowana, w miarę normalna [w porównaniu do innych] ;** Lenne Słońce moje! Nie zwątpiła we mnie podczas bitwy o Ishara ^ ;** Ishar Mój ukochany, moja miłość! Ohh noo ;** Agunia15 Podziela ze mna niedolę życia z Żarówą jeszcze przez 3 lata ;/ buu. Maxime Zwariowana gadzina xP Jest śliczna, ma piękne włosy ;D Chimera Buahaa, nie wiem co napisać xP Hemcia Kochana moja! Ma boskie foty na PeBe, super się z nią pisze ;** Potter_H Pottuś... Hmm... czasami przyjacielski, a czasami wręcz przeciwnie ;**Angelina Jonson Zazwyczaj miła i pomocna, jednak nie zawsze ;** neokids 4ever ![]() fut fut fut fut FRISTAJLO!! fut fut fut fut FRISTAJLO!! |
|
|
|
| Gillert Grindelwald |
Dodany dnia 01.03.2008 17:57
|
![]() Postów: 12 Dom: Brak przydziału Punkty: 181 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 22.02.08 |
To proste Grunnings. Dobra wymień wszystkich kapitanów Gryffindoru w Quiddichu |
|
|
|
| Hermi_love_Draco |
Dodany dnia 01.03.2008 21:36
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 104 Dom: Brak przydziału Punkty: 657 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 10.11.07 |
Oliver Wood, Angelina Jonson, Harry Potter ![]() Jakie byly zagadki prowadzace do Kamienia Filozoficznego i kto je przygotowal? "Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!"
*** ..::My Best Friends::.. Fleurose Moja ukochana, jedyna w swoim rodzaju przyjaciółka ;**Hermiona_92 Niezła koleżanka, pomaga w potrzebie ;** Sunshine Często wredna, z świetnymi tekstami D ;**Miszel14 Miła, przemądrzała 'Księżniczka' xP ;** Filemona Opanowana, w miarę normalna [w porównaniu do innych] ;** Lenne Słońce moje! Nie zwątpiła we mnie podczas bitwy o Ishara ^ ;** Ishar Mój ukochany, moja miłość! Ohh noo ;** Agunia15 Podziela ze mna niedolę życia z Żarówą jeszcze przez 3 lata ;/ buu. Maxime Zwariowana gadzina xP Jest śliczna, ma piękne włosy ;D Chimera Buahaa, nie wiem co napisać xP Hemcia Kochana moja! Ma boskie foty na PeBe, super się z nią pisze ;** Potter_H Pottuś... Hmm... czasami przyjacielski, a czasami wręcz przeciwnie ;**Angelina Jonson Zazwyczaj miła i pomocna, jednak nie zawsze ;** neokids 4ever ![]() fut fut fut fut FRISTAJLO!! fut fut fut fut FRISTAJLO!! |
|
|
|
| Expecto Patronum |
Dodany dnia 02.03.2008 19:41
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 852 Dom: Brak przydziału Punkty: 1455 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.09.07 |
Puszek - Hagrid Diabelskie sidła - Sprout Klucze - Snape Szachy - Flitwick Nie jestem zbyt pewny. Wymień wszystkie kuzynki, siostrzeńca, brata i siostrzenicę Syriusza. ![]() Śmierciożerca Auuuu wilkołaczki auuuu ! DCiemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
|
| Devil |
Dodany dnia 03.03.2008 17:03
|
![]() Postów: 13 Dom: Brak przydziału Punkty: 30 Ranga: Charłak Data rejestracji: 27.01.08 |
Qrde trudne moge kuzynki tlko Bellatriks Lestrange i Narcyza Malfoy i jeszcze znam wujka to powiem Alfard(nazwisko nie byłóo mówi9one ale chyba Black?) |
|
|
|
| Hermi_love_Draco |
Dodany dnia 03.03.2008 18:20
|
A pytanie ?! "Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!"
|
|
|
| miszel14 |
Dodany dnia 09.03.2008 16:45
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 1324 Dom: Brak przydziału Punkty: 1169 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 05.09.07 |
no to ja może zadam pytanie wymień 10 osób z hp ![]() ,,Zmierzch" - Stephenie Meyer - A to dopiero - mruknął Edward.- Lew zakochał się w jagnięciu. - Spuściłam wzrok, drżąc z ekscytacją na dźwięk tego najcudowniejszego ze słów. - Biedne głupię jagnię - westchnełam. - Chory na umyśle lew masochista. - Przez dłuższą chwilę wpatrywałam się w ciemną ścianę lasu. Byłam absolutnie pewna kilku rzeczy. Po pierwsze, Edward pochodził z rodziny wampirów. Po drugie, dręczyło go pragnienie - na ile był je w stanie pochamować, tego nie wiedziałam - pragnienie, by posmakować mojej krwi. Po trzecie wreszcie, byłam w tym wampirze bezwarunkowo i nieodwołalnie zakochana. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Expecto Patronum |
Dodany dnia 09.03.2008 18:39
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 852 Dom: Brak przydziału Punkty: 1455 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.09.07 |
Ale trudne .- Harry James Potter, - Hermiona Jean Granger, - Ronald Billius Weasley, - Ginny Molly Weasley, - Neville Longbottom, - Luna Lovegood, - Bellatriks Lestrange, - Remus Lupin, - Nimfadora Tonks, - Syriusz Black, Ile lat miał Harry gdy Ginny skończyła Hogwart (podpowiem że o jeden rok starszy jest od niej) ![]() Śmierciożerca Auuuu wilkołaczki auuuu ! DCiemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
|
| Herma95 |
Dodany dnia 27.03.2008 16:33
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 35 Dom: Brak przydziału Punkty: -2 Ranga: Irytek Data rejestracji: 27.05.07 |
Straaasznie trudne! Miał 18 lat. Ile było schodów w Hogwarcie? |
|
|
|
| Expecto Patronum |
Dodany dnia 28.03.2008 15:26
|
Yyy... kurde nie wiem strzelam 125 Wymień wszystkich nauczycieli wróżbiarstwa (tylko dwoje są) ![]() Śmierciożerca Auuuu wilkołaczki auuuu ! DCiemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
|
| agunia15 |
Dodany dnia 28.03.2008 17:18
|
![]() Postów: 34 Dom: Brak przydziału Punkty: 109 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 21.01.08 |
Trawley i centaur (nie pamiętam jego imienia) Wymień założycieli Hogwartu ( )_( )_.----.,/)
;_ _ '; -._ , )_ ( o_, )' __,) '-._) ŚPIOCH |
|
|
|
| Expecto Patronum |
Dodany dnia 28.03.2008 19:27
|
Wow nie wiem! Godryk Gryffindor Helga Hufflepuff Rovena Ravenclaw Salazar Slytherin Wymień w jakie postacie animadzkie zmieniali się poszczególnie trzej huncwoci (prócz Lupina-wilkołaka) ![]() Śmierciożerca Auuuu wilkołaczki auuuu ! DCiemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
|
| to_be_like_Ginny |
Dodany dnia 28.03.2008 19:44
|
![]() Postów: 701 Dom: Brak przydziału Punkty: 966 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 21.02.08 |
Syriusz- pies James- jeleń Glizdogon- szczur Wymień członków Zakonu Feniksa(tych co pamiętasz). Edytowane przez to_be_like_Ginny dnia 28.03.2008 19:44 ![]() "Człowiek jest wielki, nie przez to,co ma, lecz przez to kim jest, nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi!" <3 ^Requiem for a dream^ Justin Timberlake-My love Because, I can see us holding hands walking on the beach our toes in the sand I can see us in the country side sitting in the grass laying side by side You can be my baby Gonna make you my lady Girl you amaze me Aint gotta do nothin crazy See all I want you to do is be my love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My loooooooove `Looooooove `My loooove `My loooove Now If I wrote you a love note And make you smile with every word I wrote ....... *Obsesyjna fanka serialu Lost Zagubieni* Lost: "Everone who stay here is going to die." "I just need to see you! " "I can't run from destiny..." Kate: Złaź ze mnie! Sawyer: Jeżeli chodzi o pozycje to ty jestes na górze! Kate uderza Sawyera w policzek. Sawyer: Trzeba było powiedzieć, że wolisz na ostro.! ![]() Sawyer: Jak się nazywasz?? Mr.Eko: Mr Eko... Sawyer: Mr Eko?? Mr Eko: Yea... Sawyer: Tak jak Mr Muscle. <lol2> Mój śliczny :** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Ravenclaw