Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Perełki wśród artykułów
|
|
| James_Potter |
Dodany dnia 10.05.2007 15:44
|
![]() Postów: 275 Dom: Brak przydziału Punkty: -648 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 25.12.06 |
robicie pieknego Off Topica ja sie juz o tych perelkach wole nie wyp[owiadac bez komentarza |
|
|
|
| TomV |
Dodany dnia 10.05.2007 16:52
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 115 Dom: Brak przydziału Punkty: 3128 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 23.12.06 |
Oj, Poznaniaczek... szkoda, że postanowiłeś zakończyć bo rozwinęła się fajna dyskusja w której niestety nie dane mi było wziąć udziału. Nie rozumiem w czym problem. To prawda, że artykuł ma prawo wysłać KAŻDY uzytkownik, ale nigdzie nie jest powiedziane, że KAŻDY art zostanie przyjęty. Ktoś, kto wysyła swoje dzieło, automatycznie zgadza się na jego publikację. Małe dzieci faktycznie mogę się źle/smutno poczuć (popłakać?) kiedy to co pisały trafi na forum, gdzie zostanie wyśmiane. Ale ta strona to nie jest Szkoła Pisania Artykułów ("wysyłaj jak najwięcej artykułów, w koncu nauczysz się pisać" ). Przyjmowane są tylko artykuły, które się nadają. Zresztą nie mówmy tu tylko o małych dzieciach. Wiele perełek jest autorstwa 12-14 latków, a część została napisana dla jaj, ktoś sobie po prostu zakpił. Każdy kto wysyła art musi się liczyc z krytyką. Nawet jeżeli zostanie zaakceptowany, może zostać negatywnie oceniony w komentarzach! I tyle... =P Edytowane przez TomV dnia 10.05.2007 16:53 Bierz co się da i nie oddawaj!
|
|
|
|
| Aevenien |
Dodany dnia 10.05.2007 19:39
|
![]() Postów: 435 Dom: Brak przydziału Punkty: 1588 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.04.07 |
No właśnie ja tez mam 17 ( od 10 dni ale jednak). A poza tym te artykuły są naprawdę denne. Jak ktoś nie potrafi napisać prawidłowo nazwisk to sorry. ________________________
Jestem kobietą, do cholery! Promises, like pie-crust, are made to be broken |
|
|
|
Anix |
Dodany dnia 11.05.2007 17:40
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 676 Dom: SlytherinPunkty: 4196 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 12.04.07 |
A ja mam osiemnaście lat na litość boska i nie dam się obrażać jakiemuś Poznaniaczkowi, który chyba trafił nie na ta stronę co trzeba! Niech poszuka grupy wsparcia czy co, nie wiem, jest jeszcze strona Radia Maryja gdzie ojciec przełożony na pewno cię poprze, ale nie pozwole komuś bezpodstawnie o sobie mówić, że jestem wazeliniarą i lizusem! Po prostu uważam, że ktoś, kto wysyła swój tekst musi być pewien że jest bezbłędny i stosuje się do reguł! Człowieku, jeszcze nie dotarło do ciebie, że wysyłając swojego arta AUTOMATYCZNIE wyrażasz zgodę na jego publikację w każdym miejscu danego portalu?! I tak ludzie by się z tych tekstów śmieli, zlituj się więc i nie odzywaj juz na ten temat, bo i tak inni cię przegadają! :| a tak poza tym, to moze miałbyś choć tyle odwagi i kultury osobistej <o której brak posądzasz Bogu dycha winnych adminów> i przeprosil mnie, jak nie tu, na Forum, to chociaż wysyłając mi PW. I tyle. Sa jakieś nowe perełki? <pytanie do administratorów> |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 11.05.2007 21:12
|
![]() Postów: 401 Dom: SlytherinPunkty: 4370 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 06.05.07 |
Co prawda pisałem że nie bedę tu wchodził ale doniesiono mi że mnie tu szkalują, wiec z ciekawości zajżałem. A więc 69Lady_LaLa96 nie wiem skąd ci przyszło do głowy że mam 17 lat. Anika a ty zarzyj lepiej tabletki uspokajające. Napisałem wyraźnie że "KTOŚ NAZWAŁ TO LIZUSOSTWEM I NIE CHCĘ SIĘ POWTAŻAĆ" (dodałem że zabrakło "już" więc wyglądać "kto już nazwał to lizusostwem" a to oznacza że powinnaś poszukać na forum kto zarzucił ci to wcześniej. A i nie zamierzam ciebie przepraszać bo uważam że nie mam za co.B) NIEWOLNIK ŚREDNIEGO SZCZEBLA
Nie jestem niczyim członkiem Moralizuje czy demoralizuje? Odwaga i wierność - to cenię Miłego dnia pozostało mi życzyć |
|
|
|
| Krico |
Dodany dnia 11.05.2007 21:28
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 198 Dom: Brak przydziału Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 06.07.06 |
Tak... "Harry wygrał, Voldemort przegrał" : Temat: przewaga Harrego nad czanym panem. Autor: szymon Treść: W tym artykule chiałbym powiedzieć o przewagach Harrego nad czarnym panem.Po pierwsze harry nie przyzwyczajony od dziecka do tego że nie wymawia się imienia czarnego pana wymawia je i się go nie boi tak jak inni.Wszystkie części ukazują przewagi Harrego nad voldemortem np. w wpierszej części niweczy plany lorda voldemorta związane z kamieniem filozoficznym,w drugiej części harry pokonuje wspomienie voldemorta z lat młodości,w czwartej części harremu udaje się uciec z rąk samego voldemorta,w piątej części harremu prawie udaje się ochronić przepowiednie,a w szustej części harry i dumbledor prawie zdobywają horokuksa voldemorta.Po z sumowaniu tego wszystkiego wychodzi że harry jest o wiele lepszy niż voldemort.Jest jeszcze jedna i do tego najważniejsza przewaga tą przewagą jest miłość matki harrego do niego.Właśnie miłości voldemort nie pojmuje i między innymi dzięki temu harry może pokonać voldemorta w ostatecznym pojedynku.jestem pewien że harry pokona voldemorta i spełni swoje marzenia. I live for those moments!!
|
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 11.05.2007 21:37
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
haha, kri ale ten szymon, on ma chyba nieco wyżej od 10 lat xP jeśli sie nie mylę, to się stawia spacje po znakach interpunkcyjnych^^Edit by Krico: Jam jest Krico, a nie Kriko! ~ Edytowane przez Krico dnia 11.05.2007 21:50 ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Krico |
Dodany dnia 11.05.2007 21:49
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 198 Dom: Brak przydziału Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 06.07.06 |
Bardzo ambitny news... : Temat: ania12 Autor: zakon feniksa Treść: do sceny gdy harry miał całowac sie z cho powtarzali tę scene około 30 razy I live for those moments!!
|
|
|
|
| Aevenien |
Dodany dnia 11.05.2007 22:13
|
![]() Postów: 435 Dom: Brak przydziału Punkty: 1588 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.04.07 |
Wspaniały art po prostu tyle się dowiedziałam. Nigdy mi przez myś nawet nie przeszło wcześniej, że Harry może by c lepszy od Voldemorta - po prostu szok... ________________________
Jestem kobietą, do cholery! Promises, like pie-crust, are made to be broken |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 12.05.2007 16:09
|
![]() Postów: 401 Dom: SlytherinPunkty: 4370 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 06.05.07 |
Jak się nie mylę to datę na którą patrzyłaś to 01.01.1900 a to oznacza, jeżeli to oczywiście uznać za prawdę, że mam 107 lat. Jakieś pytania?B) NIEWOLNIK ŚREDNIEGO SZCZEBLA
Nie jestem niczyim członkiem Moralizuje czy demoralizuje? Odwaga i wierność - to cenię Miłego dnia pozostało mi życzyć |
|
|
|
wiktor |
Dodany dnia 12.05.2007 21:27
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 764 Dom: RavenclawPunkty: 4575 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 27.01.07 |
Krico, tam nie miało być temat: zakon feniksa a autor: ania12 ??? |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 13.05.2007 01:20
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
no to kolejna do kolekcji perełka![]() ![]() ![]() Autor: Ronald Wesil Tytuł: Wielki Zamcior Treść: Wiecie że Hogwart ma aż 7 pięter.Duży co?Dobra to zaczniemy tak.Najpierw gabinety.Gabinet profcia dambla jest dziwny,a dlatego że są w nim:tiara przydziału,miecz Godryka Gryfindora itd.Tego nietoperza,wiecie kto w Hogwarcie chodzi chodzi jak wyrośnięty nietoperz.Snape rzecz jasna,a więc:kocioł,szafki itd. "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
| Albus12 |
Dodany dnia 13.05.2007 07:22
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 1733 Dom: Brak przydziału Punkty: 2405 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 17.03.07 |
Nie no chłopak ma zdolności![]() ![]() "Wielki zamcior", aale najśmieszniejsze w tym jest...to zdanie "Gabinet profcia dambla jest dziwny, a dlatego że są w nim: tiara przydziału, miecz Godryka Gryfindora" "I have a dream that my four little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character."
Martin Luther King |
|
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 13.05.2007 08:21
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 4328 Dom: SlytherinPunkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
Świetne :lol: Ta osoba ma talent :lol: I żeby takiego cuda nie umieścić?? :lol: |
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 13.05.2007 09:03
|
![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
wyrośniety nietoperz profica dambla hehe <lol2> mają ludzie pomysły na tematy //Peeves fajny podpis po Avem ;]// ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
| Sherry |
Dodany dnia 13.05.2007 10:18
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 2378 Dom: Brak przydziału Punkty: 2489 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
Nie no super.... wyrośnięty nietoperz. Ale brawo pomysłu. Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się... Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem. (Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^) |
|
|
|
wiktor |
Dodany dnia 13.05.2007 10:27
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 764 Dom: RavenclawPunkty: 4575 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 27.01.07 |
Wstydzilibyście się! Takiego artykułu nie przyjąć :lol: |
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 13.05.2007 13:42
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
łahahaha, ten art jest genialny, ale nie rozumiem czemu nikt go nie dodał?! Trochę brak mu sensu i dosyć krótki jest, ale przeciez można na to przymknąć oko, no nie? ;D Same W by były =) ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Ginny_Weasley_ |
Dodany dnia 13.05.2007 14:08
|
![]() Postów: 60 Dom: Brak przydziału Punkty: -54 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 10.04.07 |
:lol:Jedno musze przyznać-wyczerpał temat do granic możliwości D *Bo miłość boli* |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 13.05.2007 15:11
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Mam kolejną perełkę^^ . Podziwiajcie.Autor: trnd Temat: Kiedy polska wersja 7 czesci Harrego?? Fragment: Kiedy wiec polskie wydanie "Deadly Harrows"?? Treść: Zastanawiam sie,bo na Zakon Feniksa od premiery angielskiej czekaliśmy prawie 2 lata(lub wiecej,niepamiętam)a na Księcia Półkrwi rok z kawałkiem.W lipcu premiera "Deadly Harrows",a kiedy bedzie wydana w polskim języku??Czekam na wasze typy ;D |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin

Gryffindor

Ravenclaw