Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Z czym Ci sie kojarzy avatar poprzednika?
|
|
gne |
Dodany dnia 24.06.2008 17:53
|
![]() Pochwały: 24 Postów: 3001 Dom: RavenclawPunkty: 23582 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 29.08.07 |
Z deszczem i peleryną przeciwdeszczową (: ;P Z jabłkiem ![]() |
|
|
|
| Czarownica17 |
Dodany dnia 24.06.2008 18:50
|
![]() Postów: 70 Dom: Brak przydziału Punkty: 197 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 17.03.08 |
Z Avril Lavigne Będę wszystkim czego pragniesz
I wezmę się w garść Bo Ty nie chcesz bym się znów załamała Całe moje życie Będę z Tobą na zawsze Przeżyć cały dzień z Tobą I sprawić by wszystko było dobrze ![]() Myślałam że mam wszystko Nie wiedziałam co przyniesie życie Teraz wiem Szczerze Jesteś tą jedyną, właściwą osobą Jedyną, która poznała moje wnętrze Teraz mogę oddychać Bo jesteś tu ze mną ![]() you're not alone together we stand I'll be by your side you know I'll take your hand When it gets cold and it feels like the end there's no place to go You know I wont give in No I wont give in Keep holding on coz you know I make it through I make it through Just stay strong coz you know I'm here for you I'm here for you There's nothing you can say(nothing you can say) nothing you can do(nothing you can do) There's no other way when it comes to the truth So Keep holding on coz you know I make it through I make it through So far away I wish you were here Before it's too late this could have disappeared Before the door's closed And it comes to an end with you by my side I will fight and death end I will fight and death end Hear me what I say,what I say I can leave Nothing's gonna change Nothing's gonna change estimate whatever's meant to be well without pythonic |
|
|
|
FleurEvans |
Dodany dnia 24.06.2008 19:23
|
![]() Postów: 960 Dom: HufflepuffPunkty: 1352 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 10.01.08 |
Ze zwierzyńcem, obrzydzeniem (Pettigrew) i tajemnicą (patronus). |
|
|
|
| Aga_Black |
Dodany dnia 24.06.2008 19:26
|
![]() Postów: 831 Dom: Brak przydziału Punkty: 1069 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 14.04.08 |
Z dyskoteką, imprezą, alkoholem, drinkami, kobietami, szaleństwem. Nie ma ideałów, są Anioły, które spotyka się raz w życiu. ;** Mogę mieć świat u stóp. Ja nie przypuszczam, ja to wiem. Mogę mieć takie życie, jak inni mają sen. ;** Odnaleźć szczęścia smak... ;** Lewa na górze, to że damy radę, to leży w naszej naturze! x) Grzeczne dziewczynki idą do nieba.. Niegrzeczne mają raj na ziemii. ; D Trzeba się śmiać, wariatkę grać, wesołym być i z życia drwić ! Naćpana słońcem gonię wiatr. DŚmierciożerca... Avada Kedavra, o. ![]() Na zawsze oddana Ślizgonka... |
|
|
|
NavHeera |
Dodany dnia 24.06.2008 19:45
|
![]() Postów: 137 Dom: HufflepuffPunkty: 221 Ranga: Pomocna dłoń Data rejestracji: 14.05.08 |
Z Jamesem Bondem, z soczewkami, ze słodką blondynką. |
|
|
|
Lenusek |
Dodany dnia 24.06.2008 20:01
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 185 Dom: SlytherinPunkty: 349 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 31.01.08 |
Nie wiem czemu ale z dziewczyna EMO |
|
|
|
NavHeera |
Dodany dnia 24.06.2008 20:05
|
![]() Postów: 137 Dom: HufflepuffPunkty: 221 Ranga: Pomocna dłoń Data rejestracji: 14.05.08 |
Hermiona26 napisał/a: Nie wiem czemu ale z dziewczyna EMO Bo to raczej jest dziewczyna Emo:smilewinkgrin: Z Emmą na plaży, z wiatrem i słodyczą. |
|
|
|
Lenusek |
Dodany dnia 24.06.2008 20:08
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 185 Dom: SlytherinPunkty: 349 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 31.01.08 |
NavHeera napisał/a: Hermiona26 napisał/a: Nie wiem czemu ale z dziewczyna EMO Bo to raczej jest dziewczyna Emo:smilewinkgrin: Z Emmą na plaży, z wiatrem i słodyczą. wiem ze to dziewczyna emo |
|
|
|
FleurEvans |
Dodany dnia 24.06.2008 20:12
|
![]() Postów: 960 Dom: HufflepuffPunkty: 1352 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 10.01.08 |
Nie napisałaś z czym ci się kojarzy... Twój avek kojarzy mi się z tapeciarą, zakupami i sztucznym uśmiechem. |
|
|
|
| lucassx |
Dodany dnia 25.06.2008 09:43
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 73 Dom: Brak przydziału Punkty: 157 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 30.01.08 |
Szpilkami (butami) |
|
|
|
| Jean Rose |
Dodany dnia 25.06.2008 10:37
|
![]() Postów: 171 Dom: Brak przydziału Punkty: 354 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 16.06.08 |
Ze smokiem. |
|
|
|
| lollipop xDDD |
Dodany dnia 25.06.2008 10:59
|
![]() Postów: 31 Dom: Brak przydziału Punkty: 89 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 09.12.07 |
ze starą fotografią [ DD] ![]() [ No matter what I do I can't make U feel better. ] http://pl.youtube.com/watch?v=hvSHnYHLptE I wanna be a rockstar!. ______________ Nickelback - Rockstar I'm through with standin' in lines To clubs I'll never get in It's like the bottom of the NINTH And I'm never gonna win this Life hasn't turned out Quite the way I want it to be I want a brand new house On an episode of Cribs And a bathroom I can play baseball in And a king size tub big enough For ten plus me I need a credit card that's got no limit And a big black jet with a bedroom in it Gonna join the mile high club At thirty-seven thousand feet I want a new tour bus full of old guitars My own star on Hollywood Boulevard Somewhere between Cher and James Dean is fine for me I'm gonna trade this life for fortune and fame I'd even cut my hair and change my name 'Cause we all just wanna be big rockstars Livin in hilltop houses driving fifteen cars The girls come easy and the drugs come cheap We'll all stay skinny 'cause we just won't eat And I'll hang out in the coolest bars With the VIP's with the movie stars Every good gold digger's Gonna wind up there Every Playboy bunny With her bleach blond hair Hey hey I wanna be a rockstar Hey hey I wanna be a rockstar I wanna be great like Elvis without the tassels Hire eight body guards that love to beat up assholes Sign a couple autographs So I can eat my meals for free I'm gonna dress my ass With the latest fashion Get a front door key to the Playboy mansion Gonna date a centerfold that loves to Blow my money for me I'm gonna trade this life For fortune and fame I'd even cut my hair And change my name 'Cause we all just wanna be big rockstars Livin in hilltop houses driving fifteen cars The girls come easy and the drugs come cheap Well I'll stay skinny 'cause I just won't eat And I'll hang out in the coolest bars With the VIP's and the movie stars Every good gold digger's Gonna wind up there Every Playboy bunny With her bleach blond hair And we'll hide out in the private rooms With the latest dictionary of Today's who's who They'll get you anything With that evil smile Everybody's got a Drug dealer on speed dial well Hey hey I wanna be a rockstar I'm gonna sing those songs That offend the censors Gonna pop my pills From a pez dispenser Get washed-up singers writing all my songs Then lipsynk 'em every night so I don't get 'em wrong Well we all just wanna be big rockstars And live in hilltop houses driving fifteen cars The girls come easy and the drugs come cheap We'll all stay skinny 'cause we just won't eat And we'll hang out in the coolest bars With the VIP's with the movie stars Every good gold digger's Gonna wind up there Every Playboy bunny With her bleach blond hair And we'll hide out in the private rooms With the latest dictionary of Today's who's who They'll get you anything With that evil smile Everybody's got a Drug dealer on speed dial Hey hey I wanna be a rockstar Hey hey I wanna be a rockstar!!. _________________ ![]() __________________ ![]() Lifestyle of the rich&famous. CALIFORNIA DREAMING. _____________________ ![]() So shut up. shut up. shut up. Don't wanna hear it. Get out. get out. get out. Get out of my way. Step up. step up. step up. You'll never stop me. Nothing you say today Is gonna bring me down. |
|
|
|
| HermionaBlack |
Dodany dnia 25.06.2008 17:33
|
![]() Postów: 135 Dom: Brak przydziału Punkty: 1859 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 23.09.07 |
hmm.. nie wiem... z Rapem? *** -To bardzo wzruszające, Severusie -powiedział z powagą Dumbledore. -A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca? -Jego losem? -wykrzyknął Snape. -Expecto patronum! [...] -Przez te wszystkie lata?... -Zawsze... |
|
|
|
| Aga_Black |
Dodany dnia 26.06.2008 19:02
|
![]() Postów: 831 Dom: Brak przydziału Punkty: 1069 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 14.04.08 |
Z oczekiwaniem na coś, nadzieją, monotonnością... Nie ma ideałów, są Anioły, które spotyka się raz w życiu. ;** Mogę mieć świat u stóp. Ja nie przypuszczam, ja to wiem. Mogę mieć takie życie, jak inni mają sen. ;** Odnaleźć szczęścia smak... ;** Lewa na górze, to że damy radę, to leży w naszej naturze! x) Grzeczne dziewczynki idą do nieba.. Niegrzeczne mają raj na ziemii. ; D Trzeba się śmiać, wariatkę grać, wesołym być i z życia drwić ! Naćpana słońcem gonię wiatr. DŚmierciożerca... Avada Kedavra, o. ![]() Na zawsze oddana Ślizgonka... |
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 26.06.2008 19:16
|
![]() Postów: 869 Dom: Brak przydziału Punkty: 2954 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 12.04.07 |
Z zaczepistym filmem ''Resident Evil'', Milą Jovovich, złem, nieznaną mocą, Władcą Pierścieni, Sauronem Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 26.06.2008 19:56
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Z kimś kto nie czyta GAZETY WYBORCZEJ. |
|
|
|
| Verity |
Dodany dnia 26.06.2008 21:01
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 163 Dom: Brak przydziału Punkty: 415 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 03.04.08 |
Z nieudanym filmem "Harry Potter i Zakon Feniksa" Chcecie wiedzieć kim jestem?? To proste. Jestem architektem: buduję solidne fundamenty i każdego roku, który spędzam w szkole, dodaję do nich kolejne piętra mądrości i wiedzy. ![]() Jestem rzeźbiarzem: kształtuję swoją moralność i filozofię życia, a moją glina są kanony dobra i zła. ![]() Jestem malarzem: wraz z każdą nową ideą, którą wyrażam, maluję tez nowy odcień w wielobarwnym świecie kolorów. ![]() Jestem naukowcem: każdego dnia zbieram nowe dane, dokonuję ważnych obserwacji i eksperymentów z nowymi pomysłami i ideami. ![]() Jestem astrologiem: czytam i analizuję linie życia każdej osoby, którą spotkam. ![]() Jestem astronautą: stale badam i poszerzam swoje horyzonty. ![]() Jestem lekarzem: leczę tych, którzy zwracają się do mnie po poradę, i niosę witalność tym. którzy są bez życia. ![]() Jestem prawnikiem: nie boję się stanąć wobec nieuniknionych, podstawowych praw dotyczących mknie i innych. ![]() Jestem policjantem: zawsze dbam o dobro innych i bronię pokoju. ![]() Jestem nauczycielem: swoim przykładem uczę determinacji, poświęcenia i ciężkiej pracy. ![]() Jestem matematykiem: upewniam się, czy problemy, które przezwyciężyłem, mają właściwe rozwiązanie. ![]() Jestem detektywem: szukam tajemnic życia. ![]() Jestem sędzią: oceniam innych tylko wtedy, gdy znam i rozumiem ich całą historię. ![]() Jestem bankierem: inni ludzie obdarzają mnie zaufaniem i tym co dla nich ważne, i nigdy nie tracą. ![]() Jestem hokeista: unikam tych co chcą mnie zablokować. ![]() Jestem maratończykiem: jestem pełen energii, zawsze idę do przodu i jestem gotowy na następne wyzwanie. ![]() Jestem akrobata: ostrożnie kroczę po krętych ścieżkach życia, lecz zawsze bezpiecznie docieram do celi. ![]() Jestem milionerem: posiadam mnóstwo miłości, szczerości i współczucia. Moim bogactwem jest wiedza, mądrość, doświadczenie i bezcenna intuicja. ![]() A NAJWAŻNIEJSZE - JESTEM SOBĄ!!!!!!!! |
|
|
|
| Gizmolina |
Dodany dnia 26.06.2008 21:34
|
![]() Postów: 181 Dom: Brak przydziału Punkty: 1629 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.02.08 |
Z jakąś buddystką, boginią... WWW.VERITASERUM.CBA.PL
|
|
|
|
| Verity |
Dodany dnia 26.06.2008 21:39
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 163 Dom: Brak przydziału Punkty: 415 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 03.04.08 |
Z Tonks Chcecie wiedzieć kim jestem?? To proste. Jestem architektem: buduję solidne fundamenty i każdego roku, który spędzam w szkole, dodaję do nich kolejne piętra mądrości i wiedzy. ![]() Jestem rzeźbiarzem: kształtuję swoją moralność i filozofię życia, a moją glina są kanony dobra i zła. ![]() Jestem malarzem: wraz z każdą nową ideą, którą wyrażam, maluję tez nowy odcień w wielobarwnym świecie kolorów. ![]() Jestem naukowcem: każdego dnia zbieram nowe dane, dokonuję ważnych obserwacji i eksperymentów z nowymi pomysłami i ideami. ![]() Jestem astrologiem: czytam i analizuję linie życia każdej osoby, którą spotkam. ![]() Jestem astronautą: stale badam i poszerzam swoje horyzonty. ![]() Jestem lekarzem: leczę tych, którzy zwracają się do mnie po poradę, i niosę witalność tym. którzy są bez życia. ![]() Jestem prawnikiem: nie boję się stanąć wobec nieuniknionych, podstawowych praw dotyczących mknie i innych. ![]() Jestem policjantem: zawsze dbam o dobro innych i bronię pokoju. ![]() Jestem nauczycielem: swoim przykładem uczę determinacji, poświęcenia i ciężkiej pracy. ![]() Jestem matematykiem: upewniam się, czy problemy, które przezwyciężyłem, mają właściwe rozwiązanie. ![]() Jestem detektywem: szukam tajemnic życia. ![]() Jestem sędzią: oceniam innych tylko wtedy, gdy znam i rozumiem ich całą historię. ![]() Jestem bankierem: inni ludzie obdarzają mnie zaufaniem i tym co dla nich ważne, i nigdy nie tracą. ![]() Jestem hokeista: unikam tych co chcą mnie zablokować. ![]() Jestem maratończykiem: jestem pełen energii, zawsze idę do przodu i jestem gotowy na następne wyzwanie. ![]() Jestem akrobata: ostrożnie kroczę po krętych ścieżkach życia, lecz zawsze bezpiecznie docieram do celi. ![]() Jestem milionerem: posiadam mnóstwo miłości, szczerości i współczucia. Moim bogactwem jest wiedza, mądrość, doświadczenie i bezcenna intuicja. ![]() A NAJWAŻNIEJSZE - JESTEM SOBĄ!!!!!!!! |
|
|
|
FleurEvans |
Dodany dnia 26.06.2008 21:41
|
Z japońskim buddą. Z malowidłem w kaplicach chińskich. |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Ravenclaw

Hufflepuff
Slytherin