Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Perełki wśród artykułów
|
|
| inkognito |
Dodany dnia 13.05.2007 16:20
|
![]() Postów: 113 Dom: Brak przydziału Punkty: 210 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 13.05.07 |
Tak długo czekaliśmy? |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 13.05.2007 16:28
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Nie. Czekaliśmy jakieś pół roku ;D. Ale i tak najbardziej rozbrajające jest DEADLY HARROWS .
|
|
|
|
| Albus12 |
Dodany dnia 13.05.2007 16:53
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 1733 Dom: Brak przydziału Punkty: 2405 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 17.03.07 |
Matko...idę se kupić "Harry Potter DEADLY HARROWS"...te artykuły są dobijające, aż żal się śmiać "I have a dream that my four little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character."
Martin Luther King |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 13.05.2007 17:55
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
no, az sie chce smiac. Boze, zeby taki blad zrobic, to trzeba miec prawdziwy talent. ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
| James_Potter |
Dodany dnia 13.05.2007 18:56
|
![]() Postów: 275 Dom: Brak przydziału Punkty: -648 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 25.12.06 |
ja juz siie wole nie wypowiadac bo to makabra jest |
|
|
|
| Sherry |
Dodany dnia 13.05.2007 19:01
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 2378 Dom: Brak przydziału Punkty: 2489 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
o lo. Ja uważam, że będziemy czekać i się nie doczekamy. Ludzi już nie wiedzą co pisać . Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się... Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem. (Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^) |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 13.05.2007 21:26
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
a jak nie wiedzą, to piszą głupoty... juz im odbija ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
| Ginny_Weasley_ |
Dodany dnia 13.05.2007 22:12
|
![]() Postów: 60 Dom: Brak przydziału Punkty: -54 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 10.04.07 |
"DEADLY HARROWS"-musze sobie to kupic :lol" *Bo miłość boli* |
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 13.05.2007 23:18
|
![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
Muszę mieć tą książke!!! tylko gdzie ją kupić?? Edytowane przez Angie Davis dnia 13.05.2007 23:18
![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 14.05.2007 15:14
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 4328 Dom: SlytherinPunkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
Ja chcę tą książkę!! Ja chcę!! ![]() *biegnie do księgarni, potykając się i wywalając po drodze kilka razy* Edytowane przez Slayerka dnia 14.05.2007 15:14
|
|
|
|
Anix |
Dodany dnia 14.05.2007 15:38
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 676 Dom: SlytherinPunkty: 4196 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 12.04.07 |
A ja juz nie dostałam, wyprzedana <rozpacz> ja fceeeee!! Deathly HARR(Y)ows! To o Potterze, sama nazwa wskazuje, a ja nie mogę przeczytać tego dzieła! :lol:
|
|
|
|
| Sherry |
Dodany dnia 14.05.2007 19:54
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 2378 Dom: Brak przydziału Punkty: 2489 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
*A ja już mam^^. Pożyczyć komuś jak przeczytam? * Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się... Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem. (Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^) |
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 14.05.2007 20:13
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
taa, spoko, chętnie sobie lookne ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Anix |
Dodany dnia 15.05.2007 14:00
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 676 Dom: SlytherinPunkty: 4196 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 12.04.07 |
Ja chce, ja chce!! |
|
|
|
| Sherry |
Dodany dnia 15.05.2007 16:05
|
Żadnej nowej perełki nie ma? Ych, szkoda, poprawiają tak humorek. Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się... Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem. (Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^) |
|
|
|
| Ginny_Weasley_ |
Dodany dnia 15.05.2007 18:41
|
![]() Postów: 60 Dom: Brak przydziału Punkty: -54 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 10.04.07 |
równiez czekam na nowa perełke D *Bo miłość boli* |
|
|
|
EthacridiniLactas |
Dodany dnia 16.05.2007 23:21
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 158 Dom: SlytherinPunkty: 991 Ranga: Ważna osobowość Data rejestracji: 07.02.07 |
Och jak milo, ze wszyscy wyczekuja perelek. Dodam jedna a co sie bede: NEWS!!! Autor: Ginny_Weasley_1993 Tytul: Hermiona i Draco Tresc: W necie powstało wiele historyjek o tym , że Hermi i Draco są razem. Nie wiem co o tym sądzić. Mam nadzieję , że są to tylko zmyślone opowieści. 12 lat minęło... Merlinie
|
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 16.05.2007 23:34
|
![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
hehe jakie długie i straszne <boi sie> żeby tylko to nie była prawda ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 17.05.2007 17:50
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
Ginny_Weasley_1993, ja też nie wiem co o tym sądzić^^ a wiecie co ja czytałam? ze Harry to rodzony brat Lorda Voldemorta, muszę o tym npisać news, żeby inni też się dowiedzieli:lol: ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 17.05.2007 22:00
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 4328 Dom: SlytherinPunkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
Świetny news Jak można go nie dodać??
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin

<rozpacz> ja fceeeee!! Deathly HARR(Y)ows! To o Potterze, sama nazwa wskazuje, a ja nie mogę przeczytać tego dzieła! :lol:

Gryffindor