Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Kto to powiedział?
|
|
| Vasco |
Dodany dnia 26.05.2007 01:58
|
![]() Postów: 115 Dom: Brak przydziału Punkty: 286 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 13.05.07 |
No może w końcu ktoś odpowie, albo sama Anika niech coś podpowie. |
|
|
|
| czarnoksieznik-powrot_za_grobu |
Dodany dnia 26.05.2007 06:22
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 1648 Dom: Brak przydziału Punkty: 2065 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 08.05.07 |
*cytat jest za krotki i stad takie problemu |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 26.05.2007 08:35
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
a jaki cytat? bo juz sie tak klucicie, to w koncu nie wiem ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
| Gruba Dama |
Dodany dnia 26.05.2007 10:50
|
![]() Postów: 324 Dom: Brak przydziału Punkty: 2106 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 15.04.07 |
A może skoro nikt nie wie i macie się kłócić, to niech ktoś poda jakiś inny cytat... "No wychodź Harry... Wyłaź i walcz... To będzie szybkie, może nawet bezbolesne... Nie wiem... Nigdy nie umierałem... " ![]() "Lepiej umrzeć, niż zdradzić swoich przyjaciół..." - Syriusz Black |
|
|
|
| Renaemma |
Dodany dnia 26.05.2007 11:34
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 1095 Dom: Brak przydziału Punkty: 2369 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 05.05.07 |
To ja podaje i po sprawie. Kłucą się o nic. " - Tak to Harry Potter - powiedział z za ich pleców ochrypiały głos" ![]() Zawsze śmieje się, nawet kiedy całą ziemie przykrył ciemny płaszcz. Kiedy wszyscy pogrążeni są w rozpaczy nigdy nie tracę swego serca które rozjaśnia mi drogę w ciemności. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Nie wiedział dlaczego to robi, dlaczego podchodzi do umierającego mężczyzny, nie wiedział, co naprawdę czuje, patrząc na białoszarą twarz Snape'a i jego palce, próbujące wymacać krwawiącą ranę na szyi. Zdjął pelerynę-niewidkę i spojrzał na człowieka, którego tak nienawidził, którego szeroko rozwarte czarne oczy patrzyły teraz na niego i który poruszał wargami, jakby chciał coś powiedzieć. Pochylił się nad nim, a Snape chwycił go za szatę na piersiach i przyciągnął bliżej. Z jego gardła wydobył się straszny charkot. - Weź... to... weź... to. Coś z niego wyciekło i nie była to tylko krew. Z jego ust, uszu i oczu wydobyło się coś srebrzystoniebieskiego, coś, co nie było ani gazem, ani cieczą... a Harry wiedział, co to jest, lecz nie miał pojęcia, co robić... Hermiona wcisnęła mu do trzęsącej się ręki wyczarowaną przez siebie butelkę. Przeniósł różdżką srebrzystą substancję do butelki. Kiedy była pełna, uchwyt Snape'a zelżał, a on sam wyglądał, jakby już całkowicie się wykrwawił. - Spójrz... na... mnie - wyszeptał. Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach znikło, stały się nieruchome, puste i martwe. Ręka trzymająca szatę Harry'ego opadła z głuchym stukiem na podłogę i Snape już się więcej nie poruszył." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "..Kocham ziemię, po której On stąpa, powietrze nad jego głową; wszystko, czego dotknie jego ręka, każde jego słowo, każde spojrzenie, każdy postępek i Jego całego bez zastrzeżeń.." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Będę jak skała: twarda i niezniszczalna. - Skały są twarde, ale z czasem kruszeją. - To czym mam być? - Kim. Bądź sobą. - Nie. Nie mogę być kimś, kogo już nie ma. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - ... naprawdę mi na Tobie zależy. - ucięła nagle. - Powiedziałaś... że Ci na mnie zależy? - uniósł szybko wzrok i patrywał się w nią oczami, które zdawały się mieć barwę i wyraz jakich jeszcze nigdy w życiu Ona nie widziała. - Nie. - odpowiedziała pośpiesznie - Chciałam tylko sprawdzić, czy mnie słuchasz. |
|
|
|
Anix |
Dodany dnia 26.05.2007 11:35
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 676 Dom: SlytherinPunkty: 4196 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 12.04.07 |
czwórka-Mówił to Moody do Karkarowa -Ludzie zapamiętają tylko dzień w którym błagałeś mnie o smierć, a ja byłem litościwy i zabiłem cię... |
|
|
|
Mosag |
Dodany dnia 26.05.2007 12:31
|
![]() Postów: 252 Dom: HufflepuffPunkty: 410 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 19.04.07 |
Voldemort - Dzięki mamo, to świetny pomysł! Kto jest Śmierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra?
|
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 26.05.2007 14:27
|
![]() Postów: 401 Dom: SlytherinPunkty: 4370 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 06.05.07 |
Znów krótki cytat. Z tego co mi się kojarzy powiedział to któryś z bliźniaków do matki. Ale gdzie i kiedy to nie pamiętam. "No dobrze już...dobrze...Oczyszczony ze wszystkich zarzutów." NIEWOLNIK ŚREDNIEGO SZCZEBLA
Nie jestem niczyim członkiem Moralizuje czy demoralizuje? Odwaga i wierność - to cenię Miłego dnia pozostało mi życzyć |
|
|
|
| paniczna |
Dodany dnia 26.05.2007 19:01
|
![]() Postów: 1743 Dom: Brak przydziału Punkty: 2258 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
Knot do Harry'ego w 5 czesci. "Mam nadzieję że mój syn ma nieco wyższe ambicje, Borgin." |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 26.05.2007 20:53
|
![]() Postów: 401 Dom: SlytherinPunkty: 4370 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 06.05.07 |
Lucjusz Malfoy w sklepie. Jak Draco pytał o rękę Glorii. V część. "Stalagmity mają w środku "m"." NIEWOLNIK ŚREDNIEGO SZCZEBLA
Nie jestem niczyim członkiem Moralizuje czy demoralizuje? Odwaga i wierność - to cenię Miłego dnia pozostało mi życzyć |
|
|
|
| paniczna |
Dodany dnia 27.05.2007 10:28
|
![]() Postów: 1743 Dom: Brak przydziału Punkty: 2258 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
Poznaniaczek,wszystko się zgadza,tylko że to był 2 tom, a nie 5 ;D Hagrid w 1 tomie,gdy jechali kolejką w banku Gringotta. "Czy tobie czasem nie żal Lorda Voldemorta?" |
|
|
|
| inkognito |
Dodany dnia 27.05.2007 10:52
|
![]() Postów: 113 Dom: Brak przydziału Punkty: 210 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 13.05.07 |
Albus Dumbledore do Harrego. "Myślę, że powinniśmy wybrać przywódcę." |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 27.05.2007 12:47
|
Hermiona podczas pierwszego spotkania GD. V część. Daj spokój, przecież pamiętam że coś o tym wspominał- raz... - albo dwa... - chwilę temu... - przez całe lato... NIEWOLNIK ŚREDNIEGO SZCZEBLA
|
|
|
| paniczna |
Dodany dnia 27.05.2007 13:32
|
Georg i Fred w 1 tomie. To było na peronie 9 i 3/4 ![]() "To tylko lis (...) Myślałam że to auror.... Cyziu, poczekaj!" |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 27.05.2007 17:19
|
VI tom. Kiedy Narcyza udaje się do Snape. A mówi to Bella. Jestem ciekaw czy zgadniecie to: "Yhm Yhm - -Czy my przypadkiem nie mieliśmy ustalić, jak często mamy się spotykać" Edytowane przez Poznaniaczek dnia 27.05.2007 17:19
NIEWOLNIK ŚREDNIEGO SZCZEBLA
|
|
|
| Gruba Dama |
Dodany dnia 27.05.2007 17:49
|
![]() Postów: 324 Dom: Brak przydziału Punkty: 2106 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 15.04.07 |
Ginny podczas pierwszego spotkania GD w Hosmage ![]() "Panie mój..-wyszeptał. - Panie...jest cudowna...Dzięki ci panie...dzięki ci..." "No wychodź Harry... Wyłaź i walcz... To będzie szybkie, może nawet bezbolesne... Nie wiem... Nigdy nie umierałem... " ![]() "Lepiej umrzeć, niż zdradzić swoich przyjaciół..." - Syriusz Black |
|
|
|
wiktor |
Dodany dnia 27.05.2007 17:52
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 764 Dom: RavenclawPunkty: 4575 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 27.01.07 |
Glizdogon jak mu się coś co miało być ręką pojawiło "Weź sobie ciasteczko, Potter" |
|
|
|
| Gruba Dama |
Dodany dnia 27.05.2007 17:57
|
McGonnagal kiedy Harry dał jej notke od Umbridge :]- Ile razy mam ci powtarzam Kevin ? NIE WOLNO - DOTYKAC - RÓZDŻKI - TATUSIA ...ojej !!! "No wychodź Harry... Wyłaź i walcz... To będzie szybkie, może nawet bezbolesne... Nie wiem... Nigdy nie umierałem... " ![]() "Lepiej umrzeć, niż zdradzić swoich przyjaciół..." - Syriusz Black |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 27.05.2007 18:27
|
Kto to powiedział to chyba nikt niepamięta. Ale miało to miejsce podczas finału qudditcha w 4 części. .... długo żuł kawałek indyka, zanim przełknął go i odpowiedział "Czasami... jakiś silny uraz.... wstrząs emocjonalny..." NIEWOLNIK ŚREDNIEGO SZCZEBLA
|
|
|
Moony Alex |
Dodany dnia 27.05.2007 18:33
|
![]() Postów: 1059 Dom: HufflepuffPunkty: 3278 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 24.02.07 |
Poznaniaczek, to specjalnie dla mnie, prawda?? ![]() Remus Lupin^^ - Ale mnie to wcale nie obchodzi, rozumiesz?! (...)Mówiłam ci milion razy... |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin

Hufflepuff
Ravenclaw